| Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler | |
|
+8lp-seyda esranslhn Admin evora_fan pallas lasfieras nataliaya Fulya 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
nataliaya Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 35 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Salı Eyl. 15, 2009 11:47 am | |
| ay paulanın dediği gibi bugün çok popüler cidden önce omar sonra camila enson da fernandooooooooooooo ay şu fernandonun ortaya çıkmasına gerçekten çok sevindim artık kimin nesi olduğunu anlicaz inş paula kapıyı kapatmazda kim olduğu giz olarak kalmaz....ay ben diyorum ya bu alex sapıttı kadını takipmi ediyo yoksa ettiriyomu adam bu kadar şeyi tahmin edemez ne yani omar açmadı diye illa paulaylamı birlikte şunuda nasıl ögrendiğini ögrensek yarın 12. bölüm yaşasınnnnnnnnnnnnn | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
Mesaj Sayısı : 847 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Salı Eyl. 15, 2009 5:23 pm | |
| işte sonunda paula kabul etti etkilendiğini paulanın beatrize verdiği cevabada bayıldım doğrusu
omar zavallım alex ile başı ağrıyacak gibime geliyor
fulyacıım tebrikler cnm | |
|
| |
Fulya Atilio Montenegro "Mariana de la Noche"
Mesaj Sayısı : 198 Yaş : 35 Nerden : Mexico Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Salı Eyl. 15, 2009 5:46 pm | |
| Sorma didem fena popüler oldu birden Özge çok sağol.ben 12 için heyecanlıyım yaaa yazarken çok heyecanlandım umarım siz de beğenirsiniz | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Salı Eyl. 15, 2009 5:58 pm | |
| beğeniriz beğeniriz merak etme sen yarın için heyecanlıyım | |
|
| |
lasfieras Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 42 Nerden : sarajevo Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Çarş. Eyl. 16, 2009 12:36 am | |
| sonunda fernandonun kim olduğu öğrenicez ayyy ya çok tatlılar alex inşallah nifak tohumları ekmez araya camilanında içi gidiyor omara fulyacım yüreğine sağlık | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Çarş. Eyl. 16, 2009 1:13 pm | |
| ay çok güzel ya şu fernandoda aptalın tekiymiş yani paula gibi biri aldatılırmı ama şu hastalıklı kısmı bende merak ettim açıkcası bakalım paula omara anlatıcakmı çok hoşdu ya paulanın omara sarılarak uyuması omar zaten dünden razı herşey çok güzel olucak ellerine sağlık canım | |
|
| |
pallas Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Çarş. Eyl. 16, 2009 5:35 pm | |
| ay süper yaaaaaaaa,kedicik omar nek adar tatlıydı öyle,paula'da 3 saat uyudu resmen adamın omzunda fena kıskandım valla bu arada dialoglar beni eritti eritti şu fernando ne manyak bi adam yaaa, iyiki ayrılmışlar ama paula'nın başını ağrıtacağa benziyor... | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Çarş. Eyl. 16, 2009 9:39 pm | |
| Fulya harikaydı ya paulanın yerinde ne kadar çok olmayı istedim anlatamam kedicik | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Perş. Eyl. 17, 2009 2:29 pm | |
| fulyacım bakıyorum döktürmüşün yine ya bu fernandoda paulaya yakın olmak için herşeyi yapıcağa benziyo iyimi gitti davidle ortak oldu bakılım paula yemekte fernandoyu görünce ne yapıcak omarda orda olucak işler karışıcağa benziyo bundan sonra.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Perş. Eyl. 17, 2009 6:47 pm | |
| Eveet fena karışıcak dideeeem | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Cuma Eyl. 18, 2009 12:30 pm | |
| ayyyyyyy omar bi güzel dövse ya şu fernando'yu adam bırakmayacak paula'nın peşini, ay bu arada servando da manyaklaştı mı ne? ona neyse,bi de hesap soruyor, berta da az değil, fulyacım acele devam acele,süper olmuş | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Cuma Eyl. 18, 2009 1:12 pm | |
| ay çok heyecanlı bitti ya... omar fena bozuldu yalnız paulanın alexle yemeğe çıkıcak olmasına ay yemek olayını çok merak ediyorum neler olucak acaba fernando,paula ve omar tehlikeli....fulya teşekkürler.... | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Cuma Eyl. 18, 2009 2:58 pm | |
| ay bu fernando fena musallat oldu ama paulanın yemeğe omar ile gitmesi tam isabet denecek cinsten bu arada beatrizede ağzının payını vermesi çok iyi oldu
ya ben şu kollarında uyuma sahnesini istyorum hühühüh
Fulyacım cnm harika valla sabırsızlıkla bekliyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler C.tesi Eyl. 19, 2009 3:29 pm | |
| ay kalbim durucak 15.bölüm hepsinden daha heyecanlı geldi bana süperdi ama şu fernando haddini aşıyo.... tabi servandoda resmen kadını denetliyo sevgilin değilki sananeeeeeeeeeee bi rahat bırak, belki öpüşceklerdi o sırada tam gelcek zamanı buldun yani teşekkürler fulya devamını heyecanla bekliyorum hatta ben zor dayancam yarına ama mecbur dayancam | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler C.tesi Eyl. 19, 2009 5:13 pm | |
| ayyy yakınlaşmışlar iyice beraber yemeğe gitmeler falan paula çok güçlü bir bayan kimsenin egemenliği altında kalmaz fernando çok hasta ruhlu biri kesinlikle ama omar yapması gerekeni yaptı fulyacım bir sonraki bölümü heyecanla bekliyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Paz Eyl. 20, 2009 10:52 am | |
| yaşasın sonunda omar paulayı öptü ay luside tekrardan çıktı piyasaya biz memnunduk olmamasından ay bu servandoda ne adam ama yine sevgilisiymiş gibi davranıyo banada fenalıklar geliyo bi rahat bırak şunları servando, hem bak seninde aşık olucağın biri çıkar elbet şu paulayla alexsin yemek sahnesinide çok merak ediyorum bakalım neler olcak omar paulayı öptüğüne göre belki yemek iptal olur yada omarda gidiyomuş yemeğe falan fulya teşekkürler canım bu arada herkese iyi bayramlar................... | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Çarş. Eyl. 23, 2009 2:38 pm | |
| canım ellerine sağlık 17.bölümde süperdi paulanın tepkisini çok merak ediyorum bide alex daha sonra paulayla omarı öğrenince bakalım ne yapıcak ahhhh bide lusi vardı devamını bekliyorum heyecanla ..... | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Çarş. Eyl. 23, 2009 6:42 pm | |
| ay bu servando,fernando ve alex fena yani tamam servando bu ikisi kadar sapıtmadı ama sapıtırsa şaşırmam,en tehlikeli olansa fernando takıntılı psikopat resmen ya tehdit etti...paulanın çekiceği var....alexe ne demeli ay omara nededi manyak omarda çıldırdı tabi kovdu devamını bekliyorum teşekkürler fulya | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Perş. Eyl. 24, 2009 6:02 pm | |
| ay omar apulayı öpmüş sonra paulada onu öpmüş maşallah neler olmuş ya harika tek kelimeyle Fulyacım fernando iyice sinirimi bozmaya başladı ay alex te musallat oldu paula ya ancak paula bence fena halde omara tutuldu | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Perş. Eyl. 24, 2009 7:43 pm | |
| ikisi de yanıyo hem de ne tutulma 19-20yi bekleyin :D | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Cuma Eyl. 25, 2009 12:06 am | |
| Fulyacım tek kelimeyle harika canım çok beğendim kendilerine itiraf ettiler artık çevreleride öğrenmeye başladı bu aşkı fernando ne sapkın bir adam ya alex te çok sinirimi bozdu canım şu 19-20 için ölüyorum valla tekrardan tebrikler cnm | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Cuma Eyl. 25, 2009 5:31 pm | |
| yaaaaa süper süper eridim burda... bu ne tatlılıktır yaaa omar'ı yiyebilirim... ohh itiraflar da yapıldı... ama şu fernando'yu boğasım vaaar, hele alex gerisi... anlaşılan bizimkilere rahat yok... raul nasılda kıskandı paula'yı... fulyacım eline sağlık acele devam canım... | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Cuma Eyl. 25, 2009 7:17 pm | |
| ya okullar açıldı okulda eve gelemiyorum ki yazıyım 19-20 hazır hafta sonu da yokum istanbulda ( çooook sevindim beğenmenize | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Cuma Eyl. 25, 2009 9:26 pm | |
| olsun canım bekliyeceğiz artık ama değiceğinden eminim | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Cuma Eyl. 25, 2009 10:17 pm | |
| sağol canım 19u koydum dayanamadım.ben de defterime yazarım artık napıyım pazartesine yetiştiricem umarım beğenirsiniz,sonunda bizimkiler açılıyor | |
|
| |
| Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler | |
|