Cesar Evora Turkısh Fanclup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Cesar Evora Turkısh Fanclup

Cesar Evora ile ilgili herşey

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
"ENTRE EL AMOR Y EL ODİO" dizisinin 50. bölümü eklenmiştir

Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler

+8
lp-seyda
esranslhn
Admin
evora_fan
pallas
lasfieras
nataliaya
Fulya
12 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
YazarMesaj
pallas
Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Eugenio Lizarde
pallas

Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler - Sayfa 5 Empty
MesajKonu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler   Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler - Sayfa 5 Icon_minitimeSalı Ara. 29, 2009 7:23 am

fulyacım müthiş olmuş müthiş bayılıyorum bizimkilerin dialoglarına çok sevimliler,
lusi yine ne işler çeviriyor yaa,kaybetmişssin artık bıraksana adamı,
fernando'ya da gün doğdu tabiii onun gibi bi manyak daha çıktı onları ayırmak için,
ama olsun bizimkiler herşeye rağmen çok tatlılar,
üçünüzün elele tutuşup alışverişe çıkma olayına gelince...
neden olmasın diyeceğim ama diyemiyorum,
ben de cesar'la vivian'ı ayırmak istiyorum,
vicki ile evlensin istiyorum,hiç olmazsa bi kerecik daha aynı dizide oynasınlar istiyorum,
çok mu şey istiyorum ne ? Laughing
nataliaya
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler   Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler - Sayfa 5 Icon_minitimeÇarş. Ara. 30, 2009 12:16 pm

canım süpersin ya lusi de kendi gibi bir manyak buldu umarım bizimkilerin arası bozulmaz ikiside çok kıskanç özellikle omar adam direk çakmıştı yumruğu gerçi iyide yaptı ama bakalım bundan sonra neler yapıcak tabi alex de var onu unutmuş değilim oda birşeyler yapıcak gibime geliyo ellerine sağlık canım...pallas katılıyorum sana cesar ve vicky konusunda nerde keşke olsa diyorum çok yakışıyolar ve birbirlerinden etkileniyolarda çaktırmamaya çalışıyolar of of of ......
Fulya
Atilio Montenegro "Mariana de la Noche"
Atilio Montenegro
Fulya

MesajKonu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler   Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler - Sayfa 5 Icon_minitimeÇarş. Ara. 30, 2009 9:36 pm

Onların rol yaparken birbirlerinden etkilenmemelerinin mümkünatı yok kızlar.Adam felaket karizma karşıma çıksa hayatta düşünmem yaş filan,kadın dersen zaten afet.Siz de farkındasınız nekadar gerçekçi oynuyolar,vickyi okadar çok izledima ama hiçbirinde cesarla olduğu gibi değil, ki ben mesela Victoria dizisini çok çok severim ordaki partneri de dağıtıyo beni onunla da çok iyi ama cesarla gerçekten yaşıyo sanki o aşkı,tutkuyu.ayrıca cesarla olan sahneleri kadar cesur bir sahnesini de görmedim Very Happy:D
Sağolun kızlarrrrrrr yarın evdeyim pazartesi ve salı da evdeyim merak etmeyin artık öyle çok ara vermiycem Very Happy
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler   Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ocak 02, 2010 2:05 am

Fulyacım olağanüstü hayatım ya valla okurken heyecandan kalbim çıkacak gibi oluyor lusi ile fernandoyu boğabilirim zaten bugünlerde oldukça sinirliyim bahaneyle hıncımı onlardan alırım böylece bizim aşık çiftimizde rahat eder..omar erkekim nasılda savundu ama sevdiği kadını ve aldı tuttuğu gibi götürdü yanlız koymadı onu evde...
canım benim heyecanla devamını bekliyorum Wink
https://cesarevorafans.forummotion.com
nataliaya
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler   Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler - Sayfa 5 Icon_minitimeSalı Ocak 05, 2010 5:07 pm

ya ne güzel eğlenerek alışveriş yapıyolardı nerden çıktı şimdi bu tartışma ah omar ah sen gerçektende dediğin gibi çok kıskançmışsın hemen yanlış düşünüp paulayı haksız yere suçladı halbuki ne kadar da sevimlilerdi ay umarım omar paulanın gönlünü almayı başarır ellerine sağlık fulyacım çok güzel bir bölümdü devamını bekliyorum öpt şekerim Very Happy
pallas
Eugenio Lizarde
pallas

MesajKonu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler   Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler - Sayfa 5 Icon_minitimeSalı Ocak 05, 2010 7:23 pm

ya ne süper bölümdü ama,omar'cım da san roman familyasından, kıskandı mı gözü görmüyor..
ay çok tatlılardı ama yaa umarım hemen barışırlar..
şu bertayı gebertmek istiyorum,kıskançlığında boğulsun pis kadın,
ne fena yaa!
ellerine sağlık fulya'cım acele acele devamını bekliyorum:)
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler   Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler - Sayfa 5 Icon_minitimeÇarş. Ocak 06, 2010 2:02 am

bayıldım tek kelimeyle fulyacım
ama çabuk barışsınlar ne olur Sad
şu alış veriş sahnesinde eridim diyebilirim
canım devamını bekliyorum
Fulya
Atilio Montenegro
Fulya

MesajKonu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler   Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler - Sayfa 5 Icon_minitimePerş. Ocak 07, 2010 9:40 pm

Sağolun arkadaşlar yaa çok seviyorum ben bunu yazmayı Very Happy Kendim yazıyorum ama izliyormuş gibi heyecanlanıorum.Okulun stüdyosunda çalıştığım için çok zor yazıyordum ama dün itibariyle istifa ettim Very Happy bu nedenle rahat rahat yazabilirim.Sinsi fikirlerim var Very Happy
nataliaya
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler   Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler - Sayfa 5 Icon_minitimePerş. Ocak 07, 2010 11:48 pm

bekliyoruz canım o sinsi fikirlerini heyecanla Very Happy
lasfieras
Eugenio Lizarde
lasfieras

MesajKonu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler   Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler - Sayfa 5 Icon_minitimeCuma Ocak 08, 2010 8:29 pm

Fulyacım çok teşekkürler uzun süre okuyamamıştım birkaç bölüm birden okudum tek kelimeyle olağanüstü
çiftimiz gelgitler yaşıyorlar ama umarım düzelicek
nataliaya
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler   Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ocak 16, 2010 3:30 pm

fulyaaaaaaaaaaaaaaaa ya en heyecanlı yerinde kesilirmi kızım of ne güzel barıştılar ay çok sevindim ayrıca tutkulu bir geceye dahada çok sevindim nihayet diyorum Very Happy ay bu fernando haddini aşmaya devam ediyo bakılım daha neler yapıcak...devamı çabuk gelir inş canım ellerine sağlık.... Very Happy
pallas
Eugenio Lizarde
pallas

MesajKonu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler   Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler - Sayfa 5 Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 1:51 pm

ay fulya fulya süpeeeer,iyiki barıştılar vallahi çok mutlu oldum,
bu arada şu berta paçozunu boğabilirim,hele o fernando...
ama olsun herşeye rağmen barıştılar süperdi yaa
hele barışmaları ayrı güzeldi:)
ayrıca cesar'ın o aşık bakışlarını hayal edince eridim...
eline sağlık canım,acele devam çabul çabuk
Fulya
Atilio Montenegro
Fulya

MesajKonu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler   Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler - Sayfa 5 Icon_minitimeSalı Ocak 19, 2010 2:16 pm

off çok isterdim hemen eklemeyi ama finallerim başladı 1inde bitiyo ve 2sinde amasyaya gidiyorum Sad oyüzden böyle bitirdim zaten bir hainlik yapıyım dedim Very Happy:D finaller çok ağır geçmezse eklerim Wink
pallas
Eugenio Lizarde
pallas

MesajKonu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler   Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler - Sayfa 5 Icon_minitimeSalı Ocak 19, 2010 7:09 pm

ya bizi böyle bıraktın fulya:(
ama umarım finallerin süper geçer canım,
süper geçer de bizi amor eterno'suz bırakmazsın:D
hoş sana diyorum ama benim de iki haftadır senaryonun başına oturduğum yok Very Happy
heyecanla bekliyorum canım Wink
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler   Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Şub. 13, 2010 12:48 am

oy oy oy diyorum
başta okurken bir yutkundum fulyacım bizimkiler atıştılar aman aman inecekti kalbime neyseki final uffff diyorum
sonunda fitili ateşlediler hadi bakalım
canım sabırsızlıkla bekliyorum Wink
pallas
Eugenio Lizarde
pallas

MesajKonu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler   Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler - Sayfa 5 Icon_minitimePaz Şub. 14, 2010 6:51 pm

fulyaaaa nerdesin çıldırıcam burda amor eternosuzluktan..
arayı çok açtın şekerim,meraktan çatlıycam valla bom
Fulya
Atilio Montenegro
Fulya

MesajKonu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler   Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler - Sayfa 5 Icon_minitimePtsi Şub. 15, 2010 1:57 pm

Begüm ve didem baskılar üzerine ekledim bugün Very Happy kısa oldu ama umarım beğenirsiniz.Daha yazıcaktım ama şimdi dışarı çıkmam gerek daha da geciktirmek istemedim.
pallas
Eugenio Lizarde
pallas

MesajKonu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler   Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler - Sayfa 5 Icon_minitimePtsi Şub. 15, 2010 7:33 pm

ya süper süpeeeeeer,çok harikaydı,çok şekerlerdi..bayıldım..
eline sağlık fulyacım..
omar ne kadar harika bir adam yaa..
bu arada, onları böyle görmek hoş,
çünkü la madrastrada karı koca olsalar bile esteban ve maria
daha durgun yani omar'la paula çocuk gibiler,
ciddiyetin çok olmaması farklı kılıyor amor eterno'yu,
dialoglar çok eğlenceli...
acele acele devam fulyacım..
nataliaya
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler   Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler - Sayfa 5 Icon_minitimePtsi Şub. 15, 2010 8:00 pm

ay fulya öldüm resmen ya ay çok çok güzeldi kızım yaaaaaa devamını istiyorum....hemen bizi böyle bırakma Sad başının etini yerim yoksa.....acayip güzeldi ya omara bayılıyorum paulaya zaten ayrıca bayılıyorum fenaaaaaaaa....
Fulya
Atilio Montenegro
Fulya

MesajKonu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler   Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler - Sayfa 5 Icon_minitimePtsi Şub. 15, 2010 11:33 pm

ay kızlar çok sağolun yaa yine gaza geldim biraz yazıyım Very Happy Begüm benim bayıla bayıla yaptığım şey çekmiş dikkatini.o hallerini çok seviyorum içlerinde hep bir çocuk var daha eğlenceli geliyor.canım merak etme yazıcam kısa sürede Very Happy
Fulya
Atilio Montenegro
Fulya

MesajKonu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler   Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler - Sayfa 5 Icon_minitimePtsi Şub. 15, 2010 11:58 pm

yazıyorum şuan inanılmaz eğleniyorum gerçi biraz bipli bir senaryo oluyor ama çok eğlenceli napıyım Very Happy:D Amaaan nolucak bizbizeyiz şurda dimi kızlaaar Very Happy:D yarın ekliycem Wink
pallas
Eugenio Lizarde
pallas

MesajKonu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler   Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler - Sayfa 5 Icon_minitimeSalı Şub. 16, 2010 6:39 pm

ay ay ay çok süperdi yaaa,çok eğlendim okurken,
hele şurada koptum "omar kafan bembeyaz"
cesar'ı öyle hayal ettim de... Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler - Sayfa 5 739585
mutfakta çok şekerlerdi
omar yaramaz çocuklar gibi,hiç rahat durmuyor,
paula'yı da benzetti kendine,
yaaa fulya harikaydı harikaaa,
bu arada bip'li senaryoyu kafana takma,gayet uygun ve güzel,
hem hep ciddi bizimkiler zaten, bir de böyle olsun, vallahi çok hoşuma gitti Laughing
acele devam şekerim Very Happy
Fulya
Atilio Montenegro
Fulya

MesajKonu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler   Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler - Sayfa 5 Icon_minitimeSalı Şub. 16, 2010 6:44 pm

canım çok sevindim beğenmene ya ben yazarken çok eğlendim anlatamam.Çok sevimli bizimkiler yaaa Very Happy:D yazıcam yakın zamanda artık öyle uzun uzun ara yok Wink
nataliaya
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler   Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler - Sayfa 5 Icon_minitimeSalı Şub. 16, 2010 10:25 pm

ya çok güzeldi omarla paulaya bittim ikiside çok sevimliler mutfaktaki hallerini hayal ettimde valla çok komik omar çok yaramaz e paulada omarla başka türlü baş edemiyecegi için oda yaramazlaşıyo....
nataliaya
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler   Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler - Sayfa 5 Icon_minitimeCuma Mart 05, 2010 8:55 pm

ay fulya agzım kulaklarımda varya kalpten gidiyordum kızım ay sanki cesardan ben evlenme teklifi almışım gibi sevindim Razz Smile)))ya çok güzeldi devamını sabırsızlıkla bekliyorum....alexsin adı geçti fernandoyuda unutmuştum uzun zamandır ikiside ortalıkta yok özellikle alex canım bu arada bu paulayla omar ne zaman iş yapcaklar evlenmeye bile karar verdiler....ama omardan daha romantik bi yerde evlenme teklifi etmesini beklemiyo değilim hani canım ellirine sağlık ......devamı çabuk olsun lütfen..... Very Happy

Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler
5 sayfadaki 7 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
 Similar topics
-
» AMOR ETERNO