| La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Kurucu Admin
Mesaj Sayısı : 847 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu) Salı Tem. 15, 2008 4:47 pm | |
| Deryacığımın yolldığı adresteki klbi izledim ve şarkı çok hoşuma gitti şarkıyı indirip bende bir klip yaptım..
Umarım beğenirsiniz
Şarkı;
Cristian Castro- Volver a Amar
| |
|
| |
nataliaya Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 35 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu) Salı Tem. 15, 2008 6:16 pm | |
| canım şarkıyı bende derya sayesinde keşfettim ve süper bir şarkı klipte şarkıyla beraber süper olmuş ellerine sağlık. | |
|
| |
victoria_cesar Juan De La Cruz "El Privilegio de Amar"
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu) Salı Tem. 15, 2008 8:21 pm | |
| Cristian castro şarkısı harika... Şarkı o kadar güzel ki insanın içini sarıyor. İki tutkulu aşıklar la birleşincede fevkaladenin fevkinde oldu... Klip harika olmuş Ellerine sağlık Özgecim Teşekkür ederiz. | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu) Çarş. Tem. 16, 2008 12:03 am | |
| - nataliaya demiş ki:
- canım şarkıyı bende derya sayesinde keşfettim ve süper bir şarkı klipte şarkıyla beraber süper olmuş ellerine sağlık.
Didemcim çok teşekkür ederim canım valla şimdi bu güzel sözleri duyunca daha da klip yapasım geldi | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu) Çarş. Tem. 16, 2008 12:07 am | |
| - victoria_cesar demiş ki:
- Cristian castro şarkısı harika... Şarkı o kadar güzel ki insanın içini sarıyor.
İki tutkulu aşıklar la birleşincede fevkaladenin fevkinde oldu...
Klip harika olmuş Ellerine sağlık Özgecim Teşekkür ederiz. Kesinlikle Deryam valla sayende keşfettim vebayıldım günde kaç defa dinliyorum bend ebilmiyorum Öyleki hiç düşünmeden de klip yaptım ve daha bir sürüde şarkısını indirdim Beğendiğin için ben teşekküğr ederim canım | |
|
| |
nataliaya Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 35 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| |
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu) Çarş. Tem. 16, 2008 1:44 am | |
| | |
|
| |
Fulya Atilio Montenegro "Mariana de la Noche"
Mesaj Sayısı : 198 Yaş : 35 Nerden : Mexico Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu) Salı Tem. 22, 2008 5:01 pm | |
| Ya çok güzel olmuş çok beğendim ellerine sağlık,şarkıyı da çok beğendim hemen indirdim zaten | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| |
| |
victoria_cesar Juan De La Cruz "El Privilegio de Amar"
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu) Perş. Tem. 24, 2008 8:07 pm | |
| Şarkı konusunda ben yardım edeyim istersen Özgecim nedersin... | |
|
| |
pallas Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
| Konu: Geri: La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu) Ptsi Mayıs 18, 2009 9:49 pm | |
| ya süpeeeeer özge eline sağlık nasıl oldu da göremedim ben bu klibi bunca zaman... tek kelimeyle muh te şem şarkının en vurucu anlarında en tutkulu,en mükemmel sahneler.Devamını bekliyoruz haberin olsun | |
|
| |
lp-seyda Jaime Dumas "Gente Bien"
| Konu: Geri: La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu) C.tesi Şub. 19, 2011 4:24 pm | |
| wayyy beee süper ellerine sağlık muhteşem olmuşşş şarkı ayrı8 bi güzellikte bizim cesar ve vicky ayrı bi güzellikde... video tam 12den vurdu yani....kalbime.... | |
|
| |
| La Madrastra "Un Amor Condenado" (Bir Aşk Mahkumu) | |
|