Cesar Evora Turkısh Fanclup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Cesar Evora Turkısh Fanclup

Cesar Evora ile ilgili herşey

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
"ENTRE EL AMOR Y EL ODİO" dizisinin 50. bölümü eklenmiştir

AMOR ETERNO

3 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Fulya
Atilio Montenegro "Mariana de la Noche"
Atilio Montenegro
Fulya

AMOR ETERNO Empty
MesajKonu: AMOR ETERNO   AMOR ETERNO Icon_minitimeC.tesi Eyl. 05, 2009 12:36 pm

Sinopsis = Bir ihale için karşı karşıya gelen iki büyük şirket.Martinez şirketinin başında güzeller güzeli Paula Martinez,Ochman şirketinin başında ise başarılarıylave karizmasıyla anılan Omar Ochman ve ortağı Alex Gabriel.Birdenbire bir aşk çemberi içinde bulurlar kendilerini ve baş karakterlerimiz karşıkonulmaz bir aşka bağlanırlar birbirlerine ama şu kesindir ki hiçbir aşk kolay değildir.

Oyuncular:
Victoria Ruffo -Paula Martinez

AMOR ETERNO Jkbmp

Cesar Evora -Omar Ochman
AMOR ETERNO Cesarevora370x270j

Arturo Peniche -Alex Gabriel
AMOR ETERNO Arturopeniche

Aracely Arambula -Lusi Gabriel
AMOR ETERNO Aracelyarambula007

Fernando Colungo -Enrique Martinez
AMOR ETERNO 2007261145591174931159

Maurcio ochman -Jerenimo Ochman
AMOR ETERNO Mauricioochmann

Angélica Maria -Maria Martinez
AMOR ETERNO 070709crangelicama3

Saul Lizaso= Servando
AMOR ETERNO Saullizasoandreadelboca

Berta
Edith Gonzalez-Camila
AMOR ETERNO Edithgonzalez290x265

1. bölümü yazdım en kısa zamanda ekliycem,umarım beğenirsiniz.

En son Fulya tarafından Salı Eyl. 08, 2009 1:00 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
nataliaya
Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Eugenio Lizarde
nataliaya

AMOR ETERNO Empty
MesajKonu: Geri: AMOR ETERNO   AMOR ETERNO Icon_minitimeC.tesi Eyl. 05, 2009 4:03 pm

ay canım ya biran önce başlada doya doya okuyalım Smile
pallas
Eugenio Lizarde
pallas

AMOR ETERNO Empty
MesajKonu: Geri: AMOR ETERNO   AMOR ETERNO Icon_minitimeC.tesi Eyl. 05, 2009 10:56 pm

ayyyyyyyyyyyyyy deli gibi heyecanlandımmm şimdi,la madrastra'dan sonra ilk kez birlikteler
çok merak ediyorum fulya hemen başla hem de hemen
Fulya
Atilio Montenegro
Fulya

AMOR ETERNO Empty
MesajKonu: Geri: AMOR ETERNO   AMOR ETERNO Icon_minitimePaz Eyl. 06, 2009 11:34 am

1.BÖLÜM

(Maria, Paula, Enrique kahvaltı yapmaktadırlar)

Maria : İhaleye Ochman'lar göz koymuş duyduğuma göre.
Paula: Evet anne doğru duymuşsun ama merak etme karşıma kim çıkarsa çıksın ihale benim.
Maria: Omar'ı tanımıyosun o aklına birşeyi koyarsa yapar, senin kadar hırslı diyebilirim,çok uğraşman gerekebilir.
Paula: Sen merak etme bence Omar Ochman benimle çok uğraşacak.
Enrique: sıkıldım ama şu masada iş konuşmayı bırakın artık.
Maria: Bu işlerle bukadar ilgilenmesek her ay arabanı nasıl değiştireceksin acaba.
Enrique: Tamam ben kaçtım.

Paula da çıkar şirkete doğru yol alır.

Ochman Şirketi
Alex: (gülümseyerek içeri girer) Yeter bukadar kafa patlattığın, tamam duyduğuma göre Bayan Martinez çok hırslıymış ama biz de ondan aşağı kalmayız ihale bizim.
Omar: Bir kadından korkacak değilim,ihale tabiki bizim.
Alex: Gerçi Bayan Martinez güzelliği kadar başarılarıyla da konuşuluyor.
Omar: Bir kadın hem güzel hem de başarılı olamaz,ya çok başarılı bir ucubedir ya da başarısız ve çok güzeldir,başarısını ben de duydum demekki Bayan Martinez başarılı ve ucube bir iş kadını.Ayrıca bizimle yarışamaz.
Alex: Bukadar hırslı görmemiştim seni beni bile korkuttun.
Omar: Korkma ortak biz aynı cephedeyiz.
Bu arada Lusi neden uğramıyor kaç gündür ?
Alex: Bugün uğrayacak tabi senin için mi benim için mi bilmiyorum.
Omar: Benim için tabiki.
(gülüşürler)

Lusi Omarı'ın odasına girer ve Omar'ı öper.
Lusi: Çok özledim seni hayatım.
(alex'i öper)
Lusi: Merhaba abicim
Alex: Merhaba tatlım biz de tam senden bahsediyorduk.
Lusi: Aa öyle mi ne diyordunuz peki.
Omar: Bugün kimin için geleceğini tartışıyorduk.
Lusi: tabiki senin için aşkım,abimi hergün görüyorum.
Alex: Neyse ben çıkıyım evde görüşürüz Lusi.
Lusi: görüşürüz abicim.Eee neler yapıyosun?
Omar: Biliyorsun önümüzde önemli bir ihale var onun için çalışıyoruz abinle.Duyduğuma göre rakibimiz Bayan Martinez çok hırslıymış.
Lusi: Rakibiniz bayan demek.
Omar:Evet bayan,gerçi kazanacağımızdan en ufak şüphem bile yok ama Alex telaşlı.
Lusi: Bence sen de telaşlanmalısın,kadınları küçümseme,bizler kafamıza koyduğumuzu alırız.
Omar: Hımm sen beni kafana koymuştun yani.
Lusi: Ne sandın. (Öpüşürler)

Martinez şirketinde toplantı vardır.
Paula: Sizleri yarınki toplantı ile ilgili bilgilendirmek için topladım.İhale için çalışmalarımız hız kazanmalı,biliyorsunuz ki ihale kapalı oturumla yapılacak ve rakibimiz dışardan bakıldığında bizimle eşdeğer yani güvenilir,güçlü ve yeterli sermayeye sahip.Onları ancak ihaleye koyduğumuz parayla geçebiliriz.Yalnız büyük bir avantajımız var oturumun kapalı yapılacak olmasına rağmen rakiplerimizin teklifini biliyorum ve biz daha aşağı fiyatı teklif ederek ihaleyi biz alıcaz.Şimdi sizlerden istediğim ihaleyi almışız gibi çalışmalara başlamanız,yarınki toplantıdan sonra görüşmek üzere.
Berta: Nasıl bukadar emin olabiliyorsunuz teklif edecekleri miktardan ya yanılıyorsanız.
Paula: Unutmayınız ki uzun süredir şirketin başındayım ve çok iyi işlere imza atarak zirvede kalmayı başardım,emin olmadığım hiçbir şey için adım atmam hatta sizlerle bile paylaşmam, size düşen sadece bana güvenmek ve dediklerimi yapmak,şimdi izlinizle toplantı bitmiştir.

Paula sabah toplantıya gitmek için yola çıkar.Toplantı yapılacak olan şirketin yakınlarında bir anlık dikkatsizlikle önündeki arabaya çarpar,öndeki arabanın sahibi Omar Ochman'dır,ikisi de arabadan inerler.

Paula: Ben, çok üzgünüm,bir toplantıya yetişmem gerek ve dikkatimi tamamen toplantıya vermiştim.
Omar:Yoldayken dikkatiniz trafikte olmalı bayan,ben de çok önemli bir toplantıya yetimeye çalışıyorum ama dikkatim yoldaydı.
Paula: Gerçekten üzgünüm ama hemen gitmem gerek.
Omar:Benim de zamanım olsaydı inanın daha söyleyecek sözüm olurdu.

Bir an Paulanın ne kadar güzel bir kadın olduğunu düşünür omar,Paula ise çok sinirlenmiştir.

Paula: Özür diledim ya bir hata oldu bukadar abartmanıza hiç gerek yok.
Omar: Şimdi bir de ben suçlu oldum yani öyle mi?
Paula: Öyle birşey demedim artık müsadenizle gidebilir miyim ?
Omar:Tabi gidebilirsiniz ama dikkat edin bu gidişle birkaç arabaya daha çarparsınız,hayır herkes benim gibi olmaz.

Paula gaza basar ve gider.

Toplantı salonuna Omar ve Alex girer.

Alex: Gergin görünüyorsun ne oldu?
Omar: Gelirken acemi bir "kadın" sürücüyle ufak bir kaza geçirdik de ondan.
Alex: hımm,güzel miydi?
Omar: Nasıl?
Alex:Kadın diyorum güzel miydi ?
Omar: Off Alex ben ne diyorum seni ne soruyorsun bana.
Alex:Baya güzel yani.
omar gülümser
Omar:Şey evet çok güzel ve çekiciydi ama acemi bir sürücü olduğu gerçeğini değiştirmez.

Kapı açılır önce ihale sahipleri sonra Paula ve hissedarı Servando içeri girerler. Omar direk Paulayı görür.

1.Bölüm sonu

En son Fulya tarafından Paz Eyl. 06, 2009 2:07 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
pallas
Eugenio Lizarde
pallas

AMOR ETERNO Empty
MesajKonu: Geri: AMOR ETERNO   AMOR ETERNO Icon_minitimePaz Eyl. 06, 2009 1:09 pm

ayyyy süpermiş yaaa bakalım ihaleyi alınca nolucak,
ihalede kaybeden aşk da kazanabilecek mii,
sanki izliyorumuş gibi oldum fulyacım süper,
bu arada yeni başlık aç da şu yorumları orada yapalım Laughing
Fulya
Atilio Montenegro
Fulya

AMOR ETERNO Empty
MesajKonu: Geri: AMOR ETERNO   AMOR ETERNO Icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 10:53 am

2.BÖLÜM

Paula ve Omar çok şaşkındır,Paula kendini toparlayarak yürür ve Omar'a el uzatır.

Paula:Ben Paula Martinez,aynı toplantıya katılacağımızı bilseydim arabanıza daha hızlı çarpardım Bay Ochman.

Omar bozulmuştur Paula'nın sözlerine.

Alex: Omar kaza Bayan Martinez'le mi oldu,tesadüfün bukadarı iki rakip ihale için toplantıya gelirken kaza yapar (gülümser)
Omar: Evet yolda bir talihsizlik yaşadık ama neyse toplantıya taşımaya gerek yok sanırım.
Paula: Bence de hiç yok biz işimizi alalım ve hemen ayrılalım,ihaleyle ilgili yapılacak çok işimiz var çünkü.
Omar :Bakıyorum da nekadar kendinizden eminsiniz.
Paula: Herzaman.
Omar:Yazık büyük bir hayl kırıklığıyla ayrılacaksınız buradan açıkçası sizin için çok üzüldüm.
Paula: Sonucu bekleyelim Bay Ochman benim için değil kendiniz için üzülüceksiniz bence.
Omar:(kendinden emin) Görücez .
Şirket yetkilisi:Evet zarflardaki teklifleriniz incelendi,öncelikle sizlere çok teşekkür ederiz,iki büyük, önemli şirket ihalemize talip oldular ama biliyorusunuz ki seçim yapmak zorundayız,bize en uygun teklif Martinez şirketinden geldi bu nedenle ihalemizi Martinez şirketine veriyoruz.

Omar şok geçirir duyduğuna inanamaz ilk defa bir ihaleyi kaybeder en kötüsü de bir kadın rakibi karşısında malup olmuştur.

Omar: Bir saniye ihaleyi biz alamadık mı yani ?
ŞY: Demin de söylediğim gibi Bay Ochman Martinez Şirketinin teklifi daha cazipti.
Paula: Gerçekten çok iyi iş yapıcaz hiç merak etmeyin.

(Omar'a sinsi bir bakış atar)

ŞY:Hiç şüphemiz yok Bayan Martinez,toplantıya katıldığınız için teşekkür ederim,yarın detayları konuşabiliriz uygunsanız ?
Paula: Tabi uygun olduğum saatleri size bildiririm görüşmek üzere.

Toplantı salanundan çıkarlar,önde Paula gitmektedir Omar hızla çıkar ve Paula'ya sinirle seslenir.

Omar: Bayan Martinez !!
Paula: Buyrun Bay Ochman.
Omar: Öncelikle tebrikederim.
Paula: Teşekkür ederim,hernekadar içten olduğunuza inanmasam da.
Omar: Çok açık sözlüsünüz ama umarım size şimdi soracağım soru için de bukadar açık sözlü olabilirsiniz.
Paula: Tabi şüpheniz olmasın.
Omar: Tekliflerimden daha cazip teklifler sunmanızı aklım bir türlü almadı sanki benim tekliflerimden haberiniz vardı,ancak bilen biri benden daha cazip teklifle beni malup edebilirdi.
Paula bir an duraksar..
Paula:Sizce nasıl olduğunun önemi var mı,sonuç herzaman daha önemlidir bence.
Omar: Açık sözlü olucaktınız !
Paula: Peki öyle olsun,evet tekliflerinizi harfi harfine biliyordum ve ona göre sundum teklifimi ama nasıl öğrendiğimi de anlatıcak değilim bu açık sözlülük değil profosyolelliksiz olur.
Omar:Evet hakkınızı yiyemem çok iyi iş çıkardınız.
Paula:Teşekkür ederim.Çok üzülmeyin en azından birşey öğrenmiş oldunuz,kadınların erkeklerden daha iyi iş çıkarabilecek kapasitede canlılar olduğunu anladınız sanırım,bir daha da kadınları küçük görmezsiniz iş hayatında.

Omar çok bozulur ama belli etmemeye çalışır.

Omar:Evet iyi bir deneyim oldu ama şuna da emin oldum artık,kadınlar iş hayatında ne kadar başarılı olurlarsa olsunlar araba kullanmamalı,acemi kadın sürücüler trafiğe asla çıkmamalı.

Paula çok sinirlenir hemen oradan ayrılır.

Omar'la Alex Ochman Malikanesindedirler.
Alex: Sana hafife alma demiştim Paula Martinezi
Omar:Yeter artık bu lafı kaç kere daha duyucam !!
Alex:Ouu anlaşılan Bayan Paula'yla bir tartışma yaşadınız.
Omar: Çok ukala,kendini beğenmiş,ayrıca acemi bir sürücü.
Alex: Ve çok güzel bir kadın.
Omar:Banane güzelliğinden !
Alex: Çok beğendim ve doğrusunu söylemek gerekirse çok etkilendim,bukadar güzel beklemiyordum.
Omar ters ters bakar
Alex: Tamam sustum ama konu burda kapanmadı içimden bir ses artık Paula Martinez sık sık karşımıza çıkıcak diyor ve açıkçası bu beni sevindiriyor.
Omar:Bir daha karşımıza çıkmaz umarım.
Alex: Bu arada birşey farkettim,hani demiştin ya bir kadın hem güzel hem başarılı olamaz d...
Omar: Tamam tamam yanıldım hem çok güzel hem çok başarılı anladım.
Alex: Dostum çok sinirlisin hiç böyle görmemiştim seni sakin ol biraz.
Omar elindeki içkiyi içer.

Martinez şirketi,toplantı salonu

Paula: Evet,size güzel haberimiz verebilirim artık tam da dediğim gibi ihale bizimdir dün de dediğim gibi umarım çalışmalara başlamışsınızdır.
Berta:Evet tüm düzenlemelere başladık,ayrıca tebrik ederim.
Paula : Teşekkür ederim Berta. Şimdi benim ayrılmam gerek siz toplantıya devam edin izlinizle.

Servando: Yemeği nerde yiyelim istesin Paula?
Paula: Herzamanki yere gidelim şirkete yakın zaman kaybetmey sevmiyorum biliyosun.
Servando: Paula bu hırsını anlamıyorum işi aldı ve sen hala yemek yemeyi zaman kaybı olarak görüyosun. (elini tutar) Biraz kendine zaman ayır.Ayrıca bugün seninle konuşmak istediğim çok önemli bir konu var hadi biran önce gidelim.
Paula:Neyle ilgili ?
Servando:Tahmin ettiğin şeyle ilgili ama korkma yemem seni.
Paula:Saçmalama neden korkayım.

Restorantta yemeklerini yemişlerdir.

Servanda:Paula,senin de anladığından eminim ama sana yine de söylemem gerek,ben seni seni çok seviyorum ve benimle olmanı istiyorum.

2.Bölüm sonu
Fulya
Atilio Montenegro
Fulya

AMOR ETERNO Empty
MesajKonu: Geri: AMOR ETERNO   AMOR ETERNO Icon_minitimeSalı Eyl. 08, 2009 10:32 am

3.BÖLÜM

Paula şaşkın haldedir.

Servando: Bak sana hemen cevap ver demiyorum lütfen düşün şimdi cevap vermeni istemiyorum, umudum olsun istiyorum.
Paula: Peki düşünücem ama şunu şimdiden söyleyim seni seviyroum ama senin gibi değil bu da kararımı büyük ölçüde etkileyecek.Seni kırmayı asla istemiyorum aşkı düşünecek zamanım bile yok ayrıca aşk bana çok uzak gibi geliyor çok oldu vazgeçeli.
Servanda: Cevap vermeni istemiyorum demiştim biliyordum bunları söyleyeceğini.Düşün Paula lütfen ilişkimiz ilerledikçe aşık olma ihtimalin de var.Yakışıklı ve iyi bir adamım bence.
Paula: (gülümser)Bence de öylesin,tamam enine boyuna düşünücem.
Servando: İşte bu.

Enrique: (telefonla konuşur) Tamam canım çıkıyorum şimdi ben bekle beni öğle yemeğini birlikte yiyelim.
Anne ben çıkıyorum.
Maria: Tamam oğlum ablana da uğra seninle birşey konuşmak istiyormuş.
Enrique: Peki uğrarım.

Ochman Malikanesi

Omar: Soledat !
Soledat: Buyrun efendim.
Omar: Jerenimo'nun odası hazır dimi ?
Soledat: Evet efendim hazır.Yemeğinizi burdamı yiyeceksiniz dışarda mı?
Omar: Burda yiyeceğiz zaten yorgun olur dışarı çıkartmıyım.
Soledat:Peki efendim hemen hazırlatıyorum.
Kapı çalınır.
Soledat: (kapıyı açar) Buyrun efendim.
Jerenimo: Aah Soledat hala mesafelisin ne olur yani Jerenimo desen.
Soledat gülümser.
Omar: Ooo geldin sonundaa (sıkı sıkı sarılır)
Jerenimo: Nasılsın abi ? Çok özledim seni,inanabiliyor musun ben seni özledim (güler)
Omar: Seni görünce iyi oldum,evet çok tuhaf ben de özledim seni.Hadi gel dinlen biraz sonra da yemeğimizi yiyelim.
Jerenimo: Tamam

Enrique Martinez şirketinin önünden alır.

Berta: Nasılsın tatlım (öper)
Enrique: Çok iyiyim sen nasılsın,moralin mi bozuk senin?
Berta: Evet,ablan çok üstüme geliyor,dün beni toplantıda rezil etti.
Enrique: Yine mi yaa,ne istiyor senden anlamadım,ben gider konuşurdum ama ilişkimizi bilsin istemiyorum birsürü soru sorar şimdi.
Berta: Sen kafana takma hayatım,ben alıştım idare ederim.
Enrique: Çok iyisin birtanem. ve çok güzelsin (öper)

Ochman Malikanesi

Jerenimo: Abi sana birşey sorucam.
Omar: Sor bakalım.
Jerenimo: Hala Lusi'yle berabersin dimi ?
Omar: Evet hala beraberim.
Jerenimo: Gelecek için birşey düşünüyor musun peki ?
Omar: Evliliği soruyosan hiç düşünmedik yani daha doğrusu hiç aklıma bile gelmedi.
Jerenimo: Tamam açıkça sorucam,onu seviyor musun?
Omar: Şey,evet seviyorum tabi sevmesem onunla olmazdım,o güzel ve seksi bir kadın.
Jerenimo: Bu cevap soruma yanıt değil abi,aşık mısın sorum bu.
Omar: Ee aynı şey işte.
Jerenimo: Anladım ben abi sen daha ikisini ayır adamiyosun ona bakarsan ben de Soledat'ı seviyorum ama ona aşık değilim.Baksana evlilik bile düşünmüyorsun aşık olsaydın çoktan evlenmiştin.
Omar: Şimdi nerden çıkardın bunları anlamış değilim.
Jerenimo: Bak abi iyice düşün ve ne hissettiğini anla ona göre davran kız evlilik hayalleri kuruyorsa hiç de iyi olmaz.
Omar: Off tamam kapatalım bu konuyu.
Jerenimo: Peki kapatalım şimdilik.Sen beni görünce iyi olduğunu söyledin ne oldu bir sorun mu var?
Omar: Bir süredir bir ihale için çalışıyordum ama ihaleyi kaybettim Martinez şirketi aldı.
Jerenimo: İhaleyi kaybettiğine mi üzülüyorsun ihaleyi bir kadının alması mı canını sıktı ?
Omar: Bir dakika kadın olduğunu nerden biliyosun ?
Jerenimo:Yapma abi Paula Martinezi tanımayan mı var hem çok güzel hem de çok başarılı bir kadın.Uzun süredir şirketin başında şirketi zirveye taşıdı ve orda tutuyor.
Omar: Bilseydim ihaleden önce senden bilgi alırdım.
Jerenimo: Yurtdışı başlantıları çok sağlam oradan biliyorum.
Omar: Tamam başarılı bir şirket olduğunu biliyordum ama hiç karşıkarşıya gelmemiştim.
Jerenimo: Neyse son olmaz merak etme.
(gülüşürler)

Enrique Bertayı şirkete bırakır ve Paula'nın yanına çıkar.
Enrique: Merhaba abla.
Paula: Merhaba canım hoşgeldin.
Enrique:Benimle konuşmak istediğini söyledi ennem ne oldu bir sorun mu var?
Paula: Yok sadece birşey sormak istedim.
Enrique: Ne hakkında ?
Paula:Berta'yla olan ilişkinle alakalı.

Ochman Malikanesi

Omar: HAdi şirkete gidelim.
Jerenimo: Tamam gidelim
Bu arada Alex nasıl ?
Omar: İyi, bizi bekliyor,fazla bekletmeyelim köpürmesin.
Jerenimo: Peki ozaman hemen gidelim.

Martinez Şirketi

Enrique: Sen nerden biliyorsun ?
Paula: Yapma,ablanı tanımadın mı daha ?
Enrique: Eee ne diyeceksin peki,ayrılmamı mı,bana göre olmadığını mı?Okadar da kötü sayılmaz sonuçta bu şirkette az da olsa hisse sahibi !
Paula: Saçmalama Enique ! Nezaman insanları kendi maddi durumumuzla kıyasladım.Ben Bertayı çok iyi tanıyorum ve asla güvenmem ama ilişkine karışmam kendin yaşa ve gör benim sözlerimden daha etkili olur, tek isteğim ailemizle ilgili hiçbir şeyi paylaşma olur mu ?
Enrique: Tamam öyle olsun.Hadi görüşmek üzere abla.
Paula: Görüşürüz canım.

Enrique çıkar mariana gelir

Mariana: Efendim Bayan Camila galdi.
Paula: Öyle mi,hemen içeri al.
Camila: Canım nasılsın (sarılırlar)
Paula: Çok iyiyim hayatım, kaç gündür neredesin sen özledim seni.
Camila: Sorma canım işler bu sıralar çok yoğun David'e yardımcı oluyorum.Eee sen neler yapıyosun,duyduğuma göre almışsın ihaleyi.
Paula: Haberi almışsın.
Camila: Tabiki aldım kaçar mı benden.Ama zor iş,Bay Ochman küçümsenemez.
Paula: Yok küçümsemedim tek avantajım onun beni küçümsemiş olması,bana karşı çok daha iyi hazırlanması gerekirdi.
Camila: Peki,söylendiği kadar yakışıklı mı?
Paula: Kim ?
Camila: Kim olacak Omar Ochman.
Paula: Omar deme bana sinirleniyorum !
Camila: Ne oldu ki?
Paula: TOplantıdan önce arabasına çarptım.
Camila: Ne ! Ciddi misin sen ?
Paula: Evet ciddiyim.
Cimila: Noldu peki?
Paula: Ne olucak beyefendinin arabası kadar kıymetli bir araba yok sanırım,özür dilememe rağmen hiç susmadı.Tabi sonra rakibim olduğunu öğrendim ihaleyi de ben alınca iyice bozuldu ve sürekli acemi sürücü olduğumu laf arasına sıkıştırdı.
Camila güler
Paula: Bunda gülecek ne var ki ?
Camila: Tamam sustum.Ama lütfen dürüst ol,nasıl bir adam ?
Paula: Camila lütfen!
Camila: Hadi ama !
Paula: Hiç değişmeyeceksin dimi,Evet doğru duymuşsun çok yakışıklı ayrıca karizmatik ve çok çekici bir adam.Bakışlarında birşey var etkilenmemek mümkün değil.
Camila: Etkilendin yani
Paula: Hhayır öyle birşey demedim ben.
Camila: Hıı evet başka,devam et!
Paula: Camiala imalı konuşmaktan vazgeç,ukalanın teki asla işim olmaz.
Camila: Nekadar güzel kadınsın ama kaç yıldır hayatında kimse yok.
Paula: Evet yok,olsun da istemiyorumpeki bunu Servado'ya nasıl açıklıycam.
Camila: Servando'ya ne açıklıycaksın ki anlamadım.
Paula: Servando beni sevdiğini söyledi.
Camila: Nee sonunda itiraf etti yani !
Paula: Nasıl itiraf etti ?
Camila: Yapma Paula anlamadığını söyleme sakın.
Paula: O da anlamış olduğumu söyledi ama benim aklıma hiç öyle birşey gelmedi o benim iş arkadaşım,arkadaşım.
Camila: Bana bak sakın geri çevirme çok yakışıklı,zeki ve karizmatik bir adam.
Paula: Camila arkadaşım olarak görüyorum dedim sana.
Camila: ;Hıı anladım aklın Omar da dimi ?
Paula: Camila kes şunu Omar deme sana dedim !
Camila: Tamam tamam kızma..
Paula: HAyatımda bir erkek istemiyorum.Şimdi eve gidicem ve iyice düşünücem akşam yemeğe çıkıcaz,teklifini düşüneceğime söz verdim.
Camila:İyi düşün !
Paula: Peki.

Ochman Şirketi

Alex: Ooo kimler gelmiş..
Jerenimo: Nasılsın Alex,nasıl gidiyor?
Alex: Nasıl olsun işte abinle uğraşıp duruyorum.Akşam için harika planlarım var kimse program yapmasın.
Omar: Geç kaldın benim işim var gelmem imkansız ikiniz takılın.
Alex: Oo şimdiden akildik.
Omar:Ee naptın bugün ?
Alex Çok çalıştım bugün,Paula Martinezi araştırdım.
Omar: Niye?
Alex: Çok etkiledi beni onunla ilgili herşeyi öğrenmek istiyorum,şimdilik fazla birşey bulamadım.
Jerenimo: Oo sen de mi Paula Martinez hayranısın ?
Alex: Sen nerden tanıyosun ?
Jerenimo: Tanımayan yoktur siz nasıl tanımıyordunuz hayre ettim.
Omar: Eee ne öğrendin Alex ?
Alex: Ne oldu ilgini mi çekti ?
Omar: Hayır canım merak ettim sadce.
Alex: Öyle olsun.Babası Carlos Martinez Del Rio Annesi Maria Martinez Del Rio.İkisi de soylu aileden gelme ailelerin isteğiyle evlenme yani bir nevi iş evliliği.Bay Carlos çok başarılı bir iş adamı ama aile konusunda başarıyı yakalayamamış,eşini ve çocuklarını bırakıp başka bir kadınla evlenmiş ve bu kadına çok aşıkmış ama bir kazada kaybetmiş tabi kaza mı yoksa cinayet mi kesin değil,Bay Carlos eşinin ölümüyle çok sarsılmış iflasın eşiğine gelmiş ve bir gün ölü bulunmuş nedeni belli değil.İşleri Kızı Paula Martinez almış ve çok kısa bir sürede şirketi eskisinden daha iyi bir duruma getirmiş, çok hırslı ve başarılı olarak anılıyor kardeşi Enrique de Paula'nın tam tersi uçarı bir adam.Paula bir evliliğin eşiğinden dönmüş neden vazgeçildiği belli değil.
Omar: Adam Paula'yı tanıyınca vazgeçmiştir.
Alex: Yapma Omar,Çevresinde çok sevilen biri tabi iş rakipler ve kadın rakipleri dışında.
Omar: Neyse bukadar Paula Martinezz yeterli sanırım,çıkmam gerek size iyi eğlenceler.
Jerenimo-Alex: Görüşmek üzere.

Restorant,Lusi ve Omar yemektedirler

Omar:Çok güzel biryermiş burası daha önce neden hiç gelmedik ki.
Lusi: Evet hayatım bir arkadaşım tavsiye etti kendi sık sık geliyormuş.
Omar: Bugün yine çok güzelsin canım.
Lusi: Teşekkür ederim canım senin için.;Tatlım ben lavaboya kadar gidiyorum tamam mı?
Omar: Tamam canım.

Lusi kalkar,Omar içkisinden içerken gözü kapıya kayar ve bir çiftin içeri girdiğini görür,kadının güzelliği dikkatini çeker ve aniden tanır, Paula Martinez'dir gelen.

3.Bölüm sonu
Fulya
Atilio Montenegro
Fulya

AMOR ETERNO Empty
MesajKonu: Geri: AMOR ETERNO   AMOR ETERNO Icon_minitimeSalı Eyl. 08, 2009 5:17 pm

4.BÖLÜM

Servando: Gel otur şöyle.
Paula: Teşekkür ederim.
Servando: Çok güzelsin yine.
Paula: İltifat mı ?
Servando: Çok ciddiyim.
Paula:Tekrar teşekkürler ozaman.
Servando: Siparişleri verelim mi?
Paula: Tabi.

Lusi gelir yemeğe dönerler,Omar'ın gözü sürekli Paula'nın masasına kayar.

Lusi: Hayatım Jerenimo geldi mi ?
omar duymaz
Lusi: Hayatıım !
Omar: Efendim canım.
Lusi: Jerenimo geldi mi bugün diyorum.
Omar: Evet geldi,Alex'le çıktılar,Alex programı yapmış bile.
Lusi: Evet abim bahsetmişti.
Omar: Beni de çağırdılar aslında (Paula'yla gözgöze gelirler) ama iyiki gitmemişim.
Lusi: Tabi ki tatlım bak ne güzel beraberiz bu akşam.
Omar: Evet beraberiz.

Paula şaşırmıştır bir anda Omar'la gözgöze gelince.

Servando: Ne oldu Paula ?
Paula: Omar Ochman'ı gördüm.
Servando: Olabilir genelde tercih edilen bir restoranttır burası.
Paula:Haklısın.
Servando:Paula,teklifimi düşündün mü ?
(elini tutar o sırada Omar da masaya bakmaktadır)
Paula: Evet düşündüm ve değişik bir sonuca varmadım.Bak Servando çok iyisin sana gerçekten değer veriyorum ama şuan bir ilişkiye hazır değilim ayrıca bir ilişkiye başlarsak bu seni daha çok üzer seninle ilgilenemeyen ve yeterince sevmeyen bir sevgilin olur.
Servando: Değişik birşey söylemedin ki,düşünmedin bile dimi?
Paula: Tabiki düşündüm lütfen konuşma böyle.
Servando: Peki,ama pes ettiğimi düşünme sakın.

Lusi: Sen nereye bakıyorsun Omar ?
Omar: Ben mi,ihaleyi kaptırdığım Bayan vardı ya onu gördüm.
Lusi: Paula Martinez mi,nerede ?
Omar: Bak çaprazımızda.
Lusi: Şu şık siyah elbiseli bayan mı ?
Omar: Evet o.
Lusi: Nekadar güzel ve gençmiş.Yanında ki tanıdık geldi Servando değil mi o ?
Omar: Evet sen nerden tanıyosun ?
Lusi: Servando benim arkadaşım çok severim onu gerçek bir beyefendi,burayı öneren arkadaşım Servandoydu,hadi gel bir merhaba diyelim.
Omar: Boşver Lusi önemli birşey konuşuyorlar sanırım.
Lusi: Bildiğim kadarıyla Servando'nun bir ilişkisi yok,acaba bu yakınlık nerden.Hadi gel birşey olmaz lütfen.Paula Martinezle tanışmak istiyorum hem de.
Omar: tamam sen kazandın.

Kalkarlar ve masaya gelirler

Lusi: Servando !
Sevando : Lusi ! Ne güzel bir sürpriz böyle.
Paula ve Omar birbirlerine bakarlar Omar elini uzatır.
Omar: Merhaba Bayan Martinez.
Paula: Merhaba.
Omar servando ile Lusi Paula ile selamlaşır.
Lusi: Merhaba Paula ben Lusi, Servando'nun arkadaşıyım.
Paula: Memnun oldum,Benim de iş arkadaşım.
Servando: Buyrun bize katılın.
Omar:Rahatsız etmeyelim konuşmanızı böldük zaten.
Servando: Bitmişti zaten lütfen.

Lusi ve Omar masaya otururlar.

Lusi: Demek sen Omar'a rakip şirketteydin Servando.
Servando: Evet Lusi Smile
Lusi: Bayan Martinez tebrik ederim.
Paula: Çok teşekkür ederim, çok kibarsınız,Keşke Bay Ochman da sizin kadar kibar olabilseydi.
Omar: Herzaman kibar bir adamımdır tabi bazen istisnalar yaratabilecek bayanlar olabiliyor.
Paula: Herzaman karşınızdakini mi suçlarsınız böyle ?
Omar: Ben kimseyi suçlamıyorum.
Paula Servando'nun çok içtiğini farkeder.
Paula: Servando yavaş içer misin araba kullanamazsın bu şekilde !
Servando: Olsun sen kullanırsın arabayı.
Paula'nın morali bozulur,Servando üzgündür ve bunu belli etmemeye çalışır.
Omar: Bay Servando bence de içmeyin hayır arabayı Bayan Paula kullanırsa hayatınız tehlikeye girebilir.
Paula: Sıkılmadınız mı bu konuda laf söylemekten ?
Omar: Hayır,bilakis çok hoşuma gidiyor.
Lusi: Konu nedir hayatım ?
Omar: Bomboş yolda yavaş giderken Hanımefendi benim arabama çarptı da.
Lusi: Ciddi birşey olmadı ya ?
Paula: Hayır,sadece değdim ama Beyefndi çok büyüttü gözünde.
Lusi: Aman aşkım ben senin derdini anladım da neyse (güler) Kalkalım mı artık hayatım.
Omar:Tabi canım kalkalım.
Servando :Biz de kalkalım mı Paula ?
Paula: Olur kalkalım ama ben kullanıcam arabayı hiç iyi gözükmüyorsun.
Servando: Beni düşündüğüne inanamıyorum,beni düşünmen için içmam mi gerek yani.
Paula: Hiç zamanı deği Servando hadi kalk.
Lusi: Aynı yöne gidicez Servando benim komşum olur da.
Omar: Öyle mi ?
Servando : Evet tam yanındayım.
Omar: Hadi ozaman gidelim.

Omar Lusiyle biner arabasına,Servandonun arabasının başına da Paula geçer.
Omar'ın arabası

Lusi: Neden öyle atıştınız ki ?
Omar: Kiminle ?
Lusi: Paula'yla tabiki.İhaleyi aldı diye kızgınsın dimi ?
Omar: Hayır sadece gerçekleri duysun şımarık bir kadın olmaktan vazgeçsin diye söyledim.
Lusi: Bana hiç de şımarık gelmedi,nekadar tanıyorsun da böyle bir sonuca vardın anlayamadım.
Omar: Tanımama gerek yok çok belli.
Lusi: Gözlerini alamadın ama !
Omar: Nasıl anlamadım.
Lusi: Sürekli bakıyordun,etkilenmiş gibi bir halin vardı.
Omar: Sana öyle gelmiş,etkilenmiş olsam tartışmazdım dimi ?
Lusi: Ben de o yüzden etkilendiğini düşündüm,bastırmaya çalışıyor gibiydin.
Omar: Lusi saçmalama lütfen kapatalım bu konuyu kaç gündür Paula Martinezi konuşmaktan bıktım.
Lusi: Peki öyle olsun.

Servando'nun arabası

Paula: Servando iyi misin ?
Servando: Umrunda mı ?
Paula: Ne demek şimdi bu tabiki umrumda !
Servando: İyiyim sadece uyumak istiyorum. Bay Ochmanla aranızda ne geçti ?
Paula: Dediğim gibi ufak bir kaza.
Servando: Ufak bir kaza için mi bu kadar atışma ?
Paula: İhaleyi bizim aldığımızı unutuyorsun galiba,Bay Ochman yediremedi tabi.
Servando: Birbirine aşık iki genç gibiydiniz.
Paula: Nee ! Hayal gücün çok geniş,Servando lütfen bu konuyu burda kapat tamam mı lütfen.
Servando: Afedersin.

Kapının önüne gelirler,Omar Lusiyi öper ve evine girmesini bekler,bu sırada Paula Servandoya yardım eder,bahçeye girdiklerinde konuşmalar gelmeye başlar ve Omarın dikkatini çeker.

Servando: Deiğimi unutma paula asla vazgeçmiycem.
Paula: Vazgeçsen iyi olur Servando,bak seni böyle görmek çok üzüyor beni lütfen yapma.
Servando: Birşey yaptığım yok Paula,seni seviyorum ve bunu engelleyemedim,engelleyemiyorum.
Paula: Tamam yeter bukadar içeri gir ben gidiyorum yarın görüşmek üzere.
Servando: Özür dilerim Paula,seni üzmek istemem.
Paula:İyi geceler.

Bahçeden çıkar Omar da tam arabaya binmek üzeredir

Omar: Nasıl gidiceksiniz,ben bırakıyım buyrun.
Paula: Teşekkür ederim,ben hallederim.
Omar: Nasıl olucak,araç bulmanız zor lütfen inat etmeyin sadece evinize bırakıcam.
Paula biraz düşünür
Paula: Peki
Omar kapısını açar ve Paula arabasına biner yola çıkarlar.
Omar: Eviniz nerde ?
Paula tarif eder ve yola devam ederler arada bir de birbirlerine bakarlar.
Omar: İstemeden kulak misafiri oldum ama sanırım Bay servando reddedilmenin acısındaydı.Bir erkeğin sizi bukadar sevmesi ve sizin onu redetmeniz size büyük bir haz veriyor olmalı,neden üzülüyormuş gibi yapmayı tercih ettiğinizi anlayamadım.
Bu sırada Paula'nın evine varmışlardır.
Paula çok sinirlenmiştir
Paula: Sürekli nekadar kaba olduğunuzu bana ispatlamak zorunda mısınız,tam yanılmışım kaba biri değil diyorum duyduğum hakarete bak.

Omar Paula'nın ani çıkışı karşısında şaşırmıştır.
Omar: Ben hakaret etmedim.
Paula: Yakın arkadaşım olarak gördüğüm birini üzdüm bu bana nasıl haz verebilir herkesi kendiniz gibi mi sanıyorsunuz,bir kişiyi üzmek beni asla mutlu etmez,sizin karşınıza çkan hanımlar böyle olmuş olabilir ama beni tanımıyorsunuz ve bir daha asla hakkımda tahmin yürütmeyin.
Paula kapıyı açar ve çıkar,omar hata yaptığını anlamıştır ve o da arabadan iner.
Omar: Bayan Paula !
Paulanın peşinden gider
Omar: Bayan Paula lütfen !
Paula: Buyrun !
Omar: Ben, hata ettim özür dilerim gerçekten.
Paula: Getirdiğiniz için teşekkür ederim iyi geceler.
Paula evine girer,Omar da arabasına dönerek evine gider.

Paula içeri girer girmez odasına çıkar çok sinirlenmiştir Omarın sözlerine, hemen üstünü değiştirir ve yatağına yatar.
Omar da evine gelir gelmez uzanır ve ikisi de gözlerini kapatır kapatmaz ilk defa birbirlerini görürler.

Sabah Ochman Şirketi

Lusi Omarın odasına girer.
Lusi: Merhaba hayatım (öper)
Omar: Merhaba.
Lusi: Hayatım seninle birşey konuşmaya geldim uygun musun ?
Omar: Evet uygunum ne oldu ?
Lusi: Ben düşündüm ki artık ilişkimize daha ciddi bakmamız gerekmiyor mu ?

4.Bölüm sonu
Fulya
Atilio Montenegro
Fulya

AMOR ETERNO Empty
MesajKonu: Geri: AMOR ETERNO   AMOR ETERNO Icon_minitimeÇarş. Eyl. 09, 2009 4:14 pm

5. BÖLÜM

Omar: Anlamadım !
Lusi: Diyorum ki artık ilişkimize ciddi bakmamız gerekmiyor mu bence 2 yıldır birbirimizi yeterince tanıdık,sen ne düşünüyorsun ?
Omar: Açıkçası hiç düşünmedim evliliği.
Lusi: Hemen evlenmeyiz zaten en azından nişanlanalım.
Omar: Bak Lusi çok ani oldu bilmiyorum ben böyle birşeyi hiç düşünmemiştim.Bırak da bir düşüniyim tamam mı ?
Lusi: Neden bukadar telaşlandın anlamadım Omar,sen beni sevmiyor musun ?
Omar: Nerden çıktı şimdi bu ?
Lusi: Sevseydin böyle bir tepki vermezdin.
Omar: Saçmalama Lusi sadece bırak da düşüneyim dedim lütfen.
Lusi : tamam ben gidiyim de sakin sakin düşün görüşürüz.
Omar: Güle güle.

Martinez Şirketi

Servando: Merhaba Paula,nasılsın ?
Paula: Teşekkür ederim iyiyim ya sen ?
Servando: İyi,birşey sorucam dün canını sıkıcak birşey yaptım mı?
Paula: Yok sadece Bay Ochman yanında seni önemsemediğimi ima ettin,ayrıca bahçede beni öpmeye kalktın hee bir de arabam olmadığı için Bay Ochman bıraktı beni ve yeterince canımı sıktı.
Servando: Offf, çok üzgünüm Paula affet beni dün ,dün çok kötüydüm ben gerçekten.
Paula: Kızmıyorum sana Servando özür dilemene gerek yok,sadece dün seni tanıyamadım.
Servando: Bir dah olmayacak merak etme.
Paula: Peki,bu arada toplantıda yapılan projeler sunuldu bakmak ister misin ?
Servando: Tabi ki.
Paula: Ben inceledim birkaçını çok beğendim sen de bak konuşalım üzerinde.
Servando:Tamam hemen bakıyorum.Paula !
Paula: Efendim.
Servando: Teşekkür ederim.
Paula:Ne için ?
Servando: Anlayışın için tabi ki.
Paula gülümser servando odadan çıkar.

Lusi telaşla çıkar ofisten,jerenimo ile karşılaşır.
Jerenimo: Merhaba Lusi.
Lusi: Aa merhaba Jerenimo,nasılsın ?
Jerenimo:Ben iyiyim de,sen iyi görünmüyosun birşey mi oldu ?
Lusi: Yoo birşey olmadı,şey benim hemen gitmem gerek afedersin.
Jerenimo: Tamam tamam,görüşmek üzere.
Lusi: Görüşürüz.

Jerenimo odaya girer

Jerenimo: Birşey mi oldu abi ?
Omar: Nerden çıktı ?
Jerenimo: Lusiyi gördüm kapıda bir tuhaftı.
Omar: Dediğin çıktı.
Jerenimo: Ne gibi anlamadım.
Omar: İlişkimize ciddi bakmanın zamanı gelmedi mi diye sordu.
Jerenimo:Eee sen ne dedin.
Omar: Ne diyicem düşünmem gerek dedim,nerden çıktı ki şimdi bu !
Jerenimo: İstemiyor musun ?
Omar: Aklımın ucundan bile geçmemşti,onun düşüneceği de aklıma gelmedi.Ayrıca çok ani oldu altından birşey çıkmaz umarım !
Jerenimo: Ne gibi ?
Omar: Bilmiyorum,tuhaflık sezdim neyse şuan düşünmek istemiyorum.

Kapı çaınır ve Alex içeri girer

Alex: Merhaba çokcuklar
Omar: Merhaba .Bu ne neşe ?
Alex: Bayan Paula'nın evini öğrendim ve çiçek gönderdim.
Omar: Bunda ne var evini ben de biliyorum dün kendisini evine bıraktım.
Alex: Nesıl yani,hoşlanmadığını zannediyordum.
Omar:Dün Lusiyle yemeğe çıkmıştık,Paula ve Servando da yemekteydi ciddi bir konuşma vardı,Lusi de servandonun arkadaşı çıktı e aynı masaya oturduk.
Alex: Ciddi misin ?
Omar: Evet.Anladığıma göre Bay Servando Bayan Paula'ya aşık ve rededilmenin acısını yaşıyordu,yani bence hayal kurma.
Alex: Demek redetti,çok sevindim de eve bırakman ne alaka anlamadım.
Omar: Servando çok içince Paula evine bıraktı Lusinin komşusuydu Paula arabasız kalınca da evine bıraktım.Ayrıca açıklama mı yapmam gerek anlamadım Alex.
Alex: Hayır ondan değil de şaşırdım sadece.Şanslıymışsın
Omar: Şans denirse, onu kırdım galiba.
Jerenimo: Ne oldu ki?
Omar: Onu tanımadığım halde onun hakkında konuştum,çok sinirlendi ama açıkçası sinirlenince daha çekici oldu.
Alex: Bak sen ! Sakın etkilendiğini söyleme bana.
Omar: Yok canım öyle birşey neyse tamam kapatalım bu konuyu Lusi de gereksiz yere kıskançlık yaptı zaten.
Alex: Kadınların kıskançlığı genelde gereksiz olmaz onlar hisseder.
Jerenimo: Abi birşey sorucam anladığım kadarıyla onu kızdırmak hoşuna gidiyor ?
Omar: Öyle mi görünüyor ?
Jerenimo-Alex: Evet
Omar: Hiç düşünmemiştim.

Martinez Malikanesi

Paula: Anne,ev işi tamam bugün yarın taşınıyorum.
Maria: Ne gerek vardı anlamadım zaten Enrique'nin eve uğradığı yok sen de bırakıp gidiyorsun beni.
Paula: Anne ben de uğrayamıyorum zaten,hem çok uzak değilim evi biliyorsun çok yakın.
Maria: Tamam,ne desem birşey değişmeyecek zaten.
Paula: Canım benim (sarılır) Anne şirkete gidiyorum ben öğle yemeğini birlikte yiyelim mi ?
Maria: Bu teklife hayıt diyemem.
Paula: Tamam ozaman gelir alırım seni.
Maria: Tamam canım.

Maria arabasıyla giderken Enrique'yi bir bayanla konuşurken görür tanıdık gelir ama uzakta olduğu için çıkaramaz.
Maria: Kim bu caba ,Berta değil ama tanıyorum sanki.

Enrique: Bak,biliyorum inanmıycaksın sadece bir gece geçirdik ama ben senden çok hoşalndım.
Lusi: Enrique ben bir hata yaptım benim bir ilişkim var ve zarar görsün istemiyorum,duyarsa benden ayrılır ve bugün ona evlenelim dedim lütfen görüşmeyelim ben pişmanım.
Enrique:Benim de bir ilişkim var ama bitiricem sen de bitir çok zor değil.
Lusi: Hayır sen beni anlamıyorsun ben onu çok seviyorum ayrılamam lütfen Enrique şimdi gitmem gerek .
Lusi hemen ayrılır yanından.
Enrique: Lusii! Kahretsin !!

Martinez Şirketi

Mariana: Efendim Bay Ochman sizinle görüşmek istiyor.
Paula: Bay Ochman mı ?
Mariana: Evet.
Paula: içeri al.

Mariana: Buyrun.
Omar: Teşekkürler.Merhaba.
Paula: Merhaba,.Bir sorun mu var,yoksa hakkımda birşey duydunuz da eleştirmeye mi geldiniz.
Omar: Lütfen,dün büyük kabalık ettim ve özür dilemeye geldim.
Paula: Şaşırttınız beni.
Omar: Biliyorum,tamam rakip olabiliriz aynı saha yarışıyo olabiliriz ama fazla ileri gittim ve açıkçası neden yaptığımı bilmiyorum.
Paula: Peki özrünüz kabul edildi tek ricam lütfen birdaha hakkımda tahmin yürütmeyin olur mu?
Omar: Peki anlaştık ama acemi sürücü olduğunuz tahminim değildi söylemeye devam edebilirim.
Paula: Elbet onun için de bir gün özür dileyeceksiniz.
Omar ve Paula gülümser
Omar: İzlinizle artık gidiyim.
Paula: Tabi iyi günler Bay Ochman.
Omar : size de.

Omar kapıdan çıkar ve arkasından Camila girer.
Camila: Paulaa!
Camila:Bu kimdi?
Paula: Omar Ochman.
Camila: Ciddi misin,gerçekten harika,bayıldım nekadar çekici bir adam.
Paula: Off Camila.
Camila: Burda ne işi vardı ?
Paula: Dünkü kabalığı için özür diledi.
Camila: Dün ? Neler dönüyor burda hiçbirşeyden haberim yok !
Paula: Birşey döndüğü yok canım,dün Servandoyla yemeğe çıkmıştık ya Bay Ochman ve sevgilisiyle karşılaştık Servando çok içmişti eve ben bıraktım Omar da beni eve braktı tabi tartışıtık işte boşver konuşmayalım.
Camila: Vay canına !
Paula: Bu arada ortağı da eve çiçek yollamış.Arayıp teşekkür etmem gerekir sanırım.
Camila: İki ortak kapışmasın yakında.
Paula: Camilaa!
Camila: Sustum.
Paula: Öğlen annemle yemeğe çıkıcam sen de gelsene.
Camila: Teşşekkür ederim ama David'le çıkıcaz.
Paula: Hımm peki ozaman.
Camila: Tatlım ben müsadenle çıkıyım şirkete gitmem lazım.
Paula: Tamam görüşürüz.
Camila: Görüşürüüz,Bay Ochman'a selam.
Paula: Pekii,ondan hoşlandığını söylerim Very Happy
Camila: Söyleyebilirsin Wink

Mendoza Şirketi

Carlos Mendoza: İçeri gel Daniela.
Daniela: Merhaba Bay Mendoza.
Carlos: Merhaba. Biliyorsun ki Ochman şirketiyle bir işe giricez ve bu işi senin yürütmeni istiyorum.
Daniela: Neden ben?
Carlos: Çok ciddi bir iş senin başarabileceğine inanıyorum ayrıca bu işi senin gibi bir bayanın yürütmesi çok iyi olur şartlar bize ağır gelmez bilmem anlatabildim mi.
Daniela: Çok iyi anladım,nezaman görüşmeye gideyim ?
Carlos: Daha var acele etme.
Daniela: Peki.

Martinez Şirketi
Mariana: Efendim!
Paula: Evet Mariana ?
Mariana: Bay Fernando Gonzalez sizinle görüşmek istiyor.
Paula: Kim?
Mariana: Fernando Gonzalez.

5.Bölüm sonu
Fulya
Atilio Montenegro
Fulya

AMOR ETERNO Empty
MesajKonu: Geri: AMOR ETERNO   AMOR ETERNO Icon_minitimePerş. Eyl. 10, 2009 10:44 am

6.BÖLÜM

Mariana: Bağlıyım mı hanımefendi ?
Paula: Hhayır,bağlama yok de toplantıda bağlama sakın.
Mariana: Peki efendim.
Paula odadan çıkar Mariana'yı dinler.
Mariana: Efendim Bayan Martinez şuan toplantıda görüşmesi mümkün değil.
Evet...
Tabi iletirim.
Paula: Ne dedi?
Mariana: Tekrar arayacağımı iletir misiniz dedi.
Paula: Birdaha ararsa da bağlama bana sormana bile gerek yok tamam mı ?
Paula odasına girer bir müddet düşünür, saate bakar ve çıkar.

Ochman Şirketi
Alex: Nerdeydin Omar?
Omar: Hiiç biraz hava aldım geldim.Niye sordun ?
Alex: Öğle yemeğinden önce hiç çıkmazdın ondan sordum.
Omar: Biraz bunaldım ve dışarı çıkmak istedim hepsi bu.Neyse hadi yemeğe çıkalım
Alex: Tamam hadi çıkalım bu arada Lusi'yle konuştum bana konudan bahsetti ne düşünüyorsun ?
Omar: Bilmiyorum Alex,henüz düşünmedim,bu ani teklif beni şaşırttı.
Alex: Tek isteğim onu üzmemen.
Omar: Benim de isteğim o zaten.Gidiyor muyuz ?
Alex: Tabi,çıkalım.

Enrique Paula'nın yanına gelir
Enrique: Merhaba Paula.
Paula: Merhaba,şaşırttın beni bir sorun mu var ?
Enrique: Sadece bir şeyi bilmen gerektiğini düşündüm Berta'dan ayrıldım.Haklısın galiba ailemizle ilgili sürekli sorular soruyor.
Paula: Peki tek neden bu mu ?
Enrique: Başka ne olabilir ki ?
Paula: Bugün seni bir bayanla konuşurken gördüm,tanıdık geldi ama çıkaramadım bu bayanla bir ilgisi var mı Berta'dan ayrılmanın ?
Enrique: Hayır sadece bir arkadaşımdı,ayrıca senden hiçbirşey saklanmaz mı ?
Paula: Sadece tesadüftü inan.
Enrique: Peki,benim çıkmam gerek.
Paula: Annemle yemek yiyicez sen de gelsene.
Enrique: Yok başka zaman benim işim var.
Paula: Tamam görüşürüz.

Paula'yla birlikte çıkarlar,Paula Maria'yı almaya gider.
Omar Jerenimo'yu arar

Omar: Jerenimo !
Jerenimo:Evet Omar.
Omar: Nerdesin ?
Jerenimo: Dışardayım,buranın kadınlarını özlemişim.
Omar: (güler) Tabi özlersin,biz Enrique'yle yemeğe çıkıyoruz sen de katıl bize.
Jerenimo : Tabi,nerdesiniz ?
Omar: Herzamanki yerdeyiz.
Jerenimo: Geliyorum.

Paula: Anne!
Maria: Geldim tatlım,sen niye geldin ben gelirdim hala genç bir kadınım.
Paula: Ayrıca hala çok güzel bir kadınsın.
Maria: Teşekkür ederim canım.
Paula: hadi çıkalım ama önce birşey rica edicem senden.
Maria: Söyle bakalım.
Paula: Benim evi bir görsen ?
Maria: ...
Paula: Lütfeen !
Maria: bazen çocuk gibi davranıyosun Smile
Paula: Senden başka kimsenin yanında olamıyorum bırak da tadını çıkarıyım.
Maria: Peki peki koca bebek.
Paula: Canım benim (sarılır ve öper)

Omarın arabası
Omar: Jerenimo iyiki geldi 1 yıldır tek başıma evde boğuluyordum.
Alex: Evet iyi ki döndü.Tek başına yaşamak zorunda değilsin biliyorsun.
Omar: Alex !
Alex: Kardeşimi kastetmiyorum o sizin aranızdaki mesele onu üzmeden herşekilde yaşayabilirsiniz ilişkinizi.
Omar: Alex sana birşey söylemem gerek.
Alex: Söyle tabi.
Omar: Jerenimo bana Lusiye aşık olup olmadığımı sordu.
Alex: Sen ne dedin ?
Omar: Hiçbir şey
Alex: ?
Omar: Hiçbir şey söyleyemedim.Bak bana sakın kızma lütfen,bunu hiç düşünmemiştim,tamam onunlayken mutluyum güzel vakit geçiriyorum,çok güzel bir kadın ama aşk kısmını hiç düşünmemiştim.Daha önceleri de ilişkilerim oldu ama hepsi aynıydı sanırım hiç aşık olmadım ben.
Alex: Açıksözlülüğün için teşekkür ederim,dediğim gibi aranıza karışamam,açıkçası Lusiyle de konuşmadık ne hissettiğini bilirsin bu konuları benimle paylaşmayı pek sevmez.Bence Lusiyle konuşun açık açık öyle bir karar verin.
Omar: Sağol Alex.
Alex: Smile

Paula: Geç annecim.
Maria: Sağol kızım.Paula senin birşeyin var.
Paula: Ne gibi anne?
Maria: Birşey mi oldu?
Paula: Yoo olmadı.
Maria: Kızımı tanıyorum sanırım.
Paula:Yok birşey anne lütfen üstüme gelme.
Maria: Geldiğinden beri bir tuhafsın,şirkette birşey mi oldu ?
Paula: Olmadı dedim ya anne.
Maria: Peki öyle olsun.
Paula: Bak geldik işte.
Maria: Burası mı? Çok sevimli !!
Paula: Değil mi? Gel içeriyi gör bir de.
İçeri girerler.
Maria: Evet çok güzel çok beğendim eve de yakın.
Paula: Evet anne çok yakın.
Paulayı titreme alır aniden
Maria: Kızım noldu ?
Paula: Yok birşey anne üşüme hissettim.
Maria: Bu havada ?
Paula: Ben de anlamadım ilk defa oldu.
Maria:üşüyor musun hala.
Paula: Eevet
Maria: Gel arabaya gidelim.

Arabaya giderler Paula sıcaklığı artırır
Maria: Şimdi nasılsın,şuan içerisi yanıyor ben boğulmak üzereyim.
Paula: Tamam daha iyiyim anne merek etme geçti.
Maria: Çok ilginç bir durum,kızım birdaha olursa doktora git.
Paula: Umarım olmaz.

Omar Jerenimo ve Alex yemektedirler
Jerenimo: Yemekten sonra bişeyler içmeye gidelim çok güzel bir yer biliyorum
Omar: Benim bir işim var siz gidin ben sonradan gelirim olur mu ?
Alex: Bana uyar.
Jerenimo: peki ozaman.

Paula ile annesi yemek yer annesiyle ayrılırken Camila arar
Camila: Canım David'in işi çıktı size katılıyım nerdesiniz?
Paula: Canım biz yedik bile annem de gitti.
Camila:Hadi yaa Sad Ozaman bişeyler içmeye gidelim.
Paula: Olur canım neresi olsun bizim orada mı ?
Camila: Evet çok yakınım zaten.
Paula: Tamam sen git geliyorum ben de.

Jerenimo ve Alex de varmışlardır ikisi de içkilerini almışlardır.
Alex: Omar'ın ne işi var acaba !
Jerenimo: Teyzemle alakalıymış birşey anlatmadı.
Alex: Öyle mii !
Jerenimo: Smile

Paula varmıştır arabasını parketmiş tam çantasını alıken bir sarsılma olur,arkada park etmeye çalışan bir araç çarpmıştır,Paula sinirle arabadan çıkar aynı anda arkadaki sürücü de çıkar,bu sefer çarpan Omar'dır.
Fulya
Atilio Montenegro
Fulya

AMOR ETERNO Empty
MesajKonu: Geri: AMOR ETERNO   AMOR ETERNO Icon_minitimeCuma Eyl. 11, 2009 11:19 am

7.BÖLÜM

Paula büyük bir şaşkınlık geçirir siniri aniden geçer yerini sinsi bir gülümseme alır

Omar: Şey,çok özür dilerim nasıl oldu anlamadım,dikkatsizliğie geldi.
Paula: Arabadayken dikkatinizi sadece direksiyona vermeniz lazımdı.Hayır bu gidişle insanların canına zarar verebilirsiniz.İsterseniz size ders verebilirim,acemi olduğunuz belli.

Paula gülmeye başlar ve Omar da durumun komikliğini farkedip güler.

Paula: Eee adalet budur işte,ben en azından hareket halindeyken çarptım ayrıca acelem vardı,siz park halindeki araca çarptınız.
Omar: Benim de acelem vardı.
Paula: Alkoliksiniz galiba Very Happy Ya da kafein bağımlısı.
Omar: Tamam pes ediyorum.
ikisi de gülmeye devam eder.sonra birlikte yürürler mekana doğru.içeri girerler,konuşmaktadırlar.
Paula: Sanırım bir özür borcunuz var.
Omar: Ne için,özür diledim zaten.
Paula: O çarptığınız içindi,hatırlarsanız bir gün bana acemi sürücü dediğiniz için de özür dileyeceksiniz demiştim.
Omar: Evet haklısınız galiba,peki size acemi sürücü dediğim için özür dilerim.
Paula: Kabul edildi ama şunu da bilin bukadar kolay kurtulamazsınız,sıra bende ben de bir müddet sizinle uğraşıcam bay acemi sürücü.
Omar: Ben de size söylemeye devam ederim.
Paula: Kabul edin sizinki daha komik Smile
Omar: Evet galiba öyle.

Bu sırada Alex,Jerenimo ve Camila çifti dikkatle izlemektedir.Camila Alex ve Jerenimonun yan masasındadır.

Jerenimo: Omarın yanındaki bayan kim?
Alex: Paula,nekadar güzel bir tesadüf.Ne konuşuyolar acaba gülüşüyorlar sürekli.
Jerenimo: Gerçekten çok güzelmiş.
Alex: Evet öyle.Buraya doğru geliyorlar.

Paula: Sanırım masalarımız da yanyana.Yandaki masa da arkadaşım beni bekliyor.
Omar: Ben de bizimle oturun diyecektim.
Paula: Teşekkür ederim,başka zaman neden olmasın.
Omar: Yalnız kaza yapmadan olur umarım.
Paula: Umarım.
Gülüşürler

Alex hemen ayağa kalkar.
Alex: Merhaba Hanımefendi.
Paula: Merhaba bay Gabriel,sizi görmem çok iyi oldu.Çiçekler çok güzeldi çok teşekkür ederim,yarın yeni evime taşınıyorum ve evimin en güzel yerine koyucam.
Alex: Sözleriniz çok mutlu etti,beğenmenize gerçekten çok sevindim.
Omar: Kardeşim Jerenimo Ochman.
Jerenimo: Merhaba,sonunda sizinle tanıştık,çok memnun oldum.
Paula: Ben de memnun oldum.
Alex: Oturmaz mısınız ?
Omar: Ben davet ettim ama bir randevusu var zaten ve sanırım baya da beklettiniz benim yüzümden.
Paula: Camila anlayışlıdır merak etmeyin.
Camila gelir.
Paula: Camila,Bay Ochman,kardeşi Jerenimo ve ortağı bay Gabriel
Camila: Merhaba çok memnun oldum
Omar: Merhaba,kusura bakmayın benim yüzümden arkadaşınız geç kaldı.
Alex: Birşey mi oldu ?
Paula kendini tutamaz ve yine gülmeye başlar ardından da Omar güler.
Paula: Afedersiniz,Bay Ochman arabasıyla benim arabama çarptı da.
Omar: Evet hem de park ederken.
Camila: Bukadar olur (güler)
Alex: Gerçekten de.
Paula: Neyse,sizleri tutmayalım görüşmek üzere.
Omar: Görüşürüz
(Gözgöze gelirler yine ve Alex farkeder)
Jerenimo: Umarım tekrar karşılaşırız Bayan Martinez.
Paula: Umarım Smile

Paula ve Camila yerlerine oturur.

Camila: Anlat hadi !
Paula: Anlattık ya.
Camila: Çok güzel bakıştınız.
Paula: Ne anlamadım.
Camila: Yeter artık inkar etmeyi bırak,( fısıldar çünkü yanmasaya ses gider) Bay Ochman'dan hoşlanıyorsun.
Paula: Camila sus lütfen duyucak şimdi.
Camila: İnkar etmiyorsun yani.
Paula: Hayır tabiki de,yani yok öyle birşey tamam çok hoş bir adam ama hoşlandığım filan yok ayrıca adamın bir ilişkisi var zaten.
Camila: Bırak lütfen sana nasıl baktığını gördüm,yakında ayrılırlarsa şaşırmam ayrıca şunu da belirtiyim çok yakışıyorsunuz.
Paula: Sus artık lütfen.
Camila: Tamam hadi sipariş verelim,ne içiceksin ?
Paula: Kahve alıcam ben.
Camila: Tamam.

Alex: Sen de ondan hoşlanıyorsun.
Omar: Nee!
Alex: Pauladan hoşlanıyorsun dedim.
Omar: Saçmalama,benim niye haberim yok bundan.
Alex: Yakında anlarsın.
Omar: Nerden çıkardın yinee !
Alex: Bakışlarınızdan tabiki.
Omar: ?
Alex: Sadece sen değil Paula da sana öyle bakıyordu.Bir de çok sinir bozucu olduğunu düşünüyordun.
Omar: Önyargıyla yaklaştığımı kabul ediyorum ama düşüncelerim değişti tabi bu ondan hoşlandığım anlamına gelmez.
Alex: Bekleyip görücez,umarım dediğin gibi olur.

İçeri Servando girer.
Paula: Servando geldi !
Camila: Ben çağırdım.
Paula: Keşke haber verseydin.

Alex: Gelen Servando değil mi?
Omar: Evet o.
Jerenimo:Kim o?
Alex: Martinez şirketinin hissedarlarından.

Servando: Merhaba Paula,Camila.
Paula: Merhaba,hoşgeldin.
Servando: Nasılsınız?
Camila: Çok iyi güldük biraz Smile
Servando: Ne oldu ki?
Camila: Bu sefer Bay Ochman Paulaya çarpmış.
Servando: Gerçekten mi?
Paula: Evet Very Happy
Servando: Büyük tesadüf,tesadüfse tabi.
Paula: Ne demek istiyorsun ?
Servando: Boşver.

Paulanın telefonu çalar.

Paula: Afedersiniz.Alo...
-Merhaba Paula
Kimsiniz ?
-Tanımadın mı ?

Paula çok şaşırır duraksar ve telefonu kapatır.

Servando:Paula !
Camila: Paula iyi misin ? Kimdi arayan ?
Paula yine bembeyaz olmuştur,Omar da masaya bakmaktadır.
Paula: Önemli değil boşverin.
Servando: Paula iyi misin ?
Paula: Bilmiyorum.
Camila: Neyin var ? Titriyosun,korkutma beni.
Servando elini tutar
Servando: Buz gibii !
Paula: Evet üşüyorum.
Servando: Hava çok sıcak Paula !
Paula: Ama ben donuyorum.

Omar da dikkatlice bakmaktadır.
Alex: Ne oluyor ki?
Omar: Bilmiyorum ama Paula titriyor sanırım.
Alex: Hiç anlamadım.
Jerenimo: Evet ilginç ama yanında arkadaşları var nasılsa siz de bukadar dikkatli bakmayın isterseniz !
Omar: Haklısın.

Servando: Hadi kalk !
Paula: Dur kahvemi içiyim iyi gelir.

yeni gelen sıcak kahveyi hızlıca içer.

Servando: Dur napıyosun,çok sıcak.
Paula: Bbana öyle gelmiyor ama..
Camila: Boğazın yanıcak.
Servando : Hadi kalk çabuk !
Paula: Nereye ?
Servando: Eve.
Paula: Hayır tamam iyiyim ben.
Camila: Evet daha iyi görünüyor.
Servando: Ver ellerini.
paula ellerini uzatır servando tutar ısıtmak için.
Paula: Nekadar sıcak !
Servando: Hayır sen buz gibisin !
Paula: Bugün iki sefe oldu.
Camila: Arayan kimdi ondan sonra oldu ?
Paula: Bu konuda soru sormayın lütfen .
Servando ve Camila birbirlerine bakar.

Omar dayanamaz ve masaya gider

Omar: Bir sorn mu var Paula ?
Paula: Yok sağol,sadece ani bir üşüme aldı.
Camila: Biz de anlamadık.
Servando: Doktora gitmelisin.
Paula: Ne diycem, doktor bey telefon geldi bu sıcak havada aniden üşümeye başladım evet çok akıllıca,akıl hastanesine kapatırlar.
Camila: Telefonla ilgisi var yani ?
Paula: Camilaaa!(sinirlenir) Sıkıldım gidiyorum ben !
Servando: Ben bırakırım.
Paula: Hayır kendim giderim

Kalkar tam giderken döner Omara bakar ve gülümseyerek
Paula: İyi günler Bay Ochman.
Omar: Size de, kendinize dikkat edin.
Paula: Smile

Paula gider omar da kendi masasına gider.
Alex: Ne oldu?
Omar: Anlamadım, üşüyordu.
Jerenimo: Neden gitti ?
Omar: Camila,gelen arama yüzünden olduğunu söyledi o da sinirlendi gitti.
Alex: Nesi var acaba.
Omar: ?

Sabah Omar kahve içmek için ayn yere gider,Paula ve Servando da içerdedir.
Servando:Dün çok üstüne geldim,özür dilerim.
Paula:Çok sinirliydim sizin birşey yaptığınız yoktu.
Servando:Yine üşüme oldu mu hiç ?
Paula: Hayır.

Servando Paula'nın çok yakınındadır ve zaafına yenik düşerek Paula'yı öper,Omar da duruma seyircidir.

7.Bölüm sonu
Fulya
Atilio Montenegro
Fulya

AMOR ETERNO Empty
MesajKonu: Geri: AMOR ETERNO   AMOR ETERNO Icon_minitimeC.tesi Eyl. 12, 2009 2:15 pm

8.BÖLÜM

Paula kendini geri çeker.
Paula: Sakın birdaha olmasın !
Paula kalkar ve hemen ayrılır oradan,derin bir nefes alıp sinirinin yatışmasını bekler, Omarı görür ona doğru ilerler
Omar:Merhaba.
Paula: Şey,bir sorun mu var ?
Omar:Hayır.Bay Servando'yu yalnız mı bıraktınız ?
Paula: İçerde miydiniz ?
Omar: Evet.
Paula: Görmedim.
Omar: Meşguldünüz.
Paula: Ne demek bu ?
Omar: Birşey demek değil.
Paula: Benim gibi açık sözlü olmanızı isterdim.
Omar :peki öyle olsun.Sizi eve bıraktığım gün size söylediklerim için çok kızmıştınız bana.
Paula: Evet büyük kabalıktı.
Omar: Ben de öyle düşünmüştüm ama şuan kabalık yaptığımı düşünmüyorum,haklıydım sanırım.
Paula: ?
Omar: Önce Bay Servandoyu reddettiniz sonra onu öptünüz.
Paula: Madem okadar dikkatliydiniz benim değil,onun beni öptüğünü görürdünüz.Servando öptü ve çok ani oldu.Yine beni suçluyorsunuz.Bir dakika ya siz bana neden hesap soruyorsunuz ki ?
Omar: Peki siz neden bana hesap veriyorsunuz ?
Paula cevap veremez.arabaya biner,geri iner
Paula: Biliyor musunuz size sinir oluyorum.
Omar: Biliyorum Very Happy
Paula arabaya biner ve gider.
Omar arkasından gülümser

Paula kendikendine konuşur
Paula: Neden açıklama yaptım ki onane,daha da önemlisi neden yanlış anlar diye korktum,off düşünmek istemiyorum çıldırıcam yoksa.Küstah,kendini beğenmiş sinir ediyor beni,beceriksiz sürücü Mad
telefonu eline alır arama yapar
Maria: Alo
Paula: Merhaba anne eşyalarım taşındı mı ?
Maria:Evet kızım çok hızlılar.
Paula:Ben eve gidiyim ozaman eşyalarımı kendim yerleştirmek istiyorum.
Maria:Ben de geliyim ?
Paula: Hayır hayır hallederim,hem akşama misafirimsin tamam mı?
Maria: Oooo
Paula: Evet,kendi ellerimle yemek yapıcam,yardımcı almayı düşünmüyorum.
Maria: Zor olmasın.
Paula: Zorlanırsam alırım Wink
Maria: Sen bilirsin tatlım,hadi görüşmek üzere
Paula: Görüşürüz.

Omar ofistedir jerenimo gelir
Jerenimo: Merhaba Omar.
Omar:Merhaba nasılsın.
Jerenimo: İyi,ya sen ?
Omar: Harika !
Jerenimo: Ne oldu ?
Omar: Hiiç iyiyim sadece
Jerenimo: Bu arada dün neredeydin,teyzemde olmadığını biliyorum.
Omar: Ne öğrenmek istiyorsun ?
Jerenimo: Sadece gerçeği,neden yalan söyleme gereği duydun ?
Omar: Paula'nın evine gittim.
Jerenimo: Evine !
Omar: Evet neden bilmiyorum sonra da kapıdan döndüm işte.
Jerenimo: Neden yalan söylein ?
Omar: Alex'in imalarını çekemezdim.
Jerenimo: Çekinmek için sebebin mi var?Neden hissettiklerini kabul edemiyorsun ?
Omar: Bir ilişkim var hatırlatırım.
Jerenimo: Bu gerçeği değiştirmez.
Omar: Kes şunu !
Jerenimo: Peki.Bu arada Lusinin teklifini düşündün mü?
Omar: Evet çook.
Jerenimo: Sonuç ?
Omar: 2 yıldır beraberiz onu böyle bırakamam ama evlenmeyi de hiç istemiyorum.
Jerenimo: Karışık yani kafan.
Omar:Evet onu üzmek istemiyorum.
Jerenimo: Ondan zaman iste.
Omar: Öyle yapıcam.

Paula evine gider çantasını bırakır tam işe başlıycakken elindekileri bırakır,oturur ve düşünmeye başlar.Telefonunu alır ve Camila'yı arar
Camila: Alo
Paula: Ben yeni evdeyim gelsene.
Camila: Sorun mu var ?
Paula: Yok sadece yardımına ihitacım var ev fena halde Sad
Camila: Tamam canım geliyorum hemen.

Omar'ın telefonu çalar
Omar: Efendim Lusi
Lusi: Merhaba hayatım nasılsın ?
Omar: İyiyim sen nasılsın ?
Lusi: kötü,seni çok özledim,görüşelim mi bugün ?
Omar: İşim vardı asl...
Lusi: Lütfen !
Omar: Peki.Hazırlan ozaman geliyorum yemeğe çıkalım
Lusi: Eve gelsen,daha güze planlarım var.
Omar: Olmaz Lusi işim var.
Lusi: Tamam bekliyorum.

Omar telefonu kapatır ve odasından çıkar tam o sırada Alex gelir
Alex: Nereye ?
Omar: İşim var.
Alex: Paulayla mı ilgili yine.
Omar: Senin derdin ne ?
Alex: Konuşalım mı ?
Omar: İşim var dedim Lusi bekliyor.
Alex: Eminim çok umrundadır.
Omar çok sinirlenir
Omar: Biliyor musun canımı sıkmaya başladın !
Alex: Ben de senin için aynısını düşünüyordum.şimdi lütfen içeri gir kaçmana gerek yok.
Omar sinirle (sinirlenince Cesarımızın burun delikleri iyice açılıyor ya o hali Very Happy)içeri girer.
Omar: Eveet !
Alex: Bana karşı dürüst ol !
Omar: Hangi konuda?
Alex: Biliyosun.
Omar: Benimle oyun oynama açık konuş,imalarından çok sıkıldım artık.
Alex: Ben de sürekli Paula'nın etrafında dolaşmandan sıkıldım,ondan hoşlandığımı biliyorsun !
Omar: O benim sorunum değil.
Alex: Ne oldu inkar edemedin bu sefer !
Omar: Bak Paula rahatsız olmadığı istediğimi yaparım bu seni ilgilendirmez,Paula'yla aranda birşey varmış gibi yapmaktan vazgeç.

Alex duraksar, oturur.

Alex: Kabul etmem gerek galiba.
Omar: Neyi ?
Alex: O seni seçti.
Omar: Nerden çıkardın ?
Alex: Benim ona baktığım gibi sana baktı ve tabi sen de ona ama iki salak daha farkında değilsiniz !
Omar: Ben hiçbirşeyden emin değilim.
Alex: Anlarsın yakında,şimdi lütfen git.
Omar: Peki.

Omar hem kızgın Alex bu durumda olduğu için üzgün hem de kafası karışıktır.Dışarı çıkar arabasına biner ve telefonu çalar.
Lusi: Hayatım
Omar: Efendim
Lusi: Ben geldim direk buraya gel.
Omar: Niye beklemedin.
Lusi: Evde değildim zaten.
Omar: Peki geliyorum.

Kapı çalar
Paula: Gel içeri Camila kapı açık !
Camila: Ooof nekadar dağınık !
Paula: Evet,hızlılar diye sevinmiştim boşuna hızlı değillermiş.
Camila: Neyse hallderiz hemen.Paula !
Paula: Efendim
Camila: Birşey mi oldu ?
Paula oturur
Paula: Uffff ! Servando
Camila: N'olmuş Servando'ya
Paula: Beni öptü.
Camila: Ne var bunda ?
Paula: Ne demek ne var,beni herkesin içinde öptü Bay Ochman bile gördü.
Camila: anlaşıldı şimdi.Paula neden Omar'dan çekindin ?
Paula: Bilmiyorum.
Camila: Nasıl yani.
Paula: Ben de düşündüm çünkü dışarı çıkınca onu gördüm,tuhaftı ne olduğunu sorduğumda onu neden öptüğümü sordu ben de o öptü dedim.Yani demek istediğim o niye bana hesap sordu,ben niye ona açıklama yaptım ?
Camila: Sebebi açık ama düşünme ben de birşey söylemiycem zamana bırak.
Paula: Haklısın
Camila: Bu arada iki ortağın arasını bozma Very Happy
Paula: Camilaa
Gülüşürler

Omar içeri girer Lusiyi görür ve yanına oturur

Lusi: (öper) Merhaba tatlım
Omar: Merhaba
Lusi: Hiç aramadın ?
Omar: İşim vardı.
Lusi: Ayrıca soğuksun bütün bunlar evlenelim dedim diye mi ?
Omar: Alakası yok Lusi,sana öyle geldi,biraz gerginim Alex'le tartıştım.
Lusi: Öyle mi? Ne oldu ?
Omar: Boşver aramızda.
Lusi: Tamam.
Omar: Sen nerdeydin bugün ?
Lusi: Dışardaydım bir işim vardı.
Omar: Ne işi ?
Lusi: Bir arkadaşımlaydım.
Omar: Ben tanıyor muyum peki ?
Lusi: Hayır.İzninle lavoboya gidicem tatlım.
Omar: Tabi

Lusi gider,telefon sesi duyar omar,Lusinin telefonudur çalan.Omar bakmaz ama ısrarla çalar tam eline alır telefon susar.Telefonu önüne koyar ve sonra mesaj gelir Omar telefonu eline alır mesajı açar:

-Neden açmıyorsun ? Neyse,seni çok özledim.Lütfen söylediklerimi düşün,seni seviyorum.Bu akşam seni bekliycem, Enrique.

8.Bölüm sonu
Fulya
Atilio Montenegro
Fulya

AMOR ETERNO Empty
MesajKonu: Geri: AMOR ETERNO   AMOR ETERNO Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 4:04 pm

9.BÖLÜM

Omar mesajı tekrar okur ve aklından okadar çok sor geçer ki Lusi'nin yaklaştığını bile göremez.Telefonu bırakır Lusi'yi görür.

Omar: Hiç oturma çıkyoruz.
Lusi: Ne oldu ?
Omar: Konuşucaz.
Lusi: Burda konuşalım.
Omar: Burda olmaz.
Lusi iyice telaşlanır.
Lusi: Peki,nerde konuşucaz ?
Omar: Sana gielim.

Dışarı çıkı marabaya binerler yolda Lusi ve Omar hiç konuşmazlar,Omarın sinirli olduğu her halinden bellidir.
Eve varırlar
...............
Omar: Neden aceleyle evlenmek istedin ?
Lusi: Ne yani sorun bu mu? Evlenmek istemediğini bu şek....
Omar: Soruma cevap ver!
Lusi: Neler oluyor !
Omar: Telefonunu eline al ve son mesajı oku !
Lusi: ?
Omar: Dediğimi yap.
Lusi: Hiçbirşey anlamıyorum.
Omar: Enrique kim ? ikimizi aynı anda idare etmek zor olmalı!
Lusi çok şaşırmıştır ve korkmuştur
Lusi: Omar
Omar: Hamile misin ?
Lusi: Hamile mi? Nerden çıktı bu ?
Omar: Ondan hamilesin o yüzden aceleyle benimle evlenmek istedin dimi ?
Lusi: Hayır ben hamile değilim yok öyle birşey.Ssadece bir hata yaptım bir gecelik bir hhata ve çok ppişman oldum ve öğrenip benden ayrılırsın diye korktum bbeni bırakma diye evlenmek istedim.Lütfen affet beni Omar (ağlar)
Omar: Bir daha görüşmüycez Lusi,hem aldattın hem de salak yerine koydun beni.Dua et arada Alex var.
Lusi: Omar !
Omar: Sakın karşıma çıkma !

Omar hemen ayrılır ordan.
..............................................
Paula'nın evi

Camila: Yatak odasını da hallettik mi işler tamam.
Paula: Sen olmasan üç günde yapardım herhalde
Camila: Sen yapmak zorunda değildin.
Paula: Kendi işimi kendim yapmayı seviyorum napıyım..
Camila: Paula,bu manzara harika bayıldım.
Paula: Akşam tadını çıkarırız merak etme.
Camila: Ahh şurda sevdiğin adamla el ele manzaraya dalmak ne güzel olurdu dimi ?
Paula: Bilemiycem.
Camila: Hadi amaa bir bak şuraya !
Paula: Evet çok güzel manzaraya çarpıldım zaten
Camila: Her çarpıldığını alır mısın böyle ?
Paula: Lafı dolandırıp omar'a mı getiriceksin ?
Camila: Beni iyi tanıyorsun.Ama ben de seni iyi tanıyorum hiç böyle görmemiştim seni.
Paula: Ben acıktım.Aaaa annem gelicek yemeğe seninle konuşurken unuttum.Bak şimdi şöyle yapalım ben yemeği yapayım bu sırada sen yatak odasını toparla,incelemene gerek yok hallederim ben.
Camila: Tamam ben başlıyorum ozaman.
..........................................
Omar jerenimo'yu arar

Jerenimo: Omar
Omar: Nerdesin ?
Jerenimo:Evdeyim.
Omar: Dünkü yere gel bekliyorum.
Jerenimo: Birşey mi oldu ?
Omar: Hayır.
Jerenimo: Tamam geliyorum.
...................................................
Lusi Alex'in yanına gelir

Lusi: Abi !
Alex: Hoşgeldin Lusi,ne oldu bu halin ne ?
Lusi: Omar'la ayrıldık.
Alex: Nee ! Neden ?
Lusi: .....
Alex: Neden dedim ?
Lusi: Bir hata yaptım,onu aldattım o da öğrendi.
Alex: Neden yaptın böyle birşeyi !
Lusi : Çok pişmanım,lütfen konuş onunla
Alex: Kendi sorunlarını kendin hallet,aranıza karışamam Lusi.
Lusi: Lütfen !
Alex: Şimdi yüzünü yıka ve yat.
Lusi gider Alex derin derin düşünür
Alex: Artık bir ilişkisi de yok demek,tesadüf mü yani ?

....................................................
Paula: Masa hazır ben artık giyiniyorum.
Camila: Çok yorulduk ama değdi.
Paula: Evet bence de.

Kapı çalar,çiçek gelmiştir Paula çiçekleri alır

Camila: Ooo çok güzeller yine Bay Gabriel mi ?
Paula: Bilmiyorum,dur kart var, "Özür dilerim,Servando"
Camila: Tokat atmadın dimi ?
Paula: Yok artık,son derece kibardım.Tuttum kendimi ama birdahakine bilemem ne olur.
Camila: Kırma onu.
Paula: Onun için çabalıyorum ama çok zorluyor.
Camila: Çok seviyor.
Paula : Sad
................................................

Jerenimo: Omar !
Omar: Aa hoşgeldin
Jerenimo: Neyin var senin ?
Omar: Lusi,berabr olduğu bir adam varmış pişman olmuş ben öğrenmeden de evlenemk istemiş.
Jerenimo: Ciddi misin sen? Lus ! Çok şaşırdım.
Omar: Evet ben de öyle.
Jerenimo: Nasıl öğrendin peki ?
Omar: Mesajı okudum adamdan gelen sonra da anlattı işte.
Jerenimo: Sonuç ?
Omar: Ayrıldım tabi ki.
Jerenimo: Yazık etti ilişkinize.
Omar: Ayrılmak değil sorun beni salak yerine koydu çok kızgınım.
Jerenimo: Haklısın.

..............................

Maria gelir yemeklerini yerler
Maria: Paula gerçekten çok güzel bir ev.Camila yardımların için çok teşekkürler kızım.
Camila: Tabi edicem benim de evim sayılır
Paula: Elbette öyle.
.......................................
Sabah

Paula hazırlanırken kapı çalar,gelen Omar'dır

Omar: Günaydın
Paula: Günaydın.Bakıyorum da benimle uğraşarak güne başlıyorsunuz,çok sevdiniz galiba !
Omar: Hem de çok.
Paula: Buyrun.
Omar içeri girer
Omar: Teşekkürler,işiniz yoktu umarım.
Paula: Yoktu hazırlanıyordum,bitti zaten
Omar: Eviniz çok güzel,çok sevimli
Paula: Teşekkürler,böyle evleri daha çok seviyroum,malikanelerde kaybolmaktan sıkıldım,çok sıcak burası.
Omar: Bence de öyle
Paula: Ne içersiniz ?
Omar: Aslında sizi kahve içmeye davet edicektim,dün için yani.
Paula: Nasıl olsa tekrarlıycaksınız
Omar: Ozaman tekrar davet ederim.Bu arada doktora gittiniz mi ?
Paula: A evet dün uğradım,ciddi birşey değilmiş psikolojikmiş.
Omar: Umarım çabuk atlatırsınız
Paula: Umarım,çok kötü çünkü.
Omar: Davetim kabul edildi mi ?
Paula: Bir şartla.
Omar: Evet
Paula: Benim arabamla gidelim,hayatımı tehlikeye atmak istemiyorum da.
Omar: Peki öyle olsun.
Paula: Tamam ozaman çıkalım.
Omar: Buyrun.

9.Bölüm sonu
Fulya
Atilio Montenegro
Fulya

AMOR ETERNO Empty
MesajKonu: Geri: AMOR ETERNO   AMOR ETERNO Icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 6:07 pm

10.BÖLÜM

Paula'nın arabasında,park alanı

Paula: Bay Ochman şimdi lütfen arabayı nasıl park ettiğime dikkat edin.
Omar: Sizi bukadar sinirlendirdim mi ?
Paula: (güler) Hem de nasıl.
Omar: Peki,dikkatle izliyorum.

Paula arabayı park eder.
Paula: İşte bukadar.
Omar: Gerçekten harikasınız bravo sizden ders almalıyım.
Paula: Neden olmasın.
(gülüşürler)

İçeri girip bir masaya otururlar.
Omar: Kahvaltı yaptınız mı ?
Omar: Harika ,ben de yapmadım.
siparişi verirler

Paula: Kız arkadaşınız nasıl? Lusiydi sanırım.
Omar'ın yüzü düşer
Omar: Evet Lusi ama artık ilişkimiz yok,bitirdik.
Paula: Özür dilerim,bilmiyordum.
Omar: Yoo yoo özür dilemeyin lütfen hem nerden bilecektiniz ki daha dün bitti.
Paula: Neyse sorunlar konuşularak halledilebilinir.
Omar: Tamamen bitti.
Paula: Birbirinizi sevdiğinizi sanıyordum ?
Omar: Ben de öyle sanıyordum ama ikimiz de yanılmışız.
Paula: Sizi üzmek istememiştim afedersiniz.
Omar: Üzülmek mi,gayet iyiyim Smile

Siparişler gelir

Omar: İhaleyi aldınız çalışmalar nasıl gidiyor ?
Paula: Harika
Omar: Sevindim
Paula: !
Omar: Bu sefer içten söylüyorum.
Paula: Aslında ben de sizinle bu konuda konuşmak istiyordum.

Omarın telefonu çalar,
Omar: Afedersiniz
Arayan Alex'tir,duraksar açmamaya karar verir sesini kapatır.
Omar: Lusi olanları Alex'e anlatmış sanırım.
Omar: Lusi Alex'in kardeşi.
Paula: Aa bilmiyordum.Kötü olmuş iki ortağın bu yüzden arası bozulmaz umarım.
Omar: Aramız zaten bozuk bir süredir.
Paula: Üzüldüm.
Omar: Ben de üzgünüm.Son zamanlarda çok aksi.
Paula: Öyle mi? Bana hiç öyle gelmemişti sonderece kibar bana karşı.
Omar: Farkındayım.

Bu sefer Paula'nın telefonu çalar.
Paula: Anlaşılan rahat yok Smile
Omar: Evet Smile
Paula: Kim acaba !
Alo
Alex: Merhaba Bayan Paula ben Alex Gabriel.
Paula Omar'a bakar
Paula: Aa Bay Gabriel,merhaba
(Omarın burun delikleri açılır yine Very Happy )
Alex: Nasılsınız ?
Paula: Teşekkürler gayet iyiyim ya siz ?
Alex: Ben de çok iyiyim.Ben aslında sizi kahvaltıya davet etmek istemiştim.
Paula: Şey çok kibarsınız teşekkür ederim ama şuan (tereddüt eder) bir arkadaşımla kahvaltıdayım,başka zaman neden olmasın
Alex: Öyle mi,üzüldüm.Ama bunu bir söz olarak kabul ediyorum.
Paula: Tabi,yalnız şimdi kapatmam gerek,görüşmek üzere.
Alex: İyi günler.

Paula: Kahvaltıya davet etti.
Omar: Geç kaldı sanırım.
Paula: Sanırım.
Omar: Siz bana birşey söyleyecektiniz telefonum çalınca konuşamadık.
Paula: Aa evet.Biliyorsunuz ki aynı sahada çalışmadığımız halde bir ihale bizi karşıkarşıya getidi.Bu iş üzerine çok düşündüm ve nasıl bu işi en güzel şekilde yapabileceğim üstünde durdum.Sizin için de uygun olursa bu işi beraber yapalım.
Omar: Ciddi misiniz,beni iş alanında düşman görmüyorsunuz yani.
Paula: Tabiki görmüyorum,benim için önemli olan işimi en iyi şekilde yapabilmek ve bu işi beraber yaparsak harika bir iş çıkarıcaz.
Omar: Harika bir teklif hemen bugün toplantı yapıp size geri dönücem.Sizinle iş yapmak hariaka olucak.

Çıkarlar,omarın arabası kapıya getirilmiştir.
Paula: Teşekkür ederim kahvaltı için.
Omar: Asıl ben teşekkür ederim kabul ettiğiniz için.
Paula: Bu arada,lütfen dikkatli gidin,daha iş yapıcaz beraber.
Omar: Tamam benden ne çektiğinizi çok iyi anladım Very Happy
Paula: Buna çok sevindim işte ozaman yeter bukadar.
Omar: Tanrım,sonunda
Gülüşürler
Paula arabasına biner ve gider arkasından Omar gider.
.....................

Martinez Şirketi

Paula: Günaydın Mariana
Mariana: Günaydın efendim,harika görünüyorsunuz.
Paula: Teşekkür ederim,bugün gayet iyiyim
Mariana: Efendim,Bay Fernando yine aradı.
Paulanın yüzü değişir
Paula: Birşey rica edicem,nekadar ararsa arasın bana bahsetmene gerek yok,bilmek istemiyorum yani.Ona yalan söylemene de gerek yok görüşmek istemediğimi söyleyebilirsin.
....................

Ochman Şirketi

Alex: Giribilir miyim ?
Omar: Tabi ki.
Alex: Aradım açmadın meşgul müydün ?
Omar: Evet,iş görüşmesi denebilir,iyi haberlerim var.
Alex: Öyle mi,merak ettim anlat hadi.
Omar: Birazdan toplantı ayarlıycaktım senin gelmen iyi oldu önce seninle konuşalım.
Alex: Evet dinliyorum,heyecanlandım Smile
Omar: Bir ihale kaybettik biliyorsun çok güzel bir işti ama şans bize döndü tekrar
Alex: Nasıl yani,açık konuş.
Omar: Paula bu işi beraber yürütmemizi teklif etti.
Alex: Paula ! Nezaman oldu bu,bu sabah mı ?

10.bölüm sonu
Fulya
Atilio Montenegro
Fulya

AMOR ETERNO Empty
MesajKonu: Geri: AMOR ETERNO   AMOR ETERNO Icon_minitimeSalı Eyl. 15, 2009 10:19 am

11. Bölüm

Omar önce duraksar
Omar: Evet bu sabah.
Alex: Kahvaltıda iş görüşmesi ilk defa duyuyorum.
Omar ne diyeceğini bilemez bir yandan sinirlenir bir yandan çekinir
Omar: Bak açıklama yapmaktan sıkıldım,sen işi düşün başka birşeyi değil.
Alex: Kendisi mi teklif etti bu işi.
Omar: Evet çok düşünmüş ve bu işi en iyi iki şirket beraber yapacağımıza karar vermiş aslına bakarsan haklı harikalar yaratabiliriz ben de toplantıda konuşup kendisine döneceğimi söyledim.
Alex: Evet gerçekten güzel düşünmüş ve çok profösyonel biri, böyle bir teklif şaşırttı beni.
Omar: Açıkçası ben de çok şaşırdım bunu söylediğimde de onun için en önemli şeyin işini en güzel şekilde yapmak olduğunu söyledi.
Alex: Ve bizimle iş yapıcak, bu demek oluyor ki daha sık görüşücez değil mi Omar ?
Omar: ...
..............

Martinez Şirketi

Paulanın kapısı çalınır
Berta : Gelebilir miyim ?
Paula: Tabi,buyrun.
Berta: Teşekkürler.Müsaitseniz sizinle birşey konuşmak istiyorum.
Paula :Tabi ki,konuşabiliriz.
Berta: Enrique'yle olan ilişkimizi biliyordunuz sanırım.
Paula: Evet biliyordum.Hem de ilk günden beri.
Berta: Enrique herne kadar bilmediğinizi söylese de ben bildiğinizden emindim.Galiba sizi kardeşinizden çok daha iyi tanıyorum.
Paula: Eminim çok iyi tanıyorsundur.
Berta: Size açıkça bir soru sorucam ve sizden de açık bir cevap bekliyorum.
Paula: Hiç şüpheniz olmasın.
Berta: Enrique'yle ayrılmamızın sizinle bir ilgisi var mı ?
Paula: Enrique kardeşim olabilir ama asla ilişkisine karışmam bunu ona da söyledim,tamam senden hoşlanmıyor olabilirim ki duygularımızın karşılıklı olduğundan da eminim ama bu onun ilişkisine karışabileceğim anlamına gelmez, sadece dikkatli olmasını ve senin ailemizle ilgili soru sorarsan cevaplamamasını istedim.Yani sadece senin amacını anlaması için ipucu verdim.
Berta çok Paula'nın hiç beklemediği kadar açık konuşması karşısında çok şaşkındır.
Berta: Bu nedemek oluyor,beni neyle suçluyorsunuz ?
Paula: Ben sizi suçlamıyorum sadece arkamdan iş çevirmeye çalışan insanları çok iyi bildiğimi söylüyorum,şimdi izninle çıkmam gerek,kendinizi toparlayınca toplantıya katılabilirsiniz, görüşmek üzere.

Paula çıkar,Berta sinirden köpürmektedir
Berta: Görüşücez.Nefret ediyorum bu kadından Mad
...............

Ochman Şirketi

Omar: Bu sabah çok güzel bir teklif aldım ve oylamadan sonra geri döneceğimi söyledim.Biliyorsunuz ki son ihaleye çok güvenmiştik hazırlanmıştık ama ihaleyi Martinez şirketi aldı.Bugün Bayam Martinez'le görüştük ve bize iş teklif etti son aldıkları işi birlikte yürütmek istediklerini söyledi.
Juan: Bence harika bir teklif bu.
Omar: Evet bence de ama oylama yapmadan cevap veremezdim tabiki.Bayan Martinez bu işi en güzel şekilde bitirmemiz için birlikte çalışmamız gerektiğini düşündüğünü söyledi ki ben de çok düşündüm,çok haklı.Şimdi oylama yapalım onaylayanları görebilir miyim.
Tüm eller kalkar,Omar'ın yüzünde kocaman bir gülümseme belirir.
Omar: Peki işi kabul ediyoruz,teşekkür ederim.İlk işim kabul ettiğimizi bildirmek olucak.Toplantı bitmiştir,iyi çalışmalar.
Omar kapıdan çıkar arkasından Alex gelir
Alex: İstersen kabul ettiğimizi ben söyleyeyim.
Omar duraksar
Omar: Teşekkür ederim Alex ben hallederim.
.............

Paula Camila'yı arar

Paula: Canım nerdesin ?
Camila: Uu tam isabet şirketin önündeyim sana geliyorum Wink
Paula: Çok sevindim bekliyorum.
...............
Camila: Ben geldiim.
Paula: Hoşgeldin Camila
Camila: Hoşbulduk.
Paula: Yeni planlarım var işle ilgili duymak ister misin ?
Camila: Burda seninle çalışmaya gelmedim,kalk bakalım yemeğe gidelim.
Paula: Bugün nekadar popülerim Smile
Camila: Ne demek bu ?
Paula: Anlatırım.Ben de bu iş meselesini duymak isteyeceğini ummuştum Omar'la ilgili şeyler ilgini çekiyodu ama neyse tamam kapattım konuyu.

Buarada dışarı çıkarlar

Camila: Ne dedin? Anlat şunu çabuk ne işi ne Omar'ı ?
Paula: Aa buraya benimle çalışmaya gelmein olmaz senin kafanı şişiremem.
Camila: Paula çok kötüsün,of çatlarım ama hadi.
Paula güler
Paula: Peki peki,dur önce gidip yemeğimizi yiyelim
Camila: Bekletme beni hadi ama !
Paula: Bekle bekle
Camila: Off,ödeşicez !
..................

Enrique: Ne yani beni mi suçluyorsun şimdi?
Lusi: Tabiki seni suçluyorum,beni arama dedim sana ısrarla aradın senin yüzünden ayrıldık,ne yapıcam şimdi ben !
Enrique: Artık beni suçlamaktan vazgeç ! Ben de ayrıldım sevgilimden.Bak bizim için çok güzel şeyler olucak.
Lusi: (bağırır) İstemiyorum tamam mı.
Enrique: Tamam birsüre rahatsız etmiycem seni ama toparlandıktan sonra gelicem.
................

Camila: Hadi anlat.
Paula: Neyi ?
Camila: Paulaa!
Paula: Aoo tamam Very Happy Omar'a iş teklif ettim.
Camila: Bir dakika dur bir,önce şurdan başlıycam,Omar, sadece Omar dedin.
Paula: Ne var bunda?
Camila: Ah ahh okadar çok şey var ki! Şimdi tamam anlat ne işi.
Paula: Aldığım ihale var ya onu beraber yürütmeyi teklif ettim muhtemelen kabul edecek oylama yapması lazımmış.
Camila: Harikasın,duyunca nasıl tepki verdi ?
Paula: Çok şaşırdı ve sevindi.
Camila: Nezaman konuştunuz bunu ?
Paula: Şey,bu sabah beni kahve içmeye davet etti.
Camila: Ne dedin,nasıl aradı mı ?
Paula: Hayır...Eve geldi.
Camila'nın ağzı açık kalmıştır Very Happy
Camila: Dün taşındın,nerden öğrenmiş ?
Paula hiçbişey diyemez
Paula: Bilmem,sormak aklıma gelmedi.
Camila: Ooh oohh bir açıkça söylememeniz kalmış sizin.
Camila: Düpedüz aşıksınız birbirinize.
Paula: Yok artık !
Camila: Safım benim.
Paula: Deme öylee!
Camila: Peki devam et.
Paula: Bu işte geldi davet etti,dün için özür amaçlı yani.Çıktık kahvaltı yaptık iş teklif ettim ayrıldık okadar.
(Biraz düşünür)
Şey,çok eğlendim bazen beni sinir etmeden zaman geçirebiliyoruz galiba.Zaman nasıl geçti anlamadım.Bu arada herşeyi bilmek zorunda mısın,kız arkadaşıyla ayrılmış !
Camila: Neee! İnanamıyorum,neden peki ?
Paula: Sormadım,nasıl sorayım.
Camila: Senin yüzünden mi yoksa.
Omar: Aa saçmalama konu açılınca suratı değişti kızgınlık hissettim,neyse bizi ilgilendirmez.
Camila: Tabi ki ilgilendirir bu arada demek iyi vakit geçiriyorsun onunla atladım sanma.
Paula: Tamam inkar etmedim zaten,etkileniyorum galiba.
Camila: İşteee buu! Bunu kabul etmen de güzel bir adım.
Paula: Heey ben etkileniyorum dedim onu bilmiyoruz.
Camila: Saçmalama,eminim ben ondan.Bak görürsün az kaldı.
Paula: Tamam tamam sus hadi yemeğine dön ! Very Happy
..........

Paula evine gelir mutfağa gidip bir kahve alır tam oturacakken kapı çalar,kapıyı açar,şaşkınlıktan bir süre konuşamaz,

Paula: Fernando !

11.Bölüm sonu
Fulya
Atilio Montenegro
Fulya

AMOR ETERNO Empty
MesajKonu: Geri: AMOR ETERNO   AMOR ETERNO Icon_minitimeÇarş. Eyl. 16, 2009 11:09 am

12. BÖLÜM

Fernando: Merhaba Paula. Seni aradım ama çok meşguldün sanırım.
Paula: Ne işin var burda ?
Fernando: Görmeyeli kabalaştın sanırım,insan misafirine hatta özel bir misafirine böyle mi davranır.
Paula: 1.si meşgul değildim seninle konuşmak istemedim sana ayıracak zamanım yok çünkü 2.si evet çok şey değişti ve inanki tanıyamazsın beni 3.sü ve sonuncusu sen benim misafirim değilsin hele özel biri asla şimdi lütfen çek git burdan !
Fernando: Evet çok değişmişsin.Ama ben hiç değişmedim (içeri girer)
Paula: Sana gir dememiştim,evet hiç değişmemşsin hala kendini bir halt zannediyorsun !
Fernando: Merak etme gidicem,sadece seni görmek istedim,çok özledim seni.
Paula: Kes şunu !
Fernando: Paula bak bir hata yüzünden tüm hayatımızı mahvettin,sadece bir hata yaptım diye bitirdin herşeyi.
Paula: Sadece onun için değil,körmüşüm nasıl bir hastalıklı yapın olduğunu görmemişim aklım çok geç başıma geldi ki şükür ki senin gibi biriyle evlenmeden!
Fernando: Ben hastalıklı değilim (sert bir şekilde kolunu tutar)
Paula: Çek elini ( sinir haliyle sert bir şekilde iter) defol burdan !
Fernando çok şaşırmıştır bıraktığı kuzu gibi Paula çok değişmiştir
Fernando: Evet çok değişmişsin ama hala çok güzelsin hatta daha fazla.
Paula artık sinirden titremeye başlamıştır
Paula: Sana git dedim,polisi aramak zorunda bırkma beni.
(kapıyı açar çıkması için)
Fernando: Peki,haa bu arada artık burdayım sık sık görüşücez
Paula kapıyı suratına kapatır olduğu yere oturup ağlamaya başlar.Titremeye devam eder fakat bunun sinirden değil üşümkten olduğunu farkeder.Fakat şaşkınlıktan yerinden bile kalkamaz.Kapı tekrar çalar,Paula panikler zorla ayağa kalkar sinirle kapıyı açar.
Paula: Sana gitmeni söy...
Omar: Paula !Neyin var ?
Paula: sen miydin,afedersin.
Omar:Niye ağladın,kahretsin yine titriyorsun noldu sana !
Omar içeri girer,paulanın itiraz edicek hali bile yoktur hem çok üşür hem de çok bitkin ve sinirlidir.Omar onu tutarak koltuğa oturtturur ve kollarının buz gibi olduğunu farkeder.
Omar: Donuyorsun !
Paula: Evet çok.
Omar ellerini tutar
Omar: Buz gibi,geç şöyle.
Omar ceketini çıkartır paulaya giydirir.
Omar: Tamam şimdi birşey sormuycam sana şuan sadece üşümeni engelliycem anlaştık mı ?
Paula başını sallar
Omar: Ozaman sarıl bana !
Paula: Heey nneden (dişleri takırdar)
Omar:Sen beni dinle
Paula dediğini yapar,tereddütle Omar'a sarılır,kafasını Omarın çenesinin altına yerleştirir,yaptığını yanlış olduğunu düşünse de Omar okadar sıcaktır ki gerçekten rahatladğını hisseder.
Omar: Vücut ısısı !
Paula ısınmayla uykusu gelmiştir,Fernando'yu düşünmemeye çalışır.
Omar: Uykun geldiyse uyu.
Paula: Yok artık!
Omar: Korkma birşey yapmam.
Paula: O yüzden demedim ki afedersin.
Omar: Niye ağlıyordun ?
Paula: Beklenmedik bir misafir !
Omar: Anladım.Neyse düşünme,uyu hadi.
Paula: Kendimi kedi gibi hissediyorum.
Omar: (güler) Ben hiç bukadar güzel bir kedi görmemiştim.
Paula yavaş yavaş kendinden geçer.Omar anlar,telefonu alır arama yapar
Omar: Jerenimo beni bekliyordun biliyorum ama ben gecikicem bir işim çıktı.
Omar: Boşver şimdi haber veriyim dedim.
Jerenimo: Ne zaman gelirsin ?
Omar: Belli değil (güler) kedimizin uyanmasına bağlı.
Jerenimo: Ne kedisi,sen ne karıştırıyorsun yine,Lusi'yle misin yoksa ?
Omar: Ne Lusi'si ! Gelince konuşuruz hadi uyanıcak sesimden.
Telefonu kapatır.Paula iyice dalmıştır daha sıkı sarılır,iyice yerleşir yerine.Omar dayanamaz güler kendisi de sarılır.

3 saat sonra

Paula kıpırdanmaya başlar,uyanır.Gözünü açınca ne olduğunu anlayamaz kafasını kaldırır Omarı görünce şok olur,hemen ayağa kalkar aceleden bileği burkulur ve düşer.
Paula: Aaah !!
Omar: Paula iyi misin ?
Paula: İyiyim iyiyim.Ben çok özür dilerim nekadardır uyuyorum ?
Omar: (saatine bakar) 3 saat olmuş,mışıl mışıl uyudun bir ara ben bile daldım.
Paula: Neee 3 saat mi? Ya off sizi buraya 3saat hapsettim uyumuşum farkında olmadan,çok özür dilerim.
Omar: Lütfen özür dileme.şimdi iyi misin onu söyle.
Paula: Evet evet çok iyiyim.Hatta terledim Smile
Omar: Normal ceket üstünde Smile
Paula: Aa evet (çıkarır) Çok işe yaradı.Nasıl uyuduğumu anlamadım ki !
Omar: Çok normal uyumanız.
Paula: İyi misin ?
Omar: Şey iyiyim ama galiba ...
Paula: Heryerin tutuldu.
Omar: Evet Very Happy
Paula: (kalkar) Hep benim yüzümden,işinizi de engelledim Sad
Omar: Lütfen !
Paula: Ozaman yemeğe kalın da içim az da olsa rahat etsin.
Omar: Zaten kalkamam bir süre
ikisi de gülmeye başlar
Paula: Ben yemeği hazırlıyım,özel bir isteğin var mı ?
Omar: Yok,herşeyi yerim Very Happy Yardım gerek mi ?
Paula: Hayıır.Otur sen,dur yok oturma kalk bence bacaklarını kontrol et.
Omar: İyi fikir Very Happy

Paula mutfağa geçer yemek hazırlamaya başlar.içeri seslenir
Paula: Rahat ol lütfen istediğini yapabilirsin.
Omar: Teşekkürler,manzara harika terasa çıkıyorum ben.
Paula: Peki,birşey içmek istersen alabilirsin bardan.
Omar: Hayır diyemiycem.
..................

Omar terasa çıkar,oturur.manzarada düşünmeye kendi kendine güler
Omar: Ne oluyor bana !
Paula: Birşey mi dedin ?
Omar: Aa yok manzaradan çok etkilendim de.
Paula: Evet ben de burayı görünce almaya karar verdim.
Omar: Harika bir seçim.
Paula: Teşekkür ederim.Bu arada yemek hazır olmak üzere burda yiyelim istersen.
Omar: Gerçekten çok isterim.Bir dakika ne çabuk hazırladın.
Paula: Sadece işimde değil yemekte de çok başarılıyımdır.
Omar: Durun önce tadına bakalım.
Paula: Aao umarım beğenirsiniz yoksa dilinizden kurtulamam.
Omar: Gerçekten kurtulamazsınız Very Happy Geldiğimde neden okadar kötüydün ?
Paula: ....
Omar: Özel galiba
Paula: Ondan değil.
Omar: Bir misafirden sözettin.
Paula: Evet.Evlenmek üzere olduğum biriydi,beni aldattı.
Omar: Aynı kaderi paylaşıyoruz yani.
Paula:(şaşkın) O yüzden mi?
Omar:Evet.Sizin gibi.
Paula: Aslında benimki biraz farklı,beni aldatana kadar nasıl hastalıklı biri olduğunu görememiştim kördüm sanki,iyiki aldatmış aslında.
Omar: Hastalıklı derken ?
Paula'nın yüzü düşer
Paula: Boşver,hatırlamak istemiyorum.Yemeği hazırlıyım ben.Çok tuhaf !
Omar: Ney ?
Paula: Kimseye anlatmamıştım buzamana kadar.
Omar: Buna sevinmeli miyim ?
Paula: Smile Nasıl baktığına bağlı.

12. Bölüm sonu
Fulya
Atilio Montenegro
Fulya

AMOR ETERNO Empty
MesajKonu: Geri: AMOR ETERNO   AMOR ETERNO Icon_minitimePerş. Eyl. 17, 2009 10:23 am

13.BÖLÜM

David: Canım bugün yeni bir ortağımız oldu çok başarılı biriymiş umarım şirket için iyi olucak.
Camila: Öyle mi,çok sevindim.
David: Yarın için yemeğe davet ettim bir işin yoktur umarım.
Camila: Yok canım çıkarız.
David: Bu arada Paula'yı da çağırır mısın,gelmesini rica etti.
Camila: Nerden tanıyormuş ki ?
David: Yapma büyük bir şirket tanınması normal ama Paula'yı sen davet et.
Camila: Tamam hayatım,aslında şimdi arıyım ayarlasın

Telefonu alır Paula'yı arar

Paula: Afedersin.Efendim Camila
Camila: Canım yarın akşam David ve yeni ortağımızla yemekte olucaz sen de gelir misin ?
Paula: Ben mi,Camila canım hiç istemiyor !
Camila: Lütfen beni yalnız bırakma iş konuşucaklar sürekli.
Paula: Tamam Camila tamam
Camila: Harikasın,yarın görüşürüz.
Paula: Görüşürüz.
Camila'yla tanışmıştın değil mi?
Omar: Aa evet hatırlıyorum.
Paula: Eşi Montero Şirketinin sahibi,ufak bir şirket büyütmeyi amaçlıyor.
Omar: David Montero değil mi ?
Paula: Evet.
Omar: Ben de onunla görüşmek istiyordum demek tanıyorsunuz.
Paula: Çok iyi Smile
Omar: Kendisine iletir misin ?
Paula: Aslında...Sen de gel istersen yarın.
Omar: Çok isterim Smile
Paula: Tamam ozaman Smile
Omar: Ama busefer ben götürücem seni
Paula: Zor bir şart
Omar: Hadi ama okadar kötü değilim şans ver de göstereyim.
Paula: Peki öyle olsun.
Omar: Bu arada yemeklere bayıldım.
Paula: Ciddi misin?
Omar: Evet,gerçekten çok güzeldi bir hata bulamadım çok uğraşmama rağmen.
Paula: Çok kötüsün Smile
Omar: Evet öyleyim.Aaa ben niye geldiğimi unuttum !
Paula: Hakikaten benim de sormak aklıma gelmedi.
Omar: Oylama yapıldı işi kabul ediyoruz.
Paula: Bak bu harika bir haber.Şuan bunu mu kutluyoruz ozaman.
Omar: Bu ayrı o kutlamayı ayrı yaparız Smile
Paula: Peki öyle olsun ama Bay Gabriel'i de çağırmalıyız.
Omar: Birşey sorabilir miyim ?
Paula: Tabiki.
Omar: Dün Alex aradığında neden benimle olduğunu söylemedin ?
Paula düşünür
Paula: Sen açmadın Alex arayınca bir de kahvaltıya onunla katılamamamın sebebini sana bulsun istemedim,son günlerde aramız bozuk deiştin ondan yani.
Omar: Smile Gerçi yine anladı teklifi söyleyince.
Paula: Aa çok ayıp oldu.En kısa sürede telafi etmem gerekecek galiba.
Omar: İş için kutlama yapıcaz zaten.
Paula: Evet haklısın Smile
Omar: Ben artık gidiyim izninle jerenimo beni öldürücek yoksa.
Paula: Jerenimo'ya herşeyin benim yüzümden olduğunu söyleyebilirsin.
Omar: Senin yüzünden olduğunu değil senin sayende olduğunu söylüycem.
Omar: Herşey için teşekkürler
Paula: Asıl ben teşekkür ederim,gerçi teşekkür mü etmeliyim özür mü dilemeliyim bilemiyorum.
Omar: Konuyu kapattık sanıyordum.
Paula: Tamam tamam.
Omar: Yarın seni evden mi alıyım ?
Paula: Evet hazırlanırım önce.
Omar: Tamam ozaman yarın görüşmek üzere.
Omar kapıdan çıkar sonra arkasını döner tekrar.
Omar: Paula,gelirse açma kapıyı ayrıca yine rahatsızlanırsan ya da birşey olursa mutlaka beni ara, lütfen.
Paula: Kendim hallederim,teşekkür ederim.
Omar: Kendin halledebileceğinden şüphem yok ama ara lütfen.
Paula: Peki öyle olsun Smile
Omar gider
........................

Ochman Malikanesi

Omar: Jerenimo nerde ?
Soledat: İçerde,yalnız fena sinirlendi .
Omar: Hadi yaa ! neyse anlatınca affeder Wink
Jerenimo: Sonunda geldin saat kaç oldu farkında mısın ?
Omar: Afedersin,beklenmedik şeyler oldu.
Jerenimo: (birşeyler olduğunu anlar) Anlat hadi,ona göre affedicem.
Omar: Tamam.Paula'ya işi kabul ettiğimizi söylemeye gitmiştim,kapıyı bağırarak açtı ağlıyordu ve titriyordu.
Jerenimo .Yine mi titriyodu ? Sana niye bağırdı ?
Omar: Evet hem de daha kötü.Bana bağırmadı benden önce biri gelmiş o sandı.Donuyordu ceketimi verdim ısınmasını sağladım,uyuyakaldı.3 saat uyudu benim de oturmaktan heryanım tutuldu tabi.
Jerenimo :Sen ciddi misin ? bukadar şey nasıl oldu
Omar: Oldu işte.Sonra çok mahçup oldu telafi etmek için yemek yaptı sohbet ettik,gelen kişiden bahsetti filan okadar.
Jerenimo: Vay canına ! Affettim. Siz baya yakınlaştınız artık sanırım.
Omar: Galiba Smile
Jerenimo: Eee anlat.
Omar: Anlattım ya !
Jerenimo: Saçmalama ne hissettiğini anlat.
Omar: Tamam,hiç bukadar huzurlu ve mutlu olmamıştım.Tamam haklısın hoşlanıyorum galiba Paula'dan.
Jerenimo: İşte bu ! Hep haklı çıkmak zorunda mıyım!
Omar: Dur bakalım,ben hoşlanıyorum dedim.
Jerenimo: Saçmalama Paula'nn sana nasıl baktığını çok iyi gördüm Wink
Omar: Görücez.Neyse yarın bir yemeğe çıkıcam David Montero'yla tanışıcam,Paula'nın arkadaşı çıktı,Camila vardı ya onun eşiymiş.
Jerenimo: Ooo çok sevindim hergün berabersiniz bakıyorum.
Omar: Artık iş yapıcaz ondan.
Jerenimo: Evet tabi o yüzden Very Happy

.......................
Sabah
Martinez Şirketi
Enrique: Ne oldu niye beni çağırdın aceleyle ?
Paula: Sen ne yaptın ! Sevgilisi olan biriyle nasıl ilişkin olur ?
Enrique: Neden bahsediyorsun?
Paula: O kızı hatırladım,Lusi'ydi dimi dün Omar bahsedince anladım.
Enrique: (şaşkın) Sen nerden tanıyorsun ?
Paula: Eski sevgilisiyle iş yapıyorum,Omar Ochman'la yani !
Enrique: Ne var benim de bir ilişkim vardı ve bitti !
Paula: O senin sorunun ama başkalarının hayatını bozamazsın,nekadar sorumsuzsun sen böyle !
Enrique: Eee yeter! Sen mi bana akıl veriyorsun,ailemize soktuğun o adamı unutmadık !
Paula: ( çok sinirlenir) Sakın birdaha ondan bahsetme Enrique sakın !
Enrique: Ne oldu çok mu incindin ?
Paula: Defol ! Çabuk çık dışarı çabuukk !
Enrique dışarı çıkar. Paula telefonu alır
Paula: Mariana toplantı salonu hazır mı ?
Mariana: Hazır da daha kimse geçmedi sanırım.
Paula: Ne bekliyolar ! Ben onları mı bekliycem !
Mariana: Hemen iletiyorum efendim.
Paula: Çabuk !
.........................

David: Aa merhaba Fernando,gel otur.
Fernando: Merhaba ortak.Nasılsın ?
David: Çok iyi.
Fernando: Bu akşam iptal olmadı dimi ?
David: Olur mu hiç Smile
Fernando: Peki Paula Martinez giliyor mu?
David: Evet geliyor Wink
Fernando: İşte buna sevindim.
David: Nerden tanıyorsun Paula'yı ?
Fernando: Eskiden bir iş yapmıştık ordan tanıyorum Smile
David: Öyle mi,hiç bahsetmedi Paula.
Fernando: Bahsetmez tabi.
.............................

Paula: Mariana.
Mariana: Evet efendim.
Paula: Özür dilerim sana bağırmak istemedim çok sinirliydim.
Mariana: Önemli değil,anlamıştım.
Paula: Toplandılar mı ?
Mariana: Evet efendim bekliyorlar.
.................................

Ochman Şirketi
Alex: Marhaba Omar.
Omar: Merhaba.Nasılsın ?
Alex: İyi.Söyledin mi Paula'ya ?
Omar: Evet çok sevindi.
Alex: O nasıl ?
Omar: İyi,çok iyi.
Alex: Aranız iyi artık dimi.
Omar: Evet hiçbir sorun yok.
Alex: Ne güzel.Neyse çıkıyorum işlerim var.
Telefonu eline alır.
Alex: Merhaba.
Paula: Merhaba Bay Gabriel.
Alex: Şirkette misiniz acaba ?
Alex: Uygunsanız gelebilir miyim ?
Paula: Tabiki,yalnız şuan toplantıy giricem uzun sürmüycek ama bilginiz olsun.
Alex: Peki,beklerim önemli değil.

13.Bölüm sonu
Fulya
Atilio Montenegro
Fulya

AMOR ETERNO Empty
MesajKonu: Geri: AMOR ETERNO   AMOR ETERNO Icon_minitimeCuma Eyl. 18, 2009 12:04 pm

14. BÖLÜM

Martinez Şirketi

Paula: Merhaba,böyle ani bir toplantı yaptım ama yeni bir kararı bildirmek istedim size.Son aldığımız işi tek başımıza değil de başka güçlü bir şirketle beraber yapmayı düşünüyorum.Tabi sizin düşünceleriniz de benim için çok önemli.

H1: Neden böyle bir karar aldınız
Paula: Çok düşündüm tamam biz bu işi çok güzel yaparız ama Ochman Şirketi'nin de çok güçlü olduğu alanlarda bize yardım edebilirler
Berta: Ne yani,Ochman Şirketiyle mi olucak bu iş !
Paula: Evet Ochman Şirketiyle.
Berta: Madem beraber iş yapıcaktık neden rakip olduk ? Özel hayatlarımızı şirkete taşımanın mantığını anlayamadım.
Paula: Sizin mantık anlamıycağınızı çok iyi biliyordum zaten. Özel hayatımı buraya taşıyor olsaydım şuan sizi burda seve seve sepetlerdim ama ben özel hayatımı işime karıştırmıyorum gördüğünüz gibi size katlanıyorum !
Berta: Bu ne demek,nasıl konuşuorsunuz benimle ben de hisse sahibiyim bu şirkette !
Paula: Son derece açık konuştuğumu düşünüyorum zaten,ayrıca evet maalesef bu şirkette hisseniz var "azcık" da olsa,şimdi izninizle konuşmak isteyenler var !
Berta: Tamam ben de sizinle özel olarak konuşucam ozaman
Paula: Beklerim !
H2: Açıkçası düşünüldüğünde çok mantıkla beraber çalışıp harika bir iş çıkarabilme şansımız varken neden rakip olalım.
H3: Evet bence de ben de katılıyorum
Paula: Oylamaya sunalım ozaman kabul edenler
Berta dışında herkes el kaldırır
Paula: Kabul edilmiştir,teşekkür ederim.
...............................

Paula kapıdan çıkarken Berta peşinden gider
Berta: Bayan Paula !
Berta: Konuşabilir miyiz ?
Paula: İnanın çok isterdim ama misafirim var beni bekliyo odamda başka zaman artık.
Berta: Mad

Paula: Afedersiniz çok beklettim mi ?
Alex: Yok yeni geldim sayılır.
Paula: Beraber yapıcağımız işi söyledim de Smile
Alex: Önceden söylememişmiydiniz.
Paula: Şey,aslında çok hızlı bir karardı söylemeye fırsat olmadan Omar'la konuştuk.
Alex: Evet Omar! (nezamandan beri sadece "Omar" acaba)
Paula: Şirkette de sorun çıkmayacağından emindim zaten.
Alex: Bu iş ben çok sevindirdi bunu söylemeye geldim.Bir de yarın sizi öğle yemeğine çıkartmayı teklif etmek istedim.
Paula: (duraksar) Ama ...
Alex: Sözünüz vardı, lütfen !
Paula: Peki,öyle olsun.
Alex: Harika Very Happy Tamam ozaman sizi daha fazla meşgul etmiyim yarın görüşmek üzere.
Paula: Görüşürüz Bay Gabriel.
Alex çıkar
Paula: Ne harika bir gün ama !
Berta içeri girer
Berta: Misafiriniz gittiğine göre konuşabiliriz sanırım.
Paula: Bukadar önemli mi yani !
Berta: Evet.Bu arada iki kişiyi birden idare etmek zor olmuyor mu ?
Paula: Nedemek bu ?
Berta: Hem Bay Ochman hem Bay Gabriel aaa bir de Bay Servando var.
Paula: Berta !
Berta: Evet,ne oldu çok mu kızdırdım yoksa.
Paula: Haddini aşma,sana burda oturup açıklama yapıcak değilim çünkü senin ne düşündüğün umrumda değil ama bu şirkette başka birinden böyle sözlere tanık olursam benden korkabilirsin umarım anlatabilmişimdir .
Berta: Evet çok iyi anladım.Başkaları beni bağlamaz ki zaten benim bilmem yeter.
Paula: Karıştırdın.Benim bilmem değil benim uydurmam diyecektin.Şimdi kapıyı göstermeme gerek yok sanırım,ayrıca birdaha benim özel hayatımla ilgili karşıma gelmeyin.
Berta çıkar
Paula: evet gerçekten çokk harika bir günn Mad
......................

Camila: Merhaba tatlım.
David: Merhaba canım,hoşgeldin.
Camila: Hoşbulduk.Alışveriş için çıktım bir uğrayım dedim belki bana ihtiyaç olur diye ama artık yok sanırım Smile
David: Yok hayatım teşekkür ederim.Ne alışverişi ?
Camila: Akşam için tabi ki
David: Sana alışveriş olsun da bahane bol.
Camila: Biliyorsun en büyük zevkim.
David: Biliyorum Smile Niye tek çıkıyosun?
Camila: Aslında Paulayı da arasam mı,sürekli işini bölüyormuşum gibi geliyor.
David: Öyle olsa söyler tanıyoruz Paula'yı.
Camila:Haklısın arıyım ozaman.
(Paula'yı arar)
Camila: Merhaba Paula ben alışverişe çıkıcam uygunsan sen de gelsene.
Paula: Aslında harika olur çok sinirliyim burda kalırsam boğulucam,nerdesin ?
Camila: Şirketteyim ben.
Paula: Tamam çıkıyorum orda buluşuruz.
Camila: Tamam canım.
.....................

Berta: Seni önemsemeyen birini nasıl seversin?
Servando: Berta lütfen
Berta: Seni reddetti sen hala Paula diyorsun bana.
Servando: Ben de onu sevdiğimi söylüyorum sana !
Berta: Daha çok beklersin ozaman, iki rakibin var karşında .
Servando: Ne dedin ?
Berta: Bay Ocman ve Bay Gabriel'den bahsediyorum,Bay Ochman'la çok yakın Bay Gabriel de Paula'nın odasındaydı bugün.
Servando: İş yapıcaz biliyosun o yüzdendir başka taraflara çekme.
Berta: Tabi, o yüzden dün geç saatlere kadar Bay Omar Paula'daydı,aynı yerde oturuyoruz unutma.
Servando: Bir dakika Omar Paula'da mıydı ?
Berta: Evet,ama içerde neler oldu bilemiycem.
Servando: Mad
Servando hızla çıkar Paula'nın yanına gider
......................
Servando: Paula !
Paula: Hih ! Evet,noldu korkuttun beni.
Servando önce sakinleşmeye çalışır,düşünür
Servando: Dün akşam nerdeydin ?
Paula: Evde.
Servando: Yalnız mı ? Omar Ocman'ın akşam sende ne işi vardı ?
Paula: Biz birlikteyiz de ben farkında değilim herhalde hesap sorduğuna göre !
Servando: Paula lütfen cevap ver !
Paula: Peki, iş teklifini kabul ettiklerini söylemeye gelmiş ama ben rahatsızlanınca içeri girdi.
Servando: Ne oldu ?
Paula: Yine üşüme vardı, o da yardım etti,uyuyakalmışım başımda beklemiş ben de teşekkür amaçlı yemeğe kalmasını rica ettim,oldu mu ?
Servando: Aranızda birşey var mı?
Servando: Peki Alex Gab....
Paula: İleri gidiyorsun Servando ! Ben hayatımda kimseye hesap vermedim ama sana bunları söyleyen bana hesap vermek zorunda kalıcak,şimdi izninle çıkmam gerek haa bu arada Camila'yla alışverişe gidiyorum senin için sakıncası yoktur umarım !
Paula dışarı çıkar sinirle

..................
Alışveriş merkezi

Camila: Hoşgeldin canım.
Camila: Fena görünüyorsun !
Paula: Belli mi ?
Camila: Evet, ne oldu ?
Paula: Hangi birini anlatıyım ki Mad Bir de yemek var akşam
Camila: Neyse moralini düzeltiriz.
Paula: Umarım.

içeri girer alışveriş yaparlar
.....................

Alex: Selam.
Omar: Merhaba,bu ne neşe Smile
Alex: Martinez şirketinden geliyorum.
Omar: Öyle mi !
Alex: Evet Bayan Paula'yı yarın öğlen yemeğine davet ettim.
Omar: Kabul etti yani.
Alex: Tabi,niye ki?
Omar: Yoo bir sebebi yok,neyse akşam randevum var hazırlanıcam,çıkıyorum.
Alex:: Güle güle Very Happy
.................

Paula hazırlanır,beyaz çok şık bir elbise giyer,sırt dekolteli (Vicky'nin rahibe gibi giyinmesi beni sinir ediyor ben bu senaryoda onuu tarzını değiştiricem Very Happy) saçları dalgalıdır.Kapı çalar.Açar
Omar: (aaoo) Mmerhaba,şey harika görünüyorsun.
Paula: Teşekkür ederim içeri gel istersen daha erken sanırım.
Omar: Tabi. (içeri geçer)
Paula: Bir şey içer misin ?
Omar: Yok şimdi almıyım.Paula !
Omar: Alex mi geldi bugün ?
Paula: Aa evet biliyorsun sözüm vardı yemek için onu hatırlatmaya gelmiş ben de kabul ettim.
Omar: Söz verdiğin için yani.
Paula: Evet onun için Smile Niye sordun ?
Omar: Yoo öylesine geldi bana söyledi de.
Paula: Çıkalım istersen.
Omar: Tamam,buyrun güzel bayan !
Paula: Teşekkür ederim beyefendi.
Arabaya binerler ve giderler.
.......................
Camila: Merhaba Bay Fernando sonunda tanışabildik.
Fernando: Merhaba çok memnun oldum,buyrun lütfen.
David: Nasılsın?
Fernando: Harikayım Very Happy
David: Sevindim.Camila Paula nerde ?
Camila: Gelmek üzere,geldi bile,Aaa Omar'la gelmiş.
(Omar'ın kolundadır Paula)
Fernando: O kim ?
Camila: Ochman Şirketi'nin sahibi.İnanmıyorum söylemedi bana Very Happy
.....................
Omar: Paula, bey kim?
Paula: Yeni ortakları sanırım.
Paula masanın yakınında kim olduğunu farkeder ve durur şaşkınlık içindedir

14. Bölüm sonu
Fulya
Atilio Montenegro
Fulya

AMOR ETERNO Empty
MesajKonu: Geri: AMOR ETERNO   AMOR ETERNO Icon_minitimeC.tesi Eyl. 19, 2009 10:51 am

15. BÖLÜM

Omar: İyi misin ? ...... Paulaa !
Paula Omar'a döner
Paula: Şey,iyiyim tamam.
Camila: Hoşgeldin canım biz de senden bahseiyorduk Smile Maehaba Bay Ochman
David: Çok memnun oldum Bay Ochman.
Omar: Ben de.
David: Fernando Mendoza, yeni ortağım
Omar duraksar,Paula'ya bakar gözgöze gelirler
Omar: Memnun oldun Bay Mendoza.
Fernando: Ben de çok memnun oldum. (Paula'ya elini uzatır) Merhaba Paula
Paula çok gergindir,elini görmezden gelir
Paula: Merhaba Bay Mendoza
Omar,David ve Camila ne olduğunu anlamaya çalışır.Masaya otururlar.
Camila: Neden Bay Ochman'ın da bizr katılacağını söylemedin Paula, büyük sürpriz oldu Smile
Paula: Dün seninle konuştuktan sonra Omar bana David'le tanışmak istediğini söyledi ben de davet ettim.Ama bugün biliyorsun kötü bir gün geçirdim kafam karışıktı söylemek aklıma gelmedi.
Omar: Ne oldu ?
Paula: Konuşuruz sonra.
David: İyiki geldiniz Bay Ochman ben de sizinle tanışmayı gerçekten çok istiyordum.
Fernando: Evet bu sayede ben de tanıştım sizinle.
Paula Fernando'ya sinirle bakar
Fernando: Paula,gelmene çok sevindim,David'den rica etmiştim senin gelmeni.
Paula: (Camila'ya bakar) Keşke benim de haberim olsaydı.
Fernando: Sürpriz oldu işte sana.
Paula: Aman ne sürpriz !
Camila: Siz nerden tanışıyorsunuz ?
Fernando: Geçmişte çok yakındık.
David: Öyle mi ? Ben sadece iş yaptınız sanıyordum.
Omar Fernando'nun kim olduğunu anlar,Paula'ya bakar,gerginliği her halinden bellidir.
Paula: İzninizle.
David: Tabi.
Paula lavobaya gider.
Camila: Nesi var acaba !
Fernando: Benim burda olmamdan memnun olmadı sanırım.Bu arada Bay Ochman Paula'yla nerden tanuşuyorsunuz ?
Omar: Bir ihale sayesinde tanıştık,beraber işe başlıycaz.
Fernando: Ne güzel.İzninizle hemen dönerim.
kapıyı açar ve Bayanlar tuvaletine girer.Kimse var mı diye bakar kapıyı kiliteler.
Paula: Ne işin var burda !
Fernando: Kim o ?
Paula: Ne diyorsun ?
Fernando : O adam kim,seninle ne işi var.
Paula: Sanane !
Fernando: Düzgün cevap ver ! (bileğini tutar sıkıca)
Paula: Beni rahat bırak !
Fernando belinden tutup kendine doğru çeker
Fernando: Çok özledim seni,harikasın bugün.
Paula: Sana benden uzak dur dedim (iter kapıyı açar ve çıkar)
Paula masaya gelir yüzü bembeyazdır,titriyordur arkasından Fernando gelir suratında sırıtmayla.Omar Paula'nın bileğini görür
Omar: Paula bileğine ne oldu ?
Paula: Yok birşey.
Omar Paula'nın elini tutar
Omar: Hadi kalk !
Paula: Ne oldu ?
Omar: Gidelim (Fernando'ya bakar)
Camila: Ama yeni geldiniz.
David: Evet !
Omar: Paula iyi değil biz çıkalım afedersiniz.
Fernando: Paula çıkmak istemiyor !
Paula: Bunu da nerden çıkardınız,evet çok iyi olur Omar kendimi iyi hissetmiyorum.
Omar: İzninizle Bay Montero size ve eşinize en yakın zamanda kendimi affettiricem,iyi akşamlar.
Paula'yı koluna alır ve ayrılırlar.Kapıdan çıkınca Paula'nın gözleri dolar.
Paula: Omar,teşekkür ederim.
Omar: Oydu dimi ?
Omar: Bileğini o mu yaptı ?
Omar: Tamam sakin ol,ben yanındayım tamam mı.
Arabaya binerler
Omar: Hastalıklı derken ne dediğini anladım sanırım !
Paula: Camila nasıl söylemez ! Benim yüzümden mahçup oldun.Nerden anladın ?
Omar: Yüzünden ve onun bakışından,yiyicek gibi bakıyordu bana da kıskaçlıkla ve sinirle bakıyordu.
Paula: Teşekkür ederim,sana kalkalım diyemezdim.
Omar: Demeliydin.Hadi evine bırakıyım seni.Annene bırakıyım istersen ?
Paula: Yok şidi anlar birşey olduğunu.
Omar: Yalnız kalman iyi değil ama.
Paula: Çok yorgunum uyurum hemen,berbat bir geçirdim.
Omar: Ne oldu anlatıcaktın.
Paula: Güne kardeşime kavgayla başladım ardından toplantıda hissederlardan birinin bu şirkete özel hayatınızı taşıyorsunuz suçlamasıyla uğraştım,toplantıdan sonra Bay Gabriel yemeğe davet etti ve istemediğim halde kabul etmek zorunda kaldım.Yanlış anlama istememe sebebim beni yanlış anlamaması için.Ardından Servando'nun sorgulaması dün akşam yüzünden sonra da bu olay işte.
Omar: Evet yeterince kötü bir günmüş.Alex'le çıkmak zorunda değilsin.Kimseye açıklama yapmak zorunda a değilsin.
Eve gelirler
Paula: İçeri gel lütfen seninle konuşmak gerek.
Omar: Tamam
Paula: Gel otur.Omar ben birşey öğrendim.
Omar: Evet
Paula: Beni suçlayıp bana kızabilirsin ama bilmen gerek.
Omar: Ne oldu Paula?
Paula: Lusi seni,seni benim kardeşimle aldatmış.
Omar: Nee!
Paula: Yeni öğrendim zaten bu yüzden kavga ettik.
Omar: İnanamıyorum.
Paula: Sad
Omar: Seninle alakası yok ki Paulaniye kendini suçlu hissediyorsun?
Paula: Benim kardeşim.
Omar: Ama olgun bir adam ve olgun bir kadın.Söylediğin için teşekkür ederim.
Paula: Bir kahve içeriz sanırım.
Omar: Olur tabi Smile
Paula: Ama izin ver şu elbiseden kurtulayım Smile Sen terasa geç istersen
Omar: Benim aklım orda zaten Smile Bu arada,üşümedin ?
Paula: Aslında orda başlamıştı ama çabuk geçti Smile İyiki geçti busefer kaç saat uyurdum acaba Very Happy
Omar: Olsun ben beklerdim
Paula: Geliyorum Smile
Omar terasa çıkar,Paula mutfağa geçer.
............................................
Camila: Çok kötü oldu Paula'nın rahatsızlanması.
Fernando :Evet gerçekten kötü oldu.
Camila: Omar ne kadar ilgilendi çok kibar adam.
David: Aralarında birşey mi var ?
Camila: Yok biliyorum ama bana anlatmayalı çok şey değişmiş galiba,çok yakışıyorlar.
David: Arkadaşımız da artık bulsun eşini Very Happy
Camila: Evet aynen öyle.
Fernando: Mad
...............................................
Mutfaktan ses gelir
Paula: Aaah !
Omar duyar ve mutfağa koşar
Omar: Paula ! Ne oldu ?
Paula: Önemli birşey değil,elimi yaktım Sad
Omar elini tutup suyun altına tutar
Omar: Sakar seni !
Paula: Dalgınım sadece !
Omar: Dün de düz yerde düştün hatırlatırım.
Paula: Kendimi senin kollarında gördüğüm içindi (der demez pişman olur,utanır)
Omar: Seni düşünmüştüm.
Paula: Evet,özür dilerim,çok gerginim.
Omar: Biliyorum kızmadım.Nasıl yanıyor mu elin ?
Paula: Yok daha iyi.
Omar: Bir bakıyım,kızardı ama ciddi değil sanırım.Doktora gidelim istersen.
Paula: Yok gerek yok.
Birden ikisi de birbirlerine ne kadar yakın olduklarının farkına varırlar,hiçbirşey söylemezler sadece birbirlerine bakarlar birsüre.
Omar: Paula.
Kapı çalar
Paula: Bu saatte kim olabilir ?
Omar: Fernando olabilir mi ?
Paula birden telaşlanır
Omar: Dur sen ben açarım,tamam mı ?
Paula: Tamam.
Omar: Sen elini suda tut.
Paula başını sallar
Omar kapıyı açmaya gider.Kapıyı açınca karşısında Servando'yu görür.
Servando: Sen !

15. Bölüm sonu
Fulya
Atilio Montenegro
Fulya

AMOR ETERNO Empty
MesajKonu: Geri: AMOR ETERNO   AMOR ETERNO Icon_minitimePaz Eyl. 20, 2009 10:07 am

16. BÖLÜM (BAYRAM ÖZEL)

Servando: Paula nerde?
Omar: İçerde.
Servando içeri girer.Omar kapıyı kapatır.
Paula: Omar !
Omar: Gel Paula Servando'ymuş.
Paula içeri gelir
Paula: Servando !
Servando: Merhaba
Paula: Merhaba,şey şaşırdım.Geç otur.
Servando: Yok rahatsız etmiyim ben sizi.Sadece bugün için özür dileyecektim.Bu arada burda ne işiniz var Bay Ochman ?
Paula: Yemekteydik Omar beni eve bıraktı.
Servando: Evet yemek.Artık gidebilirsiniz sanırım!
Omar: Buna siz mi karar veriyorsunuz !
Servando: iki gündür burda olmanız yeterince saçma,lütfen.
Paula: Bir dakika ! Bu ne yaa,sen ne hakla benim misafirimi kovuyorsun ! Yeterince gerginim Servando lütfen üstüme gelme !
Omar Paula'nın yanına gider.
Omar: Ver eline bakıyım.
Servando: Ne oldu ?
Omar: Elini yaktı ! Paula sen otur ben buz hazırlıyım.
Omar mutfağa gider.Servando Paula'nın yanına oturur.
Servando: Eline bakıyım.
Paula yüzünü çevirir.
Servando ayağa kalkar,Omar gelir Paula'nın yanına geçer.
Servando: Ben daha fazla rahatsız etmiyim,iyi akşamlar.
Paula: Sana da !
Servando çıkar.
Omar: Beni kıskandı !
Omar: (Paula'ya bakar ) Kıskansın zaten.
Paula:Kahve yarım kaldı dur hemen hazırlıyım.
Omar: Aman sen otur,daha ciddi bir yanık olmasın.
Paula: Abartma !
Omar: Sakarsın napıyım ! Asma suratını daha önce defalarca kahve yaptım,yapabiliyorum yani.Ayrıca kendimi övmek gibi olmasın çok becerikli adamımdır.
Paula güler
Paula: Eminim öyledir Very Happy
Omar mutfağa geçer
.......................................

Omar: Eveet geldim Very Happy
Paula: Hızlısın.
Omar: Öyleyimdir.Aman dikkatli iç dökme biryerine.
Paula: Yine başladık sanırım.Neyse biryerini yakmayı bkliycem sanırım.
Omar: Okadar sakar değilim.
Paula: Gördük Very Happy
Omar: O konuyu kapatmıştık ama mızıkçılık yok.
Paula: Tamam öyle olsun.
Omar: Elini saralım.
Paula: Ciddi birşey yok ki gerek yok !
Omar: Olsun.Malzemeler nerde ?
Paula: Dur ben getiririm.
Omar: Hayır sen otu.... Aa
Omar ani hareketiyle kahveyi üstüne döker
Paula: Omar iyi misin !
Omar: Evet çok sıcak değil birşey olmadı !
Birbirlerine bakarlar ve ikisi de gülmeye başlar.Kahkahalarına engel olamazlar.Birsüre devam ederler.
Paula: Bu bir işaret benimle çok uğraşıyorsun Very Happy
Omar: Galiba öyle ama senin yüzünden oldu belki de yanyana olunca senin sakarlığın bana geçiyor ne dersin.
Paula: Bek yine beni suçladın beni,ev yıkılıcak başımıza sus bence
Omar: Tamam tamam sustum.
Paula: Üstün battı
Omar: Birşey olmaz eve giderim.
Paula: Olmaz öyle şey ben hallederim gel benimle (gülmeye devam eder) sakar !
Paula gömlek çıkartır.
Paula: Ne olur ne olmaz bende her şey bulunur,umarım olur ben çıkıyım bunu giy,gömleğini de bana ver Very Happy
Omar: Tamam Very Happy
Paula çıkar Omar gömleği değiştirir,içeri gelir
Omar: Tam oldu
Paula: Evet.Yanmadığına eminsin dimi ?
Omar: İyiyim tamam,artık seninle uğraşmıycam başıma gelmeyen kalmıyor.
Paula: Bir daha laf söylersen hatırlatıcam.
Omar: Başıma birşey gelmeden hatırlat zaten.
.................................................

Lusi: Merhaba Soledat Omar evde mi ?
Soledat: Maalesef Bayan Lusi yemeğe çıktı kendisi,Bay Jerenimo evde.
Jerenimo: Lusi,merhaba gelsene.
Lusi içeri girer
Lusi : Merhaba,nasılsın ?
Jerenimo: İyi,sen nasılsın ?
Lusi: Tahmin edersin.Omar nerde ?
Jerenimo: Iıı o yemeğe çıktı ?
Lusi: Tek başına çıkmaz o kiminle çıktı ?
Jerenimo : İş yemeği !
Lusi: Lütfen kiminle çıktı ?
Jerenimo: Paula'yla.
Lusi: Paula mı ! Ne işi var onunla !
Jerenimo: İş yapıcaklar beraber.
Lusi: Hani sevmiyordu onu nerden çıktı iş yapmak ?
Jerenimo: Ben bilemem...
Lusi: Sadece iş içindir dimi,beni silemez hemen.
Jerenimo: Bak Lusi,ben ne dersem yanlış olur ama şunu bil abim kararlı birdaha sana döneceğini sanmıyorum,sen de hayatına devam et.
Lusi: Birşey var dimi Paula'yla birşey var.Peşini bırakacağımı sanmasın!
Lusi gider
Jerenimo: Umarım kötü kadın hallerine girmezsin !
...................................

Lusi: Alo abi
Alex: Efendim Lusi,niye ağlıyorsun sen ?
Lusi: Abi Omar'la Paula arasında birşey mi var lütfen doğruyu söyle !
Alex: Nerden çıktı şimdi bu!
Lusi: Omar'ın evine geldim ama evde yok onunla yemekteymiş.
Alex: Yemekte mi,bana niye bahsetmedi Mad
Lusi: Sana da mı söylemedi ?
Alex: Hayır ama dur iş içindir muhtemelen abartmaya gerek yok Lusi.
Lusi: Birşey yok yani.
Alex: Bildiğim kadarıyla yok hem ona bakarsan yarın benimle de yemek yiyecek.
Lusi: Öyle mi.Ne biçim kadın bu !
Alex: Sözlerine dikkat et Lusi !
Lusi: Onu mu savunuyorsun bana.
Alex: Sadece sözlerine dikkat et ,Peula benim için özel biri.
Lusi: Harikaa herkes çevresinde olsun Sad
Telefonu kapatır
...............................................

Paula: Telefonun çalıyor sanırım
Omar: Aa evet.
(Lusi arıyordur)
Paula: Açsana
Omar: Boşver,gereksiz.
Paula:Önemliyse.
Omar: Hiç sanmıyorum.Boşver hadi ver elini.
Omar elini sarar.yine birbirlerine yaklaşmışlardır.Kafalarını kaldırınca yüzyüze gelirler.Omar yavaşça yaklaşır Paulayı dudaklarından öper.

16. Bölüm Sonu
Fulya
Atilio Montenegro
Fulya

AMOR ETERNO Empty
MesajKonu: Geri: AMOR ETERNO   AMOR ETERNO Icon_minitimeSalı Eyl. 22, 2009 11:29 am

17.BÖLÜM

Paula yavaşça geri çeker kendini.
Omar: Afedersin,bben gidiyim en iyisi.
Kapıya gider Paula da onunla birlikte gider.
Omar: İyi geceler.
Paula: Sana da.
Omar arkasını döner
Omar döner,Paula ona doğru gider Omarı öper,Omar şaşırsa da karşılık verir.
Paula: Herşey için teşekkürler.
Paula içeri girer ve kapıyı kapatır.Camdan Omar'a bakar,Omar da arkasını döner ve Paula'ya bakar.

........................................

Ochman Malikanesi
Jerenimo: Sonunda gelebildin.
Omar: Sorun mu var.
Jerenimo: Dur bir dakika,birşey olmuş sana.
Omar: Evet oldu galiba.
Omar: Önce sen anlat.
Jerenimo: Lusi geldi,seni sordu ben de yemekte olduğunu söyledim.Çlıdırdı paula'yla aranızda ne olduğunu sordu.
Omar: Sen ne dedin?
Jerenimo: Hiçbir şey !
Omar: Ne düşünürse düşünsün.
Jerenimo: Evet seni dinliyorum.
Omar: Sonunda emin oldum galiba.
Jerenimo: Neye ?
Omar: Bana sormuştun ya Lusi'ye aşık mısın diye ve sonunda aşık olmadığımı söylemiştin.
Jerenimo: Evet.
Omar: Bu sefer eminim aşık olduğum kadın Paula.
Jerenimo: !!!
Omar: Niye bakıyorsun öyle !
Jerenimo: Dur biraz ne dedin ?
Omar: Onu öptüm ve hiç hissetmediğim şeyler hissettim.Tarif edemem ama çok çok farklı ve güzeldi.
Jerenimo: Peki o ne yaptı ?
Omar: Ben öptüğümde yavaşça kendini çekti,tuhaftı kızmak değildi başka birşey vardı çekiniyormuş ya da korkuyormuş gibi.Sonra da kapıda o beni öptü ardından hemen içeri girdi.
Jerenimo: Neden böyle davrandı acaba.
Omar: Bilemiyorum.
Jerenimo: Lusi rahat bırakır umarım.Bir de Alex var ?
Omar: Kimse umrumda değil !
Jerenimo: Alex ortağın ve arkadaşın.
Omar: Farkındayım ama elimden birşey gelmiyor.
Jerenimo: Ona söyleyecekmisin?
Omar: Henüz değil.
Jerenimo: Nezaman?
Omar: Daha birşey yok ki !
Jerenimo: Aşık olduğunu biliyor mu ?
Omar: Hayır tabiki de,daha ben yeni anladım.
Jerenimo: Çok kötü oldu.
Omar: Evet.Paula'yla tanıştığımdan beri Alex'le aramız bozuk.
Jerenimo: Çok etilendi Paula'dan.
Omar: Evet öyle.
Jerenimo: Ama aşık olduğunu sanmıyorum o da anlıycak.
Omar: Nerden biliyorsun ?
Jerenimo: Senin bakışınla onunki çok farklıydı.O güzelliğinden etkilenmişti,ama seninki çok farklıydı,en başından beri söylüyorum zaten.
Omar:Umarım öyledir.

Martinez Şirketi
Camila: Girebilir miyim Paula.
Paula: Tabi.
Camila: Nasılsın canım ?
Paula: İyi.
Camila: Niye böyle konuşuyorsun ?
Paula: NAsıl konuşmam gerek,dün beni nekadar zor bir duruma soktuğunun farkında mısın ?
Camila: Ben nerden bilebilirdim tanıdığını.
Paula: Tanımaktan da öte Camila !
Camila: Anlamıyorum.
Paula: Sana bahsettiğim kişi kimdi sanıyorsun.
Camila: ?
Paula: Eski nişanlım !
Camila: Neee! O Fernando mu yani ?
Paula: Aynen öyle Mad
Camila: Paula çok üzgünüm ben,ben bilmiyordum Sad
Paula: Bilmediğin için kızmıyorum sana,bana söylemeliydin Fernando geliyor diye,hiçbirşeyden bahsetmedin.Orda Omar olmasa ne yapardım bilmiyorum.
Camila: Affet beni nolur haklısın ama böyle birşey aklımın ucuna bile gelmedi keşke önceden ismini söylemiş olsaydın .
Paula: Karşıma çıkacağını nerden bilebilirdim ki !
Camila: Affettin mi beni ?
Paula: Tamam.Ama birdaha sakın aynı ortama sokma bizi !
Camila: Bana tam olarak anlatmadın onu !
Paula: BOşver konuşmak istemiyorum.
Camila: Peki.Ama Omar'ı anlat,görmeyeli çok ilerleme var sanırım,beraber gelmeler elini tutmalar ve daha bilmediklerim.
Paula: Oldu işte birşeyler.Onu az tanıyorum ama ona çok güveniyorum.Ayrıca, dün akşam öptü beni.
Camila: Ne dedin,inanamıyorum,harka bir haber ne yani bir ilişkin mi var artık !
Paula: Hayıır,abartma.Öptü sadece.
Camila: Eee.
Paula: Eesi bukadar yeter hadi.Öğle yemeğine randevum var.
Camila: ?
Paula: Bay Gabriel'e sözüm vardı.
Camila: Omar kızmasın .
Paula: Haberi var.
Camila: Birşey demedi mi ?
Paula: Sordu ben de söz verdiğim için gitmek zorunda olduğumu söyledim
Camila: Ayy çok heyecanlı.
Paula: Ney ?
Camila: Yapmaaa aşk üçgeni hatta dörtgeni Very Happy
Camila: Omar-Alex-Servando-sen
Paula: Aaa yapma lütfen,Servando arkadaşım,Alex'i bilmiyoruz ben sanmıyorum..
Camila: Omar?
Paula: O farklı.
Camila: Nasıl farklı,bilmece gibi konuşma sürekli tek tek sordurma bana yoruldum !
Paula: Very Happy Tamam.O farklı,çünkü ona karşı hislerim farklı,onunlayken çok mutluyum ve beni öpmesi çok mutlu etti sonra ben onu öptüm.
Camila: Ooo aşık olmuş kızımız.
Camila: İnkar da yok artık Very Happy
Paula: Smile Ben çıkıyorum geç kalıcam hadi görüşürüz.

Omar: Senin randevun yok muydu,geç kalma sakın !
Alex: Geç kalmam merak etme.Niye Paula'yla yemeğe çıkacağını söylemedin ?
Omar: ... Söylemeli miydim ?
Alex: Evet.Neden söylemedin !
Omar: Bak iki liseli çocuk tartışmalarından gerçekten çok sıkıldım tamam mı,istediğimi yaparım yeter artık !
Alex: Evet ben de çok sıkıldım,Paula'dan uzak dur !
Omar: Buna sen mi karar vericeksin !
Alex: Evet! O benim
Omar: Mad onun bundan haberi var mı peki ?
Alex: Olucak sen hiç merak etme.
Alex çıkar.
Omar: Mad
...........................
Paula: Merhaba çok bekletmedim umarım.
Alex: Yoo yeni geldim Very Happy
Paula: Nasılsınız ?
Alex: Teşekkür ederim,şuan hiç olmadığım kadar iyiyim.
Paula: Ne güzel,güzel birşeyler oldu sanırım Smile
Alex: Sizinle olmaktan güzel birşey olamaz benim için Very Happy
Paula: (korktuğum başıma mı gelecek ne !) Teşekkürler.
Alex: Ne içersiniz?
Paula: Alkol almıycam.
Alex: Neden,şirket yüzünden mi ?
Paula: Aa yok şirkete dönmüycem çiftliğe gidicem,atımla olucam Smile
Alex: Ata binmeyi seviyor musunuz ?
Paula: Çok severim çok uzun zamandır da ata binerim Smile Yoksa siz de ilgileniyor musunuz ?
Alex: Bayılırım çoğu sporla da ilgilenirim zaten ama binicilik farklı.
Paula: Harika sporu çok severim ben de.
Alex: Omar'ı ikna etmek için çok uğraşmıştım ata binmesi için Very Happy
Paula: Binmedi mi hiç ?
Alex: Zamanında bindi mi bilemem ama sadece izler ama o da atları çok sever.
Paula: Aranız çok iyi sanırım.
Alex: İyiydi bu sıralar pek değil.
Paula: Üzüldüm,Omar harika biri.
Alex: Öyledir.Neyse birgün umarım beraber bineriz ata.
Paula: ...Olabilir ! (off)
Alex: Ben sizinle birşey konuşmak istiyorum aslında.
Paula: Öyle mi ! işle mi alakalı ?
Alex: Şey,hayır.
Paula: !!
Alex: ilk gördüğüm günden beri aklımdan çıkmıyorsunuz,sizden çok etkilendim.

17. Bölüm sonu
Fulya
Atilio Montenegro
Fulya

AMOR ETERNO Empty
MesajKonu: Geri: AMOR ETERNO   AMOR ETERNO Icon_minitimeÇarş. Eyl. 23, 2009 5:28 pm

18. BÖLÜM

Paula: Şey,ne diyeceğimi bilemiyorum.
Alex: Bir şansım olabilir mi acaba ?
Paula: Bakın,gerçekten bir bayanı mutlu edecek sözler,teşekkür ederim ama ben üzgünüm,benden birşey beklemeyin lütfen.
Alex: Biraz düşünsen lütfen !
Paula: Hiçbir şey değişmez.
Alex: Ozaman beni bir tanıyın belki fikriniz değişir siz de haklısınız hiç tanımıyorsunuz,beraber çalışıcak olmamız harika bir fırsat.
Alex: Ozaman arkadaş mı olmamız gerekicek Smile
Alex: Teşekkür ederim.
Paula: Sizi kırmadım umarım.
Alex: Yok,tabi üzüldüm de haklısınız çok hızlı göründüm size sanırım.

......................

Berta: Neyin var ?
Servando: Yok birşey !
Berta: Dün Paula'ya gittin sanırım.
Servando: Senin başka işin yok mu neden sürekli Paula'yı takip ediyorsun ?
Berta: Özel mesele yakında öğrenirsin.Boşver şimdi dün ne oldu,yine Omar'la döndü eve ve en tuhafı da Omar giderken Paula Omar'ı öptü.
Servando: Ne dedin sen ?
Berta: Doğru duydun.
Servando: Paula öptü ?
Berta: Evet.Sen hala burda düşün onu,ne buluyosun onda diyorum sana.Bak birdaha deneyebiliriz hala aklımdasın.
Servando: Beni yalnız bırakır mısın ?
Berta: Nasıl istersen,zaten önemli bir işim var !

Starbucks ( Very Happy ) (aklıma biryer gelmiyo yaaa bana böyle bir isim söyleseniz harika olur )

Omar: Ne yapıyolar acaba,Alex haberi olucak derken ne demek istedi ki,söyleyecek mi yoksa,Paula ne diycek? hayır der tabi ne diycek, dün öptü beni bugün ona tamam demez.Kahretsin bu Alex'in amacı ne Mad
Berta: Merhaba,Bay Ochman değil mi ?
Omar: Evet,tanışıyor muyuz ?
Berta: Ben Berta Martinez şirketinin hissedarlarındanım.
Omar: Aa öyle mi,oturun lütfen.
Berta: Teşekkür ederim.
Omar: Nasılsınız ?
Berta: Çok iyi,ya siz ?
Omar: Ben de çok iyiyim.
Berta: Daha içeri girmeden tanıdım sizi,hemen gözüme çarptınız.
Omar: Güzel bir bayandan bunları duymak çok güzel.
Berta: Teşekkürler Smile

..........................

Paula'nın telefonu çalar
Paula: Alo,
Servando: Merhaba nerdesin ?
Paula: Yemekteyim bir sorun mu var ?
Servando: Konuşmamız gerek,gelince yanıma gelir misin
Paula: Şirkete gelmiycem Servando yarın konuşsak.
Servando: Yarın olmaz,ozaman akşam sana geliyim sorun olmazsa ?
Paula: Peki akşam görüşürüz.
Servando: Görüşürüz.
Telefonu kapatır Paula.
Paula: Bay Gabriel İzninizle kalkmam gerek.
Alex: Tabi Smile
Paula: Teşekkür ederim yemek için çok kibarsınız.
Alex: Rica ederim,umarım birdaha yaşarım bunu.
Paula: Smile İyi günler.
............................
Martinez Malikanesi

Valeria: Efendim misafiriniz var
Maria: Kim ?
Valeria: Fernando Mendoza dedi
Maria: Fernando Mendoza mı (çok şaşırmıştır )
Fernando: Neden bukadar şaşırdın anlamadım Maria Very Happy
Maria: Senin ne işin var burda ?
Fernando: Sakın Paula'nın sana bahsetmediğini söyleme ! Artık burdayım Maria,geri döndüm Paula'ya.
Maria: Ne saçmalıyorsun sen,çabuk git burdan !
Fernando: Aa hiç yakıştıramadım,sen de mi kovuyorsun beni evinden !
Maria: Ne yapmamı bekliyordun,kızıma neler yaptın,seni gebertmediğime şükretmelisin !
Fernando: Aaa bu ne sinir lütfen sakin ol biraz,ben seni ziyarete geldm senin beni karşılamana bak,çok ayıp Maria çok.
Maria: Yeter bukadar saçmalık !
Servando: Tamam gidiyorum merak etme,sadece artık döndüğümü bilmenden emin olmak istedim.Bu arada Paula'ya iletirsen sevinirim, Omar denen adamdan uzak dursun sinirlenebilirim yoksa,Paula bana ait hatılatırsan sevinirim.
Maria: Paula'nın seninle hiçbir işi yok artıka,ayrıca senden korkacağını hiç sanmıyorm,hatta sen korkmalısın nefret dolu bir kadının yapamayacağı şey yoktur,tekrar o deliğe kapanmak istemezsin sanırım Very Happy
Fernando çok sinirlenir
Fernando: Gelecekte neler olacağı önemli Maria !
Sinirle çıkar.Maria telefonu alır eline
Maria: Paula !
Paula: Efendim anne,bu ne ses birşey mi oldu ?
Maria: Fernando'nun geldiğini niye söylemedin,ondan öğrenmemi mi bekledin ?
Paula: Nasıl yani ondan nasıl öğrendin,ne diyorsun anne !
Maria: Buraya geldi saçma sapan konuştu,onu görünce şok geçirdim insan haber vermez mi kızım !
Paula: Anne çok özür dilerim böyle birşey yapacağı hiç aklıma gelmedi,nasıl cesaret eder buna Mad
Maria: Tamam bana gel bende konuşalım,nerdesin sen ?
Paula: Yoldayım çiftliğe gidiyordum.
Maria: Dönünce gel ozaman.
Paula: Yok yolu değiştirdim başka zaman giderim sana geliyorum.
Maria: Tamam kızım bekliyorum.

Berta: İzninizle ben artık kalkıyım,sizinle tanıştığıma çok mamnun oldum Smile
Omar: Ben de öyle.
Berta: Umarım birgün birşeyler yeriz beraber.
Omar: Iı neden olmasın !
Berta: Görüşmek üzere
Omar: Görüşürüz.

Martinez Malikanesi

Paula: Anne !
Maria: Burdayım kızım
Paula: Nasılsın ? Ne dedi o sana.
Maria: Saçma sapan konuştu, Omar Ochman'la aranda birşey mi var ?
Paula: Nerden çıktı bu ?
Maria: Omar'dan uzak dursun sinirleniyorum filan dedi,Paula sadece bana ait hatırlatırsan sevinirim dedi Mad
Paula: Hala aynı hiç değişmemiş ama anlıycak anne benim nekadar değiştiğimi anlıycak hiç merek etme.Ayrıca Omar'la aramda şuan birşey yok.
Maria: Şuan ?
Paula: Yok iştee.
Maria: Hmm anladım,ben sadece sordum kızım yoksa neden olmasın yetişkin güzel bir kadınsın,duyduğuma göre Omar da son derece yakışıklı bir adammış.
Paula: Evet öyle Smile Bir daha gelirse polisi ara bu eve adım atmasını istemiyorum tamam ı anne?
Maria: Tamam kızım.
Paula: Anne çıkmam gerek bu akşam Servando gelicek bana birşey konuşucakmış benimle.
Maria: Peki kızım.
annesini öper ve ayrılır evden.

...........................

Omar: Ooo hoşgeldiniz !
Alex: Hoşbulduk.
Omar: Nasıl geçti yemek ?
Alex: Çok güzel geçti.
Omar: Sevindim !
Alex: Eminim sevinmişsindir.
Omar: Konuşabildin mi Paula'yla ?
Alex: Evet,konuştum.
Omar: Anlat hadi.
Alex: ...... Zaman verdi.
Omar: Nasıl yani ?
Alex: Önce arkadaş olalım dedi beni tanımak istedi önce.
Omar: Ne demek bu şimdi ?
Alex: Yanii artık Paula'dan uzak dursan iyi olur.
Omar: Odamdan çık !
Alex: ?
Omar: Çabuk !
Alex yüzünde bir sırıtmayla odadan çıkar.
Omar: Nasıl olur bu ! Paula !! Kahretsin Mad

Paula: Hoşgeldin.Beklediğimden erken geldin,çiftliğe gitmiş olsaydım kapıda kalırdın.
Servando: Olsun beklerdim.
Paula: Geç otur.Ne içersin ?
Servando: Viski alabilirim.
Paula: Peki.
(viski getiri Paula)
Servando: Teşekkür ederim.Paula sana çok açık bir soru sorucam bana aynı şekilde cevap verir misin ?
Paula: (düşünür) Tabi ki.
Servando: Omar'a karşı birşey hissediyor musun ?
Paula: ......... Servando,ben evet hissediyorum.

18. Bölüm Sonu
Fulya
Atilio Montenegro
Fulya

AMOR ETERNO Empty
MesajKonu: Geri: AMOR ETERNO   AMOR ETERNO Icon_minitimeCuma Eyl. 25, 2009 10:15 pm

19. BÖLÜM

Paula: Nedir bilmiyorum ama onunlayken herşeyin farklı olduğunu biliyorum.
Servando: Anladım. O biliyor mu ?
Paula: Bilmiyorum, yani bir şey söylemedim.
Servando: Anlamıştır zaten onu öpünce.
Paula: Sen nerden biliyorsun ?
Servando: Önemi var mı ?
Servando: Berta'ya dikkat et gözü sürekli burda.
Paula: Yine mi o amacı ne bu kadının !
Servando: Hiç bilmiyorum.
Paula: Seni benden kıskanıyor olabilir mi ?
Servando: Bu da bir ihtimal ama o umrumda değil, ben seni seviyorum.
Paula: Sad
Servando: Hayatıma birini sokmayacağım demiştin.
Paula: Hayatıma kimseyi sokmadım zaten.
Servando: Nasıl yani, sonuçta bir ilişkin olacak !
Paula: Nerden çıkardın ?
Servando: O da sana aşık, sana nasıl baktığını ve bana nekadar sinirlendiğini gördüm.
Paula: Ona kabalık yaptın ondandır.
Servando: Sen öyle san ! ikimiz de erkeğiz ve ikimiz aynı kadına aşığız bırak da anlayayım.
Paula: Servando lütfen konuşmayalım artık.
Servando: Tamam ben de gidicem zaten.
Paula: Git demedim.
Servando: İşim var ondan.
Paula: Peki,iyi akşamlar.
Servando: Sana da.Seni üzerse benden korksun,sen benim için herşeyden önemlisin.
Paula: Sen de öyle,çok değerlisin benim için.
Servando: Bu da bir şey Smile
Paula: Yapmaa !
Servando: Tamam tamam Smile

..........................

Ochman Şirketi

Angelica: Efendim Bayan Martinez geldi.
Omar: Öyle mi.İçeri al.
Angelica: Tabi efendim.Buyrun.
Paula: Teşekkür ederim.Merhaba Omar.
Paula: Nasılsın ?
Omar: İyi !
Paula: Ben gömleğini getirmiştim.
Omar: Teşekkür ederim ama ben getiremedim en kısa zamanda veririm.
Paula: Yoo önemli değil.Şey bir sorun mu var ?
Omar: Nerden çıktı !
Paula: Gergin gözüküyorsun,rahatsız ettim sanırım.
Omar: Hayır.Bu arada gitmeden Alex'e de uğra istersen, gerçi söylememe gerek yok uğrarsın !
Paula: Ne şimdi bu !
Omar: Alex diyorum uğra özlemişsindir.
Paula: Omar ne oluyor yine bana saçma imalarda mı bulunuyorsun !
Omar: Saçma ! Yoo niye saçma olsun ki,ne güzel kararlar vermişsiniz kendiniz için.
Paula: Ne kararı,sen neden bahsediyorsun açık konuş artık.
Omar: Neyse önemi yok beni ilgilendirmiyor çünkü,Alex'le aranda ne olursa olsun ilgilenmiyorum.
Paula: Yeter artık ! Ben neden sürekli sana kendimi anlatmaya çalışıyorum,neden sürekli bana hiçbirşey sormadan beni yargılıyorsun,Neyden bahsettiğinden haberim bile yok,Alex sana ne söyledi bilmiyorum ama ben ona benden birşey beklememesini söyledim.
Omar: Nasıl yani,birbirinizi tanımak için zaman verdiğini söyledi.
Paula: Öyle mi,ne tuhaf benim haberim yok,neyse nasıl olsa sizin için bir önemi yok değil mi Bay Ochman,umrunuzda değilmiş zaten, rahatsız ettim kusura bakmayın bir daha olmaz.
Omar: Paula !
Paula sinirle çıkar kapıda Alex'e çarpar
Alex: Paula bir sorun mu var ?
Paula: Keşke size söylediğim şeyden benim de haberim olsaydı Bay Gabriel !
Paula şirketten ayrılır.Omar çok pişmandır verdiği tepkiden dolayı ve Alex'e çok sinirlidir.Alex içeri girer.
Alex: Ne oldu ?
Omar: Ne mi oldu ?Senin derdin ne niye bana yalan söyledin,senin yüzünden Paula'ya söylemediğimi bırakmadım amacın ne senin ? Mad
Alex: Ona mı söyledin ?
Omar: Eveet!
Alex: (Kahretsin!) Seni niye bukadar ilgilendiriyor ?
Omar: Sana birşey sordum bana soru sorma tekrar,niye yalan söyledin !
Alex: Ondan uzak dur diye !
Omar: Senin yüzünden çok kırıldı sadece bana değil sana da çok kızgın !
Alex: Ozaman artık açık konuş benimle !
Omar: Ne bilmek istiyorsun. ?
Alex: Neden bukadar önemseyip ona sordun ?
Omar: Çünkü ona aşık oldum.
Alex: Ne dedin ?
Omar: Doğru duydun.
Alex: Peki o;?
Omar: Bilmiyorum sayende de öğrenemiycem.
Alex: Benim hislerimi bile bile nasıl yaklaşırsın ona ! Mad
Omar: Elimde değildi ! Bağırmayı kes,suçunu bastırma.
Alex: Ne suçuymuş herşey senin yüzünden oldu.
Omar: Artık çok sıkıldım tamam mı rahat bırak beni ve bence Paula'ya yaklaşma !
Alex: Sen yaklaşma onu kıran sensin.
Omar: Senin yüzünden oldu bunu sen de biliyorsun Paula da şimdi çık odamdan.
Alex bir hışımla çıkar odadan Very Happy

....................................

Paula: İnanamıyorum yaaa ben onun için ne düşünüyorum onun benim için düşündüklerine bak:x
Camila: Dur sakin ol ne oluyor ?
Paula: Bay Gabriel Omar'a ilişkimiz için Paula bana zaman verdi demiş,düşünebiliyor musun ?
Camila: Dedin mi ?
Paula: Camilaa ! saçmalama sence niye sinirliyim ben ! Bay Ochman da bana hesap soruyor, resmen basit bir kadınmışım gibi konuştu "önce beni öptün sonra Alex'e zaman verdin" der gibi
Camila: İnanmış mı ona ? Aslında kızma sakin ol.Adam sana aşık kıskanıyor,Alex ortağı,dostu öyle söyleyince inanmıştır.
Paula: Bana sormadı ama sorması gerekirdi ! Zaten umrunda da değilmiş sonunda da bunu söyledi.Banane ya çok da önemli değil haklı aslında benim de umrumda değil,uzak dursun benden iş harici görüşmeyelim.
Camila: Dur biraz dur ! Sakinleş önce o da anlayacak hatasını.
Paula: Anlasa ne olucak.Yine yapar aynısını.
Camila: Saçmalama Paula.Peki Alex'i napıcan.
Paula: Bilmiyorum hem çok sinirliyim hem de kızmak istemiyorum, onu geri çevirdim ve muhtemelen kıskandığı için yaptı bunu.
Camila: Senin kaderin bu galiba !
Paula: Evet ! Galiba öyle Sad Neyse ben çıkıyım canım.Görüşmek üzere,sinirlerim çok bozuk başımı dinleyeceğim biraz.
Camila: Tamam canım.Şirkete gitmeyecek misin ?
Paula: Gitmiycem,çiftliğe dü gidemedim oraya giderim.
Camila: Tamam. Smile Görüşürüz.

Jerenimo: Ben geldim Smile
Omar: Merhaba.İyiki geldin sana işim düştü.
Omar: Paula'yı çok kırdım ne yapabilirim bana akıl ver.
Jerenimo: Ne yaptığına bağlı.
Omar: Alex'le ilişkisi olduğunu sanıp suçladım.
Jerenimo: Ne diyim ben sana bukadar da olmaz ama !
Omar: Tamam o kısmı biliyorum sen bana akıl ver.
Jerenimo: Okadar kolay değil bence çok uğraşırsın.
Omar: Çok sinirlendi.Bir daha görüşmek istemiyor.
Jerenimo: Haklı.Bilemiyorum ki ne yapsan.önce zaman tanı bence.
Omar: Zaman yok Alex vampiri var Mad
Jerenimo: Hala aynısını yapıyorsun ! Paula seni seviyorsa Alex ne yaparsa yapsın bir önemi olmaz bilmem farkında mısın ?
Omar: Haklısın.
Jerenimo: Sonra da git özür dile.
Omar: Aman ne yaratıcısın !
Jerenimo: Önce özür dile tepkisini bir gör.
Omar: Tamam.Ama ben bekleyemiycem gidiyorum.
Omar çıkar
Jerenimo: Uuu bu adam nasıl aşık farkında değil Very Happy

3 saat sonra

Paula: (atla konuşur) Merhaba kızım.Çok özledim seni.Şiitt tamam haklısın çok ihmal ettim seni,özür dilerim ama bir daha olmayacak tamam mı,ne? neler mi oldu ? Çok şey oldu,hem de çok hızlı. Biriyle tanıştım ve sanırım aşık oldum ama beni çok kırdı çok kızgınım ona.Eee affettin mi beni,evet işte bu biliyordum.
Omar: Peki ben kendimi nasıl affetirebilirim ?
Paula: Sen !
Omar: Evet ben.
Paula: Ne işiniz var sizin burda.
Omar: Siz deme lütfen.
Paula: Ne demem gerekiyor,tabiki böyle hitap edicem "size"
Omar: Konuşabilir miyiz ?
Paula: Hayır !
Omar: Bak,lütfen çok özür dilerim gerçekten çok üzgünüm.
Paula: Bana hiçbirşey sormadan beni yargıladın,sürekli aynı şeyleri yapıyorsun.
Omar: Haklısın,beni affetmen için herşeyi yaparım.
Paula: Gerek yok beni rahat bırakın yeter.
Omar: Bırakmam biliyorsun.
Paula: Hem hem burada olduğumu nerden biliyorsun,ayrıca burayı nerden biliyorsun ?
Omar: Camila yardım etti seni bulamayınca kahve içtiğimiz yere gittim Camila ordaydı Very Happy
Paula: Camilaa !
Omar: Bak biliyorum çok büyük bir hata yaptım,seni çok kırdım ama Alex öyle söyleyince okadar sinirlendim ki, ve okadar kıskandım ki anlatamam.
Paula: .... Nedenmiş o.
Omar: Seni başkasıyla düşünmek beni deli etti,ben,ben sana aşık oldum Paula.

19.Bölüm Sonu
Fulya
Atilio Montenegro
Fulya

AMOR ETERNO Empty
MesajKonu: Geri: AMOR ETERNO   AMOR ETERNO Icon_minitimePtsi Eyl. 28, 2009 5:14 pm

20.BÖLÜM

Paula: (şaşkın) Ne !
Omar: Nasıl oldu bilmiyorum. (yanına yaklaşır,elini tutar).Alex öyle söyleyince nasıl sinirlendim anlatamam.
Paula: Bana sormalıydın.
Omar: Haklısın.Affedebilicek misin beni ?
Paula: (gülümser) Bir daha söylersen evet.
Omar: Kızmadın yani ?
Paula: Hayır.Çünkü ben de sana aşık oldum.
Omar: (kocaman bir sırıtma) Biliyorum Very Happy
Paula: Duydun mu ?
Omar: Kaçar mı benden,duyulmuycak gibi değildi ki!
Paula: İnsanları dinlemek çok ayıptır.
Omar: İnsanların arkasından konuşmak da çok ayıptır Very Happy
Paula: BEn arkandan konuşmadım sadece dertlerştim !
Omar: Atla !
Paula: Evet ne olmuş !
Omar: Çok iyi olmuş Very Happy
Paula gülümser
Paula: Duyduğuma göre ata binemezmişsin
Omar: Nerden çıktı,kim demiş onu ?
Paula: Ozaman beraber binebiliriz !
Omar: Şey,tabi canım binebiliriz.
Paula: İyi ozaman,bak bu benim kızım,kızım sana bahsettiğim Omar Wink
Omar: Ne diye bahsettin Very Happy
Paula: Aramızda.
Omar: Hımm öyle olsun.
Paula: Sen de bu siyah ata biniceksin,yardıma ihtiyacın var mı?
Omar: Yok canım binerim ben.
Paula: Peki öyle olsun.Aa dur nerden tutuyorsun sakın çekme ordan atar seni !
Omar: Tamam tamam.
Paula: Biliyormuş !
Omar: Heh bindim işte Very Happy
Paula: Tamam gidelim hadi.
Omar atı idare edemez düşer
Omar: Tamam tamam iyiyim,atın çok huysuz !
Paula gülmeye başlar
Paula: Yine aynısını yaptın Very Happy
Omar: Ne yaptım?
Paula: karşındakini suçladın sen şuna ata binmeyi bilmiyorum desene Very Happy
Omar: Biliyorum da uzun süredir binmemiştim
Paula: İyi misin ?
Omar: Çok kötüyüm sarıl banaa
Paula: Very Happy yaramaz çocuk,kalk hadi eve geçelim.
Omar: Very Happy Bana mı bakıcan ?
Paula: Ne olur ne olmaz uzan biraz.
Omar'a yardım eder beraber eve geçerler.
Omar kenepe'ye ayaklarını uzatmıştır
Omar: Paula !
Paula: Evet
Omar: Ne yaptın sen bana ?
Paula: Ben birşey yapmadım !
Omar: Liseli genç gibi hissediyorum kendimi Very Happy
Paula: Hee evet, ben de öyle sana başlarda çok sinir oluyordum Camila çok söylemişti de inanmamıştım.
Omar: Ne dedi ?
Paula: Siz birbirinize aşıksınız hebariz yok diye.
Omar: Bana da Jerenimo dedi bizden başka herkes anlamış.
Paula: Evet öyle galiba.
Omar: Yalnız ben kıskanç bir adamım.
Paula: Bak sen,ben de çok kıskanç bir bayanım Smile
Omar: Gözüm başkasını görmez artık merak etme.
Paula: Smile.Hadi gidelim.Ben götürürüm seni.
Omar: Öyle olsun Very Happy

David: Camila'nın doğum günü için güzel bir davet vermek istiyorum.
Fernando: İyi olur yardımcı olurum istersen kadın ruhundan anlarım.
David: Çok sağol sevinirim.
Fernando: Davetliler aklında mı?
David: Bilemiyorum sadece yakınlar mı olsa arkadaşları filan yoksa daha kalabalık mı olsa ?
Fernando: Bence böyle arkadaşlar yakınlarınız filan gelsin.
David: Evet haklısın.
Fernando: Sürpriz mi?
David: Yok sürpriz olmayacak.
Fernando: Benim evde mi yapsak?
David: Yok çok sağol, başka planım var ya bizim evde olur ya da dışarda.
Fernando: Sen bilirsin.

Paula: Tamam sakar bey buyrun evinize.
Omar: Çok teşekkür ederim güzel bayan.
Paula: Rica ederim ama lütfen artık dikkatli olun yanınızda herzaman ben olamam.
Omar: Yanımda hep siz olucaksanız seve seve Smile
Paula: Smile olsun dikkat et kendine.
Omar: Yarın yemek ?
Paula: Olabilir Smile
Omar: Alırım seni şirketten.

..................................

Omar: Uuuu !
Jerenimo: Ne oluyor !!
Omar: Affetti beni :d
Jerenimo: Hadii,nasıl oldu ?
Omar: Ona aşık olduğumu ve çok kıskandığımı söyledim.
Jerenimo: Ciddi olamazsın !
Omar: Çok ciddiyim Very Happy
Jerenimo: O ne dedi ?
Omar: O da bana aşık Very Happy
Jerenimo: Ooo ben demiştim,tebrik ederim hiçbirşey beni bukadar sevindiremezdi Very Happy
Omar: Aahh,beni de Very Happy
Jerenimo: Ben yalnızım ama Sad
Omar: Aaa sen bu karizmayla bulursun birini
Jerenimo: Tabi ki Very Happy Eee Paula sen ben nezaman yemek yiyoruz ?
Omar: Dur bir,bırakta yalnız kalalım.
Jerenimo: Alex'e ne diyeceksin ?
Omar: (birden gerilir) Bilmiyorum.
Jerenimo: Açıkçası aklım hep orda.
Omar: Bunu düşünerek mutluluğumu bozmuycam.
Jerenimo: umarım Alex de bozmaz.
Omar: Sağol sevgili kardeşim.

David: Hayatım doğum günü partin için kimleri çağıralım ?
Camila: Parti mi vericez ?
David: Evet Very Happy
Camila: Ooo süpermiş.
David: Tabiki de Wink
Camila: Çok kalabalık olsun istemem aslında dostlarımızı çağıralım yeter.
David: Ben de öyle düşünmüştüm.Peki nerde yapalım ?
Camila: Hımm,evimizde olsun bence.
David: Evet öyle yapalım.Tamam ozaman sen hiçbirşeye karışmıyorsun herşey bana ait olsun tamam mı ?
Camila: Peki öyle olsun Smile

Ochman Şirketi

Alex: Girebilir miyim ?
Omar: Tabi.
Alex: Ben şey için geldim.Son zamanlarda çok kötü oldu aramız.Tamam sana çok kızgınım benim sevdiğim kadını seviyorsun ama sonuçta aranızda birşey yokken çok üstüne geldim,özür dilerim.
Omar: ...
Alex: Bukadarı yeterince ağır benim için,yaptığım hataydı buyüzden özür diliyorum.Sen de seviyorsun diye birşey diyemem eğer seçim yaparsa bu önemli bir hale gelir.
Omar: Ne gibi ?
Alex: Anlarsın işte,neyse çıkıyordun galiba ?
Omar: Evet, bir yemek randevum var.
Alex: (kiminle ?) Öyle mi peki afiyet olsun.
Omar: Sormayacak mısın ?
Alex: Hayır,cevabından korkuyorum !
Alex çıkar

Martinez Şirketi

Paula aşağı Omar'ın yanına iner
Omar: Merhaba Paula,nasılsın ?
Paula: Harika ama aç Very Happy
Omar: (güler) ben de,hadi gidelim.
Paula: Peki Smile

Restorant

Omar: Bir günde özledim seni.
Paula: Ben de öyle.Çok tuhaf hayatıma asla birini sokmayacağımı söylemiştim ama çok hızlı girdin hayatıma Smile
Omar: İyiki karşılaştık,senin yanında okadar mutluyum ki !
Lusi uzaktan Omar'ı görür ve ona doğru hızlı adımlarla gelir,Paula'yı görmezden gelir
Lusi: Omar!
Omar ayağa kalkar
Omar: Lusi !
Lusi: aşkım seni çok özledim (dudağına yapışır)

20.Bölüm Sonu
Fulya
Atilio Montenegro
Fulya

AMOR ETERNO Empty
MesajKonu: Geri: AMOR ETERNO   AMOR ETERNO Icon_minitimeSalı Eyl. 29, 2009 5:54 pm

21.BÖLÜM

Omar çok şaşkındır ne yapacağını bilemez.
Omar: (Yavaşça iter) Lusi !!
Lusi: Aaa merhaba Paula iş konuşuyordunuz sanırım sevgilimle.
Paula: (ayağa kalkar) İzninizle Bay Ochman şirkette işlerim var (çok sinirlidir)
Omar: Paula,Paula dur lütfen !
(Lusi'ye döner)
Sen ne yaptığını sanıyorsun bekle sen bekle burda geliyorum ben Mad
(Paula'nın peşinden gider)
Omar: Paula ! Paula!! (kolundan tutar)
Paula: Bırakmasaydın sevgilini !
Omar: O benim sevgilim filan değil.
Paula: Öyle mi,harikaa ne güzel de yapıştı dudağına,hadi git bekletme küçük sevgilini.
Omar: Paula lütfen bak neden böyle birşey yaptı anlamadım,biz ayrıldık ...
Paula: Öyle mi,ama kendisinin haberi yok galiba müsait olduğunda mı söyleyecektin,neyse tutmayayım ben sizi doya doya hasret giderin !
(Paula hızla arabasına biner ve gider)
Omar: Kahretsin ! (Lusi'nin yanına gider,Lusi Paula'nın yerine oturmuştur)
Lusi: Ne oldu neden bukadar önemli senin için aşkım ?
Omar: Bana aşkım filan deme ! Neden yaptın ?
Lusi: Ne işin var o kadınla ?
Omar: Sanane,benim seninle hiçbir işim yok artık Mad
Lusi: Aaa öyle deme aşkım lütfen kırıyorsun beni,tamam bir hata yaptım ama telafi edicem.
Omar: Lusi, defol !
Lusi: (bozulur) O kadınla aranda birşey mi var?
Omar: Evet,Paula'yla bir ilişkim var ve senin gibi birinin bu ilişkiye zarar vermesine izin vermeyeceğim.
Lusi: (çok sinirlenir) Bir ilişki mi,neyden bahsediyorsun,beni bu yüzden mi bıraktın ?
Omar: Hayır,beni aldattığın için bıraktım.
Lusi: Beni unutmak için onunlasın dimi,sadece heves dimi ?
Omar: Saçmalama aklıma bile gelmiyorsun,ben ona aşığım !
Lusi: Hayıır ! Mad bana aşıksın.
Omar: Lusi daha fazla küçülme gözümde
Lusi: Asla bıramıycam seni asla,boşuna heveslenme Mad
Lusi çıkar.
........................

Omar sürekli Paula'yı arar ama Paula telefonu açmaz.

Paula: Ne yüzle arıyorsa !
Şirkete gelir odasına çıkar
Paula: Telefon bağlama.
Mariana: Efendim Bay Servando odanızda.
Servando: Aa merhaba.
Servando: Nasılsın ?
Paula: İyi.
Servando: Evet belli,neyin var?
Paula: Yok birşey,sinirliyim sadece.
Servando: Ne oldu? Omar'la mı ilgili?
Servando: ?
Paula: Sevgilisinden ayrıldığını sanıyordum.
Servando: Ayrılmamış mı ?
Paula: Bilmiyorum,yemekteyken geli öptü Omar'ı.
Servando: Sanırım ilişkiniz var.
Paula: Vardı !
Servando: ...
Paula: Bakma öyle
Servando: Tamam.Kıymetini anlayamadı sanırım çok yazık halbuki onun yerinde olmak için neler vermezdim !
Paula: Servando!
Servando: Peki,tamam.(ayağa kalkar Paula'ya doğru ilerler,elini tutar) Paula,seni çok seviyorum. (yavaşça yanaşıp bir öpücük kondurur dudağına,sonra çıkar hemen odadan)
Servando: Ne yapıyorum ben,benimle olma ihtimal yok ki! Ya olursa! Neden olmasın ki!
Paula'nın odası
Paula: Ooofff ... Sad Napıcam,canım hiçbirşey istemiyor.Anneme mi gitsem,neyse işimle ilgileniyim aklıma geldikçe sinirleniyorum.

Ochman Şirketi

Jerenimo: Ooo ben de seni bekliyordum,nerdesin ?
Omar: Mad
Jerenimo: Hey senin neyin var ?
Omar: ....
Jerenimo: Sana diyorum !
Omar: Lusi Paula'yla yemek yerken geldi ve yapıştı dudağıma !
Jerenimo: Nee! Ayrıldınız ama
Omar: Gel de anlat Paula'ya inanır mı !
Jerenimo: İnanmaz,neden yapmış bunu ?
Omar: Bilmiyorum.Ama istediği oldu Paula kalktı gitti.
Jerenimo: Şansa bak ya daha 1 gün oldu.
Omar: Biraz sakinleşsin konuşucam Paula'yla.
Jerenimo: Lusi nasıl yapar böyle çok şaşırdım.
Omar: Ben de şaşırdım.Kıskançlıktan ne yapacağını şaşırdı.
Jerenimo: Evet öyle olmuş.
Omar: Neyse hadi toplantıya geçelim artık.
Jerenimo: Tamam.Vay ilk toplantım,bunu kutlamalıyız Smile
Omar: Şimdi mi Sad
Jerenimo: Kafanı toplarsın Paula biraz düşününce anlar ayrıldığını.
Omar: Umarım.

Martinez Şirketi

Camila: Çok tuhaf ama.
Paula: Neresi tuhaf ?
Camila: Ne biliyim sonuçta bu kadın senin kardeşinle aldattı Omar'ı ve Omar bunu biliyor, ayrılmaması mümkün değilmiş gibi geliyor.
Paula düşünür
Paula: Ama hiçbirşey olmamış gibi geldi öptü,bir görseydin o hallerini.
Camila: Omar ne yaptı ? Ama tarafsız olarak açıkla.
Paula: Şey,şaşkın gibiydi sonra da itti.
Camila: İtti !
Paula: Yok yanımda öpüşmeye devam etsin Mad
Camila: Bence sakin ol ve Omar'la konuş.
Paula: Bilmiyorum açıkçası neyapacağımı.
Camila: Sen yapma o yapar zaten.
Paula: Amaan.
Camila: İki gün sonra doğum günüm için bir kutlama yapıcaz mutlaka geliceksin mahvederim seni,şimdiden ayarla.
Paula: Tabiki gelicem.Ama Fernando gelicek mi ?
Camila: Ben çağırmadım sonuçta benim doğum günüm gelmez merak etme.
Paula: Umarım,onunla karşılaşmak en son isteyeceğim şey olurdu.
Camila: Smile

Lusi: Sevgili abiciğim bugün Omar ve Paula'yı yemekte gördüm Omar bana ilişkilerini olduğunu söyledi.
Alex: Sen neyden bahsediyorsun ? Omar var demedi sadece hissettiğini söyledi.
Lusi: Öyle mi yalan söylemiş ozaman sen burda böyle bekle !
Alex: Kes şunu Lusi !
Lusi: Hani aşıktın sen yapsaydın birşeyler Omar benimle olurdu onunla değil.
Alex: Sus dedim sana
Lusi: Bak ne yap et ayır onları yoksa ben yapıcam tamam mı !
Alex: ....
Alex sinirle çıkar şirketten

Akşam-Ochman Malikanesi

Soledat: Efendim bir bayan sizinle görüşmek istiyor adını söylemedi.
Omar: Al içeri. Kim acaba.
Omar: (şaşkın) Paula !
Omar: Bben çok şaşırdım,merhaba.
Paula: Konuşabilir miyiz?
Omar: Tabi ki,gel lütfen.
İçeri geçerler
Paula: Bana hep dürüst oldun yine olacağını düşünüyorum
Omar: Çok şaşkınım,gelmeye cesaret edemedim yarın gelecektim.Tabi ki dürüst olucam.
Paula: Düşündüm,çok saçma geldi açıkçası böyle bir yalan söylemen.
Omar: Yalan değildi zaten hatırlarsan ayrıldığımızı söyleyeli çok olmuştu hani hala atıştığımız zamanlar.
Paula: Haklısın.Peki neden böyle yaptı ?
Omar: Seni kıskandı.Ama ona seni sevdiğimi söyledim.
Paula: Beni mi kıskandı ?
Omar: Evet.Onu istemediğimi kabul etmiyor.Farkındaysan istediğini yaptı sen masadan kalkıp gittin.
Paula: Çok sinirlendim öyle görünce,bana yalan söyledin sandım.
Omar: Sadece yalan söyledim diye mi?
Paula: ...Eevet sadece o.
Omar: (yaklaşır iyice hani Patrisya'nın evine gittiklerinde esteban'la maria dışarda geziyordu maria sana yaklaştığımda ne hissediyorsun demişti ya ikisi de kendinden geçmişti aynen öyle Very Happy) Emin misin ?
Omar: Kıskandın.
Paula: Galiba.
Omar: Seni birisi öpse ben daha kötü tepki veriridim.
Paula: Öyle mi!
Omar: Emin ol (tutkuyla öpüşürler)

21. Bölüm Sonu

AMOR ETERNO
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» **AMOR REAL**
» siempre el amor(la madrastra devam...)
» ENTRE EL AMOR Y EL VENGANZA