Cesar Evora Turkısh Fanclup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Cesar Evora Turkısh Fanclup

Cesar Evora ile ilgili herşey

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
"ENTRE EL AMOR Y EL ODİO" dizisinin 50. bölümü eklenmiştir

Cuidar Nuestro Amor " Yorumlar"

+4
Fulya
lasfieras
pallas
Admin
8 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Fulya
Atilio Montenegro "Mariana de la Noche"
Atilio Montenegro
Fulya

Cuidar Nuestro Amor "  Yorumlar" - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Cuidar Nuestro Amor " Yorumlar"   Cuidar Nuestro Amor "  Yorumlar" - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Ağus. 09, 2010 8:35 pm

WUUUUUUUUUUUFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUU öldüm bittim özgeeee,ayy yarabbim sen ve begüm beni kalpten göndericeksiniz yaaaa.çok güzeldi canımmm.vicky nedense gözüme hep beyaz şık bir elbiseyle gelir gerçi hiç giymedi ama keşke giyse ne güzel olur derdim giydi sonunda aynen canlandı gözümde Very Happy ay öptü öptü yaaa eridim bittim sanki beni öptü Very Happy:D sabırsızlıkla bekliyoruz özgeeeeeee
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Cuidar Nuestro Amor " Yorumlar"   Cuidar Nuestro Amor "  Yorumlar" - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Ağus. 11, 2010 6:25 pm

ay kızlar valla saolun yorumlarınız için devamı hemen gelicek..bugün yada yarın eklemeyi düşünüyorum..
https://cesarevorafans.forummotion.com
nataliaya
Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: Cuidar Nuestro Amor " Yorumlar"   Cuidar Nuestro Amor "  Yorumlar" - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Ağus. 13, 2010 10:41 pm

ayyy özge hadi yavrum artık eklesende okusak....çok merak ediyorum... biran önce gelişsin şu olaylar...çok sabırsızım yaaa olaya direk dalınsın istiyorum ama bu işler böle olmuyo Sad
nataliaya
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: Cuidar Nuestro Amor " Yorumlar"   Cuidar Nuestro Amor "  Yorumlar" - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ağus. 14, 2010 2:12 am

süper bir bölümdü özgecim ellerine sağlık....salvadorla aralarının iyi olduğuna sevindim yani sevgili olmalarına ama bu fernando iyice kıl olmaya başladı sonundada öpmesine sinir oldum....bide babası gördü fatimanın işler nereye gidicek merak ediyorum... cnm devamını sabırsızlıkla bekliyorum Very Happy
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Cuidar Nuestro Amor " Yorumlar"   Cuidar Nuestro Amor "  Yorumlar" - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ağus. 14, 2010 2:14 am

saol cnm benim valla işler sarpa saracak diyeyim ama asıl heyecan birkaç bölüm sonra Wink
nataliaya
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: Cuidar Nuestro Amor " Yorumlar"   Cuidar Nuestro Amor "  Yorumlar" - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ağus. 14, 2010 2:20 am

bekliyorum o heyecanlı bölümleri ya fatima üzülmesin Sad
Fulya
Atilio Montenegro
Fulya

MesajKonu: Geri: Cuidar Nuestro Amor " Yorumlar"   Cuidar Nuestro Amor "  Yorumlar" - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ağus. 15, 2010 1:23 pm

of süperdi Very Happy ikisi gözümün önüne geldi.bu arada benerlara bayıldım kıııızz Wink) fernando girizekalısı burnunu soktu şimdi nasıl çıkıcaklar işin içinden acabaaa hep bir angut oluyor ya :/
canım çok çok güzeldii heyecanla bekliyorum Smile)
pallas
Eugenio Lizarde
pallas

MesajKonu: Geri: Cuidar Nuestro Amor " Yorumlar"   Cuidar Nuestro Amor "  Yorumlar" - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ağus. 15, 2010 4:29 pm

özgeee var yaa şiir gibiydi kız resmen..süperdi bayıldım..
resimlere ayrı bittim..ya neden hep bir mikrop insan çıkıyor muhakkak..
şu fernando'yu boğasım var...ama salvador...ah salvador..cesar'ım yaa
süpersin özge noooolur acele devam canım Very Happy
esranslhn
Mariano Delafuante "Luz Clarita"
Mariano Delafuante
esranslhn

MesajKonu: Geri: Cuidar Nuestro Amor " Yorumlar"   Cuidar Nuestro Amor "  Yorumlar" - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Eyl. 07, 2010 8:50 pm

Zaten bir gıcık Fernando daha olmasa olmazdı.Bu isime karşı soğumak üzereyim. Very Happy

Ama bu senaryo da güzel olmuş.Kuzey Afrika'nın gizemi ve Latin Amerika'nın ateşi.Güzel bir birleşim.Okurken resmen içim ısındı.Devamını sabırsızlıkla bekliyorum. Wink
https://FaceBook=http://www.facebook.com/profile.php?id=100000171
nataliaya
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: Cuidar Nuestro Amor " Yorumlar"   Cuidar Nuestro Amor "  Yorumlar" - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Eyl. 12, 2010 8:02 pm

yaaaaaaa herşey çok hızlı oldu fernandoyu öldürmek istiyorum pislik....offf ya fernando yüzünden herşey karıştı ikiside sevgilerinin sahte olduğunu düşünüyo...canım umarım devamı çabuk gelir çok merak ediyorum ya Sad
Fulya
Atilio Montenegro
Fulya

MesajKonu: Geri: Cuidar Nuestro Amor " Yorumlar"   Cuidar Nuestro Amor "  Yorumlar" - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Eyl. 12, 2010 8:23 pm

off ya sinirlerim bozuldu,referandumun üzerine bu olur mu özge :'( ozaman 25 yıl geçmesine az kaldı sanırım.nedendir bilmem ben bizimkilerin olgunluk halini çok seviyorum.o aşklar bana daha gerçek geliyor Smile) off bukadar da yanlış anlaşılma kötü oldu.ya fernando bunu aldatır üzer of yaa kıyamam ben aldatmasın özge nolur Sad(
hemen yazarsın umarım bak çatları hee Very Happy Ellerine sağlık canım
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Cuidar Nuestro Amor " Yorumlar"   Cuidar Nuestro Amor "  Yorumlar" - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Eyl. 12, 2010 11:30 pm

kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim

esranslhn beğenmene çok sevindim Wink
Didemcim işte adı üstünde telenovela ya ..muhakkak nifak tohumları eken birisinin olması gerekiyor
Fulyacım Very Happy zamanlamamın kötü olduğunu farkettim hayatım ama iş işten geçti..biraz olayları hızlı geliştirdim farkındayım ama çokta geçmişte kalıp sıkıcı olmak istemiyorum...inşallah en kısa zamanda devamını yazıcam Wink
pallas
Eugenio Lizarde
pallas

MesajKonu: Geri: Cuidar Nuestro Amor " Yorumlar"   Cuidar Nuestro Amor "  Yorumlar" - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Eyl. 23, 2010 5:50 pm

yaaa ben bu kaderin ağlarını fernando gerizekalısının boynuna dolayıp boğmak istiyorum..
bi insan bu kadar gıcık olabilir...şimdi biri bi yerdeeeeeee öteki bi yerdeeeee..
nasıl bi kader bu..özge var yaa..açıcam bi 35'lik tekirdağ ölye okuycam senin senaryoyu..
çok üzüldüm yaaa..amaaaaaaaa her zamanki gibi süper süper süper mükemmel...
ya ne iyi oldu böyle televizyon izlemez oldum..zaten izlemiyordum ama bu senaryolar benim dizilerim oldu...
ama acele devam ölüyorum burda ben..
esranslhn
Mariano Delafuante
esranslhn

MesajKonu: Geri: Cuidar Nuestro Amor " Yorumlar"   Cuidar Nuestro Amor "  Yorumlar" - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Eyl. 27, 2010 10:54 am

5. bölüm de güzel olmuş.Gelelim bu bölümle ilgili konulara.

1)Yalnız bu sefer de Rebeca başa bela olacak gibi geliyor bana.
2)Bakalım Fatima ile Salvador'un bir sonraki karşılaşması nerede ve nasıl olacak ve dahası sonrasında neler yaşayacaklar?
3)Ben Fatima'nın yerinde olsam Fernando'ya karşı yumuşamazdım.Çünkü mesela gelecekteki mutlu günlerimi engelleyen sonuçta Fernando.
4)Çocuklara gelince.Teresa Fatima ile Salvador'un kızı.Victor Manuel de Salvador'un diğer kadından olan oğlu.Teresa-Victor Manuel aşkı olmasa bari.Sonuçta onlar kardeş.Gerçi bir pembe dizinin olmazsa olmazlarındandır üvey kardeşlerin aşkı.Ben bunda olmamasından yanayım.(Bu maddede yanılıyor olabilirim.)

(Bugün de kendimi en büyük eleştirmen havasında gördüm. Very Happy)

Neyse Özge'cim fazla uzattım galiba.Eline sağlık. Smile

En son esranslhn tarafından Salı Eyl. 28, 2010 10:21 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
https://FaceBook=http://www.facebook.com/profile.php?id=100000171
nataliaya
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: Cuidar Nuestro Amor " Yorumlar"   Cuidar Nuestro Amor "  Yorumlar" - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Eyl. 27, 2010 3:37 pm

özgecim harikasın tatlım ya ama bölümler uzun olsa dahada süper olucak doyamıyorum Sad fatima ve salvador karşılaşsın ya yani yakında olcak ama çabuk olsun meraktan ölcem acaba ne yapıcaklar gerçektende bu rebeca bela olcak gibi salvadorumu rahat bıraksın ya....fernandonun fatimayı üzmemesine ve sevmesine sevindim umarım onu sevmeye ve üzmemeye devam eder pislik hepsi onun suçu zaten bari adam gibi davransın canım kısa zamanda bekliyorum nolurrrrr devamı çabuk gelsin Very Happy
Fulya
Atilio Montenegro
Fulya

MesajKonu: Geri: Cuidar Nuestro Amor " Yorumlar"   Cuidar Nuestro Amor "  Yorumlar" - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Eyl. 28, 2010 7:05 am

Canım ya çok güzeldi yinee.Buarada ben yanlış mı anladım Teresa bir kadın ve kucağında çocuk var olarak anladım bence Fernandonun kırığı dedim Very Happy yani ortada Fernando'nun çocuğu var dimi ?
Fatime koyun gibi kabul etti yaaaa Sad Salvador da hemen vazgeçti başka kadına yazıyor poffff Sad bizimkilere hep çekicek mi yaaaa Sad(
nataliaya
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: Cuidar Nuestro Amor " Yorumlar"   Cuidar Nuestro Amor "  Yorumlar" - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Eyl. 28, 2010 3:04 pm

şimdi ortada evet bir çocuk var ama fatimanın olması lazım Smile sadece henüz ortaya çıkmadı bu bölümde.. çocuk salvadorun ama fernandonun diye biliyolar işte gerçeği fatimayla fernando biliyo.....henüz 5 bölümdeyiz galiba yanlış hatırlamıyosam 7.bölümden sonra falan 20 yıl yada 25 yılmıydı ne atlıcak...işte ben özellikle o bölümleri merakla bekliyorum özgecim nolurrrrrr acale yaz....
lp-seyda
Jaime Dumas "Gente Bien"
Jaime Dumas
lp-seyda

MesajKonu: Geri: Cuidar Nuestro Amor " Yorumlar"   Cuidar Nuestro Amor "  Yorumlar" - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Şub. 07, 2011 2:51 pm

AYYYYY....ÇOKKK GÜZELLOLMUŞ ÖZGEE YAAA... yarım bırakmayın lütfen senaryolarıı..... meraktan ölüyoruzzz burada...Very Happy
mehri
Mariano Delafuante

MesajKonu: Geri: Cuidar Nuestro Amor " Yorumlar"   Cuidar Nuestro Amor "  Yorumlar" - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Şub. 08, 2011 10:55 am

evet devami gelsin.tesekkur ozgecim.

Cuidar Nuestro Amor " Yorumlar"
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Abrazame muy fuerte (devam) yorumlar
» **AMOR REAL**
» AMOR ETERNO
» ENTRE EL AMOR Y EL VENGANZA