Cesar Evora Turkısh Fanclup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Cesar Evora Turkısh Fanclup

Cesar Evora ile ilgili herşey

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
"ENTRE EL AMOR Y EL ODİO" dizisinin 50. bölümü eklenmiştir

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)

+12
SOLEDAD
neslikan
viveme_csr
pallas
dderya85
nataliaya
lasfieras
victoria_cesar
elifce
nes_rin
Admin
edabauer
16 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
YazarMesaj
viveme_csr
Jaime Dumas "Gente Bien"
Jaime Dumas
viveme_csr

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 Empty
MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 Icon_minitimeCuma Ağus. 22, 2008 12:32 am

Hayır henüz girmedi canım ama çok merak ediyorum ne olacak da girecek hapse, az kaldı sanırım çünkü dizinin finaline 15 bölüm kaldı Evil or Very Mad
lasfieras
Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Eugenio Lizarde
lasfieras

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 Empty
MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 Icon_minitimeCuma Ağus. 22, 2008 1:01 am

viveme_csr demiş ki:
Hayır henüz girmedi canım ama çok merak ediyorum ne olacak da girecek hapse, az kaldı sanırım çünkü dizinin finaline 15 bölüm kaldı Evil or Very Mad

105. bölümdesiniz o zaman canım

2 bölüm sonra falan girer..

çok gergin bölümler onlar ya Sad

ama finalde epey gözyaşı sizi bekliyor...

la madrastra gibi dizi olmadı daha ya lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 95748
viveme_csr
Jaime Dumas "Gente Bien"
Jaime Dumas
viveme_csr

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 Icon_minitimeCuma Ağus. 22, 2008 1:08 am

lasfieras demiş ki:
viveme_csr demiş ki:

la madrastra gibi dizi olmadı daha ya lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 95748

2 bölüm müüü, yani Esteban 10 bölüm falan hapiste kalacak öyle mi Sad Sad sanırım Patricia nın katili diye tutuklarlar bilmiyorum neden hapse girdiğini ama başka bi sebebi olacağını da düşünmüyorum..
lasfieras
Eugenio Lizarde
lasfieras

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 Icon_minitimeCuma Ağus. 22, 2008 1:11 am

viveme_csr demiş ki:
lasfieras demiş ki:
viveme_csr demiş ki:

2 bölüm müüü, yani Esteban 10 bölüm falan hapiste kalacak öyle mi Sad Sad sanırım Patricia nın katili diye tutuklarlar bilmiyorum neden hapse girdiğini ama başka bi sebebi olacağını da düşünmüyorum..

evet o sebebten dolayı canım ama servendo mezarından da yapacağını yapıyor neyse ben fazla anlatmayayın izleyipte tadını çıkarın..

bu arada koltukta uyuduğu resim süper... lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 549529
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 Icon_minitimeCuma Ağus. 22, 2008 11:48 pm

Ya perşemebe estebandan mahrum bir gün geçirdik sinir oldum yani...

ma bugün güzeldi..

çarşamba da doktora gitmeleri falan harikaydı ya..

bu gün bayıldığım sahne estrella ile estebanın barışma sahnesiydi...çok tatlıydılar...bu arada ana rosa da artık kendini buluyor...

dünde maria ve çocuklarının diyologları süperdi
https://cesarevorafans.forummotion.com
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 Icon_minitimePtsi Ağus. 25, 2008 10:41 pm

şöyle geçen haftanın resimlerini ekleyeyim malum estebanın o süper süprizinden sonra hepimizin yağları eridi Smile

hector alkolden sızmıştı bitmişti geçen cuma yani 101. bölüm şimdi ekleyeceğim resimler 102-103-104 ten

hectoru baygın halde gören maria feryat eder.. esteban da gelir ve hectoru içeri taşırlar herkes çok endişelidir

esteban ve maria bütün gece hectorun başında beklerler ertesi gün yönetim toplantısı olur ve demetrio kovulur bu arada ana rosa demetrionun onu istismar ettiğini söylemiştir

alba da hain tuzaklarına devam etmektedir hectorun içki içmesine yardımcı olur..

angelica şirkete hectorun yanına gelir ve onu öper vivianda onları görür

bu arada angelde hastaneye kaldırılmıştır..esteban ona yardım eder

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 111

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 211

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 311

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 411
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 Icon_minitimePtsi Ağus. 25, 2008 10:43 pm

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 511

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 611

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 711

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 811

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 911

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 1011
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 Icon_minitimePtsi Ağus. 25, 2008 10:47 pm

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 1111

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 1211

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 1311

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 1411

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 1511

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 1611
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 Icon_minitimePtsi Ağus. 25, 2008 10:49 pm

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 1711

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 1812

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 1911

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 2011

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 2111

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 2211
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 Icon_minitimePtsi Ağus. 25, 2008 10:52 pm

estrella patronun tacizine uğrar ve onu yaralar..fabiola ve bruno da opullarını kaybederler

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 2311

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 2411

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 2511

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 2611

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 2711

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 2811
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 Icon_minitimePtsi Ağus. 25, 2008 10:55 pm

103. bölümün resimlerini yarın ekleyeceğim..

bu arada bugün 107. bölüm gösterildi ya o servandonun küllerinide ben yok edicem gitti estebanı suçladı ne adam ya öldü ama yine insanlara huzur yok

marianın estebana güvenide sonsuz..estebanda ne yiğitmiş ama be Wink maria mektubu verince gidip polise verebilirsin ben kendimden eminim dedi..bruno nasıl ağladı..final de kahroldum ama estebanımı tutukladılar Sad
nataliaya
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 11:12 pm

ay bugünki bölümün dimitrio sahnelerinde gülmekten kırıldım resmen :Ddimitrionun kadınsı bir yönü varmış Shocked enteresan özellikle çalan müzik beni bitirdi böyle romantik egzotik bir müzikti tam dimitrionun o anki havasına uygun Laughing bide kendini kaptırmışki sormayın kırıtıyodu ya lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 147400
mariaaa
Antonio "Si Dios me quita la vida"
Antonio

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 Icon_minitimeC.tesi Eyl. 06, 2008 4:23 pm

sonunda bende artık d smartıma kavustum ve tabıkı dızımede cok mutluyum ama esteban cıksın hapısten hemen marıasına kavussun
viveme_csr
Jaime Dumas "Gente Bien"
Jaime Dumas
viveme_csr

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 Icon_minitimePaz Eyl. 07, 2008 12:09 am

Son 4 bölüm kaldı malesef bitiyo dizimiz Sad
nataliaya
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 Icon_minitimePaz Eyl. 07, 2008 6:32 pm

valla öyle bitiyor ama bi dakka ya hani biliyosunuzdur la madrastranın 10 yıl sonrası çekilmişti dizi final yaptıktan belirli bir süre sonra 2007 yılında falandı zannedersem onuda verebilirler diye düşünüyorum sonuçta dizinin devamı ay inş verirlerde bir 10 bölümde onu izleriz gerçi 10 bölümmüydü ondanda emin degilim ama neyse lol!
dderya85
Marcelo Vargas "Corazon salvaje"
Marcelo Vargas

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 Icon_minitimeSalı Eyl. 09, 2008 11:49 am

dizinin bölümleri ne zaman eklenir dsmartı olmayan biri olarak merakla bekliorum =((
viveme_csr
Jaime Dumas "Gente Bien"
Jaime Dumas
viveme_csr

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 Icon_minitimePerş. Eyl. 11, 2008 12:20 pm

Yaaa dizimiz bugün final yaptı hüzünlüyüm Crying or Very sad çok mutluydu herkes ama BİTTİ işte Crying or Very sad şimdi ne olacak acaba tekrar çekilen 10 final bölümü yayınlanacak mı çok merak ediyorum kanal hiç reklam da yapmıyo scratch
nataliaya
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 Icon_minitimePerş. Eyl. 11, 2008 3:11 pm

evet dizimiz bugün final yaptı ama ben daha sonra çekilen 10 bölümüde verirler diye düşünüyorum(inşallah).çünkü dsamartın konusunda final diye yazmıyodu.sadece dizi biterken fin dedi oda diziyle ilgili sonuçta.
mariaaa
Antonio "Si Dios me quita la vida"
Antonio

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 Icon_minitimePerş. Eyl. 11, 2008 9:38 pm

yaaa arkadaslar ben cok uzgunum dızımız bitti insallah 10 bölüm gelir ve onun sonundada cesarla vıcynın beraber oynadıgı sarıl banayı gosrerırler o zman cok mutlu olur
viveme_csr
Jaime Dumas "Gente Bien"
Jaime Dumas
viveme_csr

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 Icon_minitimeCuma Eyl. 12, 2008 12:39 am

Yarın özel bölüm yayınlanacakmış son üç bölümün özeti olarak, ama önümüzdeki hafta ne olacak hiç bi fikrim yokk.. scratch
edabauer
Admin
Admin
edabauer

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 Icon_minitimeCuma Eyl. 12, 2008 8:05 pm

...........VE....lamadrastra ekranlara veda etti .
itiraf etmek gerekirse estebanın hapiste oluğu günlerden dolayı diziden çok sıkılmıştım.özel bölüm dediklerinde 10 yıl sonrasını anlatan özel bir bölüm çekilmiş ben onu vericekler diye sevinmiştim malesef sevincim kursağımda kaldı.ama umuyorumki verirler o bölümü..
nataliaya
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 Icon_minitimeCuma Eyl. 12, 2008 8:47 pm

eda abla bölümleri eklemeni açıkcası sabırsızlıkla bekliyoruz Embarassed
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 Icon_minitimeC.tesi Eyl. 13, 2008 1:49 am

Bitti... SadSad
Artık Estebanım yok Sad
şu son iki bölümde döktüğüm göz yaşının hattı hesabı yoktur..hele estebanım idama giderken ahhh birde şu gerçek anneleri olduğunu söyleme sahnesi..

gelelim finale..
damatların hepsi çok hoştu ama estebanın bir ayrı havası vardı
I love you

o mimikler ,mariaya bakışlar falan şahaneydi ya..

hele maria ağlamak istiyorum dediğinde artık gözyaşı istemiyorum demesi..aaa beni görse ne yapardı acep...

gözümden kaçmayan başka bir nokta da maşallah yani suya ayak bastılar öpüşmeye bi başladılar Fin yazısı yazdı halen öpüşüyorlar What a Face maşallah
nataliaya
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 Icon_minitimePaz Eyl. 14, 2008 9:50 pm

arkadaşlar malesef kötü bir haberim var Sad bugün pembe smartın yayın akışına baktım pazartesi gününkine la madrastranın son 10 bölümü yok onun yerini evlilik oyunu diye bir dizi almış oda neyse artık bilmiyorum Sad
viveme_csr
Jaime Dumas "Gente Bien"
Jaime Dumas
viveme_csr

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 6 Icon_minitimePaz Eyl. 14, 2008 10:40 pm

Ben de gördüm yayın akışını ve çok üzüldüm yaa reklamını bile yapmadığı bi diziyi yayınlıyo dsmart Sad

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)
6 sayfadaki 7 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
 Similar topics
-