| lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) | |
|
+12SOLEDAD neslikan viveme_csr pallas dderya85 nataliaya lasfieras victoria_cesar elifce nes_rin Admin edabauer 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Kurucu Admin
Mesaj Sayısı : 847 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) C.tesi Ağus. 02, 2008 12:47 am | |
| dünkü bölüm harikaydı yani 90.bölüm bugünkü ise biraz iğneli bir bölümdü maria ve estebanın diyoloğuna bayıldım ana rosa tekraradan kollarında olman için herşeyi yapar gibi bir şey dedi maria estebanda sen kendi kollarını önersen böyle olmayacak dedi.. ne çakal ya | |
|
| |
edabauer Admin
Mesaj Sayısı : 172 Yaş : 45 Nerden : sakarya Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) C.tesi Ağus. 02, 2008 5:48 pm | |
| - Admin demiş ki:
- dünkü bölüm harikaydı yani 90.bölüm bugünkü ise biraz iğneli bir bölümdü maria ve estebanın diyoloğuna bayıldım
ana rosa tekraradan kollarında olman için herşeyi yapar gibi bir şey dedi maria
estebanda sen kendi kollarını önersen böyle olmayacak dedi..
ne çakal ya aaaaa ben böyle bir şey hatırlamıyorum doğru düzgün izleyemedimki bu hafta şimdi baştan izleyeyeyim öylemi dedi ya ne çapkın bu adam.birde cuma gününkü bölümde maria kırmızı takımlarını giymişti sanırsam pazartesi ateşli bir bölüm bizi bekliyor. | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) C.tesi Ağus. 02, 2008 6:19 pm | |
| - edabauer demiş ki:
- Admin demiş ki:
- dünkü bölüm harikaydı yani 90.bölüm bugünkü ise biraz iğneli bir bölümdü maria ve estebanın diyoloğuna bayıldım
ana rosa tekraradan kollarında olman için herşeyi yapar gibi bir şey dedi maria
estebanda sen kendi kollarını önersen böyle olmayacak dedi..
ne çakal ya aaaaa ben böyle bir şey hatırlamıyorum doğru düzgün izleyemedimki bu hafta şimdi baştan izleyeyeyim öylemi dedi ya ne çapkın bu adam.birde cuma gününkü bölümde maria kırmızı takımlarını giymişti sanırsam pazartesi ateşli bir bölüm bizi bekliyor. diyoloğu net hatırlamıyorum ama arada bu cümlelerin geçtiğine eminim eda abla evet pazartesi sıcaklığı yüksek bir bölüm olacak | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) C.tesi Ağus. 02, 2008 6:41 pm | |
| | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) C.tesi Ağus. 02, 2008 6:43 pm | |
| buda 92.den bir görüntü promo capitulo 92 | |
|
| |
mariaaa Antonio "Si Dios me quita la vida"
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Paz Ağus. 03, 2008 12:16 am | |
| edacımm ne olur artık koy dızı bölümlerini catlayacagım yorumları okudukca dayanamıorum eda sbırsızkla beklıorum | |
|
| |
dderya85 Marcelo Vargas "Corazon salvaje"
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Salı Ağus. 05, 2008 11:16 am | |
| artık bölümler konulmayacak mı? =(( | |
|
| |
victoria_cesar Juan De La Cruz "El Privilegio de Amar"
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Çarş. Ağus. 06, 2008 12:37 pm | |
| Uzun zaman olmayacağım diziyide takip edemicem hay Allah cesarsız nasıl geçicek günler napayım sabrın sonu selamettir başa gelen çekilecek zorda olsa | |
|
| |
nataliaya Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 35 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Ptsi Ağus. 11, 2008 12:26 am | |
| ay arkadaşlar burayı çok özlemişim nihayet eve geldim sizlere ve cesarıma kavuştummmmm malesef bir hafta diziyi izleyemedim bakalım artk tekrarlarını yakalayabilirsem büyük şans olur ama bendede o şans varmı bilmiyorum artık | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Çarş. Ağus. 13, 2008 8:14 pm | |
| öncelikle rahatsız olduğum için bir süredir foruma giremedim eda ablada olmadığı için özetler aksadı geçen hafta pazartesiden beri özet yapmıyoruz bu hafta içinde bunları telafi edeceğiz | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Çarş. Ağus. 13, 2008 8:21 pm | |
| Angelin evden ayrılmasından sonra alba carmelaya sataşmaya başlamış ve ona işlerine karışmamasını onun angelin annesi olduğunu söyler bu sırada maria odaya girer karşılıklı atışmalar yaşanır.. carmela estebanı haberdar etmiştir ve esteban odaya girer..carmela estebana sarılır..estebanın ilk sorusu albaya olur yine ne yaptın teyze?? bu arada angel ve alma leonel ve lupitaya giderek şahitleri olmalarını ister ler ve evlenirler bu arada esteban alba ile konuşma yapar ve aileyi mutsuzluğa itenin onun olduğuu söyler..maria carmelayı teselli eder..hizmetçi gerardonun geldiğini haber verir ve maria aşağıya iner.. gerardo mariaya şehirden ayrılacağını söyler | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Çarş. Ağus. 13, 2008 8:30 pm | |
| gerardo estebana mariaya çok iyi bakmasını söyler ve öyle bir kadına sahip olduğu içinde çok şanslı olduğunu.. estebandaki kasılmalara bakın tabi bir şaşkınlıkta söz konusudur çünkü gerardoda tüm gerçeği öğrenmiştir angel eve gelir herkes çok mutlu olmuştur..angel evden ayrılacağını ve karısının yanına taşınacağını söyler..herkes şoktadır.. Esteban,Maria ve Angel çalışma odasına giderler..angell ve esteban arasında dillere destean bir konuşma geçer.. esteban angele gerçekte onun bir adam olduğunu onu takdir ettiğini ve her zaman yanında olacağını söyler..onu üzen tek şeyin nikahta bulunamaması olduğunuda ifade eder aaa estebana bakın | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Çarş. Ağus. 13, 2008 8:36 pm | |
| angel evin içinde veda turları atar herkesle vedalaşır şüphesizki en dokunaklısıda angel ile olmuştur.. birbirlerine olan sevgilerini dile getirirler ve angel mutlu sona ulaşmıştır..alma ile ilk gecelerini geçirirler esteban ve maria ciddi bir tartışma yaşarlar pulpo ve davinci cephesinde komik olaylar yaşanmaktadır | |
|
| |
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Çarş. Ağus. 13, 2008 9:03 pm | |
| özgecim ellerine sağlık bu bölümü izleyememiştim iyi geldi maria ve estebanın niye tartıştıklarını merak ettim doğrusu. | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| |
| |
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) C.tesi Ağus. 16, 2008 11:56 am | |
| ah ah bizdeki eksik ne anlayamadım niye böyle romantik adamlar bizi bulmuyor.dünki bölüm muhteşemdi cesar hastayım sana romantik adamım benim | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| |
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Ptsi Ağus. 18, 2008 10:57 pm | |
| | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Ptsi Ağus. 18, 2008 10:59 pm | |
| | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Ptsi Ağus. 18, 2008 11:01 pm | |
| | |
|
| |
viveme_csr Jaime Dumas "Gente Bien"
Mesaj Sayısı : 54 Yaş : 35 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 06/07/08
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Ptsi Ağus. 18, 2008 11:05 pm | |
| Yaaa şu Hectorun kapının önünde bayıldığı sahneye ne kadar çok sinir oldum anlatamam, çocuk bayılmış maria başında aptal aptal ağlıyo e be salak kadın yardım çağırsana gidip birilerine haber versene | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| |
| |
viveme_csr Jaime Dumas "Gente Bien"
Mesaj Sayısı : 54 Yaş : 35 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 06/07/08
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Ptsi Ağus. 18, 2008 11:16 pm | |
| Evet yaa ben de bayıldım o haline çoook tatlıydı yaaa saç baş dağılmış çok doğaldı | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Ptsi Ağus. 18, 2008 11:22 pm | |
| gerçi onun tatlı olmadığı sahne yok ki..alaycı halleri süper oluyor..hastanede angel ile konuşurkende çok şekerdi | |
|
| |
lasfieras Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 42 Nerden : sarajevo Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Perş. Ağus. 21, 2008 11:54 pm | |
| ayy o resimlerde ne tatlı yasinler onu
esteban hapse girdimi?? | |
|
| |
| lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) | |
|