| Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) | |
|
+4lasfieras victoria_cesar pallas Admin 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Kurucu Admin
Mesaj Sayısı : 847 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Salı Ağus. 11, 2009 1:10 am | |
| ayy kıyamam ben ona her hali bir numara ya sinirli oldumu başka neşeli oldumu başka tutkulu oldumu başka üzüntülü oldumu başka ama her zaman harika Benden Sinirli olmakta yakışıyor dedim ya Birde telefonla konuşup yazı yazmaya çalışınca böyle oluyo Buda yatmadan önce..kim bilir ne düşünüyo yine Bacağını gösterirmiş..hımm yesinler seni tatlı şey | |
|
| |
pallas Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Çarş. Ağus. 12, 2009 9:11 am | |
| ayyyy yerim onu ben yaa costanico'ya bayılıyorum özgecim 1. resim harikulade,doğal olarak 2. zaten süperr veeee 3. vay canına cesar'dan bacak şov çok tatlı yaaa | |
|
| |
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Çarş. Ağus. 12, 2009 9:47 am | |
| bu pozu çook tatlı yaaa... herhalde yine şanslı bir latin imza alıyordu cesar'ımdan bu pozda neden mexico'da değiliz ki özge yaa [img] [/img] 4 deli adamın başını yiyemediniz kaldınız gerçi socorro'nun bişi yaptığı yoktu ama olsun,öncelikle ensest manyak alba,oh olsun öldün de rahat bir nefes aldık ... ve sen karda yürüyüp izini belli etmeyen esteban'a aşık tüm la madrastra hatunları gibi değil de çaktırmadan gizliden gizliye aşkını yaşayan,kardeş katili hasta daniela postişinin altındaki kişiliğin delinin biriymiş meğer... neyse ki sonradan hak yolunu buldun veee işte esteban'ın rüyalarının kadını genetik özelliklerini kızına bolca geçirmiş(eserekliliğini kastediyorum),esteban'ı sürüm sürüm süründürmüş krizden krize sokmuş,azmin ve zaferin temsilcisi tabii aynı zamanda çok da iyi bir örneksin çünkü bi adam sadece çemkirilerek nasıl kendine bağlanır onu da senden öğrendik maria'cım malum sen çemkirdikçe haşin san roman peşinden geliyordu savaştın ve kazandın...neyse özetledim resmen diziyi,susayım bari artık [img] [/img] | |
|
| |
lasfieras Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 42 Nerden : sarajevo Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Paz Ağus. 16, 2009 11:15 pm | |
| Kızlar yine yıkmışsınız ortalığı ya harikasınız.. la madrastra kadrosu ile olan resim nedir aman tanrım peki şu bacağını gösterdiğine ne demeli | |
|
| |
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Perş. Ağus. 20, 2009 4:25 pm | |
| ay bu resimde cesar sanki "aferin peder belisario,güzel bir iş çıkardın,geç oldu ama temiz oldu" gibisinden elini sıkıyor ama yine çooooooooooooooooook tatlı canım o benim canımmm bu arada damatlıkta çok yakışmış pandamıza.... [img] [/img] | |
|
| |
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Perş. Ağus. 20, 2009 7:53 pm | |
| Ayyyyy aynen öyle harikasın Begümcüm.. Yorumların olağanüstü kesinlikle dmatlıkla çok ama çok tatlı | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Cuma Ağus. 21, 2009 11:36 am | |
| çok teşekkür ederim derya ablacım senin resimlerde harika inceledim ve şu sonuçlara vardım; ilk resim mükemmelinde ötesinde nasıl bir uyuyuştur o,o nasıl bir ayaktır babasının ayakkabılarını giymiş yaramaz çocuklar gibi yaaa 2. resim zaten tam yemelik olmuş,ben farkettim ki cesar gibi gülebilen ve gülüşünü farketmeden de olsa kitle imha silahı olarak kullanan kimse yok,o güldü mü ben sinirliysem sakin,mutsuzsam mutlu oluyorum,adrenalin tavan yapıyor yerim onu bennnnnnn veeeeeeeee haşin bir san roman resmi vayy be ne sahneydi ama değil mi "sen kaybedersen,benimle bir gece..." dumurlara uğramıştım resmen ama zavallı kuzucum, bütün hayalleri suya düştü, çünkü bizim einstein maria yeniverdi adamı, be kadın adam sana neler diyor, sen kalkıp yeniyorsun pesler olsun sana,insan çaktırmadan yenilir sonra da "vah vah nasıl oldu da yenildim" falan der ama sendeki deve kini... | |
|
| |
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Cuma Ağus. 21, 2009 5:17 pm | |
| Rica ederim Begümcüm. Ayaklarında maşallahı var yanlız dimi ah o gülüş yokmu aynen dediğin gibi insanın içini ısııtıyor otur saatlerce cesarı izle onun o gülüşünü izle maria ah.dvicky ruffo yu çok severim ama la madrastra zamanı beni krize sokuştu diyebilirim ya buralarda o adam için çıldıranlar var sen böyle bir teklifi reddediyorsun adamın her sferinde eli boş kalıyor | |
|
| |
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) C.tesi Ağus. 22, 2009 12:28 pm | |
| aynen ya,kadının hayatı trip atmakla geçiyor... ben şu sahnede de çok sinir olmuştum [img] [/img] e be kadın ne uyanırsın aniden be,fırladın kalktın hortlamış gibi...adamın da aklı çıktı insan şöyle ayılsa bile ayılmamış gibi yapar adam "hala ne kadar güzelsin"falan diyordu tam... şöyle hafif gözünü aralar çaktırmadan söylediklerini dinler,ne bileyim sayıklıyormuş gibi yapıp duygu sömürüsü yapar ah maria kızım be biz mi öğreticez bunları sana dimi ama derya abla | |
|
| |
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Salı Ağus. 25, 2009 12:55 am | |
| ay harika ya valla beni krize soktun begümcüm :D | |
|
| |
| |
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Salı Ağus. 25, 2009 8:03 pm | |
| AL Diablo 91. Bölümden bir sahne Şirkette toplantı olmuş ve herkes Luciananın hisselerini Hugo ya verdiğini öğrenmiştir..Çılgına dönen Constancio ve Alejandro Lucianayıı sözleriyle ölmekten beter etmişlerdir Luciana oğluyla konuşmaya ofisine gider o sırada andrea da costa ya bereber geçirdikleri hafta sonunda çektirdikleri fotoları çıkartmaya gideceğini göster andreanın elinde negatifler costa yı baştan çıkartırken gerçi adam hep baştan çıkmış durumda bomba gibi dolaşıyo ortalıkta ver harekat başladı ay ay ay Andreanın costaya aldığı saati hediye ederken bizimkindeki tatlılığa bakın ya şeker maşallah tabi bunun geceside vardı ama girmeyeyimm artık o kadar | |
|
| |
nataliaya Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 35 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Salı Ağus. 25, 2009 10:51 pm | |
| ay yerim ben onu ya şu surata bakın çok şeker | |
|
| |
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Çarş. Ağus. 26, 2009 6:59 pm | |
| ay o gülüş ne öyle yaaaaaaa tatlılık abidesi,karizma tapınağı,yerim onu ben | |
|
| |
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Perş. Ağus. 27, 2009 7:48 pm | |
| ay o resimlerde ne öyle seni şker şey yerim ben seni yanlız bakışada bakarmısınız | |
|
| |
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Paz Ağus. 30, 2009 1:52 am | |
| kızlar geçenlerde nette gezerken bir resim buldum bulur bulmaz koptum, resim cesar'ımızla ilgili değil ama bizim reina'yla ilgili victoria ruffo'nun eski dizilerinden eski bir dizi olduğuna bir zamanlar herkeste varolan hatta çoğumuzun annesinin babasının taktığı "rakun "tipi gözlükler olarak tabir ettiğim gözlüklerden anladım,victoria ruffo iyi kadın, hoş kadın,melez bir afet-i devran olabilir amaaaaaaaaaaa bu gözlükler vicki'yi tam bir emekli edebiyat öğretmeni moduna sokmuş insanın "ay güzelim nedir o gözlükleeeeeeeer yok et onlar yok et,hatta yak ki o gözlükleri,bi daha takmayasın" diyesi geliyor onu da burada paylaşmak istedim çünkü paylaşmazsam ölürüm [img] [/img] daha bu resmin getirdiği şaşkınlığı üzerimden atamamışken ilginç bir benzerlik keşfettim yine elimde vick'inin bir resmi vardı resme baktım baktım baktım ve dedim ki "allah allaaaaaaaaaaaaah,bu kadın birine benziyor ama kime" vicki'inin verdiği pozdan kaynaklanan dudak,göz ve saç yapısını incelediğimde yine beni klavyeye yapıştıran bir sonuca vardım victoria ruffo o resimde "bratz bebeklere" benziyordu bu acaip benzerliği de sizinle paylaşmak istedim vicki'ye fazla takıldığımı düşünebilirsiniz ama o benim idolüm "gönül sevdiğini yerden yere vururmuş" derler ya hani o hesap reina'ya saygım sonsuz yani buradan kendisine hürmetlerimi sunarım işte o resim : [img] [/img] işte bratz bebek [img] [/img] göz rengine,göz yapısına ve dudak tiplerine dikkaaaaaaaaaaaaat | |
|
| |
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Çarş. Eyl. 02, 2009 10:14 am | |
| Allahım begümcüm nedir bu.. Allah bildiği gibi yapsın seni cnm ya ama çok ciddi bir benzerlik yani | |
|
| |
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Çarş. Eyl. 02, 2009 11:13 pm | |
| dimi benzerlik çok şaşırtıcı farkettim ve hemen sizlerle paylaşayım dedim | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Cuma Eyl. 04, 2009 2:00 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Cuma Eyl. 04, 2009 11:34 am | |
| fotoğraf yorumlama yarışması olsa katılırdım vallahi özgecim:D şu eklediklerin beni öldürdüüüüüüüüüüüü golf oynayan san roman ha ... tek başına san roman zaten yakıyor,golf oynayanı öldürdü benii şapkasını yesinler ya, gözlük camlarından bile karizma fışkırıyor,adam nereye gitse ben buradayım diyor, ikinci resme gelince demian bu, yorumsuz yani... | |
|
| |
nataliaya Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 35 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Cuma Eyl. 04, 2009 3:47 pm | |
| ya kızlar ben o golf sahnesini izlerken hı dedim işte şimdi esteban golf sopasıyla(bi adı varmıdır bilmiyorum artık varsada cahilliğime verin) girişcek gerardoya demiştim içimden ama yapmadı yani...2. resme gelincede pallasa katılıyorum demian bu | |
|
| |
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Cuma Eyl. 04, 2009 5:20 pm | |
| ayyy o golf resmi kırdı valla yanlız şapka falan on numara tabide duruş ta ayrı bir hava kızlar ya sopayı tutuşu kıyamam ya çok tatlı bu adam demian mundo de fierasın ilk bölümlerinden bu resim yani nasıl bir iştah ile yemek yer insan en büyük örneği yerken yanındakiler yiyemiyor oda ayrı bir konu tabii | |
|
| |
evora_fan Juan De La Cruz "El Privilegio de Amar"
Mesaj Sayısı : 75 Yaş : 40 Nerden : Edirne Kayıt tarihi : 05/09/09
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) C.tesi Eyl. 05, 2009 1:13 am | |
| Baştan sona hepsine baktım ve karnıma ağrı girmiş durumda şuan gülmekten çılgın bu adam ya bayılıyorum ona sağolun kızlar resimler için | |
|
| |
| Konu: Geri: Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) Çarş. Eyl. 09, 2009 12:51 pm | |
| bu adam ne yapıyor??? cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar | |
|
| |
| Biraz Gülelim..(Cesarın ilginç ifadeleriyle verdiği pozlar) | |
|