| Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler | |
|
+8lp-seyda esranslhn Admin evora_fan pallas lasfieras nataliaya Fulya 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
pallas Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Salı Ara. 29, 2009 7:23 am | |
| fulyacım müthiş olmuş müthiş bayılıyorum bizimkilerin dialoglarına çok sevimliler, lusi yine ne işler çeviriyor yaa,kaybetmişssin artık bıraksana adamı, fernando'ya da gün doğdu tabiii onun gibi bi manyak daha çıktı onları ayırmak için, ama olsun bizimkiler herşeye rağmen çok tatlılar, üçünüzün elele tutuşup alışverişe çıkma olayına gelince... neden olmasın diyeceğim ama diyemiyorum, ben de cesar'la vivian'ı ayırmak istiyorum, vicki ile evlensin istiyorum,hiç olmazsa bi kerecik daha aynı dizide oynasınlar istiyorum, çok mu şey istiyorum ne ? | |
|
| |
nataliaya Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 35 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Çarş. Ara. 30, 2009 12:16 pm | |
| canım süpersin ya lusi de kendi gibi bir manyak buldu umarım bizimkilerin arası bozulmaz ikiside çok kıskanç özellikle omar adam direk çakmıştı yumruğu gerçi iyide yaptı ama bakalım bundan sonra neler yapıcak tabi alex de var onu unutmuş değilim oda birşeyler yapıcak gibime geliyo ellerine sağlık canım...pallas katılıyorum sana cesar ve vicky konusunda nerde keşke olsa diyorum çok yakışıyolar ve birbirlerinden etkileniyolarda çaktırmamaya çalışıyolar of of of ...... | |
|
| |
Fulya Atilio Montenegro "Mariana de la Noche"
Mesaj Sayısı : 198 Yaş : 35 Nerden : Mexico Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Çarş. Ara. 30, 2009 9:36 pm | |
| Onların rol yaparken birbirlerinden etkilenmemelerinin mümkünatı yok kızlar.Adam felaket karizma karşıma çıksa hayatta düşünmem yaş filan,kadın dersen zaten afet.Siz de farkındasınız nekadar gerçekçi oynuyolar,vickyi okadar çok izledima ama hiçbirinde cesarla olduğu gibi değil, ki ben mesela Victoria dizisini çok çok severim ordaki partneri de dağıtıyo beni onunla da çok iyi ama cesarla gerçekten yaşıyo sanki o aşkı,tutkuyu.ayrıca cesarla olan sahneleri kadar cesur bir sahnesini de görmedim :D Sağolun kızlarrrrrrr yarın evdeyim pazartesi ve salı da evdeyim merak etmeyin artık öyle çok ara vermiycem | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
Mesaj Sayısı : 847 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler C.tesi Ocak 02, 2010 2:05 am | |
| Fulyacım olağanüstü hayatım ya valla okurken heyecandan kalbim çıkacak gibi oluyor lusi ile fernandoyu boğabilirim zaten bugünlerde oldukça sinirliyim bahaneyle hıncımı onlardan alırım böylece bizim aşık çiftimizde rahat eder..omar erkekim nasılda savundu ama sevdiği kadını ve aldı tuttuğu gibi götürdü yanlız koymadı onu evde... canım benim heyecanla devamını bekliyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Salı Ocak 05, 2010 5:07 pm | |
| ya ne güzel eğlenerek alışveriş yapıyolardı nerden çıktı şimdi bu tartışma ah omar ah sen gerçektende dediğin gibi çok kıskançmışsın hemen yanlış düşünüp paulayı haksız yere suçladı halbuki ne kadar da sevimlilerdi ay umarım omar paulanın gönlünü almayı başarır ellerine sağlık fulyacım çok güzel bir bölümdü devamını bekliyorum öpt şekerim | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Salı Ocak 05, 2010 7:23 pm | |
| ya ne süper bölümdü ama,omar'cım da san roman familyasından, kıskandı mı gözü görmüyor.. ay çok tatlılardı ama yaa umarım hemen barışırlar.. şu bertayı gebertmek istiyorum,kıskançlığında boğulsun pis kadın, ne fena yaa! ellerine sağlık fulya'cım acele acele devamını bekliyorum:) | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Çarş. Ocak 06, 2010 2:02 am | |
| bayıldım tek kelimeyle fulyacım ama çabuk barışsınlar ne olur şu alış veriş sahnesinde eridim diyebilirim canım devamını bekliyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Perş. Ocak 07, 2010 9:40 pm | |
| Sağolun arkadaşlar yaa çok seviyorum ben bunu yazmayı Kendim yazıyorum ama izliyormuş gibi heyecanlanıorum.Okulun stüdyosunda çalıştığım için çok zor yazıyordum ama dün itibariyle istifa ettim bu nedenle rahat rahat yazabilirim.Sinsi fikirlerim var | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Perş. Ocak 07, 2010 11:48 pm | |
| bekliyoruz canım o sinsi fikirlerini heyecanla | |
|
| |
lasfieras Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 42 Nerden : sarajevo Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Cuma Ocak 08, 2010 8:29 pm | |
| Fulyacım çok teşekkürler uzun süre okuyamamıştım birkaç bölüm birden okudum tek kelimeyle olağanüstü çiftimiz gelgitler yaşıyorlar ama umarım düzelicek | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler C.tesi Ocak 16, 2010 3:30 pm | |
| fulyaaaaaaaaaaaaaaaa ya en heyecanlı yerinde kesilirmi kızım of ne güzel barıştılar ay çok sevindim ayrıca tutkulu bir geceye dahada çok sevindim nihayet diyorum ay bu fernando haddini aşmaya devam ediyo bakılım daha neler yapıcak...devamı çabuk gelir inş canım ellerine sağlık.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Paz Ocak 17, 2010 1:51 pm | |
| ay fulya fulya süpeeeer,iyiki barıştılar vallahi çok mutlu oldum, bu arada şu berta paçozunu boğabilirim,hele o fernando... ama olsun herşeye rağmen barıştılar süperdi yaa hele barışmaları ayrı güzeldi:) ayrıca cesar'ın o aşık bakışlarını hayal edince eridim... eline sağlık canım,acele devam çabul çabuk | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Salı Ocak 19, 2010 2:16 pm | |
| off çok isterdim hemen eklemeyi ama finallerim başladı 1inde bitiyo ve 2sinde amasyaya gidiyorum oyüzden böyle bitirdim zaten bir hainlik yapıyım dedim :D finaller çok ağır geçmezse eklerim | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Salı Ocak 19, 2010 7:09 pm | |
| ya bizi böyle bıraktın fulya:( ama umarım finallerin süper geçer canım, süper geçer de bizi amor eterno'suz bırakmazsın:D hoş sana diyorum ama benim de iki haftadır senaryonun başına oturduğum yok heyecanla bekliyorum canım | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler C.tesi Şub. 13, 2010 12:48 am | |
| oy oy oy diyorum başta okurken bir yutkundum fulyacım bizimkiler atıştılar aman aman inecekti kalbime neyseki final uffff diyorum sonunda fitili ateşlediler hadi bakalım canım sabırsızlıkla bekliyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Paz Şub. 14, 2010 6:51 pm | |
| fulyaaaa nerdesin çıldırıcam burda amor eternosuzluktan.. arayı çok açtın şekerim,meraktan çatlıycam valla | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Ptsi Şub. 15, 2010 1:57 pm | |
| Begüm ve didem baskılar üzerine ekledim bugün kısa oldu ama umarım beğenirsiniz.Daha yazıcaktım ama şimdi dışarı çıkmam gerek daha da geciktirmek istemedim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Ptsi Şub. 15, 2010 7:33 pm | |
| ya süper süpeeeeeer,çok harikaydı,çok şekerlerdi..bayıldım.. eline sağlık fulyacım.. omar ne kadar harika bir adam yaa.. bu arada, onları böyle görmek hoş, çünkü la madrastrada karı koca olsalar bile esteban ve maria daha durgun yani omar'la paula çocuk gibiler, ciddiyetin çok olmaması farklı kılıyor amor eterno'yu, dialoglar çok eğlenceli... acele acele devam fulyacım.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Ptsi Şub. 15, 2010 8:00 pm | |
| ay fulya öldüm resmen ya ay çok çok güzeldi kızım yaaaaaa devamını istiyorum....hemen bizi böyle bırakma başının etini yerim yoksa.....acayip güzeldi ya omara bayılıyorum paulaya zaten ayrıca bayılıyorum fenaaaaaaaa.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Ptsi Şub. 15, 2010 11:33 pm | |
| ay kızlar çok sağolun yaa yine gaza geldim biraz yazıyım Begüm benim bayıla bayıla yaptığım şey çekmiş dikkatini.o hallerini çok seviyorum içlerinde hep bir çocuk var daha eğlenceli geliyor.canım merak etme yazıcam kısa sürede | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Ptsi Şub. 15, 2010 11:58 pm | |
| yazıyorum şuan inanılmaz eğleniyorum gerçi biraz bipli bir senaryo oluyor ama çok eğlenceli napıyım :D Amaaan nolucak bizbizeyiz şurda dimi kızlaaar :D yarın ekliycem | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Salı Şub. 16, 2010 6:39 pm | |
| ay ay ay çok süperdi yaaa,çok eğlendim okurken, hele şurada koptum "omar kafan bembeyaz" cesar'ı öyle hayal ettim de... mutfakta çok şekerlerdi omar yaramaz çocuklar gibi,hiç rahat durmuyor, paula'yı da benzetti kendine, yaaa fulya harikaydı harikaaa, bu arada bip'li senaryoyu kafana takma,gayet uygun ve güzel, hem hep ciddi bizimkiler zaten, bir de böyle olsun, vallahi çok hoşuma gitti acele devam şekerim | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Salı Şub. 16, 2010 6:44 pm | |
| canım çok sevindim beğenmene ya ben yazarken çok eğlendim anlatamam.Çok sevimli bizimkiler yaaa :D yazıcam yakın zamanda artık öyle uzun uzun ara yok | |
|
| |
| Konu: Geri: Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler Salı Şub. 16, 2010 10:25 pm | |
| ya çok güzeldi omarla paulaya bittim ikiside çok sevimliler mutfaktaki hallerini hayal ettimde valla çok komik omar çok yaramaz e paulada omarla başka türlü baş edemiyecegi için oda yaramazlaşıyo.... | |
|
| |
| |
| |
| Amor Eterno bölüm yorumları,öneriler | |
|