| Abrazame muy fuerte (devam) yorumlar | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Fulya Atilio Montenegro "Mariana de la Noche"
Mesaj Sayısı : 198 Yaş : 35 Nerden : Mexico Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Abrazame muy fuerte (devam) yorumlar Perş. Eyl. 09, 2010 2:34 pm | |
| Sevgili arkadaşlar Sarıl bana'nın devamını yazmaya başlayacağım bu konudaki düşüncelerinizi almak istiyorum İstek olursa hemen dahil olacak karakterleri ve senaryo hakkında kısa bilgileri ekleyeceğim | |
|
| |
esranslhn Mariano Delafuante "Luz Clarita"
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 38 Nerden : İstanbul(Kış),Çınarcık(Yaz) Kayıt tarihi : 28/11/09
| |
| |
lasfieras Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 42 Nerden : sarajevo Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: Abrazame muy fuerte (devam) yorumlar C.tesi Eyl. 11, 2010 3:11 pm | |
| canım süper olur gerçekten devamını sabırsızlıkla bekliyorum | |
|
| |
nataliaya Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 35 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Abrazame muy fuerte (devam) yorumlar C.tesi Eyl. 11, 2010 9:45 pm | |
| devamının gelmesine çok sevindim özlemiştim | |
|
| |
| Konu: Geri: Abrazame muy fuerte (devam) yorumlar Paz Eyl. 12, 2010 8:25 pm | |
| özge ve begümün de fikrini aldıktan sonra başlarım ozaman.Sağoln kızlar | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
Mesaj Sayısı : 847 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: Abrazame muy fuerte (devam) yorumlar Paz Eyl. 12, 2010 11:26 pm | |
| Fulyacım bence harika olur hayatım.. Federico ve Cristinayı belki sayende mutlu bir çift olarak görebiliriz... merak ettiğim orjinal senaryoda oynama yapıp şimdiye adepte edeceğin noktalar var mı varsa neler ve aşağı yukarı nasıl bir gelişim düşünüyorsun? Doğrusu sabırsızlıkla bekliyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Abrazame muy fuerte (devam) yorumlar Ptsi Eyl. 13, 2010 8:18 am | |
| canım ben federicoyu artık akıllandırmak istiyorum oturtturamadığım tek şey bu adam herşeyi yaptı hapisten nasıl kurtarıcam :D ama en önemlisi cristinayla birlikte yapmak istiyorum tabi federiconun düzelmesi kolay değil adamın içinde var yine de hataları olucak | |
|
| |
nataliaya Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 35 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Abrazame muy fuerte (devam) yorumlar Ptsi Eyl. 13, 2010 5:06 pm | |
| federico ölmüştü ya offf fulyacım sen bu işi başarırsın biz sana güveniyoruz cnm federiconun zaten tam anlamıyla uslu durucağına hiçkimse inanmaz nede olsa federico rivero yani | |
|
| |
lp-seyda Jaime Dumas "Gente Bien"
| Konu: Geri: Abrazame muy fuerte (devam) yorumlar Ptsi Şub. 07, 2011 2:46 pm | |
| evet lütfen federico sonunda ölmüş olması önemli değil çünkü yazacak olduktan sonra canlandırması çok kolay yaniii burada federicoyla cristina arasındaki ilişkiyi yansıtması süper olur çünkü federico çok yaramaz bi adam aksine cristinada tamamen ondan farklı bunların ilişkisi tam aşk entrika aldatma üçgeni içinde süper olabilir lütfenn yaaazzz.... | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Abrazame muy fuerte (devam) yorumlar Perş. Şub. 10, 2011 5:14 pm | |
| ) tamam başlayacağım zaten kafamı bir toparlıyım, hem diğer diziye final yapmam gerek yani Amor Eterno'ya | |
|
| |
mehri Mariano Delafuante "Luz Clarita"
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 33 Nerden : Azerbaycan Kayıt tarihi : 12/12/10
| Konu: Geri: Abrazame muy fuerte (devam) yorumlar Perş. Şub. 10, 2011 8:27 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Abrazame muy fuerte (devam) yorumlar Cuma Şub. 11, 2011 2:23 pm | |
| | |
|
| |
| Abrazame muy fuerte (devam) yorumlar | |
|