| Dizinin Resimleri | |
|
+4victoria_cesar nataliaya nes_rin Admin 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
nes_rin Gabriel Almada "Laberintos de Pasion"
| Konu: Geri: Dizinin Resimleri Çarş. Tem. 09, 2008 8:18 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Dizinin Resimleri Çarş. Tem. 09, 2008 8:18 pm | |
| cristina acı içinde inler federico tam vuracakken bir şey onu durdurur crise bir daha vurmaya kıyamaz federico acı içinde yere yığılır (dağ gibi adam yıkıldı ayol) cristina şaşkındır hayır doktor roblesle öpüşmedim der federico acı içindedir cristinanın dr roblesle öpüşmesi fikri federicoyu çıldırtır federico neden öpüştün? | |
|
| |
| Konu: Geri: Dizinin Resimleri Çarş. Tem. 09, 2008 8:19 pm | |
| neden? cristina dr roblesle öpüşmediğini anlatmaya çalışır aslında cristina gerçekten dr roblesle öpüşmemiştir dr robles onu öpmüştür cristina bu yakınlaşmadan korkup kendini çekmiştir ama rakiela olanları görmüştür cristina korku içinde koltuğun kenarına yaslanır federicodan uzaklaşmaya çalışır federiconun kalbine şeffaf hançer batmaktadır ancak cristina kördür hançeri göremez cristina çok sarsılmıştır üstelik kördür bu olayları daha korkunç bir hale getirir | |
|
| |
| Konu: Geri: Dizinin Resimleri Çarş. Tem. 09, 2008 8:19 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Dizinin Resimleri Çarş. Tem. 09, 2008 8:20 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Dizinin Resimleri Çarş. Tem. 09, 2008 8:21 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Dizinin Resimleri Çarş. Tem. 09, 2008 8:21 pm | |
| federico başını öne eğer tüm cearetini toplar ve gerçekleri anlatmaya başlar diegonun olduğunu öğrendiğimde dünya başıma yıkıldı o güne lanet ettim(bu cümleyi yanlış hatırlyor olabilirim) cristina gözyaşları içinde federicoyu dinlemektedir o gün ikinizden birisinin bu dünyada yaşamamasına kara verdim seni öldüremeyeceğim için onu öldürdüm sen hiçbir zaman beni anlamadın sen böyle devam et cristina böyle devam et | |
|
| |
| Konu: Geri: Dizinin Resimleri Çarş. Tem. 09, 2008 8:22 pm | |
| cristina bunların hepsi yalan beni hiç sevmedin der konuşma cristinanın hiç ummadığı bir yöne doğru gider federico ok gibi yerinden fırlayıp cristinanın yanına gider onu yakalar onu kollarından sıkıca tutup seni seviyorum cristina sende beni sevmek zorundasın der cristina bırak beni diye haykırır federico cristinayı bırakmaz cristina federiconun kollarından kurtulamaz ağlar(benim böyle bi kocam olsa mutluluktan ağlardım herhalde | |
|
| |
| teamo cristina cristina odasında zor dakikalar geçöirirken çiftlik ahalisi kendi alemindedir kimse cristinanın çığlıklarını duymaz rakiela ise cristinanın başına ördüğü çoraptan oldukça memnundur (o karpuz boğazında kalsın emi hem cristinayı hem federicoyu yaktın) cristina çok acı çekmektedir önce sevdiği erkeğin ölümünü dinlemiştir şimdi ise sevdiğinin katili ona tecavüz etmektedir teamo cristina cesarda amma iriyarı ha vicky kayboldu aralarında boğuşma başlar federico sevgisiz geçen yılların acısını çıkarmak istemektedir | |
|
| |
| hiçbir zaman sahip olamadığı aileye sahip olmak ister sevdiği kadnla aynı evde yaşamakta ama ayrı odalarda uyumaktadır bu artık dayanılmaz bir hal almıştır sonunda tüm gerçeği itiraf etmiş içindeki tüm sevgiyi ve nefreti kusmuştur istedği biraz sevgi ve yakınlıktır federiconun dizi boyunca ilk kez seni seviyorum dediği kadındır ama cristina için durum farklıdır biricik aşkının katili ona tecavüz etmektedir cristinanın canı çok acımaktadır çababaları boşunadır federikoya bırak beni diye yalvarır ama aşkı başına vuran federico onu duymaz bile o esnada federiconun hiç ummadığı bir şey olur cristina seni iğrenç buluyorum seni bir erkek olarak iğrenç buluyorum kalk üstümden!! Diye o esnada federiconun hiç ummadığı bir şey olur | |
|
| |
| Konu: Geri: Dizinin Resimleri Çarş. Tem. 09, 2008 8:23 pm | |
| bağırır cristina seni iğrenç buluyorum bir erkek olarak iğrenç buluyorum kalk üstümden!! Diye bağırır federico böyle bir tepkiyi hiç beklemiyordur evet kötüdür ama cristinayı çok sevmektedir federico şok içndedir sadece ne? beni bir erkek olarak iğrenç mi buluyorsun? cristina evet hem de çok der | |
|
| |
| Konu: Geri: Dizinin Resimleri Çarş. Tem. 09, 2008 8:24 pm | |
| federico duygularını bu kadar net dile getirdikten sonra cristinanın sözlerini gururuna yediremez federico duyduklaına inanamaz cristinanın kendisini iğrenç bulması onu çok incitmiştir her ne kadar katı bir yüreğe sahip ne kadar kötü olsada bunarın hepsi cristina onu sevmediği içindir ve bu sözlerle cristina federicoyu istemedende olsa kötü olmaya zorlar federico sevdiği kadının kendisini iğrenç bulmasını hazmedemez cristina yatakta gözyaşlarını tutamaz hala şok içindedir federico güler acısını saklamaya çalışır cristinanın sözleri bir bıçak gibi kalbine saplanır ama cristina kördür o bıçağı göremez federico konuşmaya başlar | |
|
| |
| Konu: Geri: Dizinin Resimleri Çarş. Tem. 09, 2008 8:24 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Dizinin Resimleri Çarş. Tem. 09, 2008 8:25 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Dizinin Resimleri Çarş. Tem. 09, 2008 8:25 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Dizinin Resimleri Çarş. Tem. 09, 2008 8:26 pm | |
| federico bir kahkaha daha atar sonra arkasına döner cristina federiconun kahkahasıyla daha çok ağlar başına eğer federico odadan çıkar federiconun kahkaları odadan çıkınca gözyaşlarına dönüşür teamo cristina seni seviyorum cristina seni seviyorum seni daima seveceğim | |
|
| |
| Konu: Geri: Dizinin Resimleri Çarş. Tem. 09, 2008 8:26 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Dizinin Resimleri Çarş. Tem. 09, 2008 8:27 pm | |
| cristinanın sözleri federiconun daha kötü olmasına neden olur madem beni bir erkek olarak iğrenç buluyorsun bende bundan sonra senin hayatını cehenneme çevirmek için elimden geleni yapacağım der bu resimleri çekerken aklıma üzüm taneleri geldi federico intikam yemini eder cristinanın aşkına karşılık vermemesi onu çıldırtır o sırada cristina odasında ağlamaktadır ( ağla ağla senin bu sevgisizliğin federicoyu psikopat etti) federico sinirli bir şekilde merdivenlerden iner | |
|
| |
| Konu: Geri: Dizinin Resimleri Çarş. Tem. 09, 2008 8:28 pm | |
| o esnada carlos carmenle karşılaşır manuel amca amca der federco ikisinide duymaz federico silahını doldurur kimse onun kadınına el süremez kamyonetine binip dr roblesten hesap sormaya gider carlos ve carmen şaşkındır carmenin aklına cristina gelir ve vaftiz anne der ikiside crisitinanın odasına gidecekken telefon çalar carlos telefona bakar arayan deborahdır (zaten başlarında az sorun var bide sen ara) carlosun yüzünde sende nerden çıktın ifadesi belirir) federico elinde silahla oteli basar dr robles nerde? | |
|
| |
| Konu: Geri: Dizinin Resimleri Çarş. Tem. 09, 2008 8:28 pm | |
| çağar gelsin federico el karizmo nerede o? tüm bunlar olurken dr robles evine dönmüğştür resepsiyonist dr roblesin otelden ayrıldığını söyler nanamazsanız odasına gidip bakın der federico sinirli bi şekilde çiftliğe döner ve ilk iş cristinanın penceresine bakar ve bir şeyler söyler (maalesef bu replikleri hatırlamıyorum kusura bakmayın) federicoyu çiftlikte hoş olmayan bir süpriz beklemektedir | |
|
| |
| Konu: Geri: Dizinin Resimleri Çarş. Tem. 09, 2008 8:30 pm | |
| burada neler oluyor? gidiyorum federico federiconun sevdiği kadın parmaklarından akıp gitmektedir federico cristinayı gitmemesi için ikna etmeye çalışır cristina politik kampanyam için aileme ihtiyacım var der [IMG]https://2img.net/r/ihimizer/img368/5079/a652uh4.png[/IMG] Ailemi lütfen federico senin hiçbir zaman bir ailen olmadı annen bile seni küçük bir çocukken sevmeyip terk edip gitti Geçmişi yüzüne vurulan federico cristinanın bu sözleri üzerine susar yormsuz içimden gidip ben senin annen olurum diyesim geldi ve cristinanın arkasından bakar ( bu cristinada kör ama iyi laf söylüyor ama bence bunu söylememeliydi bir ailesi olmadığı için federico bu hale geldi annesi terk etti cristina sevmedi çocukları baba demedi evlatlarına oğullarım deyip sarılamadı hayatına çok kadın girdi ama ailesi olmadı federico yedisinde neyse yetmişindede oydu ailesi olmadı federico çok kızar sehpayı tekmeler rakiela onu yatıştırır cristina rakieladan hesap sormak için yakışıklı doktor carlos manuel rivero ile rakielanın evine gider bakışlara dikkattttttttttttttttt | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
Mesaj Sayısı : 847 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: Dizinin Resimleri Çarş. Tem. 09, 2008 11:25 pm | |
| Amanın nesrinim çoşturmuş burayı harikasın bitanem eee insan koyu federico cu olunca bu enfes yorumlar normal diğer siteden de biliyoruz zaten bu süper yorumlarını burayada hayat vermişsin bitanem çok sağol valla | |
|
| |
| Konu: Geri: Dizinin Resimleri Perş. Tem. 10, 2008 9:50 am | |
| - Admin demiş ki:
- Amanın nesrinim çoşturmuş burayı harikasın bitanem eee insan koyu federico cu olunca bu enfes yorumlar normal diğer siteden de biliyoruz zaten bu süper yorumlarını burayada hayat vermişsin bitanem çok sağol valla
canım saol nede olsa sitemizi geliştirmek için elimizden geleni yapmalıyız daha çok yorum daha çok resimmmmmmmmmmmmmmm | |
|
| |
victoria_cesar Juan De La Cruz "El Privilegio de Amar"
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Dizinin Resimleri Perş. Tem. 10, 2008 12:28 pm | |
| yaaaaaaaa harikasın nesrin ne diyeyim sana başka bilmem
Sarıl Bana offffffff offffff Cristina yı çok seviyorum ama deli ediyor ya adamı yola sokmadı aşkını yaşatmadı doya doya yaaaa... Federico da buna öfkelenip iyice batıyordu ne vardı inansa aşkına...
ellerine yüreğine sağlık nesrin. | |
|
| |
victoria_cesar Juan De La Cruz "El Privilegio de Amar"
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Dizinin Resimleri Perş. Tem. 10, 2008 12:33 pm | |
| Ama o sahneyi bende unutamıyorum odadan çıkışı kapının ardındaki ağlamaklı konuşmaları... Döndüm yine eskiye sinirlerim zıpladı...
Bize gelseydi federico bak böyle olurmuydu kediye dönderirdik onu...Cristina şeytana dönderdi başkalarına şapur şupur federico ya gelince iğreniyorum kadının gözüde kör gönlüde... | |
|
| |
| Dizinin Resimleri | |
|