Cesar Evora Turkısh Fanclup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Cesar Evora Turkısh Fanclup

Cesar Evora ile ilgili herşey

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
"ENTRE EL AMOR Y EL ODİO" dizisinin 50. bölümü eklenmiştir

Pasion Oculta Bölüm Yorumları

+2
pallas
lasfieras
6 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4
YazarMesaj
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

Pasion Oculta Bölüm Yorumları - Sayfa 4 Empty
MesajKonu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları   Pasion Oculta Bölüm Yorumları - Sayfa 4 Icon_minitimePaz Haz. 27, 2010 10:40 pm

canım benim sağol yorumların için....
https://cesarevorafans.forummotion.com
nataliaya
Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları   Pasion Oculta Bölüm Yorumları - Sayfa 4 Icon_minitimeCuma Tem. 23, 2010 11:57 pm

canım bölüm süperdi bu ceciliadan korkulur yani....ben ana marianın elbisesine bittim Very Happy raul kıskançlıktan ölcek dedim Very Happy alışmışımya estebanın o hallerine ama arıza çıkarmadı....
nataliaya
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları   Pasion Oculta Bölüm Yorumları - Sayfa 4 Icon_minitimePtsi Ağus. 23, 2010 6:07 am

canım çok güzeldi ama malesef kısaydı Sad ayyy bu ana maria garanti hamile Very Happy bunun için dotora gitmesine gerek yoktu valla Very Happy eğer öleyse olucakları çok merak ediyorum...raula söylermi?söylerse seviniceğini düşünüyorum tabikide...
lp-seyda
Jaime Dumas "Gente Bien"
Jaime Dumas
lp-seyda

MesajKonu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları   Pasion Oculta Bölüm Yorumları - Sayfa 4 Icon_minitimePtsi Şub. 07, 2011 2:42 pm

özge bende çok beğendim hikaye konu muhteşem hiççç bir beraberlik yaşaması beklenmeyen raul ana mariayı görünce evlencem diyo özellikle resimlerle desteklemende süpre olmuş... ben çok çok beğendim ama uzun süredir yazmıyorsun canım... ne olacağını çok merak ediyorum birazz bölüm eklersen çok çok çok sevinirim... ana maria hamile mi yoksa hastaydı çünkü ???Very Happy
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları   Pasion Oculta Bölüm Yorumları - Sayfa 4 Icon_minitimeCuma Şub. 11, 2011 11:07 pm

kızlar çok yakında geliyor yeni bölüm !!!!
lp-seyda
Jaime Dumas "Gente Bien"
Jaime Dumas
lp-seyda

MesajKonu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları   Pasion Oculta Bölüm Yorumları - Sayfa 4 Icon_minitimeC.tesi Şub. 12, 2011 3:24 pm

süpersinnn yaaa hadiii bekliyoruzz..Very Happy
lp-seyda
Jaime Dumas "Gente Bien"
Jaime Dumas
lp-seyda

MesajKonu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları   Pasion Oculta Bölüm Yorumları - Sayfa 4 Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 2:42 pm

yyaaaaa inanamıyorum yaaa böyle bölüm mü biter yaaa.... yaaa olamaz yaa raul sakın yapmasınb bişiler yaaaa allahımmm ölücem burada meraktan sarhoş ama o kadarda lütfen sarhoş olmasın yaa vursun tokatı cecilia çıksın gitsin kadın odasından yaaa... tabi bu biraz ağır oldu ama y7ani buna yakın kovsun yaaaa.... allahım nasıl öper onu tamda bebek arifesinde kızda bu kadar severken yapma raul yapma evladımm uyma sen o cecilia şeytanına yılan kadın ne olcak. kadın laf arasında da onlar sürekli arturo ile görüşüyolar falan dedi zaten yanii... pislikkk... öpmessin valla öpmesin devam etmesin...LÜTFENNN::... Crying or Very sad Sad Crying or Very sad Sad
pallas
Eugenio Lizarde
pallas

MesajKonu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları   Pasion Oculta Bölüm Yorumları - Sayfa 4 Icon_minitimeCuma Şub. 18, 2011 3:54 pm

ay sinirimden ölücemmmm...ahh ah erkek değil mi hepsi aynı..biraz alkol aldılar mı nakavt Mad
esteban'ı da aynı raul'ü de aynı emiliano'su da aynı costancio'su da aynı..ah raul ah inşallah cecilia'nın hızını
kesip toparlarsın olayı ki hiç sanmıyorum..
ay bebiş de geliyo şimdiiii...düğüm oldu olaylar..
özgecimm ellerine sağlık canım benim süper olmuş ama acele devam aceleee Laughing
lp-seyda
Jaime Dumas "Gente Bien"
Jaime Dumas
lp-seyda

MesajKonu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları   Pasion Oculta Bölüm Yorumları - Sayfa 4 Icon_minitimeC.tesi Şub. 19, 2011 2:23 pm

katılıyorum yaaa raul valla kessin cecilianın hızını yaa olmaz böyle şeyy...
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları   Pasion Oculta Bölüm Yorumları - Sayfa 4 Icon_minitimePaz Şub. 20, 2011 2:05 am

Raulumuz bir günah işlemedi kızlar ama işte atılan nifak tohumlarıda ortalığı karıştırmaya yetti..şimdi işler iyice sarpa sarıcak..yeni bölümü ekledim umarım beğenirsiniz..bu arada yorumlarınız içinde çok teşekkür ederim Wink
pallas
Eugenio Lizarde
pallas

MesajKonu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları   Pasion Oculta Bölüm Yorumları - Sayfa 4 Icon_minitimePaz Şub. 20, 2011 9:36 pm

ay..."seni sonsuza dek hayatımdan çıkarıyorum raul cardenas" mıııııııııııııııııııı....
nasıl?insan nasıl öyle bir aşk tanrısını hayatından çıkarır...
ama hakettiiiiiii...canım ana maria'm raul hakkındaki tüm çapkınlık hikayelerinin doğru olduğuna inanıyor şimdi.
çocuklarda yazık annesiz falan..vallahi bu karmaşada ral kalpten gitmezse iyi..
ellerine sağlık özgem:)harika bi bölümdü acele devam et lütfen:)
lp-seyda
Jaime Dumas "Gente Bien"
Jaime Dumas
lp-seyda

MesajKonu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları   Pasion Oculta Bölüm Yorumları - Sayfa 4 Icon_minitimePtsi Şub. 21, 2011 12:11 am

ayyyy inanmıyorum raul hiç bişi yapmadı nasıl hayatından çıkarırsın yaaa... öyle bir adamıı...AMA ÇIKARAMAZSIN HAMİLESİN SİZİ SONSUZA KADAR BAĞLAYAN Bİ BAĞ VAR Twisted Evil ...EĞER Kİ ÇOCUĞU ALDIRMAZSA.... affraid affraid yok aldırmaz deme yapmaz onu yapamaz yaaa....ayy şimdi bide gider arturonun teklifinide böyle kabul ederse şak diye burada düşüp bayılırım...

Pasion Oculta Bölüm Yorumları
4 sayfadaki 4 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-