Cesar Evora Turkısh Fanclup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Cesar Evora Turkısh Fanclup

Cesar Evora ile ilgili herşey

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
"ENTRE EL AMOR Y EL ODİO" dizisinin 50. bölümü eklenmiştir

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)

+12
SOLEDAD
neslikan
viveme_csr
pallas
dderya85
nataliaya
lasfieras
victoria_cesar
elifce
nes_rin
Admin
edabauer
16 posters
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
YazarMesaj
edabauer
Admin
Admin
edabauer

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Empty
MesajKonu: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Icon_minitimePerş. Tem. 10, 2008 3:30 am

diziyi yeni izlemeye başlayan arkadaşlarımız için spolier içerebileceğinden 72.bölümden itibaren olan bölümlerin yorumlarını burdan yapalım....

En son edabauer tarafından Perş. Tem. 10, 2008 3:40 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Icon_minitimePerş. Tem. 10, 2008 3:37 am

72 . Bölüm dizinin yarısını geçtik

ama olaylar epey heyecanlanmaya başladı

Maria ve Esteban arasında iple rhep gergin maria bir türlü estebana inanmıyor ya:( Adamcağız yardım etmeye çalışıyor yok..
Birde rebacanın yalanı bu bölümde çatlak kadın oda kaşınıyor sözde albaya yaranacak ha..

Estebanın bağırışı falan süperdi ama ya sonra mariaya

ben seninle ilgili herşeyle ilgilenirim [/b ]demesi bittiğim andı..

Aslında atölyedki sahnelerin başını orjinal izlemek daha süper olurdu çünkü Cesar'ın bir doğaçlaması var

[b]muy bonito muy bonito
What a Face kırdı beni ya o mimikler falan aahhhh

sevgi pıtırcığımızda her zamanki gibi iyilik peşinde carlosunda midemi bulandırdığını söylemeden geçemeyeceğim

Esrellanın estabana ziyareti ortamı biraz yumuşattı bence baba kızın diyalogları harika...

Estaban kızına tapıyor(ah ne adam)

Danielanında ne olduğunu anladık yanlız alien
https://cesarevorafans.forummotion.com
edabauer
Admin
Admin
edabauer

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Icon_minitimePerş. Tem. 10, 2008 3:52 am

evet özge ben de 72. bölümde estebanın arabada "ben seninle ilgili herşeyle ilgilenirim "dediya ben koptum.ayrıca 72.bölümün finalide güzeldi evet güvenmiyor maria estebana haklıda ...ki 73. bölümün finalide harika..
esteban mariaya.."sen art niyetlisin" diyor ama bence kadın 20 yılını hapisde terk edilmiş olarak geçirdi ben bilakia estebanın kollarına hemen atılmasına kızıyordum.mustehakdır estebana bunlar yürü maria arkandayım senin.
şimdi bana kızanlarınız olsada ben estebana psikopat derecesinde aşık olsamda sezarın hakkı sezara.
zaten aşkları böyle olduğu için değerli bu kadar unutmayın KAÇAN BALIK KOVALANIR(buda size abla nasihatı olsun nede olsa 12 yıllık evliyim )bende bu nasihatı mariadan aldım yani.
son olarak marianın güvensizliği estebanın çok acı çekmesine neden oluyor farkettiyseniz.
nes_rin
Gabriel Almada "Laberintos de Pasion"
Gabriel Almada

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Icon_minitimePerş. Tem. 10, 2008 9:59 am

edabauer demiş ki:
evet özge ben de 72. bölümde estebanın arabada "ben seninle ilgili herşeyle ilgilenirim "dediya ben koptum.ayrıca 72.bölümün finalide güzeldi evet güvenmiyor maria estebana haklıda ...ki 73. bölümün finalide harika..
esteban mariaya.."sen art niyetlisin" diyor ama bence kadın 20 yılını hapisde terk edilmiş olarak geçirdi ben bilakia estebanın kollarına hemen atılmasına kızıyordum.mustehakdır estebana bunlar yürü maria arkandayım senin.
şimdi bana kızanlarınız olsada ben estebana psikopat derecesinde aşık olsamda sezarın hakkı sezara.
zaten aşkları böyle olduğu için değerli bu kadar unutmayın KAÇAN BALIK KOVALANIR(buda size abla nasihatı olsun nede olsa 12 yıllık evliyim )bende bu nasihatı mariadan aldım yani.
son olarak marianın güvensizliği estebanın çok acı çekmesine neden oluyor farkettiyseniz.

12 yıllık evli misin?
sanırım sana eda abla dememin vakti geldi
gerçi ben sana bacım demekten memnundum ama olsun
balık olayına gelince nede olsa tecrube konuşuyorrrrrr
elifce
Marcelo Vargas "Corazon salvaje"
Marcelo Vargas

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Icon_minitimePerş. Tem. 10, 2008 12:15 pm

dimi Smile
elifce
Marcelo Vargas "Corazon salvaje"
Marcelo Vargas

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Icon_minitimePerş. Tem. 10, 2008 12:15 pm

ama bölümler harika ya Smile
victoria_cesar
Juan De La Cruz "El Privilegio de Amar"
Juan De La Cruz
victoria_cesar

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Icon_minitimePerş. Tem. 10, 2008 12:41 pm

Harikasın Eda abla...Çok teşekkür ederiz... Benim gibi izleyemeyenler için çok güzel bir imkan sağladın tabiki özge ile birlikte... cheers
edabauer
Admin
Admin
edabauer

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Icon_minitimeCuma Tem. 11, 2008 12:34 am

kızlar benim yorumların çoğu tecrübe ile sabittir..umarım montajlı lamadrastra dizisinş beğeniyorsunuzdur..
lasfieras
Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Eugenio Lizarde
lasfieras

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Icon_minitimeCuma Tem. 11, 2008 10:44 am

72. bölüm wow süperdir u mariann atölyesine gittikleri sahne ve ben seninle ilgi herşeyile ilgilenirim aa bizimlede ilgilenen olsa keşke dimi

Adam hitap ustası kaıdnların dilinden çok iyi anlıyor söyleyeyim

73. bölümü izleyeyim yorumumu yazacağım
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Icon_minitimeC.tesi Tem. 12, 2008 3:04 am

ya ağlamak istiyorum estebanımın sesi değişti ya Sad
nataliaya
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Icon_minitimeC.tesi Tem. 12, 2008 6:42 pm

Admin demiş ki:
kesinlikle sana katılıyorum özge ya bu sesi begenmedim belkide henüz alışamadık ondan öle geliyo ama eski ses iyiydi ya carmelanında sesi deişmiş sanki birinin daha deişmişdi ama hatırlayamadım neyse ne carmela nede digerleri ilgi alanımda deil Laughing benim ilgi alanımda olan dizide esteban ve maria eminim sizlerinde öledir. Very Happy
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Icon_minitimeSalı Tem. 15, 2008 4:31 pm

nataliaya demiş ki:
Admin demiş ki:
kesinlikle sana katılıyorum özge ya bu sesi begenmedim belkide henüz alışamadık ondan öle geliyo ama eski ses iyiydi ya carmelanında sesi deişmiş sanki birinin daha deişmişdi ama hatırlayamadım neyse ne carmela nede digerleri ilgi alanımda deil Laughing benim ilgi alanımda olan dizide esteban ve maria eminim sizlerinde öledir. Very Happy

Ya bu kişinin sesi diğerine göre daha sakin yani diğer ses cesarın kendi sesine daha çok benziyor diye düşünüyordu ben neyse artık yavaş yavaş alışacaz

carmela,estrella,lupita değişti sanki bugün vivianın kide değişmiş gibi geldi bana Question
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Icon_minitimeSalı Tem. 15, 2008 4:40 pm

Şöyle genel bir özet geçeyi hemen kendi çapımda

maria ve estebanın hastanede o konuşma sahneleri bence harikaydı yanlız işin komik tarafı bir türlü rahat konuşamadılar

Esteban çıldırmış durumda aşkı öldürecek adamı albino

Ve Alba az da olsa hakkettiğini bulmaya başladı marianın onu evden kovması estebanında bir güzel mariayı desteklemesi süperdi bence orada esteban mariaya ben senin evdeki yerini göstermek için bunu yapıyorum dediği zaman uff harikaydı ya

Alçak ALba yapacağını yaptı yine ama leonel aklı-selim bir çocuk mantıklı açıklamayı dinledikten sonra mariaya inandı belkide bundaki en büyük dayanak marianın çocukların annesi olması

Sonra carmela ahstayım ona ya sarhoşken epey güldürdü beni..
bir tabloda öyle beleşe yandı ve sonra estebanın bardaktaki içkiyi büyük salondaki tabloya fırlatması ve ateşe vermesi neydi ya ne sinirliydi esteban

dediğim gibi adam düz duvara tırmanma aşamasına geldi dün mariaya yaptıklarıda en büyük kanıtı drunken kaynıyo resmen ya pimi çekilmiş bomba maşallah bom

ben seni satın almak değil sevginin kazanmak istiyorum diyii e bakışı ahhhh

yahu gel benim sevgimi kazan lol!
nataliaya
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Icon_minitimeSalı Tem. 15, 2008 6:03 pm

ahhhhhhhh kahretsin izleyemedimm Sad
victoria_cesar
Juan De La Cruz "El Privilegio de Amar"
Juan De La Cruz
victoria_cesar

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Icon_minitimeSalı Tem. 15, 2008 8:06 pm

Ah Esteban ah...Utanmıyorsun dimi millete böyle acı acı ah çektirmeye... Smile

Adam resmen hastalanmış yoğun bakıma yatar yakında Maria böyle devam ederse...

Esteban ın istediği karısını alıp bir odaya kapanmak ve sonsuza dek çıkmamak abartmıyorum dimi... Very Happy
nataliaya
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Icon_minitimeSalı Tem. 15, 2008 8:12 pm

victoria_cesar demiş ki:
Ah Esteban ah...Utanmıyorsun dimi millete böyle acı acı ah çektirmeye... Smile

Adam resmen hastalanmış yoğun bakıma yatar yakında Maria böyle devam ederse...

Esteban ın istediği karısını alıp bir odaya kapanmak ve sonsuza dek çıkmamak abartmıyorum dimi... Very Happy
Laughing çok iyi ya katılıyorum sana Laughing
edabauer
Admin
Admin
edabauer

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Icon_minitimeSalı Tem. 15, 2008 11:44 pm

ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhh ki ne ahhhhhhhhh ben artık estebanı izlerken erimiyorum nedenmi?çünkü bütün gün ekmek arası kaşar gibi dolanıyorum ortalıklarda .allahım allahım neydi o 77. bölüm esteban maria diye inliyo resmen kadını nerde yanlız bulsa sıkıştırıyor valla...çakal nasıl kadına soruyor yaaa...
"tutkuya şevkate sana ilgi göstermeme ihtiyaç duymuyormusun.hiçmi hiçmi duymuyorsun"dediği an benim bittiğim andı bu bölümde.
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Icon_minitimeÇarş. Tem. 16, 2008 12:00 am

edabauer demiş ki:
ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhh ki ne ahhhhhhhhh ben artık estebanı izlerken erimiyorum nedenmi?çünkü bütün gün ekmek arası kaşar gibi dolanıyorum ortalıklarda .allahım allahım neydi o 77. bölüm esteban maria diye inliyo resmen kadını nerde yanlız bulsa sıkıştırıyor valla...çakal nasıl kadına soruyor yaaa...
"tutkuya şevkate sana ilgi göstermeme ihtiyaç duymuyormusun.hiçmi hiçmi duymuyorsun"dediği an benim bittiğim andı bu bölümde.

aahhhhh Eda abla gelip beni koltuktan kazımak zorunda kaldılar ya geek böyle bir adam olamaz

bak burda o dediklerine ihtiyaç duyanlar var dermişim Suspect

valla marianın dayanma gücü bitti yanlız haberiniz olsun pale pale pale
edabauer
Admin
Admin
edabauer

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Icon_minitimeÇarş. Tem. 16, 2008 12:42 am

ya evet okadar belli ediyorki artık kendini saklamak istemiyor..bir yolunu bulsa oda kendini verecek estebana ama işte bir kere yok dedi hemde mariayıda anlamöak lazım ki ben marianın yaptıklarını haklı buluyorum bu kadar kolayteslim olsa şahsen kızardım haaaaaa.birde estebanı süründürmek istiyor.belli
nataliaya
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Icon_minitimeÇarş. Tem. 16, 2008 1:03 am

edabauer demiş ki:
ya evet okadar belli ediyorki artık kendini saklamak istemiyor..bir yolunu bulsa oda kendini verecek estebana ama işte bir kere yok dedi hemde mariayıda anlamöak lazım ki ben marianın yaptıklarını haklı buluyorum bu kadar kolayteslim olsa şahsen kızardım haaaaaa.birde estebanı süründürmek istiyor.belli
eda ablacım bu videoyu izlemek çok istiyorum malesef izleyemedim inş kısa bir süre sonra siteye koyarsında bende izleme imkanı bulurum.ah esteban ah sen neler demişin mariaya öle Embarassed
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Icon_minitimeÇarş. Tem. 16, 2008 1:39 am

Valla son demler ama maria da dirençli kadınmış yahu karşında esteban maşallah adamda herşey mümkün zaten sana körkütük aşık ve sen ona direniyorsun yahu taş olsa çatlar ne bileyim dile gelir..romantiklik oda herşy var valla birde hitabı falan süperki özellikle ispanyolcada izlemenizi öneririm d smartı olanlar için aaaa dedirtiyor yani

haşin adam Razz
nes_rin
Gabriel Almada "Laberintos de Pasion"
Gabriel Almada

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Icon_minitimeÇarş. Tem. 16, 2008 12:53 pm

Admin demiş ki:
Valla son demler ama maria da dirençli kadınmış yahu karşında esteban maşallah adamda herşey mümkün zaten sana körkütük aşık ve sen ona direniyorsun yahu taş olsa çatlar ne bileyim dile gelir..romantiklik oda herşy var valla birde hitabı falan süperki özellikle ispanyolcada izlemenizi öneririm d smartı olanlar için aaaa dedirtiyor yani

haşin adam Razz

keşke olsa her dilde izlerim ben onu Allah'tan eda abla var imdadımıza yetişiyor lütfen videoları eklemeye devam edin
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Icon_minitimeÇarş. Tem. 16, 2008 1:12 pm

nes_rin demiş ki:
Admin demiş ki:

haşin adam Razz

keşke olsa her dilde izlerim ben onu Allah'tan eda abla var imdadımıza yetişiyor lütfen videoları eklemeye devam edin

Biraz bakınayım bulursam orjinalini eklerim ensrinim o olmadı demişin ya her dilde başkasını bulurum bende...

lol!
edabauer
Admin
Admin
edabauer

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Icon_minitimeÇarş. Tem. 16, 2008 3:36 pm

kızlar 78.bölümü koymadım .bugün 79 a da baktım pek birşey yoktu ama koyucam yinede bu bölümü merak etmeyin.neyse dün youtubede baktım herdilde mevcut japoncadan rusçaya ama kendi orjinal sesi bir harika..ama siz türkçeye talim etmek zorundasınız bu estebanın yeni sesini beğenmeyenler var ama ben çok yadırgamadım her türlü her şekilde I love you yani...
bugünkü bölümde ne dikkatimi çekti biliyormusunuz esteban ilk defa dindar biri gibi konuştu pederle ve ve çok önemli peder papanın resmini gösterip kendine suikast teşebbüsünde bulunan adamı affetti diye resimdeki kişide ağcaydı malesef bir türk terörist ya... gerçi bir terörist bir millete mal edilemez ama yinede küçük pis sinekde olsa mide bulandırıyor işte.
ayrıca delardo salgado geri döndü estebanın kıskançlık damarları kabardı...
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)   lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir) Icon_minitimeÇarş. Tem. 16, 2008 4:53 pm

edabauer demiş ki:
kızlar 78.bölümü koymadım .bugün 79 a da baktım pek birşey yoktu ama koyucam yinede bu bölümü merak etmeyin.neyse dün youtubede baktım herdilde mevcut japoncadan rusçaya ama kendi orjinal sesi bir harika..ama siz türkçeye talim etmek zorundasınız bu estebanın yeni sesini beğenmeyenler var ama ben çok yadırgamadım her türlü her şekilde I love you yani...
bugünkü bölümde ne dikkatimi çekti biliyormusunuz esteban ilk defa dindar biri gibi konuştu pederle ve ve çok önemli peder papanın resmini gösterip kendine suikast teşebbüsünde bulunan adamı affetti diye resimdeki kişide ağcaydı malesef bir türk terörist ya... gerçi bir terörist bir millete mal edilemez ama yinede küçük pis sinekde olsa mide bulandırıyor işte.
ayrıca delardo salgado geri döndü estebanın kıskançlık damarları kabardı...

Evet koskaca dizide 80. bölüme geldik nerdeyse esteban adam akıllı ilk kez pederle idi..

Ya bence her ülkenin içinde kötülük barındıran insanları oluyor.Eminim sevgili estebanımızda pederin örneğindeki o kişiyi tüm Türk ulusuna mal etmez hem kötü düşünseydi bizimli ilgili iyi açıklamalarda bulunmazdı ilgilenmezdi dimi

lamadrastra bölüm yorumları(72.bölüm ve sonrası spolier içerebilir)
1 sayfadaki 7 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
 Similar topics
-