| lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) | |
|
+12SOLEDAD neslikan viveme_csr pallas dderya85 nataliaya lasfieras victoria_cesar elifce nes_rin Admin edabauer 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Kurucu Admin
Mesaj Sayısı : 847 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Paz Eyl. 14, 2008 11:57 pm | |
| kesinlklikle gereksiz diye düşünüyorum ama ben 10 yıl sonrayı ekliyorm arkadaşlar... | |
|
| |
viveme_csr Jaime Dumas "Gente Bien"
Mesaj Sayısı : 54 Yaş : 35 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 06/07/08
| |
| |
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Ptsi Eyl. 15, 2008 1:51 am | |
| İzledim hemen özgecim eline sağlık sen olmasan bulamazdım herhalde bu bölümleri, konuşmaları pek anlayamasam da olaylar anlaşılıyo gerçi asıl maksat daha fazla ESTEBAN SAN ROMAN görebilmek | |
|
| |
nataliaya Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 35 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Ptsi Eyl. 15, 2008 6:57 pm | |
| özgecim ellerine saglık canım pembe smart bizi la madrastrasız bıraktı ama sen bırakmadın.ya canım bu arada ben dün heyecandan video ekledigin bölüme yazmışım yorumumu ve sil işareti yok fenalık geçiyorum burda. | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Ptsi Eyl. 15, 2008 10:54 pm | |
| kızlar beğenmenize sevindim bu ilk kısmı 5 part daha var ama ayağımı kırdım onunla uğraştım bütün günbu hafta içinde geri kalan kısmıda ekleyeceğim takıldığınız noktalar olursa sorun ok | |
|
| |
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Ptsi Eyl. 15, 2008 11:19 pm | |
| - Admin demiş ki:
- kızlar beğenmenize sevindim bu ilk kısmı 5 part daha var ama ayağımı kırdım onunla uğraştım bütün günbu hafta içinde geri kalan kısmıda ekleyeceğim takıldığınız noktalar olursa sorun ok
ayağınımı kırdın?geçmiş olsun özgecim. | |
|
| |
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Ptsi Eyl. 15, 2008 11:48 pm | |
| - Admin demiş ki:
- kızlar beğenmenize sevindim bu ilk kısmı 5 part daha var ama ayağımı kırdım onunla uğraştım bütün günbu hafta içinde geri kalan kısmıda ekleyeceğim takıldığınız noktalar olursa sorun ok
Geçmiş olsun özgecim nazar değdi herhalde artık ünilisin ya umarım sorun olmaz yakında üni açılacak, inşallah en kısa zamanda iyileşirsin | |
|
| |
pallas Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Salı Eyl. 16, 2008 6:29 pm | |
| çok geçmiş olsun | |
|
| |
victoria_cesar Juan De La Cruz "El Privilegio de Amar"
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Perş. Eyl. 18, 2008 1:08 pm | |
| [b]Geçmiş olsun Özge cim... ooo ben bayağı gerilerde kalmışım ne güzel bölümleri eklemişsiniz ellerinize yüreğinize sağlık... | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Perş. Eyl. 18, 2008 9:51 pm | |
| Arkadaşlar sağolun Geriye kalan kısmıda yükledim | |
|
| |
mariaaa Antonio "Si Dios me quita la vida"
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Paz Eyl. 21, 2008 1:55 am | |
| gecmiş olsun ozge ellerıne saglık 10 bölğmğ bize d smart vermedı ama sen verdın sagol ama kızlar ben son 10 bölümde aradıgımı bulamadım daha hos gunler olabılırdı mutlu bı aıle ızleyebılrıdk ben ole dusunuorum ama genede cesarı gorduk vıcky gorduk o ıı oldu | |
|
| |
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Ptsi Ocak 05, 2009 9:27 pm | |
| ya eda abla noldu bizim bölümler çok oldu eklenmeyeli sabırsızlıkla bekliyoruz. | |
|
| |
pallas Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Perş. Ocak 08, 2009 7:27 pm | |
| eveet eda abla bizi cesarsız bırakma... | |
|
| |
cesarcido Mariano Delafuante "Luz Clarita"
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Salı Ocak 20, 2009 9:41 pm | |
| eda abla hadi artık ekle ben en çok cesarın oadama yumruk attığı yeri beklkiyorum nediyor orda acaba yukle eda ablacım kib | |
|
| |
Fulya Atilio Montenegro "Mariana de la Noche"
Mesaj Sayısı : 198 Yaş : 35 Nerden : Mexico Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Cuma Ocak 23, 2009 3:56 pm | |
| Hele ben ölücem artık dayanamıyorum yaaa,izlemediğim için çok merak ediyorum.başka biyerden de izlemek istemiyorum Eda abla sayesinde Türkçe izliyodum ne güzel. | |
|
| |
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Paz Tem. 12, 2009 11:11 pm | |
| eda ablaaaaaaa nerdesin ((((((((( | |
|
| |
edabauer Admin
Mesaj Sayısı : 172 Yaş : 45 Nerden : sakarya Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Paz Mart 07, 2010 8:29 pm | |
| sevgili üyeler ben uzun zamandır giremedim siteye mesajlarınızıda yeni gördüm.benim elimdeki bölümler dvd çekimi olduğundan internet alemine aktarımını beceremedim yapanlar varsada ben bilmiyorum en azından mp4 e kaydedip göndermeyi denedimsede bunların görüntülerıde izlenmeyecek kadar kötü oldu bende birkaç arkadaşımıza dvdleri kopyalayıp gönderdim bu usulle paylaşmak isteyenlere yardım etmeğe çalışırım. özür ve sevgilerimle | |
|
| |
| lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) | |
|