Cesar Evora Turkısh Fanclup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Cesar Evora Turkısh Fanclup

Cesar Evora ile ilgili herşey

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
"ENTRE EL AMOR Y EL ODİO" dizisinin 50. bölümü eklenmiştir

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)

+12
SOLEDAD
neslikan
viveme_csr
pallas
dderya85
nataliaya
lasfieras
victoria_cesar
elifce
nes_rin
Admin
edabauer
16 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
YazarMesaj
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 7 Empty
MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 7 Icon_minitimePaz Eyl. 14, 2008 11:57 pm

kesinlklikle gereksiz diye düşünüyorum ama ben 10 yıl sonrayı ekliyorm arkadaşlar...Wink
https://cesarevorafans.forummotion.com
viveme_csr
Jaime Dumas "Gente Bien"
Jaime Dumas
viveme_csr

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 7 Empty
MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 7 Icon_minitimePtsi Eyl. 15, 2008 12:09 am

Admin demiş ki:
kesinlklikle gereksiz diye düşünüyorum ama ben 10 yıl sonrayı ekliyorm arkadaşlar...Wink

Aaaa çoook sevimdim özgecim inan günlerdir o 10 bölümün videolarını arıyorum sitelerde ama kısacık iki video dışında bişey bulamamıştım. ÇOOOOOK teşekkür ederim lol!
viveme_csr
Jaime Dumas "Gente Bien"
Jaime Dumas
viveme_csr

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 7 Icon_minitimePtsi Eyl. 15, 2008 1:51 am

İzledim hemen özgecim eline sağlık sen olmasan bulamazdım herhalde bu bölümleri, konuşmaları pek anlayamasam da olaylar anlaşılıyo gerçi asıl maksat daha fazla ESTEBAN SAN ROMAN görebilmek lol!
nataliaya
Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 7 Icon_minitimePtsi Eyl. 15, 2008 6:57 pm

özgecim ellerine saglık canım pembe smart bizi la madrastrasız bıraktı ama sen bırakmadın.ya canım bu arada ben dün heyecandan video ekledigin bölüme yazmışım yorumumu ve sil işareti yok fenalık geçiyorum burda. Very Happy
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 7 Icon_minitimePtsi Eyl. 15, 2008 10:54 pm

kızlar beğenmenize sevindim bu ilk kısmı 5 part daha var ama ayağımı kırdım onunla uğraştım bütün günbu hafta içinde geri kalan kısmıda ekleyeceğim takıldığınız noktalar olursa sorun ok Wink
nataliaya
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 7 Icon_minitimePtsi Eyl. 15, 2008 11:19 pm

Admin demiş ki:
kızlar beğenmenize sevindim bu ilk kısmı 5 part daha var ama ayağımı kırdım onunla uğraştım bütün günbu hafta içinde geri kalan kısmıda ekleyeceğim takıldığınız noktalar olursa sorun ok Wink

ayağınımı kırdın?geçmiş olsun özgecim.
viveme_csr
Jaime Dumas "Gente Bien"
Jaime Dumas
viveme_csr

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 7 Icon_minitimePtsi Eyl. 15, 2008 11:48 pm

Admin demiş ki:

Geçmiş olsun özgecim nazar değdi herhalde artık ünilisin ya Wink umarım sorun olmaz yakında üni açılacak, inşallah en kısa zamanda iyileşirsin
pallas
Eugenio Lizarde
pallas

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 7 Icon_minitimeSalı Eyl. 16, 2008 6:29 pm

çok geçmiş olsun Smile
victoria_cesar
Juan De La Cruz "El Privilegio de Amar"
Juan De La Cruz
victoria_cesar

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 7 Icon_minitimePerş. Eyl. 18, 2008 1:08 pm

[b]Geçmiş olsun Özge cim...
ooo ben bayağı gerilerde kalmışım ne güzel bölümleri eklemişsiniz ellerinize yüreğinize sağlık...
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 7 Icon_minitimePerş. Eyl. 18, 2008 9:51 pm

Arkadaşlar sağolun Wink
Geriye kalan kısmıda yükledim Shocked
mariaaa
Antonio "Si Dios me quita la vida"
Antonio

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 7 Icon_minitimePaz Eyl. 21, 2008 1:55 am

gecmiş olsun ozge ellerıne saglık 10 bölğmğ bize d smart vermedı ama sen verdın sagol ama kızlar ben son 10 bölümde aradıgımı bulamadım daha hos gunler olabılırdı mutlu bı aıle ızleyebılrıdk ben ole dusunuorum ama genede cesarı gorduk vıcky gorduk o ıı oldu
nataliaya
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 7 Icon_minitimePtsi Ocak 05, 2009 9:27 pm

ya eda abla noldu bizim bölümler çok oldu eklenmeyeli sabırsızlıkla bekliyoruz.
pallas
Eugenio Lizarde
pallas

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 7 Icon_minitimePerş. Ocak 08, 2009 7:27 pm

eveet eda abla bizi cesarsız bırakma...
cesarcido
Mariano Delafuante "Luz Clarita"
Mariano Delafuante

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 7 Icon_minitimeSalı Ocak 20, 2009 9:41 pm

eda abla hadi artık ekle ben en çok cesarın oadama yumruk attığı yeri beklkiyorum nediyor orda acaba yukle eda ablacım kib
Fulya
Atilio Montenegro "Mariana de la Noche"
Atilio Montenegro
Fulya

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 7 Icon_minitimeCuma Ocak 23, 2009 3:56 pm

Hele ben ölücem artık dayanamıyorum yaaa,izlemediğim için çok merak ediyorum.başka biyerden de izlemek istemiyorum Eda abla sayesinde Türkçe izliyodum ne güzel.
nataliaya
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 7 Icon_minitimePaz Tem. 12, 2009 11:11 pm

eda ablaaaaaaa nerdesin Sad(((((((((
edabauer
Admin
Admin
edabauer

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) - Sayfa 7 Icon_minitimePaz Mart 07, 2010 8:29 pm

sevgili üyeler ben uzun zamandır giremedim siteye mesajlarınızıda yeni gördüm.benim elimdeki bölümler dvd çekimi olduğundan internet alemine aktarımını beceremedim yapanlar varsada ben bilmiyorum en azından mp4 e kaydedip göndermeyi denedimsede bunların görüntülerıde izlenmeyecek kadar kötü oldu bende birkaç arkadaşımıza dvdleri kopyalayıp gönderdim bu usulle paylaşmak isteyenlere yardım etmeğe çalışırım.
özür ve sevgilerimle

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)
7 sayfadaki 7 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
 Similar topics
-