| siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları | |
|
+6Fulya evora_fan nataliaya Admin lasfieras pallas 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
lasfieras Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 42 Nerden : sarajevo Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları C.tesi Eyl. 19, 2009 5:17 pm | |
| zaten ikiside olmadan olmaz esteban süper aşık maria ya bitanem ya o kadar engellere rağmen bir araya geldiler küçük kıskançlıklar ve diğer kişiler kolayca sarsamaz bu aşkı gerardo açık oynuyor oyununu esteban onnu nasıl durdduracağını biliyor beni daha çok ürküten Juan begümcüm diğer bölümü büyük sabırsızlıkla bekliyorum | |
|
| |
pallas Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları C.tesi Eyl. 19, 2009 6:55 pm | |
| teşekkür ederim derya ablacım, dediğin gibi gerardo açık oynuyor ama valeria tehlikesinin farkına biraz geç varacak maria yani küçük kıskançlıklar büyüyebilir | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
Mesaj Sayısı : 847 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Paz Eyl. 20, 2009 12:10 am | |
| dünyanın en genç ve karizmatik büyükbababsı inadı tuttu yakalayacak balıkları ama nerde bizimkinde şans esteba n büyük aşk insanıı kadınlar konusunda şanslı olduğu kadar balıklar konusunda şanslı değildi kızanlarıda hayal kırıklığına uğrattı tatlı panda.neyse ben ikisinin cilveleşmesine bayılıyom..harika bir bölüm valeri mariamızı üzmeye başladı begümcüm enfes bir bölüm olmuş hayatım sağol | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Paz Eyl. 20, 2009 12:17 am | |
| teşekkür ederim özgecim esteban'ın şu balık olayını çok sevdim bende... bu arada bizimki elinden gelse çocuklara "abi" dedirtecek kendine | |
|
| |
nataliaya Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 35 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Paz Eyl. 20, 2009 1:00 am | |
| Aaaaaaaaaaaa estebanım ne kadarda kompleksliymiş öle canım ya balık kısmına bende bayıldım çok sevimliydi bakalım esteban valeria hakkında mariaya ne açıklama yapıcak | |
|
| |
Fulya Atilio Montenegro "Mariana de la Noche"
Mesaj Sayısı : 198 Yaş : 35 Nerden : Mexico Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Paz Eyl. 20, 2009 11:14 am | |
| Canım harikasın,carmela'yla fernandonun sohbeti süperdi.Torun tombalak kısmında gülmekten yere yapıştım.Esteban suya düşünde iyice koptum,abi kısmı da süperdi çok tebrik ederim bayıldım gerçekten çok da uzun yazmışsın,Vicky'min en sevdiğim fotoğrafını koymuşsun terastaki var ya bayılıyorum ona. Maria sonunda anladı şükür yaaa,estebanı boğabilirim böyle sakladığı için sorun çıkıyo baştan anlatsa sorun olmaz ki dimi ama ! | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Perş. Eyl. 24, 2009 5:59 pm | |
| ay yerim onu ben balıkmı tutacakmış artistlik yaptıda suyu boyladı ama tatlı insan mariaya her zaman olduğu gibi yine haklı çıktı aaa esteban biraz laf dinlesen torunlarada bir güzel rezil oldu bizimki begümcüm ancak okuma fırsatı buldum çok güzel olmuş canım sabırsızlıkla diğer bölümleri bekliyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Cuma Eyl. 25, 2009 5:23 pm | |
| kızlar hepinize çok teşekkür ederim,uzun süre yazamadım 2-3 günlüğüne bi alanya yapıp geldim ama bir de bana sorun.. cesar yok,amor eterno yok,pasion oculta yok... delirdim... bu arada esteban'ın balık tuttuğu bölümü tekrar okudum da gerçekten de çok tatlı... nasıl da kompleks yapıyor maria'nın da dediği gibi abi dedirtecek çocuklara resmen... suya düşüşü ayrı komikti zaten... bu arada maria'nın gözü açıldı,afferim ona tenhada kıstırdı vallahi esteban'ı açıklasın bakalım neymiş,ne olmuş,kimmiş... değil mi ama... öyle maria'dan habersiz çaktırmadan cilveleşmek yok bundan böyle | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Cuma Eyl. 25, 2009 11:35 pm | |
| pallas güzel bi bölümdü teşekkürler... esteban bizim mariaya açıklama yapmak zorunda kaldı ama bizimkinin içine kurt düştü artık rahat durmaz bakalım bundan sonra neler olucak..... | |
|
| |
evora_fan Juan De La Cruz "El Privilegio de Amar"
Mesaj Sayısı : 75 Yaş : 40 Nerden : Edirne Kayıt tarihi : 05/09/09
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Cuma Eyl. 25, 2009 11:42 pm | |
| Çok güzel bir bölümdü Pallascım sağol
aşk ne kadar güçlü işte esteban gerekli açıklamayı yaptı maria evet bu açıklama onun için çok önemliydi iyiki esteban yalan söylemedi yanlız birşey farkettim maria da felaket derecede estebanı kıskanıyor | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları C.tesi Eyl. 26, 2009 12:29 pm | |
| kesinlikle, maria esteban'ı felaket kıskanıyor ama çaktırmıyor... üstü kapalı kaç kez uyardı konuşurken... maria antenleri açtı... bakalım neler yapacak... | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Paz Eyl. 27, 2009 12:12 am | |
| pallas çok güzel bi bölümdü maria fena yakaladı sondaki bakışta muhteşemdi yani tam uymuş devamını heyecanla bekliyorum ellerine sağlık | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Paz Eyl. 27, 2009 12:22 am | |
| ayy kıyamam ben ona hasta oldu ya begümcüm maria valeria onu iyileştiremez o şöyle bir Türkiye semalarına gelsin bak nasıl iyileştiriyoruz onu Valerianın çok güçlü bir silahı var geçmişte esteban ile yaşadığı ilişki bunu şuan bilerekmi yapıyor yoksa öbür türlümü bilmem ama geçmişten bahsettği zaman maria çok üzülüyor esteban tam bir koca bebek modunda yanlız çok tatlı ya onu öyle düşününce Hasta haliyle bile kıskançlığını maksimum düzeyde yaşıyor dünyada kaçtane vardır bu tipten erkek çok merak ediyorum Begümcüm sağol canım çok güzel..heyecanla gelecek bölümü bekliyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Paz Eyl. 27, 2009 12:12 pm | |
| teşekkür ederim kızlar dediğin gibi özgecim onun ilacı valeria'da değil şöyle epey bi meridyen atlayarak, türkiye semalarına gelse,hiçbişiyi kalmaz vallahi maria çok güzel bir pozisyonun üstüne geldi,çok kötü baktı ikisine bakalım şimdi nolucak... valeria'nın sürekli geçmişten bahsetmesi maria'yı gerçekten çok üzüyor, ayrıca bilgiç bilgiç hap aldı mı şu mu bu mu deyince maria çok fena kıskandı, ama gerardo'nun telefonu da bizimkini delirtmeye yetti, ya ben bu esteban'a bitiyorum yaaa | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Paz Eyl. 27, 2009 1:05 pm | |
| Çok hoş bir bölüm kutlarım Begümcüm ya bende sizinle hemfikirim Burdan duyurayım Cesar sen bırak Meksika yı Gel buralara doğru hiçbir şeyin kalmaz valla Burda sana çok iyi bakarız biz Ah Valeria ne işin var adamcağızın dibinde hasta tabi o da fırsatı kaçırmıyo ahh esteban ortalıkta aşk tanrısı gibi dolaşmasan olmayacak bunlar herşeyde üst üste gelip tuz biber oluyor | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Paz Eyl. 27, 2009 5:05 pm | |
| çok teşekkür ederim:D valeria tabii adamın dibinde biter derya ablacım... suç maria da; adamı öyle bırakıp ne gidiyorsun be kadın hani, güya başbaşa kalmanızı kıskanmıyorum gibisinden mesajları veriyor, ya da belki esteban'ı deniyor , valeria'yı eros'la bırakmaması lazımdı... o kadar da dedim halbuki kızım otur şu kocanın dizinin dibinde diye ama laf dinlemiyor ki şaka bi yana bu arada maria gayet sinirli ama belli etmiyor | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Paz Eyl. 27, 2009 9:21 pm | |
| Aman tanrım :O Pislik pislik it ne işi var elinin orda çok sinirliyim şuanda tipsiz,Maria bakar onun ateşine,ayrıca ateşini de söndürür sanane.Sinir oldum yaaaa uzak dursun şu adamdan.Gerçi öpüşücekler filan diye ödüm koptu yaaa neyseki olmadı Mariaya yapmasın. Canım çok güzel çok heyecanlı ellerine sağlık çok büyük heyecanla bekliyorum ) | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Paz Eyl. 27, 2009 10:32 pm | |
| teşekkür ederim fulya'cım korktum vallahi, hata kaza esteban'la valeria öpüşse öldüreceksin esteban'ı ama haklısın sanane be kadın niye bakıyorsun adamın ateşine, esteban da hayır diyemiyor hiç ... ne dedi maria " geçmişin bugünle karışmasına izin verme esteban" dedi daha ne desin kadıncağız " bana bak adam,bir daha o kadına 2 metreden fazla yaklaşmayacaksın"mı desin bu esteban'ın valeria'ya zaafı büyük,kadın zaten doğan görünümlü bir şahin.. kolla kendini be adam istemem yan cebime koy modundan çık artık estebaaan, ama o zaman "ekşın" olmaz ki | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Ptsi Eyl. 28, 2009 12:07 am | |
| ay canım süper heyecanlı bir bölümdü ellerine sağlık esteban çıldırdı aman tanrım bu adamı yatıştırabilicek tek insan maria ama marianında bunu yapmaya pek niyeti olmicak bence valeriayla öle gördükten sonra ben olsam dahada sinir ederdim canım acele devam bekliyorum gerçekten süperdi | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Ptsi Eyl. 28, 2009 8:27 am | |
| teşekkür ederim canım maria'nın yerinde ben olsam bırakır yürür giderim,esteban da sinirlendiğiyle kalır... amaaaaa,şimdi kadın gitse bi türlü,gitmese bi türlü... o sırada esteban'ı öyle bıraksa gitse,teselli etmek yine vale'ye düşücek, sakinleştirse,maria'yı kimler sakinleştirsin... kadın içine düşecekti adamın onun da git dediği yok... işler iyice sarpa sardı, maria açık açık uyardı artık kadının bir "kıskanıyorum seni be adaammm" demediği kaldı... ama tahminin doğru maria daha da sinirlendirecek esteban'ı | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Ptsi Eyl. 28, 2009 2:12 pm | |
| aferin mariaya sinirlendirsin hak etti esteban | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Ptsi Eyl. 28, 2009 9:16 pm | |
| ah esteban !! ama insan ona kıyamıyorki işte dimi maria onu yola getirir ben eminim esteban körkütük maria ya aşık ama valeria çok yaklaşıyor sonuçta esteban da erkek belli olmaz diye düşünüyorum
Begümcüm devamını merakla bekliyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Salı Eyl. 29, 2009 1:42 am | |
| ay canım marianın kafası karıştı ama inan benim kafam dahada karıştı umarım bu valeria gerçekten çocuğu aldırmıştır çünkü eğer öle olmazsa ben kalp krizi geçiricem yaaaaaaaaaa estebanın başka bi kadından çocuğu olsun istemiyorum umarım valeria hamilelik konusunda sırf evlenmek için yalan sölemiştir....bu arada estebanda kıskançlık yüzünden kalpten gidicek yani ortada daha bişi yok adam kendi kendine sorun çıkartıyo.... esteban; canım sakin ol maria gerardoyla deil....ay inş bu arada mariaya bişi olmamıştır canım ya kıyamam ben ona ellerine sağlık canım çok güzel bir bölümdü şimdi sabırsızlıkla devamını bekliyorum.... | |
|
| |
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Salı Eyl. 29, 2009 3:31 pm | |
| Mariaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ya bişey olmasın mariama ikisini de öldürürüm yaaa hayır kaza yaptı offf kıyamam sana yaa dikkatli sürsene sana birşey olursa naparım ben Niye yalan söylüyosun ki sen karına yaaa şimdi bu kadın ne yapsa haklı umarım kazadan dolayı vicdan azabı çeker Çok heyecanlandım canım ellerine sağlık bekliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzz | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları Çarş. Eyl. 30, 2009 1:15 am | |
| Ya Umarım Maria ya birşey olmaz Demek bebek aldırmış acaba gerçekten aldırdımı o bebeği şahsen ilerleyen bölümlerde birde çocuk katılırsa hiç şaşırmayacağım...aksiyon böylece artar.. Bu bebek haberi Maria için yıkım oldu geçmişte kalan birşey ama şüphekler beynini fena kemiriyor..birde estebanın hastalığı uff...bu valeria için felaket fırsat oldu.. Begümcüm sağol canım devamını sabırsızlık ve heyecanla bekliyorum | |
|
| |
| siempre el amor(la madrastra devam)bölüm yorumları | |
|