| Tania Vazquez diyor :"Evet öpüşürken ondan etkilendim" | |
|
|
Sizce Tania Profosyonel mi davranmıştır yoksa kendini duygularına bırakmıştır? | Profosyonel olarak çekmiştir | | 20% | [ 1 ] | Hayır duygularına göre hareket etmiştir | | 80% | [ 4 ] |
| Toplam Oylar : 5 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
lasfieras Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 42 Nerden : sarajevo Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Tania Vazquez diyor :"Evet öpüşürken ondan etkilendim" Salı Eyl. 08, 2009 7:16 pm | |
| Tania verdiği röportajda muhabirin öpüşürken etkilendinizmi sorusuna bir cevap veriyor..Evet röportaj şu soruyla başlıyor dizinin iki başrolüylede constancio (cesar evora) ve alejandro (eugenio siller) ile öpüştünüz.hangisi daha iyiydi?? taniadan cevap Cesar olarak geliyor onun için "gran besador" yorumunu yapıyor..tabii o sahneleri çekerken profosyenel davrandım diyor Ayrıca cesar ile oynamaktan da büyük heyecan ve zevk duyduğunu dile getiriyor Buyrun dergi kapakları... | |
|
| |
nataliaya Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 35 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Tania Vazquez diyor :"Evet öpüşürken ondan etkilendim" Salı Eyl. 08, 2009 8:16 pm | |
| vay vay etkilenmemek mümkünmü ama cesardan, kadına hak vermemek elde değil | |
|
| |
pallas Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
| Konu: Geri: Tania Vazquez diyor :"Evet öpüşürken ondan etkilendim" Salı Eyl. 08, 2009 10:20 pm | |
| yahu öpüştüğün adam CESAR EVORA mümkün mü profesyonel olmak, hele etkilenmemek olacak şey değil,koskoca cesar seni öpüyor yahuuu, aferim kıza dobra dobra söylemiş,bizimkinin ağzı kulaklarındadır şimdi | |
|
| |
| Konu: Geri: Tania Vazquez diyor :"Evet öpüşürken ondan etkilendim" Çarş. Eyl. 09, 2009 12:35 pm | |
| ya !! onunla oynayanlar şöhret oluyor primine prim ekliyor yani de öyle bir adam uff etkilenmemek olanaksız çekim gücü çok yüksek cesarın | |
|
| |
evora_fan Juan De La Cruz "El Privilegio de Amar"
Mesaj Sayısı : 75 Yaş : 40 Nerden : Edirne Kayıt tarihi : 05/09/09
| Konu: Geri: Tania Vazquez diyor :"Evet öpüşürken ondan etkilendim" Perş. Eyl. 10, 2009 8:45 pm | |
| mümkünmüki ondan etkilenmemek ki birde öpüşüyorsun upss evet açık sözlülük etmiş tania tebrikelr şu anlaşılıyorki dizi çekilirken tania epey mutlu olmuş | |
|
| |
pallas Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
| Konu: Geri: Tania Vazquez diyor :"Evet öpüşürken ondan etkilendim" Perş. Eyl. 10, 2009 9:39 pm | |
| o ne şüphe... costancio ile ikisi öpüş babam öpüş | |
|
| |
| Konu: Geri: Tania Vazquez diyor :"Evet öpüşürken ondan etkilendim" Perş. Eyl. 10, 2009 9:44 pm | |
| dimi ya bazen hiç gözükmüyorlar hiç constancionun nerdeyse peder manuel den farkı kalmıyor bazen de yani ey maşallah diyorsun | |
|
| |
| Konu: Geri: Tania Vazquez diyor :"Evet öpüşürken ondan etkilendim" Cuma Eyl. 11, 2009 4:25 pm | |
| peder manuel ya costancio ciddi ama çapkın biri biraz azgın diyelim özellikle andreaya dayanamıyor ani onu gördüğü zaman beyni belden aşağıya çalışmaya başlıyor tabi o da bbunu değerlendiriyor eğer cesar bekar olsaydı eminim tania ile birşeyler olurdu gerçi biliyorsunuz onlarla evli olmak engel olmuyor yapmak istedikten sonra belkide olmuştur ne dersiniz? | |
|
| |
| Konu: Geri: Tania Vazquez diyor :"Evet öpüşürken ondan etkilendim" Paz Eyl. 13, 2009 3:17 pm | |
| adam onu gördüğü zaman şebeke dışı oluyor anlamıyorum ve sinir oluyorum birşeyler olurmuydu sorusuna gelince ilişki olurmydu bilmiyorum ama başka şeylerin olacağı kesin | |
|
| |
| Konu: Geri: Tania Vazquez diyor :"Evet öpüşürken ondan etkilendim" Ptsi Eyl. 14, 2009 4:46 pm | |
| aaa orası kesin canım cesar bu ya ne yapacağı belli olmaz | |
|
| |
| Tania Vazquez diyor :"Evet öpüşürken ondan etkilendim" | |
|