bi dakka bu mujeres asesinas daniela romo ve leticia calderon gibi oyuncuların olduğu projemi yoksa biz başka bi mujeres asesinasdanmı bahsediyoruz çünkü benim bildigim yani eger yanlış bilmiyosam tabi mujeres asesinas 2 daha gösterime bile girmemişken 3. projemi yolda hiii aman tanrım cesar desenize salma hayeke kurban gitcek çünkü adındanda anlaşılacagı gibi burda kadınlar katil gitcek gül gibi cesarımız....özge haber için teşekkürler canım
pallas Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
aaaay tüh dağ gibi adam... ama salma belki aşık olurda öldürmez bu da bi fikir tabii gerçi yönetmenlerin beni taktığı yok salvadora o kadar dedim vicki'yi çıkarma kadrodan ama dinlemedi
Admin Kurucu Admin
Mesaj Sayısı : 847 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 16/06/08
Konu: Geri: Salma Hayek & Cesar Evora " Mujeres Asesina 3"?? Perş. Tem. 30, 2009 1:49 am
:D
bu dizide lost gibi birşey oldu.. 2. sezon başladı edith gonzalez ve susana gonzalez gibi oyuncular var..
3. sezon da gelicek
yadhira carillo da kadroda
nataliaya Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 35 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
lost gibi derken canım mujeresimi diyosun yoksa corazon salvajemi
Admin Kurucu Admin
Mesaj Sayısı : 847 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 16/06/08
Konu: Geri: Salma Hayek & Cesar Evora " Mujeres Asesina 3"?? Cuma Tem. 31, 2009 1:56 am
mujeres asesinası diyorum cnm
lasfieras Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 42 Nerden : sarajevo Kayıt tarihi : 19/06/08
Konu: Geri: Salma Hayek & Cesar Evora " Mujeres Asesina 3"?? C.tesi Ağus. 01, 2009 1:37 am
Öncelikle haber için saol Özgeim ve salma teklifi kabul etmiş ama aynı hikayede oynarlar bilmiyom ama aynı dizi içinde olacağı kesin.. Pedro Torres büyük ihtimal ikisini bir araya getirir. malum reyting hesapları