| Meksika da en çok kadın öpen aktör "Mexico de la mayoría de las mujeres besa el actor" | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
lasfieras Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 42 Nerden : sarajevo Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Meksika da en çok kadın öpen aktör "Mexico de la mayoría de las mujeres besa el actor" Çarş. Ağus. 19, 2009 6:40 pm | |
| Telenovela mexicana saben. Valiente, apasionado y oponerse a todo lo que se mantuvo en el amor con la mente y memorable y valiente como fue llevado a la escena de amor
y el romance con un beso
Él da vida al personaje protagonista como mantener
Cesar Evora
El famoso e indispensable actores Telenovela
César Évora en los distintos países a que adopten todas las telenovelas mundo está mirando
Vivió en el amor de la telenovela es la gente despierta en el entusiasmo
y las escenas
Oh, Dios mío! Me senté en el lugar de fuego aumento ..
Hasta el día de hoy miro hacia atrás, hemos tenido muchos actriz se encontraba en frente de la cámara y besó a las mujeres
¿Quién no!
con Victoria Ruffo, Edith González, Laura Flores, Gaby Espino, Susana González vs.vs.vs
Cesar Evora Foreman, profesional, y un talentoso actor El trabajo se hace con cuidado siempre tan exitoso también muy atractivo y guapo hombre olvidar! También un hombre muy sexy
Es por eso que la dama de la escena es tan exitoso
Para el año 2010, el hablar de una bomba es el gran
Felicidades Cesar Evora...Meksika telenovela biliyorsunuz. Cesur,tutkulu ve her şeye karşı koyan aşklarla akıllarda kalmışlardır ve o unutulmaz ve cesur şekilde çekilmiş aşk sahneleriyle öpücükleriyle ve romantizmle Şüphesiz o karakterlere hayat veren aktöre tutuluruz biz de genel olarak Cesar Evora Telenovela'nın ünlü ve vazgeçilmez aktörü Cesar Evora çektiği tüm telenovela dünyanın farklı ülkelerinde izleniyor Onun telenovela içinde yaşadığı aşklar insanlarda hayranlık uyandırıyor ve o sahneler Aman Allahım!!! Galiba oturduğumuz yerde ateşimiz yükseliyor.. Bugüne kadar dönüp baktığımızda pek çok aktristi ile kamera karşısına geçti ve o kadınları öptü Kimler yok ki!! Victoria Ruffo,Edith Gonzalez,Laura Flores,Gaby Espino,Susana Gonzalez vs.vs.vs Cesar Evora Usta,profosyenel ve yetenekli bi aktör İşini titizlikle yapıyor o yüzden daima başarılı aynı zamanda çok çekici ve yakışıklı bir adam unutmadan!! Ayrıca çok seksi bir adam İşte bu yüzden o kadar bayanla sahne çekip bu kadar başarılı oluyor 2010 yılı için ise müthiş bir bombasının olduğu konuşuluyor Tebrikler Cesar Evora... | |
|
| |
| Konu: Geri: Meksika da en çok kadın öpen aktör "Mexico de la mayoría de las mujeres besa el actor" Çarş. Ağus. 19, 2009 6:41 pm | |
| Arkadaşlar listeyi tamamlayalım..bakalım kimler var. | |
|
| |
pallas Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
| Konu: Geri: Meksika da en çok kadın öpen aktör "Mexico de la mayoría de las mujeres besa el actor" Perş. Ağus. 20, 2009 4:18 pm | |
| vay canına beee helal olsun cesar'ıma,gerçi kıskanmıyor da değilim ama napalım vivian bu haberi duyunca ne tepki verdi acaba,çünkü Victoria Ruffo,Edith Gonzalez,Laura Flores,Gaby Espino,Susana Gonzalez mexico city'nin taş hatunlarından ,malum vivian da çok bakımlı(!) ya kıskanmamıştır kesin | |
|
| |
nataliaya Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 35 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Meksika da en çok kadın öpen aktör "Mexico de la mayoría de las mujeres besa el actor" Perş. Ağus. 20, 2009 5:15 pm | |
| pallas alemsin vivian çok bakımlı süpersin.aman şimdiden heyecanlandım 2010 için yeni bi bombası varmış gerçi konuşuluyormuş ama olsun inş vardırda oturdugumuz yerden ateşimizi tavan yapar | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Meksika da en çok kadın öpen aktör "Mexico de la mayoría de las mujeres besa el actor" Perş. Ağus. 20, 2009 8:05 pm | |
| Alemsiniz kızlar onlar nasıl yorumlar öyle.Doğrusu ben vivianın yerinde olmak istemezdim.Böyle bir kocan var ve oynadığı kadınlara bak.bu durum akıllara zarar | |
|
| |
nataliaya Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 35 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Meksika da en çok kadın öpen aktör "Mexico de la mayoría de las mujeres besa el actor" Perş. Ağus. 20, 2009 10:51 pm | |
| ay evet bende özledim vickyle cesarı beraber görmeyi inş olur bu isteğimiz...lasfieras bizi bu duruma getiren cesar yapcak bişi yok kimse ona karşı koyamıyo....ben zaten vivianı anlamış değilim adama bak bide kadına bu kadar zevksiz bakımsız bi kadın olamaz fazlamı abarttım dicem ama neyseeeeeeeee | |
|
| |
| Konu: Geri: Meksika da en çok kadın öpen aktör "Mexico de la mayoría de las mujeres besa el actor" Cuma Ağus. 21, 2009 11:14 am | |
| Ben de vivian'ın yeinde olmak istemezdim... düşünsenize kocanız ortalıkta ayaklı cazibe ve öpücük makinası gibi dolaşıyor peşini hayatta bırakmaz,uykularımdan olurdum yani,hele vicki'yle dizi çekecek olsa kriz yaratırdım heralde | |
|
| |
| Konu: Geri: Meksika da en çok kadın öpen aktör "Mexico de la mayoría de las mujeres besa el actor" Cuma Ağus. 21, 2009 5:24 pm | |
| Öpücük makinası Valla sizle hefikirim bizi bu duruma kendisi getiirdi ee ilacıda yokki bunun kendisinden başka ama bir liste yazmaya kalksak sanırım oldukça uzun bir liste olacak Yani vicky ile uyum şüpjhesiz ancak kızlar bu adam ne kadınlarla oynadı ya ufff Bir gaby espino ya bakın maşallahı var | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
Mesaj Sayısı : 847 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: Meksika da en çok kadın öpen aktör "Mexico de la mayoría de las mujeres besa el actor" C.tesi Ağus. 22, 2009 4:54 am | |
| Hiç ama hiç şaşırmadım.. emin olun 3-4 aktrist kalmıştır hani başrol tarzı olanlardan hatta başka ülkelerden konuk edilen oyuncularla bile oldu sanırım marjorie de sousa..venezuellalı ...mariana de la noche de epey sahneleri var | |
|
| |
| Konu: Geri: Meksika da en çok kadın öpen aktör "Mexico de la mayoría de las mujeres besa el actor" Çarş. Eyl. 02, 2009 10:17 am | |
| evet mariana de la noche de beraberlerdi ya özellikle cesar eğer kötü oynuyorsa daha da tehlikeli oluyor | |
|
| |
evora_fan Juan De La Cruz "El Privilegio de Amar"
Mesaj Sayısı : 75 Yaş : 40 Nerden : Edirne Kayıt tarihi : 05/09/09
| Konu: Geri: Meksika da en çok kadın öpen aktör "Mexico de la mayoría de las mujeres besa el actor" C.tesi Eyl. 05, 2009 1:14 am | |
| Şaşırmadım ki her dizide ortalama 4 kişi falan öpüyor cesar evora doğal yani | |
|
| |
| Konu: Geri: Meksika da en çok kadın öpen aktör "Mexico de la mayoría de las mujeres besa el actor" C.tesi Eyl. 05, 2009 10:05 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Meksika da en çok kadın öpen aktör "Mexico de la mayoría de las mujeres besa el actor" C.tesi Eyl. 05, 2009 11:17 pm | |
| dudaklarında mıknatıs var pandamın | |
|
| |
| Konu: Geri: Meksika da en çok kadın öpen aktör "Mexico de la mayoría de las mujeres besa el actor" Ptsi Eyl. 07, 2009 9:58 am | |
| hemde çekim gücü oldukça yüksek bir mıknatıs çok tehlikeli bu adam bence aslında bir yerde evli olması çok iyi bekar olsa uff hergün başka çapkınlık haberi duyarız artık | |
|
| |
| Konu: Geri: Meksika da en çok kadın öpen aktör "Mexico de la mayoría de las mujeres besa el actor" Ptsi Eyl. 07, 2009 12:15 pm | |
| ay evet bekar olsa ne haberler çıkardı kimbilir, ama böyle bir adamın da evli olması büyüüüüüüüüüüüüük kayıp büyüüüüüüüüüüüüüüüüüüük | |
|
| |
evora_fan Juan De La Cruz "El Privilegio de Amar"
Mesaj Sayısı : 75 Yaş : 40 Nerden : Edirne Kayıt tarihi : 05/09/09
| Konu: Geri: Meksika da en çok kadın öpen aktör "Mexico de la mayoría de las mujeres besa el actor" Ptsi Eyl. 07, 2009 3:16 pm | |
| bende hemfikirim en azından sadece viviandan kıskanıyoz yada öyle zannediyoz ama bekar olması çok farklı bir durum ..uffff yürek dayanmazdı sanırım | |
|
| |
| Konu: Geri: Meksika da en çok kadın öpen aktör "Mexico de la mayoría de las mujeres besa el actor" Salı Eyl. 08, 2009 6:57 pm | |
| ayyy sinir krizleri geçirirdim artık | |
|
| |
| Konu: Geri: Meksika da en çok kadın öpen aktör "Mexico de la mayoría de las mujeres besa el actor" Salı Eyl. 08, 2009 10:58 pm | |
| ay evettt ben de delirirdim,anarosa sendromuna girebilirdim yani:lol: yok kızlar yook bu ayaklı karizmanın başının bağlı olması bizim için daha iyi, yoksa gaby'e katlan,tania'ya katlan... ömür mü geçerdi ya... tek başına vivian diğerlerinden iyidir bencede... ama nedense benim cesar'ı bir tek vicki'den kıskanasım gelmiyor, çünkü onlar sanki birbirileri için yaratılmış gibiler, ikisini birlikte gördüm mü seviniyorum çocuk gibi, hiç kıskanmak gelmiyor içimden... | |
|
| |
| Konu: Geri: Meksika da en çok kadın öpen aktör "Mexico de la mayoría de las mujeres besa el actor" Ptsi Eyl. 28, 2009 9:23 pm | |
| bencede canım gerçi ben yinede başı bağlı olma olayına pek güvenmiyorum yani sonuçta cesar | |
|
| |
| Meksika da en çok kadın öpen aktör "Mexico de la mayoría de las mujeres besa el actor" | |
|