Cesar Evora Turkısh Fanclup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Cesar Evora Turkısh Fanclup

Cesar Evora ile ilgili herşey

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
"ENTRE EL AMOR Y EL ODİO" dizisinin 50. bölümü eklenmiştir

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)

+12
SOLEDAD
neslikan
viveme_csr
pallas
dderya85
nataliaya
lasfieras
victoria_cesar
elifce
nes_rin
Admin
edabauer
16 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
YazarMesaj
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 Empty
MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ağus. 02, 2008 12:47 am

dünkü bölüm harikaydı yani 90.bölüm bugünkü ise biraz iğneli bir bölümdü maria ve estebanın diyoloğuna bayıldım
ana rosa tekraradan kollarında olman için herşeyi yapar gibi bir şey dedi maria

estebanda sen kendi kollarını önersen böyle olmayacak dedi..

ne çakal ya I love you
https://cesarevorafans.forummotion.com
edabauer
Admin
Admin
edabauer

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 Empty
MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ağus. 02, 2008 5:48 pm

Admin demiş ki:
dünkü bölüm harikaydı yani 90.bölüm bugünkü ise biraz iğneli bir bölümdü maria ve estebanın diyoloğuna bayıldım

ne çakal ya I love you
aaaaa ben böyle bir şey hatırlamıyorum doğru düzgün izleyemedimki bu hafta şimdi baştan izleyeyeyim öylemi dedi ya ne çapkın bu adam.birde cuma gününkü bölümde maria kırmızı takımlarını giymişti sanırsam pazartesi ateşli bir bölüm bizi bekliyor.
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ağus. 02, 2008 6:19 pm

edabauer demiş ki:
Admin demiş ki:

ne çakal ya I love you
aaaaa ben böyle bir şey hatırlamıyorum doğru düzgün izleyemedimki bu hafta şimdi baştan izleyeyeyim öylemi dedi ya ne çapkın bu adam.birde cuma gününkü bölümde maria kırmızı takımlarını giymişti sanırsam pazartesi ateşli bir bölüm bizi bekliyor.

diyoloğu net hatırlamıyorum ama arada bu cümlelerin geçtiğine eminim eda abla

evet pazartesi sıcaklığı yüksek bir bölüm olacak
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ağus. 02, 2008 6:41 pm

91.bölümden bir kaç resim

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 91-110

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 91-210

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 91-310

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 91-410
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ağus. 02, 2008 6:43 pm

buda 92.den bir görüntü

promo capitulo 92

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 Promo910
mariaaa
Antonio "Si Dios me quita la vida"
Antonio

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 Icon_minitimePaz Ağus. 03, 2008 12:16 am

edacımm ne olur artık koy dızı bölümlerini catlayacagım yorumları okudukca dayanamıorum eda sbırsızkla beklıorum
dderya85
Marcelo Vargas "Corazon salvaje"
Marcelo Vargas

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 Icon_minitimeSalı Ağus. 05, 2008 11:16 am

artık bölümler konulmayacak mı? =((
victoria_cesar
Juan De La Cruz "El Privilegio de Amar"
Juan De La Cruz
victoria_cesar

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 Icon_minitimeÇarş. Ağus. 06, 2008 12:37 pm

Uzun zaman olmayacağım diziyide takip edemicem hay Allah cesarsız nasıl geçicek günler
napayım sabrın sonu selamettir başa gelen çekilecek zorda olsa Sad
nataliaya
Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 Icon_minitimePtsi Ağus. 11, 2008 12:26 am

ay arkadaşlar burayı çok özlemişim nihayet eve geldim sizlere ve cesarıma kavuştummmmm cheers malesef bir hafta diziyi izleyemedim Sad bakalım artk tekrarlarını yakalayabilirsem büyük şans olur ama bendede o şans varmı bilmiyorum artık scratch
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 8:14 pm

öncelikle rahatsız olduğum için bir süredir foruma giremedim
eda ablada olmadığı için özetler aksadı geçen hafta pazartesiden beri özet yapmıyoruz bu hafta içinde bunları telafi edeceğiz Crying or Very sad
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 8:21 pm

Angelin evden ayrılmasından sonra alba carmelaya sataşmaya başlamış ve ona işlerine karışmamasını onun angelin annesi olduğunu söyler bu sırada maria odaya girer

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 110

karşılıklı atışmalar yaşanır..

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 210

carmela estebanı haberdar etmiştir ve esteban odaya girer..carmela estebana sarılır..estebanın ilk sorusu albaya olur

yine ne yaptın teyze??

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 310

bu arada angel ve alma leonel ve lupitaya giderek şahitleri olmalarını ister ler ve evlenirler

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 410

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 510

bu arada esteban alba ile konuşma yapar ve aileyi mutsuzluğa itenin onun olduğuu söyler..maria carmelayı teselli eder..hizmetçi gerardonun geldiğini haber verir ve maria aşağıya iner..

gerardo mariaya şehirden ayrılacağını söyler

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 610
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 8:30 pm

gerardo estebana mariaya çok iyi bakmasını söyler ve öyle bir kadına sahip olduğu içinde çok şanslı olduğunu..

estebandaki kasılmalara bakın drunken

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 710

tabi bir şaşkınlıkta söz konusudur çünkü gerardoda tüm gerçeği öğrenmiştir

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 810

angel eve gelir herkes çok mutlu olmuştur..angel evden ayrılacağını ve karısının yanına taşınacağını söyler..herkes şoktadır..

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 910

Esteban,Maria ve Angel çalışma odasına giderler..angell ve esteban arasında dillere destean bir konuşma geçer..

esteban angele gerçekte onun bir adam olduğunu onu takdir ettiğini ve her zaman yanında olacağını söyler..onu üzen tek şeyin nikahta bulunamaması olduğunuda ifade eder

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 1010

aaa estebana bakın I love you

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 1110
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 8:36 pm

angel evin içinde veda turları atar herkesle vedalaşır şüphesizki en dokunaklısıda angel ile olmuştur..

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 1210

birbirlerine olan sevgilerini dile getirirler

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 1310

ve angel mutlu sona ulaşmıştır..alma ile ilk gecelerini geçirirler

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 1410

esteban ve maria ciddi bir tartışma yaşarlar

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 1510

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 1610

pulpo ve davinci cephesinde komik olaylar yaşanmaktadır

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 1710
nataliaya
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 9:03 pm

özgecim ellerine sağlık bu bölümü izleyememiştim iyi geldi maria ve estebanın niye tartıştıklarını merak ettim doğrusu. Exclamation
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 Icon_minitimeCuma Ağus. 15, 2008 12:11 am

nataliaya demiş ki:
özgecim ellerine sağlık bu bölümü izleyememiştim iyi geldi maria ve estebanın niye tartıştıklarını merak ettim doğrusu. Exclamation

canım en önemli shaneyi ekleyemedim daha oda geliyor inşallah hafta sonu tamalayabilirim hepsini lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 95748
nataliaya
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ağus. 16, 2008 11:56 am

ah ah bizdeki eksik ne anlayamadım niye böyle romantik adamlar bizi bulmuyor.dünki bölüm muhteşemdi cesar hastayım sana romantik adamım benim Embarassed
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 Icon_minitimePtsi Ağus. 18, 2008 10:53 pm

nataliaya demiş ki:
ah ah bizdeki eksik ne anlayamadım niye böyle romantik adamlar bizi bulmuyor.dünki bölüm muhteşemdi cesar hastayım sana romantik adamım benim Embarassed

hemfikirim valla didemcim zaten sınırlı sayıdalarda...ben uzun süredir foruma girip adam akıllı yazamadım çok hastaydım şimdi daha yeni yeni toparlanıyorum ama o hasta halimle bilr diziyi kaçırmadım şu dans olayınada bayıldım lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 549529
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 Icon_minitimePtsi Ağus. 18, 2008 10:57 pm

şu 92. bölümün resimlerini bitireyim

ve esteban show başlıyor..

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 1811

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 1910

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 2010

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 2110

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 2210

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 2310

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 2410

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 2510
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 Icon_minitimePtsi Ağus. 18, 2008 10:59 pm

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 2610

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 2710

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 2810

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 2910

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 3010
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 Icon_minitimePtsi Ağus. 18, 2008 11:01 pm

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 3110

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 3210

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 3310

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 3410

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 3510

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 3610

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 3710
viveme_csr
Jaime Dumas "Gente Bien"
Jaime Dumas
viveme_csr

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 Icon_minitimePtsi Ağus. 18, 2008 11:05 pm

Yaaa şu Hectorun kapının önünde bayıldığı sahneye ne kadar çok sinir oldum anlatamam, çocuk bayılmış maria başında aptal aptal ağlıyo e be salak kadın yardım çağırsana gidip birilerine haber versene geek
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 Icon_minitimePtsi Ağus. 18, 2008 11:12 pm

viveme_csr demiş ki:
Yaaa şu Hectorun kapının önünde bayıldığı sahneye ne kadar çok sinir oldum anlatamam, çocuk bayılmış maria başında aptal aptal ağlıyo e be salak kadın yardım çağırsana gidip birilerine haber versene geek

aynen valla epeyde güldüm Allahtan esteban geldide olay daha fazla dramatikleşmedi ama benim favori sahnem estebanın koltukta uyuduğu sahne..

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 Esteba10
viveme_csr
Jaime Dumas "Gente Bien"
Jaime Dumas
viveme_csr

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 Icon_minitimePtsi Ağus. 18, 2008 11:16 pm

Evet yaa ben de bayıldım o haline çoook tatlıydı yaaa Twisted Evil saç baş dağılmış çok doğaldı
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 Icon_minitimePtsi Ağus. 18, 2008 11:22 pm

gerçi onun tatlı olmadığı sahne yok ki..alaycı halleri süper oluyor..hastanede angel ile konuşurkende çok şekerdi

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 Eshos10
lasfieras
Eugenio Lizarde
lasfieras

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 5 Icon_minitimePerş. Ağus. 21, 2008 11:54 pm

ayy o resimlerde ne tatlı yasinler onu

esteban hapse girdimi??

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)
5 sayfadaki 7 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
 Similar topics
-