| Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) | |
|
+4lasfieras victoria_cesar pallas Admin 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
nataliaya Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 35 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Çarş. Eyl. 09, 2009 1:02 pm | |
| soyunup kadının üstüne atlicak galiba karısı nede olsa canım yabancı değil....bu tiyatro oyunu hala devam ediyomu arkadaşlar bi bilginiz varmı? | |
|
| |
pallas Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Çarş. Eyl. 09, 2009 10:20 pm | |
| hmmm şoktayım şu an,yorumsuz bırakacağım ilk defa | |
|
| |
lasfieras Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 42 Nerden : sarajevo Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Perş. Eyl. 10, 2009 5:14 pm | |
| cesar bu ne yapsa yeri diyecem oda ağr olacak ama herkes önündede pantalon indirilmezki canım aaaa bizimkinin gayesi neyse nataliacım bu sezonluk bitti ama gelecek sezon yeniden oynanacak diye biliyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Perş. Eyl. 10, 2009 5:20 pm | |
| | |
|
| |
nataliaya Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 35 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Perş. Eyl. 10, 2009 6:07 pm | |
| teşekkürler cnm...ama malesef biz izleyemiyoruz | |
|
| |
evora_fan Juan De La Cruz "El Privilegio de Amar"
Mesaj Sayısı : 75 Yaş : 40 Nerden : Edirne Kayıt tarihi : 05/09/09
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Perş. Eyl. 10, 2009 8:41 pm | |
| ayyy o pantalonlu resimde nedir.şeker bu adam ya ama aklı hep başka yerlerde ayy son resimde yakıyor kimi işaret ediyor acaba evet keşke buralarada gelse ya ondan da vazgeçtim baştan sona kadar çekselerde video olarak izlesek | |
|
| |
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Ptsi Eyl. 14, 2009 5:25 pm | |
| | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
Mesaj Sayısı : 847 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 16/06/08
| |
| |
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) C.tesi Eyl. 26, 2009 10:34 pm | |
| offf gözlükler yakıyor, vicki'nin emekli edebiyat öğretmeni gözlüklerinden bile komik, yerim onu yerim ben ya | |
|
| |
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Paz Eyl. 27, 2009 12:58 pm | |
| Allahım tipe bakın nedir bu adam ya nerden bulmuş o gözlükleri birde sırıtmış sağol özgecim | |
|
| |
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Çarş. Kas. 11, 2009 7:31 pm | |
| dünyanın en güzel öpücüğü ... cesar'dan hepimize... demişki "ben gelemiyorum bari öpücüğüm gitsin, yakında vivian'ı falan bırakıp geleceğim, cesar evora turkısh fan club üyeleriyle bir dizi çekeceğim" demiş [img] [/img] | |
|
| |
esmeray Antonio "Si Dios me quita la vida"
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Perş. Kas. 12, 2009 2:26 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Cuma Ocak 08, 2010 8:35 pm | |
| onun öpücük atmasını yesinler süper bir adam ya | |
|
| |
Fulya Atilio Montenegro "Mariana de la Noche"
Mesaj Sayısı : 198 Yaş : 35 Nerden : Mexico Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Ptsi Tem. 12, 2010 10:33 am | |
| Begüm gebredim sayende yaa bratz bbekleri öyle mi nerden buldun ya harikasın gerçekten çok benzemiz o fotoğrafta :D Pebre niña rica facia zaten yine de çok çirkinletememişler uğraşmışlar ama kadın güzel kardeşim nasıl çirkinleşsin ) çok eğlendim yaa burayı görmemiştim senaryo kısmından fırsat bulup Cesar yaktı beni bee.Ya kızlar nolur toplanıp gidelim Mexicoya çıldırıcam artık dayanamıyorum ( | |
|
| |
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Ptsi Tem. 12, 2010 6:14 pm | |
| teşekkür ederim canım benim, Bratz'lere her baktığımda ben de krize giriyorum yeniden acaip benziyor vicki.. pobre niña rica zaten bi ömür..ama yine de fıstık gibi ya vallahi gidelim artık mexica'ya cesar için yüzerek geçiçem atlas okyanusunu hele şu esmas röportajından sonra... dünürlüğe gidelim hem başgöz edelim şunları | |
|
| |
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Ptsi Tem. 12, 2010 7:16 pm | |
| izlemedim ben canım link atabilirmisin banaa.kız twitterda yok mu cesar acaba bizim vicky hiç çıkmıyor yaa süper oluyor yakın hissediyorum kendime güzel birşey | |
|
| |
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Salı Tem. 13, 2010 1:58 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Salı Tem. 13, 2010 5:56 pm | |
| vickym çıkmıyor yaa video fotoğraf ekliyor bir de offf yiyicem onu birgün Derya adamın suratı ne öyle yaa :D | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Salı Tem. 13, 2010 9:23 pm | |
| ay bu adam sinirlenince çok tatlı oluyor,benim gülesim geliyor yaa hep costa yüzünden,o kızdı mı çok gülerdim adclg'da,şimdi ne zaman kızsa aklıma costa geliyor derya abla resimler süper,eline sağlık | |
|
| |
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Salı Tem. 13, 2010 9:23 pm | |
| [img] [/img] ahhhh tokatı yedin san romanım, işte öyle düşünürsün ağzından çıkanı kulağın duymadı ki kıskançlıktan,bastı maria tokatı.. kıyamam sana.. [img] [/img] ay bu fotoda ilginç bişi yok aslında ama yine de eklemek istedim, şunların tatlılığına bakın,kucağındaki küçük kızı carla sanırım, ay bu adama babalık çok yakışıyor, yerim seniii yerimmm opss vicki'ye bakışlara dikkat,çok tatlılar yaaa gözü kapalı gerçi gülerken kapanmış ama kesin vicki'ye bakıyordu, bilirkişi olarak tespit ettim bunu:lol: [img] [/img] | |
|
| |
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Salı Tem. 13, 2010 9:31 pm | |
| - pallas demiş ki:
- ay bu adam sinirlenince çok tatlı oluyor,benim gülesim geliyor yaa
hep costa yüzünden,o kızdı mı çok gülerdim adclg'da,şimdi ne zaman kızsa aklıma costa geliyor derya abla resimler süper,eline sağlık ya evet costa da bir başkaydı uyanığım diye geçiniyordu ama iyi kandırıyorlardı çok ya çapkındı seninkilerde harika bu adam şarap gibi bazı şeyler yaşlandıkça oturuyor diye düşünüyorum son resime ise bayılduım kıyamam ya aşk insanı cesar | |
|
| |
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Salı Tem. 13, 2010 9:46 pm | |
| ah evet derya ablacım o bir şarap yalnız türkiye'ye ithalatı yok çok üzülüyorum | |
|
| |
| Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) | |
|