Cesar Evora Turkısh Fanclup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Cesar Evora Turkısh Fanclup

Cesar Evora ile ilgili herşey

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
"ENTRE EL AMOR Y EL ODİO" dizisinin 50. bölümü eklenmiştir

siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları

+6
Fulya
evora_fan
nataliaya
Admin
lasfieras
pallas
10 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Sonraki
YazarMesaj
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları - Sayfa 10 Empty
MesajKonu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları   siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları - Sayfa 10 Icon_minitimePaz Eyl. 26, 2010 9:50 pm

Begüm te amo tambien...
canım özlemişim ya valla bir solukta okudum..enfes bir bölüm olmuş yüreğine sağlıkk..
mariam iyleşsin bir an evvel ya...
ve esteban...aaa ne diyeyim ben ona...
canım hemen yaz bekliyorum..
https://cesarevorafans.forummotion.com
nataliaya
Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları   siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları - Sayfa 10 Icon_minitimePtsi Eyl. 27, 2010 3:34 pm

ayyyy çok güzel bi bölümdü...ya mariayla esteban birbirlerini özlemediler galiba telefonda bile konuşmadılar bu bölüm Very Happy valla ben ikisini bir arada görmeyi özledim maria artık iyileşsin ya Sad onu öyle düşününce kötü oluyorum estebanın umurunda bile deil marianın naptıgı kadını aramıyo bile o valeriayla takılsın bakalım ohh keyfi yerinde....begümcüm devamını sabırsızlıkla bekliyorum çok güzel ve uzun yazıyosun eminim kızlarda benim gibi doya doya okuyolardır....
esranslhn
Mariano Delafuante "Luz Clarita"
Mariano Delafuante
esranslhn

MesajKonu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları   siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları - Sayfa 10 Icon_minitimeÇarş. Ara. 29, 2010 1:40 pm

Bakalım Esteban Maria ve çocuklarına bir kızı daha olduğunu nasıl açıklayacak?Maria da tam iyileşmeye başlamışken böyle bir haber alırsa yıkılır. Crying or Very sad

Maya'ya gelince.Ona da üzülüyorum.Neden anne-babanın günahı çocukların üzerine kalır ki?Sonuçta bu şekilde doğmayı Maya istemedi.Arada kalan ne olursa olsun hep çocuklar oluyor.Sadece bu senaryo için değil.Her zaman için. Crying or Very sad

Neyse Begümcüğüm.Eline sağlık yeniden. Smile

En son esranslhn tarafından Ptsi Ocak 31, 2011 11:43 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
https://FaceBook=http://www.facebook.com/profile.php?id=100000171
pallas
Eugenio Lizarde
pallas

MesajKonu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları   siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları - Sayfa 10 Icon_minitimePaz Ocak 09, 2011 4:23 pm

teşekkür ederim canım:)
vallahi nasıl açıklayacak bilemiyorum ama bomba etkisi yaratmaması için esterella ve maria'nın önceden öğrenmesini sağladım senaryoda..şimdi bilmeyen bir hector kaldı..ama yine de maya'yı kabullenmeleri zor...
gerçi maria'nın zorluk çıkracağını pek sanmıyorum..o da senin gibi düşünüyor çünkü..
hepsi Alba'nın başının altından çıkıyor bu mikroplukların..
Fulya
Atilio Montenegro "Mariana de la Noche"
Atilio Montenegro
Fulya

MesajKonu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları   siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları - Sayfa 10 Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 11:48 pm

bebeğim yazamadım yeni kısmet oldu. çok özlemişim anlatamam, ki yine özledim. Noldu bize kııız ben ilk zamanlar hergün bir bölüm yazıyordum inanamıyorum nasıl yetiştiriyormuşum. Şimdi aylar oldu :/ Didem bile sormaktan vazgeçti kızcağaz ya Sad((
valeryadan tiksiniyorummmmmmmmmmmmmmm ölsün o zilloş. Maria bir silkelensin kendine gelsin adam olsun bu ne güçsüz kadın tipleri yaa yakışıyor mu. Ne badireler atlattı o. Maria öğrenince Estebandan ayrılmazsa gözüme gözükmesin Very Happy
mehri
Mariano Delafuante

MesajKonu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları   siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları - Sayfa 10 Icon_minitimePerş. Ocak 27, 2011 10:48 am

meraba.valla dun okudum hepsini.cok guzel yaziyorsunuz.nolur devaminida yazin merakdan catlayacagim.yazin ya nolur.
pallas
Eugenio Lizarde
pallas

MesajKonu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları   siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları - Sayfa 10 Icon_minitimeC.tesi Ocak 29, 2011 11:31 pm

Ay fulyacım ben de anlamadım yaa,öss'ye hazırlanırken deli gibi yazardım,şimdi araya iş girdi güç girdi derken böyle oluyor yazdığım senaryoyu bile eklemeye vaktim olmuyor bazen yaa..ne güzeldi önceden,iki güne bi okurduk mutlaka ikisinden birini,bi an önce silkinip kendimize gelmemiz lazım lol!
valeria'dan daha çooooooooooooooook tiksineceksin canım esteban'a neler yapıyor neler..
maria'ya gelince üzerine ölü toprağı serpildi garibimin ama dönüşü bomba olucak merak etme,ayrıca esteban'ı
kıskançlık krizlerine girmiş olarak göreceğiz ekşın ekşın ekşın yani Very Happy
Ayrılma konusu demişken ayırmayı düşünüyorum bizimkileri ama nasıl barıştıracağım hakkında en ufak bi fikrim yok,acil yardımın lazım Laughing

En son pallas tarafından C.tesi Ocak 29, 2011 11:32 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
pallas
Eugenio Lizarde
pallas

MesajKonu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları   siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları - Sayfa 10 Icon_minitimeC.tesi Ocak 29, 2011 11:32 pm

Mehricim en kısa zamanda ekleyeceğim beğendiğine sevindim Smile
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları   siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları - Sayfa 10 Icon_minitimePaz Ocak 30, 2011 1:46 am

Begümüm çok geç bir yorumla geri döndüm hayatım..kusura bakma ..
öncelikle sen harikasın canım ya...gün geçtikçe heyecanın dozu artıyor..esteban nihayet maya ile ilgili gerçeği öğrendi şimdi en önemlisi maria nın tutumu ama ben marianın tutumunuda az çok tahmin edebiliyorum...ah estebanım an sen ortada aşk tanrısı gibi dolaşırsan böyle olur işte...hadi bakalım ayıkla pirincin teşını...begümüm en kısa zamanda yeni bölümü bekliyorum cnm Wink
esranslhn
Mariano Delafuante
esranslhn

MesajKonu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları   siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları - Sayfa 10 Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 11:42 am

Eline sağlık Begümcüğüm.Yine ayrıntılı bir yorum yapmadan geçemem.

Maria bu sefer Esteban'ı fena haşladı.Haklı olarak.

Maya konusunda beklediğim gibi bir tavır takındı.Aferin.

Madem ki Maria'nın rakibeleri zamanında başka kozlar kullanmış,Maria da bu sefer hastalığını itiraf edip Esteban'ı kendine yeniden bağlasın.Hastalar hassas olur ya Esteban da mavi boncuklarını sadece Maria'ya dağıtır.
mehri
Mariano Delafuante

MesajKonu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları   siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları - Sayfa 10 Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 11:31 pm

oh be sonunda.valla her gun bakiyorum yazdinizmi deye.cok tesekkur ederim.ellerinize salik yine harika olmus.valla okudukca o kadar heyecanlaniyorum ki kendimi bile taniyamiyorum.qaliba esteban mariadan supelendi,acaba hastaligini oyrene bilecekmi.mayanin estabana olan tepkisini merak ediyorum.insallah devamida gelir.heyecanli yerinde bitti yaa.
mehri
Mariano Delafuante

MesajKonu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları   siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları - Sayfa 10 Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 11:49 pm

ayrilmalari kolay ama barismalari nasil olmali.boyle ayrilsinlar ayri evlerde kalsinlar ama bosanmasinlar.sora maria estebani kiskanclikdan delirtsin ama estebanda bos durmasin barismaya cabalasin.ama bu o kadar kolay olmasin.ve bir gun o gizli evde bir birlerinden habersiz karsilassinlar.tabi ilk basda sasiracaklar sora ama barissinlar.ve problemleri birlikde asmaya calissinlar.ve yada cocuklarda barisdira bilerler.evet bu benim fikrim ama en iyisini begum sen biliyorsun.nasil yazsan bize hosdur. Very Happy
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları   siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları - Sayfa 10 Icon_minitimeSalı Şub. 01, 2011 12:55 am

Begümüm enfes bir bölüm cnm bayıldım...marianın çıkışıda çok iyi oldu...esteban bunu telefonla söylemekle iyimi yaptı bilmiyom ama çokşey değişecek gibi...şu bir gerçekki esteban dürüst davrandı ve söyledi maria ondan hastalığını gizliyor...estebanın bunu keşfetmeside uzun sürmeyecek gibime geliyor...
MAYA bana herşeyin düğüm noktası ve çözümü o olacak gibi geliyor..
yüreğine sağlık cnm devamını sabırsızlıkla bekliyorum
lp-seyda
Jaime Dumas "Gente Bien"
Jaime Dumas
lp-seyda

MesajKonu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları   siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları - Sayfa 10 Icon_minitimeC.tesi Şub. 05, 2011 5:55 pm

yaaa güzel yerde bitti maria bence hastalığını çocuklara söylemeli esteban bilmemeli maria evden falan ayrılsın çocuklar babalarının valeria ile öpüştüğünü duysun ona cephe falan alsınlar esteban kendini onlara affettirmeye çalışsın sonra estrella sinirli agresif bir tip yaaa.... babası kendini ona affettirmeye çalışırken annesini hasta olduğunu söylesin öyle olunce esteban üzüntüden ne yaptığını düşünsün vursun başına dağlara taşlara falan.. maria da estebanı aldatsın esteban kıskançlık krizleri geçirsin falan koşsun maria nın peşinde kapılarında yatsın... maria ölecek falan diye ondan ayrılacam diye kahrından üzüntüsünden çöksün adam burnu sürtüncede maria affetsin gene barışsınlar konu cesar olunca insan üzlmesine dayanamıyor..Very Happy.. ama esteban bu valeriayla tamamen mariayı aldatmasa bari yaaa şimdi sadece bi öpücük olayı var ama TAMAMEN KENDİNİ BIRAKMASA BARİ...valeria bırakır yani sonuçta karşısındaki esteban..Very Happy
pallas
Eugenio Lizarde
pallas

MesajKonu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları   siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları - Sayfa 10 Icon_minitimePaz Şub. 06, 2011 11:25 pm

özgecim çok teşekkür ederim canım benim:)dediğin gibi esteban'ın tüm olan biteni telefonda anlatması hoş olmadı ama bi an önce anlatıp yükünü hafifletmek istedi...maria'nın hastalığına gelince...sakladığı için estebandan baya tepki alacak..ama yerini pür ilgiye bırakacak o tepki:)
ve maya...fulya'nın deyimiyle "zilloş" bi tip değil değil Allah'tan kızımız...anasına çekmemiş..
ve dediğin gibi düğüm noktası olabiliecek potansiyele sahip...
en kısa zamanda ekliyorum canım:)
mehri
Mariano Delafuante

MesajKonu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları   siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları - Sayfa 10 Icon_minitimePaz Şub. 06, 2011 11:39 pm

hadi insallah sabirsizlikla bekliyoruz.
esranslhn
Mariano Delafuante
esranslhn

MesajKonu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları   siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları - Sayfa 10 Icon_minitimePtsi Şub. 14, 2011 11:43 am

Hector ve Estrella hatta özellikle Estrella Maya'ya hayatı zindan eder.Babasını da es geçmez artık eli değmişken.Öz anneleri olduğu halde Maria'yı zar zor kabul ettiler;Maya'ya kim bilir neler yapmazlar?! Mad

Çok heyecanlı bir bölümdü.Eline sağlık Begüm. Wink

Cehennem gibi olacak ileriki bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum. Twisted Evil
mehri
Mariano Delafuante

MesajKonu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları   siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları - Sayfa 10 Icon_minitimePtsi Şub. 14, 2011 3:05 pm

aynen ya.mayayi zor gunler bekliyor.ama sabirli ve anlayisli .kendini sevdireceyini umuyorum.hadi hayirlisi.ellerine salik cok guzel yazmissin.insallah devami cabuk gelir.
nataliaya
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları   siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları - Sayfa 10 Icon_minitimePtsi Şub. 14, 2011 4:10 pm

begümcüm yine harikalar yaratmışsın ellerine sağlık....yanlız benim bi şikayetim var Embarassed bu valeriadan sıkıldım ya estebanlı bölümler daha fazla ondan bi şikayetim yok doğal olarak ama esteban nerdeyse valeria da orda malum bu valeriayı yok etmek lazım niyeti belli....mariaya daha az yer vermişsin doyamıyorum... ayrıca estebanla çok ayrı kaldılar özledim bu ikisini bir arada görmeyi meksikaya dönüyolar ama ne olucağı belli değil maria çok kırıldı çok üzüldü Sad estebanın kıskançlıklarını özledim ona çok yakışıyo nolur şu estebanın kıskanması için bişiler yap çıldırsın istiyorum kendisinin valeria ile yediği haltların acısı çıksınnn.devamını heyecanla bekliyorum...
lp-seyda
Jaime Dumas "Gente Bien"
Jaime Dumas
lp-seyda

MesajKonu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları   siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları - Sayfa 10 Icon_minitimeSalı Şub. 15, 2011 6:34 pm

valla yaaa bende estrellaya pek güvenemiyorum ama anhel bile kendi kardeşleri olmadığını öğrendiklerinde böyle yapmadılar tabi o biraz farklı o ailenin içindeydi ama baba tarafında öz kardeşleri sonuçta o kadar kızcaklarını tahmin etmiyorum ama valeriaya çok kızar estrella böyle birşeyi bizden nasıl saklar falan ayakları... maria da yaa ne kadar aşık estebana estebanda ona ayyyy öldürecek bunlar benii... artık esteban ve mariayla olan sahnede gerçekten biraz fazla olsun estebanın kıskaçlıklarını marianın aşklarını özledik yaniii.... valeriada şimdi kızı aileye gircek ya çıkmaz evlerinden estebana sarkar...AYYYY ESTTEBANIM AHHH SEN MARİA YA VE KENDİNE DAHA NELER ÇEKTİRECEKSİN YAAA.....GERÇEKTEN KOY ARTIK ŞUU SINIRLARINI....HİSSEDELİM YANİİ...OLMUYO BÖYLEE.... Crying or Very sad Sad Mad
mehri
Mariano Delafuante

MesajKonu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları   siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları - Sayfa 10 Icon_minitimeÇarş. Şub. 16, 2011 12:23 pm

begumcum bravo cok guzel yazmissin.ellerine salik.insallah hep boyle cabuk cabuk yazarsin valla yoksa merakdan catlarim.
esranslhn
Mariano Delafuante
esranslhn

MesajKonu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları   siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları - Sayfa 10 Icon_minitimeÇarş. Şub. 16, 2011 2:31 pm

Nihayet güzel şeyler okuduk bugün.Harika bir bölümdü.O ne romantizmdi öyle?Eline sağlık Begüm. Very Happy

En son esranslhn tarafından Perş. Şub. 17, 2011 1:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları   siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları - Sayfa 10 Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 12:37 am

Begümüm harikasın !
Öncelikle maya ile valerianın diyolaglarına bayıldım...ve estebanın tutumu....maya onun yaşayacaklarını çok merak ediyorum..bu arada begümüm maya karakterini kim canlandırıyor???

Ve son yazdığın bölüm ahhh esteban romantik adam ya her eve lazım bitane bence...bayılıyorum ...
o nasıl bir süprizdir aynısı bana yapsa tez elden öbür tarafa giderdim heyecandan...ahhhh
yani böyle bir adamdan neden bu dünyada 1 tane var anlamıyorum
seni seviyorum esteban san roman

begümüm yüreğine sağlık !!
pallas
Eugenio Lizarde
pallas

MesajKonu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları   siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları - Sayfa 10 Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 12:55 pm

kızlar beğendiğinize çok sevindim,en kısa zamanda gerisi gelecek Very Happy
özgecimm esteban'a bende öldüm bittim son bölümde...adam aşk adamı resmenn..
maria'sına tapıyor yaa..ama valeria ile cilveleşmeden de duramıyor..
özgecim maya için ariadne'yi düşünmüştüm ..laura'ya da benziyor yani onun gibi zarif yapılı.
lp-seyda
Jaime Dumas "Gente Bien"
Jaime Dumas
lp-seyda

MesajKonu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları   siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları - Sayfa 10 Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 2:29 pm

ayyy ayyy bu nasıl bişeydişr yaaa şu anda aşkım nasıl depreşti anlatamam yaaa...ayyy maria yı otelin dışı8nda nasılda bekliyomuş o öyle hele ki marianın senin gibi bir rakibi varken şansı var mı kısmı allahım allahım ölüyorum burda şu anda AŞK KRiZİ geçiriyorum... bu adam tam bir aşk adamı yaaa....Very Happy:D:D...yalnız ben tek bişi isticem şu ımmm şey kısımlarına esteban ve marianın romantik gecelerinde ne olduğunu hepimizde biliyoruz ama böyle anlarda biraz daha detaya girsen çok mu kötü olur Twisted Evil Twisted Evil çünkü bizi demiyimde beni dizide etkileyen en büyük yerlerde maria ve estebanın tutku dolu öpüşmeleri ve.... neyse artık sen bilirsin işini yaaa...Very Happy:D:D:D... ama çok süper olmuş yani çok romantik bir bölümdü...MUHTEŞEMMM:... cheers cheers

Maria61 likes this post

siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları
10 sayfadaki 11 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Sonraki
 Similar topics
-
» siempre el amor(la madrastra devam...)