| siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları | |
|
+6Fulya evora_fan nataliaya Admin lasfieras pallas 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
pallas Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Perş. Şub. 11, 2010 12:17 pm | |
| çok teşekkür ederim fulyacım:)hemen yazmaya çalışıcam ama malum dersaneydi sınavdı derken canımızı çıkarıyorlar canım yaa sen de amor eterno'yu yaz artık çatladım burda vallahi özlettin omar'la paula'yı bu arada aramızda vale'yi seven bir tek kişi yok sanırım...ben de dahil olmak üzere.. gerçi ona da hak veriyorum...şimdi artist gibi adam elinden kaçtı,kolay mı.. tam evlenecekken vazgeçti,çocukla bıraktı vale'yi esteban, buna rağmen yine iyi davranıyor,acıdım şimdi.. ama tabii maria'ya daha çok üzülüyorum canım ya,çok sinir oluyor vale'ye.. bu arada amor eterno'yu kullanacağım senaryo üzerinde çalışmaya başladım.. güzel birşey olacağa benziyor bakalım, ama bu sefer dizi değil kendi hayatları olacak salvador'un dizisinde oynayacaklar ama gerçek hayatlarını senaryolaştıracağım yani cesar ve victoria olarak oynayackalar senaryomda aslında sürpriz yapacaktım size ama sabredemedim.. kısaca konu şu; salvador bizimkileri zorla da olsa yeniden bir araya getiriyor ve kabul etmek istemeseler de onlar da anlıyor birbiri için yaratıldıklarını.. aşktan kaçamayacaklar,meksika basını,fanları,vivian ve omar... artık herşey anlaşılacak.. büyük sürprizlerim var daha şimdilik bu kadar yeter.. | |
|
| |
Fulya Atilio Montenegro "Mariana de la Noche"
Mesaj Sayısı : 198 Yaş : 35 Nerden : Mexico Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Perş. Şub. 11, 2010 12:58 pm | |
| ayy begümmmmmmmmmmmm harika nasıl aklına geldi ay nasıl heyecanlandım şimdi elim ayağım karıştı zor yazıyorum vallahi begüm hemen başla lütfen yaaa bu senaryolar beni nasıl mutlu ediyo anlatamam gerçekmiş gibi geliyo hele bu düşündüğün harikaaaaaaaaaaaaaaa | |
|
| |
nataliaya Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 35 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Cuma Şub. 12, 2010 11:56 am | |
| ay begüm ölcem meraktan çok heyecanlı olacağa benziyor şu yeni senaryo ben başka bi sitede ispanyolca olsada okumaya çalışmıştım ordada kızlar cesar ve victoria yı salvadorun dizisinde oynatıyolar ve aralarındaki aşkı anlatıyolardı victoria ve cesar olarak ama senin hikayen tabikide beni daha çok heyecanlandırıyor umarım onuda yazmaya başlarsın ve hemen okuruz ay acayip heyecalandım | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Cuma Şub. 12, 2010 12:24 pm | |
| ay ben de düşündükçe çok heyecanlanıyorum kızlar, sahneler falan gözümde canlanıyor.. ama yakın yakın başlayamayacağım çünkü iki senaryoyu birden yürütmem imkansız:( haziranda sınav olacak ya, siempre el amor nisan gibi final yaparsa sınavdan hemen sonra başlıcam yaz sezonu için düşünmüştüm aslında, hemen oturup yazmak istiyorum ama la madrastra da olduğu için ikisi çok zor olacak, sizden gelen tepkiler beni çok mutlu etti, senaryoyu toparlamaya çalışıyorum şu sıralar konu bahsettiğim gibi, replikler falan aklımda canlanmaya başladı.. ama iyice bir toparlayıp ondan sonra başlamak istiyorum ki karşınıza iyi bir dizi çıkartabileyim | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
Mesaj Sayısı : 847 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları C.tesi Şub. 13, 2010 12:46 am | |
| Begümcüm harikasın hayatım valla okurken ne heyecanlandıum anlatamam diyarbakırdayken okusamda yorum yazamıyordum şimdi ist a gedim yatay geçiş işlemleri faln ancak fırsat buldum.
valeria maria ya gol attığını zannediyor ama çok yanılıyor bence bu arada marianın bayılmaları inşallah kötübirşeye çıkmaz
diğer senaryoya gelince ise süper bir fikir cnm sabırsızlıkla bekliyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Ptsi Şub. 15, 2010 11:00 am | |
| of yaaaaa harikaydı.çok seviyorum ben bunları yaa.valeriaya böyle davranması beni çıldırtıyo yaa maria şahit olsa da görse maria bebeğe bakamadı öldürdü beni burda yaa canım benim bi de bebek istiyomuş yine biliyomusun tabi gerçekte.ben de diyorum ki omardan ne çocuk yapıyosun yaa git cesar'a :D ellerine sağlık canım harikaydı | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Ptsi Şub. 15, 2010 12:12 pm | |
| teşekkür ederim fulyacım beğendiğine çok sevindim:) kaç bölümdür kavga kavga bu bölüm biraz sakin geçsin istedim, maria çok tatlıydı yaa bi bilmiş bilmiş "8 aylık bebekle başa çıkabilirim"demez mi.. çıkamadın işte.. esteban'a bayıldım zaten bu bölümde,nasıl dalga geçiyor maria'yla e adam iki çocuk büyüttü tek başına tabi bilir o kadarını.. sonra da uyuyup kaldı üçü birlikte yorgunluktan...çok tatlılardı gerçekten. victoria gerçekten düşünüyormuymuş bir bebek daha..inanmıyorum yaaa, tamam mutlulukları bozulmasın istiyorum ama cesar'la ikisini evli görmek istiyorum yaa bende.. ne çocuğu şimdi omar'dan... gerçi kocası omar,ne biçim bi soruydu bu.. ama cesar'a gitmesi konusun da ben de ısrarcıyım gerçi bir de vivian sorunumuz var tabii o ayrı | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Ptsi Şub. 15, 2010 8:08 pm | |
| victoria viviana bin basar konuya direk burdan daldım napim dayanamadım ay canım ya çok güzel çok sevimli bir bölümdü mariaya bayıldım resmen çok tatlıydı ya tabi estebanın dalga geçişleride süperdi ah keşke 3 ü birlikte uyurken şöle bir fotoları olsaydı ah ah ne güzel olurdu...valeria cidden çok gıcık ya her seferinde bunu sölüyorum ama napim defolsun gitsin estebanla esteralla da süperdi tabi...estebanın bu kadınlarla başı belada ama suç yine kendisinde bir karar veremedi fikirleri konusunda... canım umarım devamını kısa sürede yazarsın tadi damağımda kaldı resmen.... | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Salı Şub. 16, 2010 6:26 pm | |
| teşekkür ederim didemcim çok mutlu oldum, üçünün uyurken fotoğrafını koymayı çok istedim aslında ama, hayalimde olduğu için fotoda hayal olarak kaldı, sana aynen katılıyorum maria çok tatlıydı, esteban zaten dünyalar şekeriydi amaaa valeria...bu kadın var yaa,ay esteban da "istemem yan cebimo koy" modlarına,maria'sından da vazgeçemiyor,çok kızıyorum ona... | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Ptsi Şub. 22, 2010 11:56 am | |
| Offf çok kötü oldum ağlıycam şimdi Tabi iyileşiceksin mariam.Çok fena oldum begüm yaa bi an gerçek gibi geldi,amanAllah korusun naparım ozaman Begümmmm hemen yaz nolurrr.Bu estebanı boğucam haa bi de sarıldı yaaa sarıldı utanmadan offff Ellerine sağlık canım sabırsızlıkla bekliyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Ptsi Şub. 22, 2010 2:41 pm | |
| ya mariam güçlü kadındır iyileşicek tabikide öyle olması lazım nelri yendi bunuda yener.....ama bu estebana söylememe işleri umarım ortalığı karıştırmaz begümcüm ellerine sağlık umarım devamı yakındır:)) | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Cuma Şub. 26, 2010 4:13 pm | |
| Ay fena oldum yaa.kııız şu gelen adamla valeriayı başgöz edelim de kurtulalım cadalozdan :D Kıyamam mariamaaa o orda hasta bizim beyefendi valeriayla hıhhh Çook güzeldi kıııııııııız bekliyorum busefer kısa olmuş tadı damağımda kaldı | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Çarş. Mart 03, 2010 11:30 pm | |
| canım ellerine sağlık....baylıyorum ben bu estebanla maria ya yeerim ben onları yaaa.... | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Cuma Mart 05, 2010 7:51 pm | |
| ellerine sağlık canım.eriyorum resmen okurken | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
Mesaj Sayısı : 847 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Paz Mart 07, 2010 3:12 pm | |
| Begümcüm yüreğine sağlık ah mariam ya okurken insan kötü oluyor esteban bilse karısını normal halinden milyon kat daha fazla koruru eminim ama onun mariaya olan bu büyük aşkıda bir şeyin gözümden kaçmasına engel olamıyor evet esteban maria ya tapıyor ama valeria ya karşıda boş olduğunu söyleyemeyiz ve şu çocuk..bence dengeleri alt üst edebilir | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları C.tesi Nis. 03, 2010 4:48 pm | |
| canım ellerine sağlık....umarım bu valerianın kızı estebandan deildir mariadan başkasından çocuğu olmasına dayanamam hem estebanda istemiyodu zaten....nolur begümcüm estebandan olmasın maria bu sefer affetmez işler iyice karışır bu sefer esteban toparlayamaz mariasız kalır ama estebandan deilse bile işler kaarışıcak gibi geliyo bana canım umarım bu seferki ara çok uzun sirmez özlemişim valla devamını bekliyorum.... | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları C.tesi Nis. 03, 2010 6:14 pm | |
| Of yaaa umarım değildir estebanın ben de estebann mariadan başkasından çocuğu ollsun istemiyorum sanki beni aldatmış gibi geliyo Canım sen de benim gibi arayı çok açtın,noluyo bizee çok güzeldi ellerine sağlık,bekliyoruz sabırsızlıklla. | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları C.tesi Nis. 03, 2010 7:59 pm | |
| fulyacım,didemcim yorumlarınız için çok teşekkür ederim canlarım bakıyorum burada herkes,maria'dan önce ayaklanmış durumda:D kimse o çocuğunun esteban'dan olduğunu kabul etmek istemiyor.. şöyle bir ipucu vereyim,didemcim dediğin gibi her iki durumda da işler fena karışacak.. fulya'cım haklısın arayı epey açtık vallahi,ama hep aklımda bi oturup yazamadım,malum sınav:( seneye marmara'ya gelebilmek için çok çalışıyorum, okulunda öğrenicem artık inş. senaryo yazmayı ) ama bu akşam devamı gelir muhtemelen,çünkü la madrastra bitince asıl büyük projem var bildiğiniz gibi gerçek cesar ve vicki'yle. | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Çarş. Nis. 07, 2010 3:40 pm | |
| oooooooffffffffffff ne soluksuz ne doyumsuz bir bölümdü böyle begüm dağıttın beni yaaa.Ben geçtim arada çok sevindirik oldum sanki gerçekten maria ve esteban beni konuştu ne güzel br his yaaaaaaaaa :D Ay bilemedim nereyi anlatsam offf...Romantik bir gece haaa bak ne fanteziler kurdum ben şimdi :D Ee bizimkileri tanıyoruz artık nasıl bir gece olduğunu çok iyi anladık :D Canım süperdi yaaaa bayıldımm.Ellerine sağlık. Pazar günü ilk sınav var dimi canım başarılar,inşallaaaaaaaaaaah yanıma geliceksin süper olucak vallahi Tüm gün bizimkileri konuşuruzz,senaryo çalışmaları yaparız,kısa film çekeriiiz | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Çarş. Nis. 07, 2010 7:19 pm | |
| ay inş. fulyacım yaa o kadar çok istiyorum ki marmara'ya gelmeyi böyle hayal edince bile çok mutlu oluyor insan,kısa filmler,senaryolar... tam bizlik tam | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Perş. Nis. 08, 2010 12:06 pm | |
| umarım istediklerininz olur şekerleerim begümcüm ellerine sağlık yine çok güzel bir bölümdü ah ah fulyanında dediği gibi bizimkileri bildiğimiz için o gecenin süper olduğundan hiç şüphem yok....of ya cesarla vickymi yeniden beraber izlemek istiyorum ben hayatımda bu kadar yakışan bir çift gördüğümü hatırlamıyorum umarım en kısa zamanda yeniden bir projede buluşurlar tabi başrol olarak ve beraber | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Perş. Nis. 08, 2010 8:36 pm | |
| ay umarım didemcim yaa, ben de çok istiyorum onları yeniden birlikte görmeyi, ama sanki bilerek yapıyorlarmış gibi, cesar varsa vicki yok, vicki varsa cesar yok.. sanki kaçıyorlar birbirilerinden ama umarım başrol olarak birlikte görebiliriz şu yapımcıların hiç mi kafası çalışmıyor bilmiyorum ki,bu kadar uyumlu bir çift olamaz, sanki rol değil gerçek...bir araya getirin işte bizimkileri | |
|
| |
lasfieras Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 42 Nerden : sarajevo Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Çarş. Nis. 28, 2010 11:11 am | |
| harika canım bir nefesta okudum uzun bir aradan sonra ço iyi geldi benim endişelendiğim nokta esteban ile valerianın arjintine yanlız gitmeleri | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Çarş. Nis. 28, 2010 11:21 am | |
| teşekkür ederim derya ablacım esteban'la valeria'nın arjantin'e yalnız gitmesine gelince ipler zaten orada kopacak | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Çarş. Nis. 28, 2010 4:19 pm | |
| begüm beni öldürücekmisin işler orada kopucak derken ay çok heyecanlandım canım bu heyecanla umarım bizi fazla bekletmezsin gerçi bu bölüm için bekledik ama deydi çok güzel bi bölümdü maia estebana ne dicek acaba gerçeği söyliceğini hiç sanmıyorum bakalım ne yalan uydurcak....canım nolur estebanla valeria yakınlaşmasın yoksa o valeninde estebanında yakasına yapışırım ellerine sağlık canım.... | |
|
| |
| siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları | |
|