| aşk ve nefret bölüm yorumları | |
|
+7nes_rin viveme_csr nataliaya neslikan victoria_cesar Admin edabauer 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
viveme_csr Jaime Dumas "Gente Bien"
Mesaj Sayısı : 54 Yaş : 35 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 06/07/08
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları Ptsi Eyl. 29, 2008 12:32 am | |
| Ve sonunda özet yayınlandı ama bizim dizimiz değil malesef | |
|
| |
neslikan Juan De La Cruz "El Privilegio de Amar"
Mesaj Sayısı : 98 Yaş : 36 Nerden : kocaeli Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları Çarş. Ekim 01, 2008 12:10 pm | |
| allahım allahım doğru mu bu ne olur bizim dizimiz deyin ne olur çok heyecenlendım o zaman diziyi çekip buraya koyarsınız değil mi ne olur bi cevap | |
|
| |
neslikan Juan De La Cruz "El Privilegio de Amar"
Mesaj Sayısı : 98 Yaş : 36 Nerden : kocaeli Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları Çarş. Ekim 01, 2008 12:11 pm | |
| off değil miymiş | |
|
| |
viveme_csr Jaime Dumas "Gente Bien"
Mesaj Sayısı : 54 Yaş : 35 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 06/07/08
| |
| |
cesar_fan88 Marcelo Vargas "Corazon salvaje"
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları Ptsi Eyl. 14, 2009 11:49 am | |
| herkeze merhaba:) geçenlerde bi sitede gezerken gördüm ve cesar evora hayranlığım depreştı bu diziyi çok severdim cesarın izlediğim 2 dizisinden biri diğeri sarıl banaydı ama aşk ve nefret çok başka bi diziydi benim için ama ne yazıkki çoğu olayı ayrıntılarını unuttum burda bölümlerinin olmasına cok sevindim youtubetada var bölümleri izleyince aşk ve nefret aşkım depreşti valla.. bişey sorucam elinde hiç türkçe bölümleri olan varmı..keşke atv yine yayınlasada türkçe olarak izleyebilsek neyse dediğim gibi bu dizi benim için efsane benim gibi cesarı ve bu diziyi sevenleri görmek beni çok mutlu etti | |
|
| |
lasfieras Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 42 Nerden : sarajevo Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları Ptsi Eyl. 14, 2009 5:00 pm | |
| - cesar_fan88 demiş ki:
- herkeze merhaba:)
geçenlerde bi sitede gezerken gördüm ve cesar evora hayranlığım depreştı bu diziyi çok severdim cesarın izlediğim 2 dizisinden biri diğeri sarıl banaydı ama aşk ve nefret çok başka bi diziydi benim için ama ne yazıkki çoğu olayı ayrıntılarını unuttum burda bölümlerinin olmasına cok sevindim youtubetada var bölümleri izleyince aşk ve nefret aşkım depreşti valla.. bişey sorucam elinde hiç türkçe bölümleri olan varmı..keşke atv yine yayınlasada türkçe olarak izleyebilsek neyse dediğim gibi bu dizi benim için efsane benim gibi cesarı ve bu diziyi sevenleri görmek beni çok mutlu etti Öncelikle aramıza hoşgeldin bizde cesar evora sevenleri gördükçe mutlu oluyoruz Türkçe bölümler konusunu admin arkadaşımız cevalar ama galiba yok ancak orjinal dilinde izlemekte çok zevkli oluyor | |
|
| |
cesar_fan88 Marcelo Vargas "Corazon salvaje"
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları Salı Eyl. 15, 2009 1:31 pm | |
| Hoşbulduk cevap verdiğin için teşekkürler..Umarım Türkçe bölümleride gelir ama tabi orjinalinede razıydım neyseki o var pek anlamasamda keske İngilizce altyazılı olsaydı cok iyi olurdu. bide eskiden ne güzel her kanalda bi dizi olurdu atvde arka arkaya verilirdi diziler artık bi tane bile vermiyolar ne yazıkki.... | |
|
| |
osmanyuksel Marcelo Vargas "Corazon salvaje"
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları Ptsi Eyl. 21, 2009 11:35 pm | |
| sevgili arkadaşlar forumda yeniyim bu dizinin full bölümlerini baştan itibarent nerden ve nasıl indirebilirim acilen yardımcı olursanız çok sevinirim... | |
|
| |
lasfieras Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 42 Nerden : sarajevo Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları Perş. Eyl. 24, 2009 6:04 pm | |
| - osmanyuksel demiş ki:
- sevgili arkadaşlar forumda yeniyim bu dizinin full bölümlerini baştan itibarent nerden ve nasıl indirebilirim acilen yardımcı olursanız çok sevinirim...
öncelikle hoşgeldin linkler zaman aşımına uğramış ancak youtube den ekliyoruz videoları şu an sitemizde 50 bölüm yüklenmiş durumda | |
|
| |
edabauer Admin
Mesaj Sayısı : 172 Yaş : 45 Nerden : sakarya Kayıt tarihi : 05/07/08
| |
| |
nil Marcelo Vargas "Corazon salvaje"
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları C.tesi Eyl. 11, 2010 10:10 pm | |
| cesar evoranın izlediğim tek dizisi başka bi dizisinide izlemek istemem çünkü benim için cesar octaviodur çok güzel bi diziydi ya gerçekten her bölümünü heycanla beklerdim octavio ve annacristinanın aşkı çok güzeldi.diziyi genel olarak hatırlıyorum ama ayrıntıları unuttum youtubetan baktım ve diziyi çok özlediğimi anladım ama ispanyolca anlamasamda bazı yerlerini hatırladım.severek izliyorum | |
|
| |
| aşk ve nefret bölüm yorumları | |
|