| lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) | |
|
+12SOLEDAD neslikan viveme_csr pallas dderya85 nataliaya lasfieras victoria_cesar elifce nes_rin Admin edabauer 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
pallas Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) C.tesi Tem. 26, 2008 12:13 pm | |
| yani o dansöz bozması kadın rezaletti hakikaten maria da abartmasa iyi eder artık | |
|
| |
edabauer Admin
Mesaj Sayısı : 172 Yaş : 45 Nerden : sakarya Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) C.tesi Tem. 26, 2008 2:19 pm | |
| ve bu bölümde gerardonun yanonda oturan ünlü yüzü tanıdınızmı? | |
|
| |
nataliaya Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 35 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) C.tesi Tem. 26, 2008 11:36 pm | |
| tabikide tanıdık ade ablacım ilk başta çok şaşırdım ama sonra anladımki gerçekten oymuş helena rojo. | |
|
| |
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Paz Tem. 27, 2008 10:42 am | |
| hani şu aşk makyajı olmadan da ki kadın mı bende bi yerde gördüm diyorum ama... | |
|
| |
viveme_csr Jaime Dumas "Gente Bien"
Mesaj Sayısı : 54 Yaş : 35 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 06/07/08
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Paz Tem. 27, 2008 1:30 pm | |
| Evet o kadın ama ne alaka ordaydı anlayabilmiş değilim ünlü bi oyuncu ya konuk olarak falan çağırdılar herhal | |
|
| |
elifce Marcelo Vargas "Corazon salvaje"
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Paz Tem. 27, 2008 2:17 pm | |
| evet 84 bölümü niye vermediler bilmiyorum | |
|
| |
elifce Marcelo Vargas "Corazon salvaje"
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Paz Tem. 27, 2008 2:18 pm | |
| bölümleri nasıl izleyeceğim ben? | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
Mesaj Sayısı : 847 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Paz Tem. 27, 2008 3:22 pm | |
| herkese merhabalar.. ya girip yorum yazacaktım pek fırsatım olmadı tercihlerle uğraşıyorum pestilim çıkmış durumda artık hafifletttim de işlerimi geleyim dedim.. Cuma günkü yani 86. bölümün yorumlarına gelelim hemen.. Marianın blöfü tuttu ..çocuklar özellikle estrella da artık daha ılımlı olacak gibi.. marianın bir sözüepey hoşuma gittiki günün sözü olabilecek nitelikte bence.. sana eş olarak dönmüyorum çocuklarıma anne olarak dönüyorum..estebanın surat ifadesi gözlerinin o hali içime dokundu valla carmela ve hector süperdi ya ve pulpo da tabi epey güldüm onlara sonra maria gerardo ile konuşurken estebanın kıskançlık krizine girip kapıyı vurması...upps haşin erkekim benim be ertesi günde golf sahasındaki fırçası epey iyiydi yanlız pantolunu biraz sıktırmış göbüşü meydandaydı final dillere destan zaten... | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Paz Tem. 27, 2008 3:23 pm | |
| - elifce demiş ki:
- bölümleri nasıl izleyeceğim ben?
dizilerin full bölümleri kısmından izleyebilirsin | |
|
| |
mariaaa Antonio "Si Dios me quita la vida"
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Paz Tem. 27, 2008 4:54 pm | |
| edacım bölümleri koyda bizde bu güzel diziyi izlemekten mahrum kalmayalım sımdı yorumları okudukca cokk kıskandım sızı bizde izlemek istiyoruz bıran önce | |
|
| |
edabauer Admin
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Ptsi Tem. 28, 2008 2:39 pm | |
| - mariaaa demiş ki:
- edacım bölümleri koyda bizde bu güzel diziyi izlemekten mahrum kalmayalım sımdı yorumları okudukca cokk kıskandım sızı bizde izlemek istiyoruz bıran önce
bu ara diziye ara verdiğim farkındayım bir çok bölümde elimde montajlı şekilde bekliyor bu ay kotayı biraz fazla aştım 2 gün sonra sizleri cesara doyuracağım.... | |
|
| |
mariaaa Antonio "Si Dios me quita la vida"
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Ptsi Tem. 28, 2008 5:22 pm | |
| cok saol eda senın hakkını nasıl oducez bılmıorum ellerıne saglık | |
|
| |
ışık Marcelo Vargas "Corazon salvaje"
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Ptsi Tem. 28, 2008 5:35 pm | |
| Herkese merhaba siteye yeni kayıt oldum,acaba la madrastra nın bölümlerini nerden izleyebilirim ?yardım edersiniz çok sevinirim. | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Salı Tem. 29, 2008 12:21 am | |
| Ana rosa nın mariaya yaptığı baskından sonra esteban atıldı ortaya ve karısını korudu .. üstüne dudaklarına birede ana rosadan öpücük aldı..maria epey kötü oldu ama gererdoda nasibini aldı estebanın öfkesinden.. sen ne laftan anlamaz adamsın diyişi yok mu uff... sonra eve gelince kıskanıyorum demesi eridim ya ve şu hatırlama sahneleri güne damgasıı vurdu bence ..karşılıklı bi hatırlaştılar...bizde izledik tabi...kesintisiz hemde | |
|
| |
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Salı Tem. 29, 2008 12:25 am | |
| ya ben anlayamadım dsmart cidden sapıttı bize güzelim sahneyi zamanında izletmediler agız tadıyla şimdi kesintisiz verdiler maşallah tabikide izlemek güzeldi ama asıl sahneyi bozmasalardı zamanında dahada güzel olurdu. | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Salı Tem. 29, 2008 12:28 am | |
| kesinlikle....böyle gri izledik öyle orjinal renklerinde izleyecektik..neyse gösterdiler tabi oda büyük aşama... | |
|
| |
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Salı Tem. 29, 2008 12:40 am | |
| esteban artık güzel bir şekilde benzeticek gerardoyu inadına yapıyor resmen ya maria illede benim olcak diyor ama esteban bırakırmı mariayı sana hiç adam aklınımı kaçırdı gerçi kaçırttı adamın aklını maria baksanıza adam kıskançlıktan ölcek ama şöylede düşünmek lazım şimdi gerardo şuanda marianın dudaklarına yapışsaydı esteban çok pis yapardı gerardoyu ama baksanıza mariaya anarosa estebanın dudaklarına yapıştı maria kıskançlıktan ölsede kadının saçını başını yolmaya kalkmadı | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Salı Tem. 29, 2008 11:35 pm | |
| Ya ne bölümdü leonel zavallım sevgi pıtrıcığım kulağına yedi kulunu ama doktorum civanım estebanım bi güzel tedavi etti sevgi pıtırcığını oda yetmedi birde kapıya el attı bi bakayım dedi.. birde saç traşı olmuş pekte bir tatlıydı insanın gidip yanaklarına yapışası geliyor.. Maria ile konuşmasınada bayıldım yani maria yine aynı konuyu açıca işim var beni yanlız bırak dedi ama sonrada söyle beni seviyormusun ??? Maria dan beklediği cevabı alınca ne mutlu oldu hoş maria olumsuz yanıtta verseydi seni burda seven çok estebanım.. | |
|
| |
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Çarş. Tem. 30, 2008 7:19 pm | |
| bugünkü bölüm nasıldı ama esteban ne güzel çaktı gerardoya be | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Çarş. Tem. 30, 2008 11:41 pm | |
| evet gerardo hakketmişti yani ama hoşuma giden taraf yumruğu attıktan sonraki hareketleriydi çok tatlıdı ya dudak büzüşler falan bayıldım doğrusu... hele mariaya yapışması ufff... | |
|
| |
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Perş. Tem. 31, 2008 6:51 pm | |
| maria'nın tepkisi nasıldı"esteban sen vahşi bir adam değilsin" o zaman neden adamı cinayetle suşluyorsun be kadın | |
|
| |
edabauer Admin
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Cuma Ağus. 01, 2008 12:34 pm | |
| ya ben özlemişim buraları .benim yorumum marianın kırmızı takımlarına olucak nihayet o muhteşem sahneyi izleyebileceğiz zannedersem tabii kesmezlerse ayy ya estebanım çok tatlı ama ya....!tam bir mağara adamı gibi kadınını yumruklarıyla koruyor ama.. | |
|
| |
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Cuma Ağus. 01, 2008 1:54 pm | |
| ben malesef bugünde dahil olmak üzere cumaya kadar diziyi izleyemicem eda ablacım inş.videoları eklersinde benimde burdan izleme imkanım olur.yoksa çok şey kaçırmış olcam | |
|
| |
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Cuma Ağus. 01, 2008 9:30 pm | |
| Eda abla ben de maria nın kırmızı takımını görür görmez aynı şeyi düşündüm hadi bakalım inş bu kez izleyebiliriz kesilmeden hem kesilse bile sen üzerinde oynar tam olarak verirsin o sahneyi çok sağol yaaa | |
|
| |
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Cuma Ağus. 01, 2008 9:35 pm | |
| Bi bu eksikti yaa dailymotion'da da bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir yazıyo eee bölümler nasıl eklenecek artık abarttılar iyice yaaaa sinir oldum | |
|
| |
| lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) | |
|