| siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları | |
|
+6Fulya evora_fan nataliaya Admin lasfieras pallas 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
esranslhn Mariano Delafuante "Luz Clarita"
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 38 Nerden : İstanbul(Kış),Çınarcık(Yaz) Kayıt tarihi : 28/11/09
| |
| |
Fulya Atilio Montenegro "Mariana de la Noche"
Mesaj Sayısı : 198 Yaş : 35 Nerden : Mexico Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Perş. Nis. 29, 2010 10:13 am | |
| Begüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm dağıttın beni yaaaa öldüm heyecandan soluksuz okudum resmen,bir de upuzun yazmışsın muhteşemdi,harikaydı yaaa.Off arjantinde neler olucak kim bilir.Mariam yaaa tek başına savaşıyor resmen kıyamma yemin ediyorum yanına gidesim geldi mexicaya yerleşicem bu kadın yüzünden zaten yaa :D Tebrikler bebem çok iyiydi yaa gerçekten.heyecanla sabırsızlıkla bekliyorum.gaza geldim ben de yazıyorum Amor Eternoyu bugün yarın eklerim | |
|
| |
pallas Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Perş. Nis. 29, 2010 6:57 pm | |
| fulyacım,çok teşekkür ederim canım, böyle uzun aralardan sonra yazmaya bir başlıyor,duramıyor insan ben de kıyamıyorum maria'a hiç, kız hadi kalk gidelim mexica'ya arjantin'de neler olacağına gelince... gerçi birşeyler olursa didem paralayacak esteban'la vale'yi ama.. yine de birşeyler düşüneceğim, didemcim sen esteban'a biraz kızacaksın ama asıl mikropluk vale'nin başının altından çıkacak,esteban kayıtsız kalır mı bilemiyorum... sonraki bölümler ekşın ekşın ekşın yani | |
|
| |
nataliaya Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 35 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Perş. Nis. 29, 2010 10:55 pm | |
| ayyyy begüm ölcem kızım ya valla ölümüm fulya ve senin yüzünden olcak valla esteban kayıtsız kalırsa süper olur yoksa maria bir uçar pir uçar yani esteban bidaha onu toplayamaz maria bu ne yapacağı hiç belli olmaz ee zaten fıstık gibi kadın yanlız bırakmazlar onu estebanda kıskançlık krizleri yüzünden kalpten gider | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 38 Nerden : İstanbul(Kış),Çınarcık(Yaz) Kayıt tarihi : 28/11/09
| |
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Çarş. Mayıs 12, 2010 3:44 pm | |
| ayyy yine çok güzel bi bölümdü canım ellerine sağlık valla ya....yanlız maria iyi kıvırdı,ama tabi estebanın hala şüpheleri var marianın biraz kendini toparlaması gerek böyle giderse valeria estebanı alacak valla burdan senaryonun içine dalar yolarım o valeria cadısını...estebanda ayağını denk alsın...mariamı üzerse onada kıyarım | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Çarş. Mayıs 12, 2010 6:09 pm | |
| of ama of yaa begüm sana sarılp öpmek istiyorum yaa,( bu nasıl bi cümle acabaa kendimden korktum ) süperdi yine kız ben geceyi çok merak ediyorum kesin bişey olucak yaa kesin of çok heyecanlandım.çok güzel yazmışsın gerçekten mutlaka gel bizim okula kız çekeriz bunları çok çok çok güzel ellerine sağlık heyecanla bekliyorum şu geceyi yaaa :D Of mariam kurban olurum ben sana üzülme sen.yaaa sen şu yönetmene at bu senaryoyu kızım çeksin devamını ya cidden gözümde canlandı süper olur yaa olmadı biz çekelim ama burda vicky yok yaa ( | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Perş. Mayıs 13, 2010 7:42 am | |
| beğenmenize çok sevinidim kızlar,çook teşekkür ederim:) didem yine vale'yi paralamaya hazır:) ama bu sefer ben de kızmaya başladım vale niyeti belli etmeye başladı,esteban'ın ayağını hiç denk alacağı yok, anlamıyor ki ne olduğunu garibim,gerçi o dangalak da maria'nın tüm yokluklarından istifade edip hemen yeşil ışık yakıyor vale'ye ay 50 oldu kadına "iyiki buradasın" dediği,göreceğiz bakalım iyi ki orada mı yoksa keşke gelmese miydi? ben de kızıyorum didemcim bunlara artık fulyacım doğru tahmin bu gece bişiler olucak ama ben asıl olayları arjantin'e saklıyorummm arjantin daha heyecanlı olacak bu arada maria'ya ben de hiç kıyamıyorum ama bugünler de geçer.. ay fulya öyle çalışıyorum ki gelebilmek için yanına,gelsem süper olur cidden:) burada çekelim bence,elimizde bir vicki var zaten bi cesar bulmak lazım,bir de valeria | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Perş. Mayıs 13, 2010 8:21 am | |
| vale bulmak kolay :D bence biz oynamalıyız begüm esterella ol sen didem vivian ol şimdi erkeklerinizi seçin bakalım | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
Mesaj Sayısı : 847 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları C.tesi Mayıs 15, 2010 7:35 pm | |
| canım yüreğine sağlık harika bir bölüm marianın bu durumu beni çok üzüyor ama eminim üstesinden gelicek ve arjantin vakti geldi...bana kalırsada bir çok olaya gebe bu arjantin gezisi devamını sabırsızlıkla bekliyorum canım | |
|
| |
lasfieras Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 42 Nerden : sarajevo Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Ptsi Mayıs 17, 2010 10:47 am | |
| canım süpersin ya şu arjintin macerasın sabırsızlıkla bekliyorum ve sonrasını tabiki | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Çarş. Mayıs 26, 2010 1:41 pm | |
| offfffffffff begümcüm ya nolur o çocuk estebanın olmasın ayrıca valeria sanki telde konuşurken emin değilim gibilerinden bişiler dedi umarım çocuğun kimden olduğuna emin deildirde esteban birazda olsa kurtulur yoksa mariayla olucakları tahmin bile edemiyorum kadın zaten hasta bide bunu öğrenirse yıkılıt ve estebanı affetmez....ayrıca bende şu ajtinde neler olucak çok merak ediyorum canım çok güzel bir bölümdü umarım devamı hemen gelir | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Cuma Mayıs 28, 2010 10:36 pm | |
| Anaaam ne zilloş karı babadan emin değil yaaa :D bence de değil esteban ondan çocuk yapmaz (bu nasıl bi cümle oldu ki ) Sinir oluyorum bu şapşal valeye yaaaa esterellanın tavırlarına ilk defa bayılıyorum yaniiii,efferin asi kız alkışı hakettin.pisssss paçoozzz hıh. Begüüüüüüüüüüüm didemle yaramıza parmak bastın sonunda vickyi düzgün giydirdin yaaa off sinir oluyorum fıstık gibisin neden rahibe gibi giyiniyosun kiiii bayıldım o sahneye yaaa,sanki ben izledim onların salona girişini. mükemmeldi canım ellerine sağlık | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları C.tesi Mayıs 29, 2010 7:56 pm | |
| kızlar beğendiğinize çok sevindim:) didemcim vale "emin değilim" dedi ama işler daha da arap saçı olacak.. şöyle dersleri bi hafifletsem,arjantin olayını kağıda dökücem.. ama esteban'dan sürpriz çıkışlara hazır olun! yeni bir karakter karakter eklenecek kadroya.. bu arada fulya "zilloş"a bayıldım:)zilloşun hakkından bir tek esterella geliyor,o da şimdilik.. esterella maria'yı "acıların kadını bergen"e çevirmişti,biraz da bunla uğraşsın dimi ama:) fulyacım vallahi benim de en beğendiğim sahne salona giriş sahnesi, izliyor gibi oldum ikisini..çok tatlılardı.. vicki'nin bu dizideki tarzına ben de kızıyorum,ay at şu pantolonla ceketi üstünden.. tamam ana rosa gibi yarı çıplak,yaprakla dolaş demiyoruz ama fıstık gibisin değiştir tarzını biraz,125 bölüm boyunca etek-ceket,pantolon-ceket.. ama yine de afet bir kadın yaşına göre | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları C.tesi Mayıs 29, 2010 8:06 pm | |
| ay kızlar,ben bunadım galiba:roll: eski senaryoları okuyordum,esteban'a ödül verecek olan arkadaşı rigoberto'ymuş,ben onu bu bölümde habire ricardo diye konuşturdum, kendi uydurduğu karakterlerin adını unutan bi manyak benim sanırım | |
|
| |
lasfieras Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 42 Nerden : sarajevo Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Çarş. Haz. 09, 2010 11:52 pm | |
| ay aşk adamıımız ödülüde aldı herkes nasılda imrenerek baktı esteban ile maria ya. begümcüm harikasın canım | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
Mesaj Sayısı : 847 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Paz Tem. 11, 2010 12:22 am | |
| canım harika birbölüm artık film kopacak esteban ya oyy kıyamam ben ona başarılıdamı olurmuş pandam benim devamını bekliyorum hayatım | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Ptsi Tem. 12, 2010 10:20 am | |
| ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim ve gelirgelmez begüm yazmış mı diye baktım yazmış tabiki datlum canım çok güzeldi yine.Ya ben bunu okurken neden ağzım tam olarak kulaklarıma değiyor acaba :D valeriayı öldürmek istiyorum.Zilloş yırtık dondan fırtlıyor anca tipsizzz,maria varken yakşaşmaya çalışıyor halaa boşunba uğraşmasın bizimkiler körkütük aşık birkeree Esterellanın tepkisi şaşırttı beni aferin ama ilk defa olgun davrandı ortalığı karıştırmadı ) Canım sabırsızlıkla bekliyorum,Ellerine sağlık.Ayyh yazasım geldi | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Ptsi Tem. 12, 2010 6:35 pm | |
| derya ablacım,özgecim,fulyacım çok teşekkürler yorumlarınız için:D fulya kızz gözün aydın büyük ihtimalle vale gidici son bölümlere doğru, ama bizimkiler fena kapışacak söyliyim.. esterella ilk kez saçmalamadı cidden,afferin kızımıza, özgecim seninde dediğin gibi ipler kopacak yakında... fulyacım sen de yaz artık inan ölcem merakımdan uzuuun bi bölüm yaz hem de şöyle | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Ptsi Tem. 12, 2010 7:08 pm | |
| bebeğim tail nasılsa zaman bol geçen seneki gibi sürekli yazarım.bu arada bir yıl oldu hakikaten vay canınaaa | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Cuma Tem. 16, 2010 2:22 am | |
| canım benim ya acayip güzel bir bölümdü yine devamını acale yazarsan çok sevinicem esteban ve valeriayı arjantinde çok merak ediyorum gerçi sen bazı sinyaller vermiştin orda olucaklar hakkında ama esterella varken ne olabilir bilmiyorum şu valerianın kızı ortalığı karıştırıcak gibi....maria ya çok üzülüyorum canım ya tek başına bütün herşeyin üstesinden gelmeye çalışıyor ama ispanyaya gitmek için estebana ne yalan uydurucağını ve kiminle gidiceğini merak ediyorum aklıma valeria geliyo tabikide ama omu olur artık bilemiyorum....ellerine sağlık tatlım | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Cuma Tem. 16, 2010 10:36 am | |
| çok teşekkür ederim didemcim maria'ya ben de çok üzülüyorum..ispanya'ya gideceği isim ise bu akşamki bölümde ortaya çıkacak... | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Cuma Tem. 16, 2010 11:12 am | |
| Anam :'( Mariam kıyamam kötü oldum,nasıl gidicek oraya teka mi olucak,oraya gitmesi bişeylar çıkarıcak sanırım zaten kadın hasta esteban başka yerlere çekip üzmesin de ( Valeriaaaaaaaaaaa sizden utanmasam küfür edicem yaaa offf it pislik geriizekalı boğucam yellozu yaaa öpücek utanmasa Aferin esterella kızım aferin seviyorum senii annene neler çektirdin elalemin şıllığına daha beterini yapmalısın kız çok güzeldi öldüm,bu arada bu akşam derken :D kız yine mi ekliycen yoksa :D ben de ekliycem bugün inşallah yoksa didem kesicek beni | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Cuma Tem. 16, 2010 8:00 pm | |
| teşekkür ederim fulyacım beğenmene sevindim:)akşam yine yazıcam canım evet:) vale'ye bende kızıyorum,hep duygusala bağlayıp sırnaşıyor esteban'a.. ama esteban'da da suç var,o da öpüşmeye hazır resmen.. mariacığıma hiç kıyamıyorum... esterella takdirleri topluyor hepimizden anlaşılan.. annesine kan kusturmuştu,şimdi sıra vale'de... | |
|
| |
| siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları | |
|