bu 20 yıl sonra ilk birlikte olmaları mı? eğer öyleyse baya belli oluyor bizim cesar hamur gibi yoğurmuş vicky vicky'nin kocası nın bu sahneye tepkisi ne oldu acaba? böyle bir sahnenin çok ses getirmesi doğal
Admin Kurucu Admin
Mesaj Sayısı : 847 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 16/06/08
evet didemcim düğün bıyunca tekila içip durdular ama zaten maria estebana karşı iyileşmeler başlamıştı
deryacım sanmıyrom ya eğer şifresiz bir kanal olsaydı belki ama zaten dizinin en önemli sahnelerinden biri ve makalsarlarmı bence hayır ama yinede belli olmaz tabi buna benzer sahneler iizledik ama bu en iddialısı yarın görücez..
nesrincim evet canım 20 yıl sonra ilk kez
victoria_cesar Juan De La Cruz "El Privilegio de Amar"
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
e ben cesar'ın karısının yerinde olsam kıskançlık krizine girerdim hele vicki dizinin bu bölümünü kocasıyla izlediyse ve hala yaşıyorsa vay canına ses getirmesi çok doğal ayrıca pek bi rol de değil bu gerçeklik payı var insan ölür yahu cesar'ı uzaktan bile görse...
En son pallas tarafından Cuma Tem. 10, 2009 4:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Admin Kurucu Admin
Konu: Geri: Diziden Kısa Videolar Perş. Tem. 24, 2008 1:41 am
Bu sahnede epey güzel..
nataliaya Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 35 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
Konu: Geri: Diziden Kısa Videolar Perş. Tem. 24, 2008 1:42 am
seniz28 aramıza hoşgeldin yeni bir cesarcı daha canım dizinin türkçe bölümleri var evet ama malesef şuanda izlenilemiyor.çünkü biliyorsun youtube kapalı dailymitiondan eda abla siteye yüklüyordu diziyi türkçe olarak ama malesef dailymitionda kapandı diziyi yüklicek bir video sitesi kalmadı ama admin(özge)diziyi yeniden izleyebilicegimizi söyledi video sitesi arıyorlar şuanda zannedersem.en kısa zamanda izlicegiz inş yeniden.valla anlatma kısımlarında iyi değilimdir.benim bildigim bu kadar cnm özge daha iyi anlatır zannedersem zaten sitede bunun açıklaması vardı.
nataliaya öncelikle hoşbuldum vermiş olduğun bilgiler için çok teşekkür ediiyorum dilerim en kısa zamanda aradığımız site bulunur çünkü ben bu şekilde maalesef bişey anlamıyorum .özge kardeşim elini çabuk tut emi ayrıca site güzel olmuş emeği geçenlere eşekkürediyorum ...
Admin Kurucu Admin
Konu: Geri: Diziden Kısa Videolar Perş. Ağus. 28, 2008 1:00 am
öncelikle seniz28 aramıza hoşgeldin..
la madrastra yani aşk ve gurur çekimlerini edabauer adlı üyemiz yapıyor ve tabi yüklemeleride ..en kısa zamanda bölümler yeniden gelicek..malum yaz olduğu için herkes tatile gitti..ama yeniden burada olacak...
bu arada siteyi beğenmene çok sevindim..çok teşekkür ederim
Admin Kurucu Admin
Konu: Geri: Diziden Kısa Videolar Perş. Ağus. 28, 2008 1:01 am
101. bölümden şu meşhur dans sahnemiz...
lasfieras Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 42 Nerden : sarajevo Kayıt tarihi : 19/06/08
Konu: Geri: Diziden Kısa Videolar C.tesi Ağus. 30, 2008 12:40 am
bailamos....yesinler seni cesar...
sen dansa davet ediceksinde karşındaki bayan kalkmayacak..böyle bir şey imkansız...
çok tatlı
szaydin Marcelo Vargas "Corazon salvaje"
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 31 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 19/07/08
kusura bakmayın videoyu bir turlu koyamadım ancak size linkini verebilirim İnternette dolaşırken gördüm çok güzel bir video görüntülerle sözleride birbirine tam uymuş
ben de yeni sayılırım ya bir sorum olcak esteban vikinin o uzun adamla öpüşdüğünü gördu ne yaptı bilen varsa yazarmı ve avatar resmimi nasıl değiştirebilirim kib yasasın cesarcılar
pallas Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Konu: Geri: Diziden Kısa Videolar Perş. Ara. 18, 2008 12:17 am
hangi uzun adam eğer gerardo salgado'ysa pek bi tepki vermemişti sadece şey demişti "hapiste bunları mı öğrendin,iş hayatında erkekleri baştan çıkararak bi yere varamazsın" falan demişti sonra da Maria'dan şamarı yemişti
ay evet estebanın bakışlarına bittim,eridim diyebilirim...kıskandığını itiraf edicek ama utanıyor birazda gururlu ama herşeyden önce tutkulu bir aşık bütün bu ifadeler bir bakışta toplanmış demek maria "Esteban kıskanç delikanlılar gibi davranıyorsun" diyor ay o da çok tatlı ya gerardo'yla esteban kavga ederken kollarını kavuşturdu onları izliyor gerardo yumruğu yiyince de "por favoooor esteban" diyerek olaya müdahele ediyor,hoşuna da gitmedi değil çünkü esteban kıskanıyorum deyince yelkenleri suya indiriyor,e kim indirmez ki o bakışlara,o tavırlara utangaç utangaç yerim onu ben ya
estebanı bir kez daha kıskançlığından çıldırmış olarak görüyoruz ya kıskanması bile karizmatik kıskanması bile harika... yine gerardo'nun yakasına yapışıyor tabii ne diyor bilemiyoruz özgecim bu konuda yine yardımcı olursan çok sevinirim canım