| siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları | |
|
+6Fulya evora_fan nataliaya Admin lasfieras pallas 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Kurucu Admin
Mesaj Sayısı : 847 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 16/06/08
| |
| |
mehri Mariano Delafuante "Luz Clarita"
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 33 Nerden : Azerbaycan Kayıt tarihi : 12/12/10
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Çarş. Mart 23, 2011 5:03 pm | |
| yine harikalar yaratmissiniz tesekkurler.nolur cabuk cabuk yazin,bu ne ya cok merakli oldum galiba.valla bu sozler kafami karisdirdi :(olaylar düğüm olmadan önceki son mutlu geceleridir bu).galiba kalqa falan edecekler ,gelecek bolumden ip uclarimi ,acaba...insallah hep mutlu olurlar.her seye gore tesekkurler.ellerinize salik. | |
|
| |
lp-seyda Jaime Dumas "Gente Bien"
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Çarş. Mart 23, 2011 7:16 pm | |
| ahhhh ne demek o yaa ne demek o daha yeni mutlu omuşlardı nasıl son gece olur ya.... allahım yaaaa nasıl olur yaaa maria hasta bi kadın üzülmemesi lazım yaaaa üzlümesin yaaa... ayyy ağlamak üzereyim burada mutlulukları o tutkulu aşkları bozulacağı için aman tanrım son gece olmayaydı ah son gece olmayaydı iyiydi.....ahahah ağlıyorum burda resmen yaa ayrılacaklar diyeee... biran önce yazda barışacakları bölüm çabuk gelsin..... AH BU ARADA ESTEBANLA MARİA AYRILIĞINA ÖYLE Bİ DALDIM Kİ ÇOK SÜPER YAZDIĞINI SÖYLEMEYİ UNUTTTUMMM.... ama son gece olmayaydı iyiydi... | |
|
| |
pallas Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Çarş. Mart 23, 2011 8:09 pm | |
| Şeydacım kendini bu kadar kahretme biliyorsun onlar ne birbileri ile yapabilir ne ayrı..ama bu mutluluk tablosu yakında bozulacak onu kesin söylüyorum ama bu değil ki yeniden biraraya gelmeyecekler.Ama günler biraz uzak:) | |
|
| |
nataliaya Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 35 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Perş. Mart 24, 2011 2:04 am | |
| begüm ellerine sağlık döktürmüşsün yine....yanlız herkes ara verdi özge ve fulyadan yeni bişiler malesef okuyamıyoruz bari sen arayı fazla açma inanılmaz güzel ilerliyor umarım devamı hemen gelir....valeria maria ya lanetler yağdırdı korkmaya başladım bu kadından gerçek yüzünü göstermeye başlıcak ama mariada az değildir esteban zaaflarına yenik düşsede maria yemez haddini bildirir uzak kalıcakları zaman üzülcem doğal olarak ama estebanın akıllanması için gerekicek diye düşünüyorum...bide artık şu juan icraata geçse gerardo da bişiler yapsın ya sürünsün.... son 2 bölümdür çok romantik ama maria yı üzücek garanti o yüzden sürünsün.... | |
|
| |
pallas Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Cuma Mart 25, 2011 12:06 am | |
| Evet canım yaa fulya'yla özge meşguller herhalde baya epeydir okuyamıyorum çok özledim,ben de elimden geldiğince hızlı yazmaya çalışıyorum biliyorsun bu senaryodan sonra gerçek hayatta birbirilerine aşık oldukları bir senaryo yazıcam senaryoya gelince beğenmene çok sevindim canım,bizimkiler epeydir başbaşa kalamamıştı iyi oldu valeria'ya gelince yavaş yavaş tırnaklarını çıkarıyor bakalım...gerardo ve juan oek yakında atağa geçecek,esteban'ın kıskançlık, krizleri maria'nın tripleri...tempo yüksek olacak... | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Cuma Mart 25, 2011 7:53 am | |
| insallah,sabirsizlikla bekliyoruz.merakdan olecem ya.hizli yazin nolur. | |
|
| |
lp-seyda Jaime Dumas "Gente Bien"
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Cuma Mart 25, 2011 2:10 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Paz Mart 27, 2011 8:12 pm | |
| yaşasınnnnn heyecanla bekliyoruzzzzzzz | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Salı Mayıs 24, 2011 1:36 pm | |
| neden devamini yazmiyorsunuz yaaa. | |
|
| |
xxxmeryem Marcelo Vargas "Corazon salvaje"
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 39 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 26/03/10
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Ptsi Ocak 23, 2012 5:40 pm | |
| senar yonun devamı neden yaz mıyorsunuz yoksa bundan sonra yazmıyacakmısınız hiçkimse sener yolara devam etmiyor sener yolar böylemi bitti yoksa | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Cuma Şub. 03, 2012 1:24 am | |
| hiçbukadar ara vermemiştiniz ne olur en kısa zamanda yazın devamını sabırsızlıkla bekliyorum birşeymi oldu yoksa oyüzdenmi yazmıyorsunuz ? | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Cuma Şub. 03, 2012 8:01 pm | |
| siteye uzun zamandır ulaşamıyoruz açımlıyodu şuan açıldığınada bakma heran gidebilir nedenini bizde bilmiyoruz... siteye ulaşılmayıncada malesef senaryolar yarım kaldı devam edermi bilmiyorum çok zaman geçti...bizde özledik... | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Paz Mart 10, 2013 9:19 pm | |
| aşk ve gurur planet pembede yeniden başlıyor patartesi başlıyor | |
|
| |
| siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları | |
|