| Salvador Mejia'nın yeni dizisi.. | |
|
+5Fulya ayse yerlikaya nataliaya pallas Admin 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Kurucu Admin
Mesaj Sayısı : 847 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Salvador Mejia'nın yeni dizisi.. C.tesi Tem. 04, 2009 2:59 am | |
| Bu senenin en çok ses getirecek dizilerinden biri olacağına benziyor.. Gerek başrol seçimi gerek kadro ve hikaye... şimdiye kadar Mejia neredeyse dev bir kadro kurdu bile ancak başrol Eduardo Yanez den kimsenin memnun olduğunu söylemek mümkün değil... Henüz ona bir partnerde bulunamadı.. Dizi iki hikayenin birleşiminden oluşuyor... Cesar Evora hikayenin kötü adamı..Chava Mejia Cesar ve Victoria'yı Coprotogonistas Mayores olarak nitelendirdi.. Şunu belirtmeliyimki ne Cesar fanları ne de Vicky fanları pek memnun gözükmüyo bu dizi için...Bakalım olacakları zaman gösterecek.. Net kadro 15 Temmuz da açıklanacak... Çekimler 1 Ağustos ta başlayacak Çekimlerin Mexico City,Veracruz,Baja California,San Diego da yapılması düşünülüyor.. Belki ilerleyen bölümlerde Thalia kadroya dahil olabilir Dizide oynayacaklarını onaylayanlar Eduardo Yánez Cesar Evora Victoria Ruffo Helena Rjo Salvador Pineda René Casados Angelique Boyer Andrea torre Ximena Herrera Gretel Valdés Christian de la Fuente Osvaldo Rios Maria Rojo Manuel Landeta Luis Gatica Beklenenler Gaby Ramírez Aleida Núñez Sebastian Zurita Patricia Monterola Aracely Arambula Ninel Conde | |
|
| |
pallas Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
| Konu: Geri: Salvador Mejia'nın yeni dizisi.. C.tesi Tem. 04, 2009 12:23 pm | |
| ooo kadro çok güzel zaten cesar'ımla vicki'm birarada olunca kötü bi iş çıkması mümkün mü hele de başlarında mejia varsa peki özgecim hikaye nasıl bizimkileri yine birbirine aşık görebilcek miyiz | |
|
| |
nataliaya Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 35 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Salvador Mejia'nın yeni dizisi.. C.tesi Tem. 04, 2009 5:13 pm | |
| özgem saol cnm ya ay ama keşke başrol sadece cesar ve vicky olsaydı keşke bi aşk da olur dizide | |
|
| |
ayse yerlikaya Marcelo Vargas "Corazon salvaje"
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 43 Nerden : eskişehir Kayıt tarihi : 07/03/09
| Konu: Geri: Salvador Mejia'nın yeni dizisi.. Salı Tem. 07, 2009 10:28 pm | |
| YA ONLARI AYRI GORMEK ISTEMIYORUM FILMDE.... | |
|
| |
Fulya Atilio Montenegro "Mariana de la Noche"
Mesaj Sayısı : 198 Yaş : 35 Nerden : Mexico Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: Salvador Mejia'nın yeni dizisi.. Çarş. Tem. 22, 2009 7:38 pm | |
| Umarıııııım ayrı olmazlar deli olurum yaaa ikisinin de başkalarıyla olmasına hele de karşılıksız bir aşk olursa seti basarım Ay kızlar ölücem heyecandaaaaaaann ağustosta yokum burda şansa bak yaaa pofffff | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: Salvador Mejia'nın yeni dizisi.. Çarş. Tem. 22, 2009 8:00 pm | |
| kızlar ya vickyi osvaldo rios ile partner yaptı salvador.. vicky juan del diablo nun annesi osvaldo ise babası.. ufffffff çok sinir oldum... | |
|
| |
| Konu: Geri: Salvador Mejia'nın yeni dizisi.. Perş. Tem. 23, 2009 4:35 pm | |
| ufffffffffffffffffff ya ikisi çift olmayacaksa ne anladım bütün ümitlerim gittiiiiiiii uuuuuf o zaman vicki iyi cesar kötüdür kötü bi adamı da vicki sevmez zaten evli barklı kadın uf yaaaa aşkolsun yani salvadora hayır bi önceki dizide gördün onlar ikisi bi araya geldimi harikalar yaratıyorlar ratingler tavan yapıyor ne alemi vardı şimdi cesar'ı yalnız bırakmanın haber için çok teşekkürler özgecim | |
|
| |
Fulya Atilio Montenegro "Mariana de la Noche"
Mesaj Sayısı : 198 Yaş : 35 Nerden : Mexico Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: Salvador Mejia'nın yeni dizisi.. Perş. Tem. 23, 2009 5:21 pm | |
| Yaaaaaaaaaa ooffff yaaa sinirlerim bozuldu yapılır mı şimdi bu yaaa bir kere yaptınız şu hatayı ikinciye yapmayın bari en azından AMFde evlilerdi şimdi başkasıyla evli bi de | |
|
| |
| Konu: Geri: Salvador Mejia'nın yeni dizisi.. Cuma Tem. 24, 2009 5:01 pm | |
| özge bu juan del diablo kaç yaşında olcakki vicky annesini oynuyor ay inş sadece vicky dizinin başında yoktur yani umarım bi zaman atlaması olmaz eğer olursa anneyle babayı öldürürler gibime geliyor salvador mejia inş bunu yapmaz partner olmamalarına razı geldim bari ölmesinler... | |
|
| |
| Konu: Geri: Salvador Mejia'nın yeni dizisi.. Cuma Tem. 24, 2009 11:05 pm | |
| e bi de öldürsün tam olsun hatta cesar da ölsün... sonra salvador o diziyi oturup izlesin tek başına | |
|
| |
| Konu: Geri: Salvador Mejia'nın yeni dizisi.. Cuma Tem. 24, 2009 11:20 pm | |
| valla belli olmaz genellikle kötüler ölüyo gerçi abrazame muy fuertede kötü son bölümde öldü e başında ölsedi cesarsız zaten izlenmezdi ay nebilim işte öldürmesinde naparsa yapsın.... | |
|
| |
victoria_cesar Juan De La Cruz "El Privilegio de Amar"
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Salvador Mejia'nın yeni dizisi.. Paz Tem. 26, 2009 7:39 pm | |
| Cesar ile Vickyi bir araya gelmezse önceki gibi bu iş tutmaz muhakkak bir araya gelmeliler... | |
|
| |
| Konu: Geri: Salvador Mejia'nın yeni dizisi.. Ptsi Tem. 27, 2009 4:02 pm | |
| victoria kadrodan çıkmış ama fulyam sölemişti banada çok kötü oldum ya (( | |
|
| |
| Konu: Geri: Salvador Mejia'nın yeni dizisi.. Ptsi Tem. 27, 2009 11:07 pm | |
| neee... ne demek çıkmış, oynamayacak mı yani artık eğer öyleyse yani vicki yoksa cesar'ım da kötüyse ne diye izleyeyim o şişko herifin yönettiği diziyi,öf sinirlerim bozuldu yaaa | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: Salvador Mejia'nın yeni dizisi.. Salı Tem. 28, 2009 5:44 pm | |
| Vickynin yerine laura flores olacak büyük ihtimalle öyle gözüküyor.. bakalım haberler geldikçe paylaşıcam
kızlar cesarın kötü olduğu dizilerde iyidir izlememezlik yapmayın al diablo dan ben çok zevk alıyorum mesela
içinizde federico yu sevmeyen varmı??
begümcüm mejianın dizileri iyidir sen içini ferah tut
yanlız bende şunu söyleyebilirimki mex halkının birleştiği bir fikir var dizi kadrosu sirk gibi oldu..Cesarı bu sirkin kurtarıcısı olarak görüyorlar Mejia da diziyi canlı tutmak için Cesarı kötü yaptı | |
|
| |
| Konu: Geri: Salvador Mejia'nın yeni dizisi.. Salı Tem. 28, 2009 8:58 pm | |
| kesinlikle haklısın özgecim kötü karakterlerini de çoook seviyorum federico'ya falan bayılıyorum hele costancio benim yanımda en az esteban kadar değerli ama dizilerde kötü olunca vicki hiç pas vermiyor bizimkine e o zaman da aşkın,tutkunun dozu düşüyor ya ondan kızıyorum ben mejia'ya | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: Salvador Mejia'nın yeni dizisi.. Salı Tem. 28, 2009 10:59 pm | |
| bende hem fikirim ama vicky zaten kadroda yok... bu arada laura flores kadroya dahil oldu victoria yerine | |
|
| |
| Konu: Geri: Salvador Mejia'nın yeni dizisi.. Çarş. Tem. 29, 2009 2:00 pm | |
| napalım artık zaten vicki olsa bile aşk olmayacaktı | |
|
| |
| Konu: Geri: Salvador Mejia'nın yeni dizisi.. Çarş. Tem. 29, 2009 6:15 pm | |
| ya izlerim mutlaka ama gözüm hep vickyi arıcak laura floresi izledikçe aklıma hep vickym gelcek buna engel olmamam artık çünkü vickymin oynicağına alıştırmıştım kendimi niye kadrodan çıktıysa sanki ;( | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: Salvador Mejia'nın yeni dizisi.. Perş. Tem. 30, 2009 1:46 am | |
| derler ya hayırlısı diyecek bir şey yok benim dikkatimi çeken cesarın karakteri ile ilgili hiç bir açıklama gelmedi dizi içinde ona bir partner de verilmedi.. meksika bbg sinde yer almış ve şimdide dizilerde oynayacak bir kadın var..aynı zamanda model... onunla birşeyler olacağı kesinde..bakalım | |
|
| |
| Konu: Geri: Salvador Mejia'nın yeni dizisi.. Perş. Tem. 30, 2009 11:24 pm | |
| of bu kadın cesara göre tam bi bomba yemesinde cesarımızı valla cesar bunun elinden kurtulamaz dicem ama bakalım kim kimin elinden kurtulamıcak dizide federico olarak geri dönüş yapıyo valla | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: Salvador Mejia'nın yeni dizisi.. Cuma Tem. 31, 2009 2:01 am | |
| hem fikirim didemcim görücez bakalım bu arada salvador mejia süprizlerin olduğunu söylemiş...bizimki partnersiz dolaşıyo ya ortalıkta.. Bomba gibi bir isim.... Elizabeth Gutierrez | |
|
| |
lasfieras Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 42 Nerden : sarajevo Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: Salvador Mejia'nın yeni dizisi.. C.tesi Ağus. 01, 2009 1:51 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Salvador Mejia'nın yeni dizisi.. C.tesi Ağus. 01, 2009 12:21 pm | |
| dizi tam bi yıldızlar geçidi mejia napcak herhangi bir fikrim yok inş güzel olur.... | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: Salvador Mejia'nın yeni dizisi.. Paz Ağus. 02, 2009 3:16 am | |
| hımm Elizabeth kesin demek.. Cesar'ın partnerimi olacak acaba?? Gerçi artık olasılıklar bunu gösteriyor... manola diezi tanımıyorum ama tania vazquez e şaşırdığımı söyleyeceğim... ilgnç olacak bence bu dizi.. sirk gibi oldu maşallah Elizabeth-Cesar ikilisini izlersek farklı bir heyecan olabilir diye düşünüyorum.. Gaby den sonra eğer Elizabeth de olursa Cesar'ın artık nerdeyse oynamadığı aktrst parmakla sayılacak kadar az kalacak ki özellikle gaby ve elizabeth gibi isimler çok popüler | |
|
| |
| Salvador Mejia'nın yeni dizisi.. | |
|