| Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler | |
|
+8lp-seyda esranslhn Admin evora_fan pallas lasfieras nataliaya Fulya 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Fulya Atilio Montenegro "Mariana de la Noche"
Mesaj Sayısı : 198 Yaş : 35 Nerden : Mexico Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Cuma Mart 05, 2010 10:55 pm | |
| sorma ya bende de birden çıktı hiç aklımda yoktu,aklımdaydı da farklı türlü :D ya sorma ben bunlara daldım işlerini unuttum bugün yazarken aklıma geldi.merak etme artık daha güzel olucak farklı şeyler var kafamda alex filan hepsini sokucam devreye bizimkilere dalınca unttuk milleti | |
|
| |
pallas Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Paz Mart 07, 2010 12:32 pm | |
| ay ay ay süper olmuş süpeeer, nefes almadan okudum fulya, o kadar tatlılar ki,ay şu fernando'ya tır falan çarpsada ölse ya.. her yerden çıkıyor.. asıl bomba evlenme teklifiydi tabiii ne güzel bişeydi ya o öyle.. arabada olmasına şaşırmadım,omar çatlak çünkü didem'in de dediği gibi sanki ben evleniyormuşum gibi sevindim, çok süper fulya acele devamm acele | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
Mesaj Sayısı : 847 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Paz Mart 07, 2010 3:09 pm | |
| Fulyacım öncelikle tebrikederim ve çoğu zaman da yorum yazamadığım için özür dilerim Olağansütü gidiyor evlenme teklifine bayıldım bizimkilere çocuklukta çok yakışıyor fernando rahatsız edici ama eminim omar üstünden gelecek yüreğine sağlık canım | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Paz Mart 07, 2010 8:14 pm | |
| çok sevindim yorumlara arkadaşlar çok teşekkür ederim.okur okumaz başladım zaten yarın hemen ekliycem | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Ptsi Mart 22, 2010 1:52 am | |
| fulya, çatladım kız meraktan nerelerde kaldın? ölücem vallahi heyecandan... | |
|
| |
nataliaya Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 35 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Salı Mart 30, 2010 2:09 am | |
| çok kötüsün kızım bu kadar güzel ve heyecanlı yazmak zorundamısın bunun devamı hemen gelmeli fulyam lütfen fazla bekletme yoksa kalbim dayanmaz küt diye gözüm açık giderim....ellerine sağlık cnm....ya bu fernandoda ne psikopatmış öle...hem omarın lafıda acayipti yani o nedemek hamile olacak kadar ileri düzeydemiydi falan beraber olurken farkında olmadı galiba bazı şeylerin.... neyse rtük araya girmeden ben susim...paulaya kıyamam ben ya ne acılar çekmiş kuzum bundan sonra mutlu olsun bari ama fernando rahat bırakmıcak anlaşıldı heryerde karşısına çıkıyo bi şekilde...öpt cnm çok güzeldi ya... | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Salı Mart 30, 2010 11:12 am | |
| Beğenmene çok sevindim bebem yazarken ben de çok heyecanlandım hemen yazıcam devamını merak etme.Ya işte hamile olucak kadar ileridemiydi derken hani o heriften çocuk yapmayı düşünücek kadar yoksa onlar için "ilişki" allahın emri biliyorsun :D sevgili marianayı hatırlatırım kıç kadar boyuyla aklı fikri ordaydı | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Salı Mart 30, 2010 12:11 pm | |
| ay fulya ne süper bölümdü yaa.. bu fer ne psikoymuş öyle,gerizekalı şey,nasıl üzmüş paula'yı bebeğini kaybetmiş kadın,omar'ın da o halde bile kıskançlığı tuttu ya pes yani.. gerçi seviyor haşin erkek ne yapsın:D ama omar'ın fer'e yumruğu çakma zamanı geldi de geçiyor bile, gerçi ondan önce şu özürlü berta'yı imha etmek gerekiyor ama... fulyacım süper bölümdü çok çok çok acele devam canım lütfeeeenn! | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Salı Mart 30, 2010 4:26 pm | |
| ay fernando psikopatya hani acaba diyorum kıskançlığından dolayımı paulaya şiddet uyguladı yoksa öyle bi kadına şiddet uygularnırmı ya yani tabikide kimseye şiddet uygulanmaz ne olursa olsun ama fer bu o geriye belli olmaz saçma sapan nedenlerden dolayı paulayı üzüp duruyo...yani gerçektende omarın o drumda bile kıskançlık krizine girmeside ayrı bi olay umarım oda paulayı üzmez saçma sapan sorularıyla,umarım ona destek olur onada bu yakışır...kız hangi mariana victoriadakinimi diyorum anlamadım bebeğim | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Salı Mart 30, 2010 10:50 pm | |
| Vallahi belli olmaz biliyosunuz bizimki de baya haşin erkek.çok seviyor ve kıskanıyor Ama tabi onun sevgisi Paulayı daha da üzecek kadar psikopatça değil. Evet canım ya victoriadaki mariana.hiç sevmedim o kızı zaten.suratsıııız bişeydi. Maalesef kızlar o mal fer paulamızı çok üzmüş hala da üzüyor Lusinin planlarını da berta yapıyor baksanıza feri katmaya başladı.Bakalım lusi napıcak.Off kıyamam paulama | |
|
| |
esranslhn Mariano Delafuante "Luz Clarita"
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 38 Nerden : İstanbul(Kış),Çınarcık(Yaz) Kayıt tarihi : 28/11/09
| |
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Perş. Nis. 15, 2010 8:33 pm | |
| Çok teşekkür ederim çok sevindim ) bu sınav haftasını bir atlatsam bomba gibi döünücem inşallah | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Cuma Nis. 30, 2010 2:14 pm | |
| yaşasın haftaya düğünümüz var dicem ama erken bir sevinçmi yaşıyorum acaba umarım evlenirler canım ellerine sağlık çok güzel bir bölümdü yine nasıl heyecanladığımı biliyorsun okurken hep söylüyürum....umarım devamı çabuk gelir öpt tatlım.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Cuma Nis. 30, 2010 6:41 pm | |
| ayyyyyyyyy fulyaaaa,eridim eridim,böyle bir tatlılık olamaz yaa başından sonuna kadar ağzım kulaklarımdaydı,omar nasıl bir adam böyle yaaaa paula ne şanslı,artık üzülmez daha fazla umarım bu arada düğün olayı sanki gerçekmiş gibi heyecan yaptım şimdiden gerizekalı berta bi salaklık yapmaz umarım düğün günü, ya da salak fernando, ay sonsuza kadar mutlu olsunlar.. ellerine sağlık canım süperdi süpperrr,acele acele devam,bekletme nolur bizi.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Çarş. Haz. 02, 2010 11:16 pm | |
| fulya yiyesim var seni kızım bu kadar heyecanlı yazmak zorundamısın yaaaaa bertadan böyle bişi beklemiyodum her ne kadar sevmesemde kötü olsada şaşırttı beni garanti fernandonun gazabına uğradı o ikisi ne şeytan inş şu evlilik işi yatmaz...fernando ve bertadan şimdi dahada korkmaya başladım planlar alcak gitcek fenaaa ellerine sağlık canım.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Perş. Haz. 03, 2010 9:05 am | |
| Canım beğenmene sevindim Berta Lusiden önce başlamış zaten Fernandoyla görüşmeye buyüzden fernando lusiyi pek ciddiye almadı.berta güçlü çünkü istediğini yapabilecek kişiliği var ki hırsı ve nefretiyle daha çok şey yapıcak.hele bundan sonra daha tehlikeli. ve evet fena planlar gelicek,herşey değişebilir yanii... | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Perş. Haz. 03, 2010 10:15 am | |
| ay fulya öldürücen kız sen beni..valla bak. en heyecanlı yerinde biter miiiiii? süper bi bölümdü,ya çok tatlılar yaaaaaaa ikisine de bayılıyorum.. lütfen bi aksilik çıkmadan evlendir şunları,kalpten gitcem yoksaaa şu berta'ya tır falan çarpsın,dozerler ezsin o berta'yı.. ama gününü gördü..sepetlediler şirketten.. omar'ı yiyebilirdim "o konuşmadan evleneceğimizi söyle,ne olur ne olmaz" çocuk gibi yaaaa çooook tatlı,ahh ah omar'lar cesar'lar vivian'ları bulur zaten hep.. eline sağlık canım süper ötesiydi..acil acil devamını bekliyorum:) | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Perş. Haz. 03, 2010 10:38 am | |
| çok sağol canıııııııııım,kız ben yazıyorum ama omarın bu hallerine ben de hastayım yaa çok sevimli adam daha heyecanlanıcaksınız ve üzülüceksiniz maalesef berta daha çok yaşıycak, fernando da öyle.yazıcam kısa sürede | |
|
| |
lasfieras Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 42 Nerden : sarajevo Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Çarş. Haz. 09, 2010 11:45 pm | |
| Ay çiftimiz evlensede bizde derin bir nefes alsak etraftaki tilki sayısı iyice arttı teşekkürler fulyacım her zamanki gibi çok güzel bir bölümdü | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler C.tesi Haz. 26, 2010 11:35 am | |
| teşekkürler canım ) yarın gidiyorum yazamadım yaa ( 15 güne dönücem yazarım bol bol. Bizimkiler evlenecek mi muamma ) ebgel çok baksanıza | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Cuma Tem. 16, 2010 4:32 pm | |
| fulya yaaaaaa nasıl bi yerde kesmişin bebeğim sen öle offfff çok heyecanlı okudum berta,fernando,alex coştu yani tutabilene aşk olsun tabi servandoda var ona ne olucağıda merak konusu yani.....servandoyuda seviyorum aslında iyi adam....offffff ya bu fernandonun planıda kötüymüş yani benim anladığım kadarıyla berta yatağa atmaya çalışıyo omarı ama ben omarın ne olursa olsun onunla yatıcağını sanmıyorum kesin adamı uyutur bunlar klasiktir ya kendi isteğiyle yapmıcana göre offff bilmiyorum fulya nolur devamı çabuk gelsin yaaaa uzun aralar oluyo sonra böle tadi tamağımda kalıyo vallla.... ellerine sağlık cnm.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Cuma Tem. 16, 2010 5:40 pm | |
| sağol bebem yok merak etme kısa sürede ekliycem yazdım bir kısmını hem zaten kafamda neler olacağı üzülücez malesef hiç belli olmaz belki de aldatıcak paulayı.yeni olayları bekleyinn ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Cuma Tem. 16, 2010 6:51 pm | |
| oooffffff aldatmasın ya ozaman paulada aldatsın niye affeden hep kadınlar sinir oluyorum bu duruma yaaaa | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Cuma Tem. 16, 2010 8:04 pm | |
| yaaa fulyaaa öldürücen sen beni... tam kavuşacak derlerken,tepetaklak olcak herşey.. ay omar aldatıcak mı şimdiiiiii...vicki neden hep boynuzlanan taraf oluyor anlamıyorum.. erkeklerin manyaklığından olsa gerek didemcim:)böyle kadın aldatılır mı? zalim senarist! süpeer bir bölümdü acele acele devamını bekliyorum.. çok güzel oluyor okuması yaaa,hiç durmadan yaz fulya | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Cuma Tem. 16, 2010 8:35 pm | |
| bu omar alexin paulayı öptügünü öğrensin ölsün kıskançlıktan | |
|
| |
| Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler | |
|