| Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler | |
|
+8lp-seyda esranslhn Admin evora_fan pallas lasfieras nataliaya Fulya 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
pallas Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Cuma Eyl. 25, 2009 10:43 pm | |
| ay konuşurlarken nasıl kalbim sıkıştı anlatamam, ya bu omar süper bi adam yaaa... ay salak alex..oh yalanı çıktı ortaya... bu arada paula aşkını itiraf ederken yakalandı... ay süper yaaaa... eline sağlık fulyacım:) | |
|
| |
nataliaya Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 35 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Cuma Eyl. 25, 2009 11:33 pm | |
| ay fulya harikasın umudum yoktu ekliceğinden ama eklemişsin ellerine sağlık yine süper bi bölüm olmuş yaşasın artık omar aşık olduğunu alexe söyledi paula ise atına sölerken yakalandı omarda paulaya aşığım sana dedi ay herşey güzel olucak inş...... | |
|
| |
evora_fan Juan De La Cruz "El Privilegio de Amar"
Mesaj Sayısı : 75 Yaş : 40 Nerden : Edirne Kayıt tarihi : 05/09/09
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Cuma Eyl. 25, 2009 11:44 pm | |
| ahhh omar ahhh klasik cesar davranışıdır bu aslında öncelikle olağanüstü heyecanlı bir bölüm olmuş Fulyacım tebrikler final harika sonunda omar ilan-ı aşk yaptı çıldırmak üzereyim diğer bölüm için | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Ptsi Eyl. 28, 2009 5:23 pm | |
| lusiiiiiiiiiiiiii gebertcem seni mikropsun kızım ya ne güzel sevgili oldular artık niye gidip adamın dudağına yapışıyosun ay sinir oldum bu kadında anarosa gibi kötüye bağlamaz inş....ya nolur omarla paulanın arası bu yüzden açılmasın noooooooolur ellerine sağlık canım | |
|
| |
Fulya Atilio Montenegro "Mariana de la Noche"
Mesaj Sayısı : 198 Yaş : 35 Nerden : Mexico Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Ptsi Eyl. 28, 2009 5:32 pm | |
| Kız ne ara okudun yaa şimdi koydum :D Sorma Lusi psikopata bağladı ama normal öyle bir adam benim sevgilim olsaydı kafayı yerdim Paula delirdi çok kıskandı | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Ptsi Eyl. 28, 2009 7:30 pm | |
| kız o sırada bende sitedeydim abrazameyi indiriyodum şans eseri gördm yani ay kız araları bozulmasında kıskansın zaten bende çok kıskanç bi bayanımdır demişti ayrıca omarın affetmiceğini yada yalan söylemiceğini paulanın anlaması gerek çünkü lusinin onu aldattığını hemde kardeşiyle olduğunu biliyo hangi adam affeder özelliklede omar yani oda kıskanç | |
|
| |
lasfieras Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 42 Nerden : sarajevo Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Ptsi Eyl. 28, 2009 9:14 pm | |
| evet başladılar artık hayırlısı olsun diyelim kıskançlık muhabbeti çok hoştu birde at olayıı var tabi gıcık lusi nereden çıktı ya:( Fulyacım sabırsızlıkla bekliyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Ptsi Eyl. 28, 2009 10:38 pm | |
| kahrolası lusiii defol oradan,ay ne yüzsüz bi kadınsın sen bee... bu dizilerde de vicki'nin çektikleri... attan düştü omar'cım kıyamam ona ben yaaa, olaylar çok hızlı gelişti,resmen sevgililer artık,çok mutluyum:) şu lusi ölse ya | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Salı Eyl. 29, 2009 5:58 pm | |
| ya şu lusiye deli oluyorum bu kızı fernandonun önüne atmak istiyorum yaaa | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Salı Eyl. 29, 2009 10:01 pm | |
| fulya yoksa öle bi planınmı var ama ben lusiyi enriqueyle tahmin ediyodum canım ya ellerine sağlık bu bölümde çok güzeldi...lusinin gidip bide alexi kışkırtması beni deli etti ama benim asıl korktuğum ve tehlikeli bulduğum fernando o pauladan vazgeçmez gibime geliyo ama belki omarı deli etmek için oda lusiyle olur hani sen paulayı aldın bak bende lusiyi falan gibilerinden bu arada camilanın doğum günüde yaklaşıyo fernando garanti orda olcak ve bi uyuzluk yapcak bence....finalede bayıldım TUTKUYLA ÖPÜŞÜRLER falan | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
Mesaj Sayısı : 847 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Çarş. Eyl. 30, 2009 1:18 am | |
| Gıcık Lusi ya nerden çıktı bu şimdi Oysa daha yeniydi neyse çabucakta düzelttiler bizimkiler aralarını çok sevindim Birbirlerini o kadar çok kıskanmaları aşlarının ne kadar büyüdüğünü gösteriyor bence..ayy çarpılduım hele final sahnesine yaklaştı ve öptü uffffffffff.... (Benim favori sahnem şu yıllar sonraki öpücük Fulyacım bence bir ara onuda güzel bir yere iliştir cnm) Canım devamını sabırsızlıkla bekliyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler C.tesi Ekim 10, 2009 3:19 pm | |
| ay bu omarda paulada çok kıskanç yani hadi paulanın kıskanmasına hak veriyorum sonuçta lusi omarı onun yanında öptü ve sevgili olmuşlardı ama omarın kıskanmasına bi anlam veremiyorum en azında servandoyu çünkü daha sevgili deilken servando onu öpmüştü yani pat diye birden alex ve servandoyla görüşme demesi beni şaşırttı zaten paulada çok şaşırdı vecevabını verdi kaç yıllık arkadaşlık öle hemen silinmez.... canım ellerine sağlık devamını sabırsızlıkla bekliyorum öpt şekerim ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Paz Ekim 11, 2009 2:10 pm | |
| ay çok heyecanlıydı ya bu omarda az deil yani hemen kıyafetlerede karışmaya başladı .... bence camilannın doğum gününde servandoda olcak o olmasa bile fernando garanti orda ve herkesi gericeği kesin... paula nasıl baş etcek omarla bilemiyorum artık canım devamını sabırsızlıkla bekliyorum inş kısa zamanda eklersin acayip merak ettim ellerine sağlık..... | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler C.tesi Kas. 07, 2009 3:39 pm | |
| canım teşekkürler ya görünce heyecandan öldüm yaşasın sonunda fulyada eklemiş dedim ay tahmin ettiğim gibi fernandoda geldi bakalım omar ve paula ne yapıcak zaten ortam yeterince gergindi fernandonun gelmeside tuz biber oldu..... | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler C.tesi Kas. 07, 2009 6:49 pm | |
| Rica ederim canım,hem merak etme yarın da yüklemeye çalışıcam,babam sağolsun bir oturdu mu kalkmıyo o yüzden yazamıyorum hafta sonları | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler C.tesi Kas. 07, 2009 7:41 pm | |
| ay tamam cnm inş eklersin... | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Paz Kas. 08, 2009 1:45 pm | |
| allaahhh ortalık bayram yerine döndüüü daha fazla kıskançlık daha fazla aşk daha fazla nefret ay eline sağlık fulyacım çok güzeldi...acele devam acele acele diyorum ama biliyorum fırsat olmuyor ben de ekliycem ama bi sürü iş çıktı başıma | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Paz Kas. 08, 2009 3:00 pm | |
| merak etmeyin geliyooo yazıyorum şuan :D Evet begüm baya zor oluyo ya bir de vizelerim başlıycak Begümm çok çalış yanıma geeeeellll ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Paz Kas. 08, 2009 8:40 pm | |
| fulya devamını heyecanla bekliyorum süper bi bölümdü bayıldım artık sen ekleyene kadar acaba fulya ne zaman eklicek acaba diye düşünüp dururum umarım hemen eklersin ellerine sağlık cnm | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Çarş. Kas. 11, 2009 5:11 pm | |
| fulya süpeer olmuş süper süper:)ya bu fer ne gıcık bi adam böyle ya hele şu lusi yüzsüzün teki rahat bıraksınlar bizimkiler ne de tatlılardı gece başında halbuki gerdiler esas oğlanla esas kızımızı yaaa:)) bu arada inş. fulyacım seneye oralardayım | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
Mesaj Sayısı : 847 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Çarş. Ara. 02, 2009 2:42 am | |
| fernandoyu boğabilirim gıcık herif ya bizimkiler işi epey ilerlettiler aşkları özgürce yaşıyorlar fulyacım devamını bekliyorum hayatım | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Cuma Ara. 18, 2009 7:16 pm | |
| fulya çok güzel bir bölümdü yine teşekkürler tatlım .... | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Salı Ara. 22, 2009 9:30 pm | |
| ya fulya erittin beni kız,valla eridim,keşke şöyle bir dizi yapsalar,ne iyi olurdu.. la madrastra'nın devamı gelmez artık bir ütopya olur devamının gelmesini istemek, ama şunları bir daha birarada görmeyecek miyiz? amor eternoyu yapsınlar mesela valla rekor kırar.. yine kaptırdım kendimi.. fulyacım bölümler süper fernando'yu bir kaşık suda boğabilirim, lusi'nin kafasında ne tilkiler dolaşıyor anlamış değilim.. bizimkilere zaten sözüm yok,kumrularım benim,yeryüzünün en süper çifti.. süper bir bölümdü fulyacım ,teşekkürler | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Çarş. Ara. 23, 2009 10:30 pm | |
| ay canım benim çok sağol böyle söyleyince felaket gaza geliyorum 2 bölüm bile yazabilirim bu hafta sonu okadar yani :D keşke gelseler biraraya yaa okadar özlüyorum ki ikisini | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Perş. Ara. 24, 2009 7:10 am | |
| ay yaz lütfen fulya süper oluyor böyle, sanki gerçekten izlemiş gibi oluyorum, hatta yazabilirsen iki bölüm yaz,ay süper olur | |
|
| |
| Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler | |
|