Cesar Evora Turkısh Fanclup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Cesar Evora Turkısh Fanclup

Cesar Evora ile ilgili herşey

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
"ENTRE EL AMOR Y EL ODİO" dizisinin 50. bölümü eklenmiştir

Diziden Kısa Videolar

+8
szaydin
lasfieras
SOLEDAD
viveme_csr
victoria_cesar
nataliaya
nes_rin
Admin
12 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
nes_rin
Gabriel Almada "Laberintos de Pasion"
Gabriel Almada

Diziden Kısa Videolar - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Diziden Kısa Videolar   Diziden Kısa Videolar - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Tem. 16, 2008 1:12 pm

bu 20 yıl sonra ilk birlikte olmaları mı?
eğer öyleyse baya belli oluyor
bizim cesar hamur gibi yoğurmuş vicky
vicky'nin kocası nın bu sahneye tepkisi ne oldu acaba?
böyle bir sahnenin çok ses getirmesi doğal
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Diziden Kısa Videolar   Diziden Kısa Videolar - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Tem. 16, 2008 1:28 pm

evet didemcim düğün bıyunca tekila içip durdular ama zaten maria estebana karşı iyileşmeler başlamıştı

deryacım sanmıyrom ya eğer şifresiz bir kanal olsaydı belki ama zaten dizinin en önemli sahnelerinden biri ve makalsarlarmı bence hayır ama yinede belli olmaz tabi buna benzer sahneler iizledik ama bu en iddialısı yarın görücez..

nesrincim evet canım 20 yıl sonra ilk kez
https://cesarevorafans.forummotion.com
victoria_cesar
Juan De La Cruz "El Privilegio de Amar"
Juan De La Cruz
victoria_cesar

MesajKonu: Geri: Diziden Kısa Videolar   Diziden Kısa Videolar - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Tem. 16, 2008 8:59 pm

Öyle olabilir diye düşünmüştüm Özgecim bir an makaslanmaz herhalde ya...

Esteban beyimiz ballı olacak bu hafta he....

Onlar erecek muradına ya biz... Bizde onlar yuvarlanırken ,birbirlerini hamur gibi yoğururken bi ahhhhhhh daha çekeriz... Very Happy
szaydin
Marcelo Vargas "Corazon salvaje"
Marcelo Vargas

MesajKonu: Geri: Diziden Kısa Videolar   Diziden Kısa Videolar - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Tem. 21, 2008 2:17 am

mükemmel bir video
O bolumu ilk gordugumde resmen erimiştim...
pallas
Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Eugenio Lizarde
pallas

MesajKonu: Geri: Diziden Kısa Videolar   Diziden Kısa Videolar - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Tem. 21, 2008 3:40 pm

e ben cesar'ın karısının yerinde olsam kıskançlık krizine girerdim Evil or Very Mad Mad hele vicki dizinin bu bölümünü kocasıyla izlediyse ve hala yaşıyorsa vay canına ses getirmesi çok doğal ayrıca pek bi rol de değil bu gerçeklik payı var insan ölür yahu cesar'ı uzaktan bile görse... bom

En son pallas tarafından Cuma Tem. 10, 2009 4:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Diziden Kısa Videolar   Diziden Kısa Videolar - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Tem. 24, 2008 1:41 am

Bu sahnede epey güzel.. cyclops

nataliaya
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: Diziden Kısa Videolar   Diziden Kısa Videolar - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Tem. 24, 2008 1:42 am

saol canım.
seniz28
Marcelo Vargas

MesajKonu: Geri: Diziden Kısa Videolar   Diziden Kısa Videolar - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Ağus. 25, 2008 7:50 pm

arkadaşlar siteye yeni üye oldm burda dizinin türkçe bölümleri varmış kaldırıldımı?
nataliaya
Eugenio Lizarde
nataliaya

MesajKonu: Geri: Diziden Kısa Videolar   Diziden Kısa Videolar - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Ağus. 25, 2008 7:59 pm

seniz28 aramıza hoşgeldin yeni bir cesarcı daha Laughing canım dizinin türkçe bölümleri var evet ama malesef şuanda izlenilemiyor.çünkü biliyorsun youtube kapalı dailymitiondan eda abla siteye yüklüyordu diziyi türkçe olarak ama malesef dailymitionda kapandı diziyi yüklicek bir video sitesi kalmadı ama admin(özge)diziyi yeniden izleyebilicegimizi söyledi video sitesi arıyorlar şuanda zannedersem.en kısa zamanda izlicegiz inş yeniden.valla anlatma kısımlarında iyi değilimdir.benim bildigim bu kadar cnm özge daha iyi anlatır zannedersem zaten sitede bunun açıklaması vardı.
seniz28
Marcelo Vargas

MesajKonu: Geri: Diziden Kısa Videolar   Diziden Kısa Videolar - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Ağus. 27, 2008 8:54 pm

nataliaya öncelikle hoşbuldum Smile
vermiş olduğun bilgiler için çok teşekkür ediiyorum dilerim en kısa zamanda aradığımız site bulunur çünkü ben bu şekilde maalesef bişey anlamıyorum .özge kardeşim elini çabuk tut emi Laughing ayrıca site güzel olmuş emeği geçenlere eşekkürediyorum ...
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Diziden Kısa Videolar   Diziden Kısa Videolar - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Ağus. 28, 2008 1:00 am

öncelikle seniz28 aramıza hoşgeldin..

la madrastra yani aşk ve gurur çekimlerini edabauer adlı üyemiz yapıyor ve tabi yüklemeleride ..en kısa zamanda bölümler yeniden gelicek..malum yaz olduğu için herkes tatile gitti..ama yeniden burada olacak...

bu arada siteyi beğenmene çok sevindim..çok teşekkür ederim
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Diziden Kısa Videolar   Diziden Kısa Videolar - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Ağus. 28, 2008 1:01 am

101. bölümden şu meşhur dans sahnemiz... Shocked

lasfieras
Eugenio Lizarde
lasfieras

MesajKonu: Geri: Diziden Kısa Videolar   Diziden Kısa Videolar - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ağus. 30, 2008 12:40 am

bailamos....yesinler seni cesar...

sen dansa davet ediceksinde karşındaki bayan kalkmayacak..böyle bir şey imkansız...

çok tatlı Diziden Kısa Videolar - Sayfa 2 147400
szaydin
Marcelo Vargas

MesajKonu: Hero-La madrastra   Diziden Kısa Videolar - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 8:45 pm

kusura bakmayın videoyu bir turlu koyamadım ancak size linkini verebilirim
İnternette dolaşırken gördüm çok güzel bir video görüntülerle sözleride birbirine tam uymuş

http://video.google.com/videosearch?q=la+madrastra+hero&emb=0#
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Diziden Kısa Videolar   Diziden Kısa Videolar - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Eyl. 13, 2008 1:52 am

video için çok teşekkürler.. Wink
pallas
Eugenio Lizarde
pallas

MesajKonu: Geri: Diziden Kısa Videolar   Diziden Kısa Videolar - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Eyl. 16, 2008 7:00 pm

ayyy ayy dansa davet ederken ne de tatlı "bailamos" drunken

En son pallas tarafından Cuma Tem. 10, 2009 4:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
cesarcido
Mariano Delafuante "Luz Clarita"
Mariano Delafuante

MesajKonu: Geri: Diziden Kısa Videolar   Diziden Kısa Videolar - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Eyl. 17, 2008 10:00 pm

ben de yeni sayılırım ya bir sorum olcak esteban vikinin o uzun adamla öpüşdüğünü gördu ne yaptı bilen varsa yazarmı ve avatar resmimi nasıl değiştirebilirim kib yasasın cesarcılar Diziden Kısa Videolar - Sayfa 2 286510
pallas
Eugenio Lizarde
pallas

MesajKonu: Geri: Diziden Kısa Videolar   Diziden Kısa Videolar - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Ara. 18, 2008 12:17 am

hangi uzun adam Question eğer gerardo salgado'ysa pek bi tepki vermemişti sadece şey demişti "hapiste bunları mı öğrendin,iş hayatında erkekleri baştan çıkararak bi yere varamazsın" falan demişti sonra da Maria'dan şamarı yemişti Embarassed
pallas
Eugenio Lizarde
pallas

MesajKonu: Geri: Diziden Kısa Videolar   Diziden Kısa Videolar - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Tem. 09, 2009 8:31 pm

veeee esteban kıskandığını itiraf ediyor tabii esaslı bir yumruktan sonraa içim gidiyor bu sahneye drunken

Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Diziden Kısa Videolar   Diziden Kısa Videolar - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Tem. 11, 2009 12:56 am

Begümcüm saol hayatım bu sahne favrileimden biri..
Maria aynen şu sözleri söylüyor..
--Esteban kıskanç delikanlılar gibi davranıyorsun

Esteban utanmış ama bir o kadar gururla bakıyor mariaya
pallas
Eugenio Lizarde
pallas

MesajKonu: Geri: Diziden Kısa Videolar   Diziden Kısa Videolar - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Tem. 11, 2009 4:54 pm

ay evet estebanın bakışlarına bittim,eridim diyebilirim...kıskandığını itiraf edicek ama utanıyor birazda gururlu ama herşeyden önce tutkulu bir aşık bütün bu ifadeler bir bakışta toplanmış Diziden Kısa Videolar - Sayfa 2 301211 demek maria "Esteban kıskanç delikanlılar gibi davranıyorsun" diyor ay o da çok tatlı ya gerardo'yla esteban kavga ederken kollarını kavuşturdu onları izliyor gerardo yumruğu yiyince de "por favoooor esteban" diyerek olaya müdahele ediyor,hoşuna da gitmedi değil çünkü esteban kıskanıyorum deyince yelkenleri suya indiriyor,e kim indirmez ki o bakışlara,o tavırlara utangaç utangaç yerim onu ben ya drunken
pallas
Eugenio Lizarde
pallas

MesajKonu: Geri: Diziden Kısa Videolar   Diziden Kısa Videolar - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Tem. 11, 2009 8:33 pm

estebanı bir kez daha kıskançlığından çıldırmış olarak görüyoruz ya kıskanması bile karizmatik kıskanması bile harika... yine gerardo'nun yakasına yapışıyor tabii ne diyor bilemiyoruz özgecim bu konuda yine yardımcı olursan çok sevinirim canım lol!

pallas
Eugenio Lizarde
pallas

MesajKonu: Geri: Diziden Kısa Videolar   Diziden Kısa Videolar - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Ağus. 07, 2009 11:35 pm

estebaaaan seni yiyebilirim "ben seninle ilgili herşeyle ilgilenirim " diyor yaaa adama bak Diziden Kısa Videolar - Sayfa 2 549529
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Diziden Kısa Videolar   Diziden Kısa Videolar - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Ağus. 07, 2009 11:52 pm

pallas demiş ki:
estebaaaan seni yiyebilirim "ben seninle ilgili herşeyle ilgilenirim " diyor yaaa adama bak Diziden Kısa Videolar - Sayfa 2 549529

bende onunla ılgılı her seyle ılgılnerım
aşk o yaaaaaaa flower
pallas
Eugenio Lizarde
pallas

MesajKonu: Geri: Diziden Kısa Videolar   Diziden Kısa Videolar - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ağus. 08, 2009 12:15 pm

aynen ben de ilgilenirim:) bakışlara falan bak maria'ya ya bu esteban çok hoş adam hoşunda ötesinde hele ona hayat veren cesar yeryüzünde tekkk lol!

Diziden Kısa Videolar
2 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
 Similar topics
-
» ****Videolar****
» Videolar "Part olarak"
» """"Videolar""""