Cesar Evora Turkısh Fanclup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Cesar Evora Turkısh Fanclup

Cesar Evora ile ilgili herşey

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
"ENTRE EL AMOR Y EL ODİO" dizisinin 50. bölümü eklenmiştir

La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu)

+2
nataliaya
Admin
6 posters
YazarMesaj
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu) Empty
MesajKonu: La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu)   La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu) Icon_minitimeSalı Tem. 15, 2008 4:47 pm

Deryacığımın yolldığı adresteki klbi izledim ve şarkı çok hoşuma gitti şarkıyı indirip bende bir klip yaptım..

Umarım beğenirsiniz

Şarkı;

Cristian Castro- Volver a Amar

https://cesarevorafans.forummotion.com
nataliaya
Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu)   La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu) Icon_minitimeSalı Tem. 15, 2008 6:16 pm

canım şarkıyı bende derya sayesinde keşfettim ve süper bir şarkı klipte şarkıyla beraber süper olmuş ellerine sağlık.
victoria_cesar
Juan De La Cruz "El Privilegio de Amar"
Juan De La Cruz
victoria_cesar

MesajKonu: Geri: La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu)   La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu) Icon_minitimeSalı Tem. 15, 2008 8:21 pm

Cristian castro şarkısı harika... Şarkı o kadar güzel ki insanın içini sarıyor.

İki tutkulu aşıklar la birleşincede fevkaladenin fevkinde oldu... Smile

Klip harika olmuş Ellerine sağlık Özgecim Teşekkür ederiz.
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu)   La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu) Icon_minitimeÇarş. Tem. 16, 2008 12:03 am

nataliaya demiş ki:
canım şarkıyı bende derya sayesinde keşfettim ve süper bir şarkı klipte şarkıyla beraber süper olmuş ellerine sağlık.

Didemcim çok teşekkür ederim canım valla şimdi bu güzel sözleri duyunca daha da klip yapasım geldi lol!
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu)   La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu) Icon_minitimeÇarş. Tem. 16, 2008 12:07 am

victoria_cesar demiş ki:
Cristian castro şarkısı harika... Şarkı o kadar güzel ki insanın içini sarıyor.

İki tutkulu aşıklar la birleşincede fevkaladenin fevkinde oldu... Smile

Klip harika olmuş Ellerine sağlık Özgecim Teşekkür ederiz.

Kesinlikle Deryam valla sayende keşfettim vebayıldım günde kaç defa dinliyorum bend ebilmiyorum

Öyleki hiç düşünmeden de klip yaptım ve daha bir sürüde şarkısını indirdim

Beğendiğin için ben teşekküğr ederim canım
nataliaya
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu)   La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu) Icon_minitimeÇarş. Tem. 16, 2008 1:13 am

Admin demiş ki:
nataliaya demiş ki:

Didemcim çok teşekkür ederim canım valla şimdi bu güzel sözleri duyunca daha da klip yapasım geldi lol!
özgecim sen bol bol yap klip biz cesarı izlemeye razıyız yani eziyet olmazki bize Laughing gözlerimiz bayram eder. affraid
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu)   La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu) Icon_minitimeÇarş. Tem. 16, 2008 1:44 am

nataliaya demiş ki:
Admin demiş ki:
nataliaya demiş ki:

özgecim sen bol bol yap klip biz cesarı izlemeye razıyız yani eziyet olmazki bize Laughing gözlerimiz bayram eder. affraid

seve seve canım o zaman en yakın zamanda yenisi geliyor... bu sefer başka bir diziye yapmaytı düşünüyorum belkide tek cesarda olabilir işte anı yakalamam lazım...sizlerden de bekliyorum
Fulya
Atilio Montenegro "Mariana de la Noche"
Atilio Montenegro
Fulya

MesajKonu: Geri: La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu)   La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu) Icon_minitimeSalı Tem. 22, 2008 5:01 pm

Ya çok güzel olmuş çok beğendim ellerine sağlık,şarkıyı da çok beğendim hemen indirdim zaten Very Happy
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu)   La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu) Icon_minitimePerş. Tem. 24, 2008 12:46 am

Fulya demiş ki:
Ya çok güzel olmuş çok beğendim ellerine sağlık,şarkıyı da çok beğendim hemen indirdim zaten Very Happy

Çok sağol Fulyacım valla beğendiyseniz ne mutlu bana..bakalım yakında bir tane daha eklemeyi düşünüyorum ama şarkıyı seçemedim scratch
victoria_cesar
Juan De La Cruz "El Privilegio de Amar"
Juan De La Cruz
victoria_cesar

MesajKonu: Geri: La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu)   La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu) Icon_minitimePerş. Tem. 24, 2008 8:07 pm

Şarkı konusunda ben yardım edeyim istersen Özgecim nedersin... Very Happy
pallas
Eugenio Lizarde
pallas

MesajKonu: Geri: La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu)   La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu) Icon_minitimePtsi Mayıs 18, 2009 9:49 pm

ya süpeeeeer özge eline sağlık nasıl oldu da göremedim ben bu klibi bunca zaman... tek kelimeyle muh te şem şarkının en vurucu anlarında en tutkulu,en mükemmel sahneler.Devamını bekliyoruz haberin olsun lol!
lp-seyda
Jaime Dumas "Gente Bien"
Jaime Dumas
lp-seyda

MesajKonu: Geri: La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu)   La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu) Icon_minitimeC.tesi Şub. 19, 2011 4:24 pm

wayyy beee süper ellerine sağlık muhteşem olmuşşş şarkı ayrı8 bi güzellikte bizim cesar ve vicky ayrı bi güzellikde... video tam 12den vurdu yani....kalbime.... I love you

La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» siempre el amor(la madrastra devam...)