| aşk ve nefret bölüm yorumları | |
|
+7nes_rin viveme_csr nataliaya neslikan victoria_cesar Admin edabauer 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
edabauer Admin
Mesaj Sayısı : 172 Yaş : 45 Nerden : sakarya Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: aşk ve nefret bölüm yorumları Cuma Tem. 11, 2008 12:37 am | |
| benim cesara aşık olmamı sağlayan octavyodur esasen çok tutkulu bir aşıkdı.... | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
Mesaj Sayısı : 847 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları Cuma Tem. 11, 2008 3:19 am | |
| evet ... Hırçın kralımız o bizim.... | |
|
| |
victoria_cesar Juan De La Cruz "El Privilegio de Amar"
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları Cuma Tem. 11, 2008 5:45 pm | |
| Octavio da harikaydı çok hırçın ve kıskançtı...Ama o bikeresine ana cristinayı bir öpmesi vardı hiç unutmam televizyona yapışmış sanki beni öpmüş gibi hissetmiştim ne tuhaf olmuştum ya...
Federico ile sevgim başladı octavio ile aşık oldum | |
|
| |
neslikan Juan De La Cruz "El Privilegio de Amar"
Mesaj Sayısı : 98 Yaş : 36 Nerden : kocaeli Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları Paz Tem. 13, 2008 5:13 pm | |
| aşk ve nefretin yeri bendi çokk ayrıdır anlatamam keşke türkçe olarak tekrar izleyebilsek ya özge sende dizinin türkçe finali vardı onu da koysanıza please | |
|
| |
edabauer Admin
Mesaj Sayısı : 172 Yaş : 45 Nerden : sakarya Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları Çarş. Tem. 16, 2008 12:13 am | |
| ya evet cesara aşık olmamı sağlayan octavyodur benimde..çok tutkulu,kıskanç bir aşıkdı ama harikaydı herşeyden öte ... I miss you octavyo olmasına rağmen şahsen farkılı dizilerini izlemeyiş isterim | |
|
| |
nataliaya Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 35 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları Çarş. Tem. 16, 2008 1:08 am | |
| ya bende aşk ve nefreti izlemiştim ve orda cesar evoraya bayılmıştım ama ben aşk ve nefreti izlerken cesar evoranın cesar evora oldugunun farkında deildim malesef. | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları Çarş. Tem. 16, 2008 1:41 am | |
| aynı şey sarıl banada başıma geldi küçüktümde o zaman tabi bıyıkları yüzünden tanıyamamaıştım octavio villlareal ya ne adamdı kız bir türlü inandıramamıştı onu sonunda anladı ama ben halen o ilk bölümdeki karşılaşma sahnesine hastayımdır... | |
|
| |
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları C.tesi Tem. 19, 2008 4:38 pm | |
| ve birde şu yağmur altındaki sahne harikaydı onu unutamam bir türlü | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları Paz Tem. 20, 2008 1:38 am | |
| - neslikan demiş ki:
- ve birde şu yağmur altındaki sahne harikaydı onu unutamam bir türlü
evet kesinlikle hatta klibindedee favori sahnemdir.. Mezarlıkta ki sahnede pey ilgi çekici Marcial köpeği salıyordu,Octavio da Anacristinayı kurtarıyrdu | |
|
| |
victoria_cesar Juan De La Cruz "El Privilegio de Amar"
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları Paz Tem. 20, 2008 1:08 pm | |
| Ben Sarıl banada adını filan öğrenmiştim el gran actor Cesar evora yazıodu... 1 yıl sonrada aşk ve nefreti verdiler ama octavio nun federico olduğunu biliyordum...iyi rolde görünce çok sevinmiştim...
6 ARALIK 2002 de bitmişti aşk ve nefret sarıl banadan 1 yıl sonra... ah ahhhhhh tekrar verseler peş peşe yine
İzlerken bu dizide octavio yu hep federico ile karşılaştırıyordum burda ona benzedi şu hareketi benzedi die ondan bişiler arıyordum... | |
|
| |
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları Perş. Tem. 24, 2008 12:01 am | |
| hakikaten o zaman bende pek farkında değilim ama şu an caser için her şeyi yaparımmm dizinin ilk bölümlerinde Don Fernandonun cenazesi olduğunda ana christina ve octavio çalışma odasında karşılaştıklarında octavio christinayı öpmüştü ya o da bayağı güzel bi sahneydi orada resmen octavi nefretini boşaltıyordu ana christinayı öperken .... özgecim dediğin gibi mezarlıktaki sahnede harikaydı yaw marciel resmen octavio ve christinanın daha da yakınlaşmasına sebep oldu , farkında olmadan | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları Perş. Tem. 24, 2008 12:39 am | |
| kesinlikle ilk görüşte aşk derler ya ikisinin yaşadığı oydu.. ana cristina da josel alfredo engelide vardı mesela onunla yaşı daha uygundu ama octavio daha nasıl söylerler vahşiydi belki daha erkeksiydi..aslında ana cristinaya bağırması hoşuna gidiyordu..başta nefret olmasaydı belki bu kadarda tutkulu olamazdı..
o ilk öpücüğü anlayamıyorum zaten ben halen.sen kıza bağıır sonrada öp..ama kapıdan çıktıktan sonra ikisininde ellerini dudaklarına götürmeleri çok hoştu | |
|
| |
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları Perş. Tem. 24, 2008 12:47 am | |
| evet ikisi de o öpücükten son derece zevk aldılar ama bunu nefretle gizlediler zaten dizi boyunca birbirlerine karşı öyle davranmadılar mı josa alfredoya gelince ya o biraz pasif kalıyordu octavioyla kıyaslanınca zayıf kalıyordu yani düşük bir ihtimaldi ha aklıma gelmişken ilk bölümlerde ana chistinayla jose alfredo ve fridayla octavio restaurantta karşılaşıyorlardı da ana chiristina ve octavio birbirlerini kıskandırmaya çalışmışlardı bunların aşkı manyaktı beee | |
|
| |
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları Perş. Tem. 24, 2008 12:51 am | |
| ya ben diziyi türkçe olarak izlemiştim ama tam hatırlamıyorum ana cristinayla octavio niye evlenmişlerdi ya adı üstünde zaten aşkda vardı nefrette ama niye evlendiler. | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları Perş. Tem. 24, 2008 12:55 am | |
| kesinlikle taki bir sahne vardı hatırlarmısın... octavio ana cristinanın klubesine gidiyordu ve ondan af diliyordu ikiside nasıl ağlıyorlardı.. octavio hayatımda ilk defa birinden af diliyorum gibi bir şeyler demişti.. jose alfredo başlarda ocatavioya kafa tutmaya çalıştı ama nafile...o sahneyi biliyorum..bizimki sırf o yüzden fridaya evlenme teklifi etmişti ya.. birde ana cristina ile jose alfredonun massına içki göndermesi felaket manyak bi durumdu | |
|
| |
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları Perş. Tem. 24, 2008 12:59 am | |
| - nataliaya demiş ki:
- ya ben diziyi türkçe olarak izlemiştim ama tam hatırlamıyorum ana cristinayla octavio niye evlenmişlerdi ya adı üstünde zaten aşkda vardı nefrette ama niye evlendiler.
çünkü octavionun amcası don fernando vasiyetinde octavionun mirastan hak alabilmesi için ana christinayla 1 yıl evli kalmasını şant koşmuştu niye böyle bir şey istedi diye düşünüyordum da (bu benim fikrim tabi) belki de ana christina don fernando ile çok ilgilendiği için millet yanlış anlamasın diye octavio ile evlenmesini istemişti çünkü ilk bölümde marciel ana christinayı don fernandonun metresi gbi anlatmıştı octavioya | |
|
| |
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları Perş. Tem. 24, 2008 1:05 am | |
| hım saol canım acaba octavionun nefreti ondanmıydı yani? | |
|
| |
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları Perş. Tem. 24, 2008 1:08 am | |
| benin aklımda hiç bişi kalmamış valla ama octavionun çok kıskanç oldugunu biliyorum hatırladıgım bazı sahneler var tabiki ama. | |
|
| |
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları Perş. Tem. 24, 2008 1:08 am | |
| bi şey değil canım kesinliklenefretinde aşkında başlangıcı oydu tabi marciel ve frida faktörü de var onlarda octavioyu ana christinaya karşı doldurdular octavio da hep chrisitnaya patladı | |
|
| |
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları Perş. Tem. 24, 2008 1:12 am | |
| hep öyle olur zaten seni başka biri sinirlendirir hırsını,sinirini başkalarından çıkartırsın özelliklede bu erkek milleti böyle | |
|
| |
viveme_csr Jaime Dumas "Gente Bien"
Mesaj Sayısı : 54 Yaş : 35 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 06/07/08
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları Perş. Tem. 24, 2008 1:42 pm | |
| - nataliaya demiş ki:
- hım saol canım acaba octavionun nefreti ondanmıydı yani?
Evet cnm amcasının metresi diye düşünüyodu ana cristinayı ve nefret ediyoduo yüzden, sonra barıştılar kilisede evlendiler ama bunu herkesten gizlediler, frida ve marcial farkettiler öpüşürken gördüler octavio ve ana cristinayı, bunun üzerine onları ayırmk için don fernando'nun ağzından ana cristinaya mektup yazdı marcial(don fernandonun imzasını ve yazısını taklit edebiliyodu marcial) ve mektup tabiki octavio'nun eline geçmişti. Mektupta don fernando ana cristinaya "senin octavioyla evlenmeni sağlayacağım merak etme benden sonra da rahat bi hayat süreceksin" gibi şeyler söylüyodu ve metresi gbi konuşuyodu onunla... Bu mektubu okuduğunda Octavionun vereceği tepkiyi herkes tahmin edebiliyodur sanırım ve bu mektup olayından sonra iyice nefret etmişti ana cristinadan ona hiç bi şekilde inanmamıştı | |
|
| |
nes_rin Gabriel Almada "Laberintos de Pasion"
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları Cuma Tem. 25, 2008 12:24 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları Cuma Tem. 25, 2008 4:08 pm | |
| | |
|
| |
nes_rin Gabriel Almada "Laberintos de Pasion"
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları Cuma Tem. 25, 2008 8:36 pm | |
| o kızında başına gelmyen kalmamıştı bebekleri değiştirmişlaerdi ama cesar yinede ana cristinanın bebişine sahip çıkmıştı ölünce bebeğin tabutunu o taşıdı frida ise gizlice onları izleyip oğlunun rkasından ağladı | |
|
| |
| Konu: Geri: aşk ve nefret bölüm yorumları Paz Eyl. 28, 2008 10:19 pm | |
| Yaa pembesmartın yayın akışında yeni bir dizi görünüyo "aşk ve nefret" ama dizinin özeti yazmıyo sabahtan beri bakıyorum. Umarım bu dizidir | |
|
| |
| aşk ve nefret bölüm yorumları | |
|