| Pasion Oculta Bölüm Yorumları | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
lasfieras Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 42 Nerden : sarajevo Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Pasion Oculta Bölüm Yorumları Perş. Ağus. 27, 2009 7:47 pm | |
| Özgecim öncelikle hayırlı olsun demek istiyorum..Hikayenin genel hatlarını belirtmişsin canım çok entresan ve harika birşey olacağından eminim..Ayrıca cesaretin içinde tebrik ederim canım fikir benden çıktı ama ben bile yazmaya cesaret edemiyorum doğrusu. Raul ve Ana Maria hımmm Bu ikilinni aşkına Mundo de Fieras'ta tanık olmuştuk bakalım senin yorumunla nasıl olacak çok merak ediyorum doğrusu. Ana Maria çok can yakacağa benziyor,Raul ise zavallım ya şans yüzüne hiç gülmemiş sabırsızlıkla bekliyorum Özgecim | |
|
| |
pallas Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
| Konu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları Perş. Ağus. 27, 2009 10:55 pm | |
| ooo özgecim döktürmüşsün vallahi,hikaye sürükleyiciye benziyor hayırlı olsun bakalım:) | |
|
| |
| Konu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları Çarş. Eyl. 02, 2009 10:10 am | |
| Bu nedir özgem tebrikler güzelim mekan seçimi falan yıkmışsın ortalığı ana maria nedir öyle ne asiliktir bu raul zavallım ailesinden uzak yanlız alışveriş merkezindeki olalara bayıldım ha birde şu bölüm sonuna şaşırmalarına... | |
|
| |
nataliaya Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 35 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları Perş. Eyl. 03, 2009 1:29 am | |
| özge çok beğendim tebrikler canım bu arada evlerede bittim yani süperler | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
Mesaj Sayısı : 847 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları Cuma Eyl. 04, 2009 1:45 am | |
| arqadaşlar muchas gracias beğenmenize çoq sevindimdoğrusu aslında 2. bölümede başlayacam ama açıqöğretim sıavım var birde masaüstü bilgisayar gitti gidiyor yani laptopta k harfi yoq kopyala yapıştır yapıyom o yüzden pazartesi falan yazabilirim ama görüşleriniz beni çoq memnun etti teşeqqür ederim | |
|
| |
| Konu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları Cuma Eyl. 04, 2009 5:16 pm | |
| canım sen önce önemli işlerini hallet biz bekleriz onlar daha önemli hem | |
|
| |
evora_fan Juan De La Cruz "El Privilegio de Amar"
Mesaj Sayısı : 75 Yaş : 40 Nerden : Edirne Kayıt tarihi : 05/09/09
| Konu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları C.tesi Eyl. 05, 2009 1:09 am | |
| Özgecim senide tebrik ederim canım sıfırdan bir hikaye zor olur Kadro etkileyici Raul çok acı çekmiş yazık ona ya ana maria çok şımarık birbirlerini tamamlayıp yaralaırnı saracaklardır diye düşünüyorum ama nifak tohumlarıda mutlaka olacaktır | |
|
| |
| Konu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları Paz Eyl. 06, 2009 1:03 pm | |
| ayyy raul ile ana maria daha çok kapışacaklar gibi gözüküyor... raul de hafiften bir kıvılcım çaktı bileee,çok heyecanlı özgecimm, devamını dört gözle bekliyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları Ptsi Eyl. 07, 2009 9:52 am | |
| hmmmm ana maria fena oldu ya ne bilsin kız adamın karşısına çıkacağını ama raulunde içinde kalmış alışveriş merkezindeki olaylar tabii kızdan hoşlandıda hem intikam alma peşinde hemde kur yapmaya başladı ama kızımızda ondan aşağı kalır değil yani o da yangına körükle gidiyor beni korkutan arturo projeyi kutlamaya gelmedi aslında bu ikilimiz için iyi oldu ama bundan sonra ne olur bilmiyorum devamını sabırsızlıkla bekliyorum canım | |
|
| |
| Konu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları Ptsi Eyl. 07, 2009 3:08 pm | |
| valla bunların ikiside az değil ikiside inatçı, ikiside dediğim dedik, bide şimdi aynı projede çalışcaklar birbirlerini yemezlerse iyidir özgecim ellerine sağlık canım... | |
|
| |
| Konu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları Ptsi Eyl. 07, 2009 3:35 pm | |
| Özgecim tebrikler canım ya savaş başladı ama tatlı savaş diyelim buna raul ilgileniyor kendisi ilgisini farketti bölüm sonunda ana maria da lafını söyledi ama ben şu repliğe bayıldım.. Ana Maria:Çok korkmuş olmalıyım hatta bak korkudan titriyorum
Raul:Yanlız sen gerçekten titriyorsun Ana Maria..Birde Raul'un sevgili ana maria demesi çok tatlı | |
|
| |
| Konu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları Salı Eyl. 08, 2009 6:31 pm | |
| Özge harikasın cnm ya evet ana maria ile raul arasındaki ateş yanmaya başladı hayırlı olsun o tatlı atışmalar yerini bırakması gerekene bıraktı ana maria yı yola getirmeye başladı gibi raul ayyy alberto ya üzüldüm oğluna çok üzülüyor sinir arturo da tam zamanında geldi ya bıraksaydıda öpseydi raul | |
|
| |
| Konu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları Salı Eyl. 08, 2009 10:51 pm | |
| ayyy ne hızlı çıktı şu raul... şu arturo'da soğan gibi bitmedi mi kapıda,delirdim delirdim yanii... hayatından bezmiş ve müzmin bir bekar için mükemmel denilecek, bir performans sergiliyor raul afferim ona alberto'ya bende çok üzüldüm yaa... | |
|
| |
| Konu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları Çarş. Eyl. 09, 2009 12:39 pm | |
| raul...çapkın biri hikayede ayy begüm kimbilir daha neler yapacak ana maria ya | |
|
| |
| Konu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları Perş. Eyl. 10, 2009 5:08 pm | |
| ufff herşey alt üst oldu ne vardıki artıuro geldi tembelin teki bugünde gelmese olmazmıydı tam belki sonra derken sofia montenegro ama raul iyi yaptı amacını belli etti( aslında hiç ideal bir erkek tipide değil yani çapkı kurt ) ama ana maria onu değiştirecek bence
cecilia..kuzeni geliyor bakalım ne olucak..bu arada raulun kızının onun yanına taşınması iyi oldu böylece hayatına biraz daha dikkat eder
özgecim sağol canım devamını bekliyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları Perş. Eyl. 10, 2009 5:58 pm | |
| bu raul ceciliaya asılmaya kalkmasın yada tam tersi kız buna asılıyomuş..bu ceciliayadan ben korkuyorum açıkcası inş bizimkilerin arasına girmeye kalkmaz....teşekkürler özge. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları Perş. Eyl. 10, 2009 6:28 pm | |
| ay özgecim harika yaaa ana maria raul'e abayı yaktı yakacak... bu arada şu sofia yani bu martha julia=erol taş yine kötü rolde olacak kesin hissediyorum... bu arada kızının gelmesi iyi oldu cidden biraz çeki düzen versin babasına, özgecim devamını çabuk yaz heyecanla bekliyorummm... | |
|
| |
| Konu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları Perş. Eyl. 10, 2009 9:11 pm | |
| ay...ne geldin arturo dön geri ya ne güzel öpecekti ama ana maria da raul de ne güzel tersledi arturo yu .arturo sorumsuzun teki belli düşünüyorum ki eğer raul ile ana maria daha ciddileşirlerse bu tembellikle arturo onlar için ne kadar tehlikeli olabilir şüpheli ama şu raulun uzantıları sofia ay nerden çıktıki şimdi bu birde ana marianın önünde öptü adamı ama oda zılgıtı yedi raul den .bizimki biraz ağır konuştu ama olsun artık elenanın gelmesi raulun hayatına yeni renk katıp çeki düzen verecek orası kesin şu kuzen.cecilia banad çok tehlikeli geliyor
Özgecim çabuk yaz çok güzel olmuş | |
|
| |
| Konu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları Cuma Eyl. 11, 2009 4:17 pm | |
| sakin bir bölümdü manuele ve luciana çok üzüldüm ya raul de kızıyla epey vakit geçirdi ancak inal sofia dan sonra birde adrian çıktı ayyy buların arasına sürekli engeller giriyo bu arada ispanya paulina için bence çok iyi olacak | |
|
| |
| Konu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları Cuma Eyl. 11, 2009 10:40 pm | |
| ay bu sofia ile adrian işleri karıştıracak gibi gözüküyor ya hayırlısı... bu arada raul'ün tepkisini acaip merak ediyorum yaa bakalım ne tepki verecek halasıyla konuşurken bişi yok demişti ama bakalım,görelim çapkın şey özgecim süper olmuş canım eline sağlık,devamını çabucakk bekliyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları Paz Eyl. 13, 2009 3:13 pm | |
| manuel yazık ya luciana da çok acı çekiyor cristina hala raulu sıkıştırdı ama pek birşey öğrendiği söylenemez raulde babalık duygularını hissetmeye başladı elena iyi gelecek ona ama şu adrian nerden çıktı inşallah ana maria ya musallat olmaz
özgecim devamını bekliyorum cnm | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
Mesaj Sayısı : 847 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları Paz Eyl. 13, 2009 10:28 pm | |
| valla çok süprizim var ama kafamı toparlamıyorum bugünlerde aklımda çok şey var ama birleştiremiyorum kaçgündür ekleyemedim meselayazdığımı ancak şimdi fırsat oldu | |
|
| |
| Konu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları Paz Eyl. 13, 2009 11:38 pm | |
| raulun kızı geldi şimdi bide oğlu geliyo anlaşılan aile artık bir arada raulu arayan kimdi acaba çok merak ettim özgecim ellerine sağlık canım | |
|
| |
| Konu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları Ptsi Eyl. 14, 2009 4:53 pm | |
| demek cristobal geliyor iyi ya adamcağızın ailesi etrafında toplanıyor
elena ve ana maria çok tatlıydılar
şu telefonu bende çok merak ettim | |
|
| |
| Konu: Geri: Pasion Oculta Bölüm Yorumları Ptsi Eyl. 14, 2009 9:33 pm | |
| sonunda ya sonunda raul ana mariayı öptü ay nasıl mutluyum anlatamam ana maria ne tepki verir dicem ama kafasını karıştıran rauldu zaten her ne kadar bunu sölemesede ay özgecim devamını sabırsızlıkla bekliyorum ellerine sağlık | |
|
| |
| Pasion Oculta Bölüm Yorumları | |
|