Cesar Evora Turkısh Fanclup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Cesar Evora Turkısh Fanclup

Cesar Evora ile ilgili herşey

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
"ENTRE EL AMOR Y EL ODİO" dizisinin 50. bölümü eklenmiştir

Angel de la Noche (Gecenin Meleği)

2 posters
YazarMesaj
lasfieras
Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Eugenio Lizarde
lasfieras

Angel de la Noche (Gecenin Meleği) Empty
MesajKonu: Angel de la Noche (Gecenin Meleği)   Angel de la Noche (Gecenin Meleği) Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 1:08 am

Angel de la Noche (Gecenin Meleği) Angel_10

Valencia ailesi merida bölgesinin en kuvvetlisi ve ülkenin önde gelen ailelerinden biridir..var oldukları servet dudak uçuklatacak cinstendir..Valencia holdinglerinin başında Antonio Valencia bulunmaktadır , ona büyük oğlu Luis Miguel yardım etmektedir..Böyle kuvvetli bir ailenin de pek çok çalışanı vardır işte Diaz aileside bu çalışan grubun bir parçasıdır.Sergio Diaz ve karısı Rosa Diaz yıllardır Valencia ailesinin hizmetkarlarıdır..Bu iki aile aynı bahçede hiç ummudakları bir yolculuğa çıkacaklardır.

Luis Miguel Valencia : Valenciaların büyük oğludur..Eğitim hayatını başarıyla tamamlamış ve şirkette babasının yanında yerini almıştır.asla iş konusunda taviz vermeyen , ciddi , titiz, disiplinli ve bir o kadarda iyi niyetli ve hoşgörülü bir insandır.Hayatta önce onun için işi gelmektedir.

Blanca Diaz: Diazların iki numaralı çocuğudur..kendi hayal dünyası içinde yaşamaktadır dış görünüşüne pek önem vermez, eğitiminin son bölümündedir .Blanca çocukluğundan beri Valencialarrın küçük oğlu Jose Pedro ya aşıktır ama ondan karşılık bulamamaktadır

Jose Pedro Valencia: Valenciaların küçük oğlu Luis miguel in bütün tersi huyları bünyesinde barındıran bir tiptir.günlerini gezip tozarak kızlarla eğlenerek geçirmektedir.Ralli düşkünüdür.valencia ailesinin bir numaralı tüketicisidir.

Antonio Valencia:Valencia şirketlerinin başkanı Luis Miguel ve Jose Pedronun babasıdır

Isabel Valencia: Valencia malikanesinin kuvvetli hanımıdır zor beğenen bir bayandır Jose Pedro ve Luis Miguel in annesidir

Sergio Diaz: Valenciaların şoförüdür,regina,Pablo ve Blancanın babasıdır

Rosa Diaz: Valenciaların aşçısıdır,regina,Pablo ve blancanın annesidir

Regina Diaz: Blancanın ablasıdır regina küçük şeylerden mutlu olabilen biridir

Pablo Diaz:Diazların oğlu.Pablo her zaman daha fazlasını isteyen bir çocuktur

Rodrigo Vidal: Luis Miguelin en yakın arkadaşıdır

Renato Valencia: Antonio Valencianın yeğenidir

David Barros: Jose Pedronun en yakın arkadaşıdır

Constanza: Antonio Valencianın yıllardır sekreterliğini yapmaktadır

Juaqin: Reginanın kocasıdır

Camila: Jose Pedronun kız arkadaşıdır

Elenco

Luis Miguel: Cesar Evora
Blanca: Thalia
Jose Pedro: Eduardo Yanez
Antonio: Julio Aleman
Isabel: Silvia Pinal
Sergio : Enrique Rocha
Rosa : Luz Maria Jerez
Regina : Sabıne Moussıre
Pablo: Jose Ron
Rodrigo : Sergio Goyri
Renato: Sergio Sendel
David: Jorge Salinas
Constanza: Maria Rojo
Juaqin: Osvaldo Rios
Camila: Azela Robinson
lasfieras
Eugenio Lizarde
lasfieras

MesajKonu: Geri: Angel de la Noche (Gecenin Meleği)   Angel de la Noche (Gecenin Meleği) Icon_minitimeC.tesi Mayıs 01, 2010 9:42 am

1.Bölüm

Güneşli güzel bir gündür.valencia malikanesi günlerden sonra ilk defa bu kadar sakin ve huzurlu biir gün yaşamaktadır.aile fertleri kahvaltı masasındadır biri hariç jose pedro.

Antonio: Jose nerde?
Luis Miguel: (Gülümser) Cevabını bildiğin soruları sormamalısın bence baba
Isabel:Arkadaşında kalmıştır canım ben şimdi ona ulaşırım (ısabel jose pedroyu arar telefon çalmaktadır fakat cevap veren yoktur çünkü jose pedro her zamanki gibi yine bir partiye katılmış sabaha kadar eğlenmiş orada sızıp kalmıştır)...........cevap vermiyor başına birşey mi geldi acaba?
Luis Miguel: Sanmıyrum anne benona ulaşırım

Diazların evinde

Regina:Hadi kalk uykucu
Balnca:yaaa abla
Regina: Hadi kalk senin okulun yokmu
Blanca: Hayır yok
Regina: oo daha iyi hadi kalk anneme yardım edecez
Blanca: nedenmiş ki o?
Regina: Malum Valenciaların klasik partilerinden biri var bu gece
Blanca : Hımm

Antonio ve Luis Miguel şirkete doğru yol almışlardır.Regina ve Blanca da annelerinne yardım etmek üzere mutfağa gitmişlerdir.Onları gören rosa hem çok şaşırır hemde çok sevinir

Şirket

Jose Pedro dğınık bir halde şrkete gelir luis miguel onu odasına çeker
L.M: nerdesin oğlum sen?
J.P:ya abiii
L.M:Biliyom neyse boşver hadı toplantı var sende yönetim kurulu üyesisin
J.P:sağol abim benim
l:M:aa ajose işimiz var seninle

ve tüm hızıyla zaman akar akşam olmuştur.Valencia ailesi tam kadro partideki yerini almıştır rosada işini bitirmiş olmanın verdiği mutlluk ve rahatlık vardır.Blanca dekorların dibinden partiyi izlemekte ve gözünü jose pedro dan alamamaktadır ancak o josenin umrumda bile değildr

Jose partideki bütün yanlız hanımların etrafında dönmektedir ona karşın luis miguel gayet ağırbaşlıdır ve konuşmalarıyla tavrıyla insanları kendine hayran bırakmaktadır

Antonio söz ister

Antonio:Lütfen beni dinlermsiniz öncelikle bizleri kırmayıp buraya kadar geldiğiniz için çok teşekkür ederim .şüphesizki valenciların düzenlediği bu parti bir klasik haline gelmiştir.Şimdi siz değerli yakınlarımıza bişeyi buradan ilan etmek istiyorum malumunuz ben artık yaşlandım iş hayatı ağır gelmeye başladı takdir edersiniz ki artık dinlenmeliyim bu yüzden valencia şirketlerinin yeni başkanı Luis Miguel Valencia dır..

herkes şok olmuştur josenin pek umrunda değildir çünkü o rahatına düşkündür bu sırada blancanın yanına regina gelir
Regina :Ne işin var burda görecekler seni
Blanca: Ya bay antonio ya bak başkan olarak luis migueli gösterdi
Regina: ee onun hakkı lus miguel ço çalışkan biri
Blanca: Bence jose pedro olmalıydı
Regina : Hadi bover gel sen (Kolunda çekmeye başlar o sırada dengelerini kaybederler ve dekoa düşerler,herkes onlara bakar)

Bölüm sonu
lasfieras
Eugenio Lizarde
lasfieras

MesajKonu: Geri: Angel de la Noche (Gecenin Meleği)   Angel de la Noche (Gecenin Meleği) Icon_minitimePtsi Mayıs 17, 2010 10:44 am

2.Bölüm

Bütün gözler Blanca ve reginanın üzerindedir valencialar duruma çok bozulmuşlardır.
Sergio ve Rosa ne yapacaklarını bilememektedir.Regina Blanca yı toparlar ve oradan uzaklaşırlar,Blanca toplallamaktadır

Parti kaldığı yerden devam eder

Diazların evinde yüksek bir gerilim hakimdir

Sergio: Ne yaptınız siz.Biz şimdi Valencialara nasıl bir açıklama yapıcaz??
Regina: Tamam baba bak onları etkilemedi bile kaldığı yerden devam ettiler partiye
Sergio: Sana ne demeli Blanca! Bu kaçıncı olayın
Blanca: Baba.
Sergio: Konuşma!

Blanca ağlıyarak odasına gider ve Regina da peşinden

Regina: Tamam canım sakinleş
Blanca: Ama abla
Regina: Onlar senin iyiliğini düşündükleri için böyle tepki veriyorlar.Canım benim şu Jose Pedro sevdasından vazgeç
Blanca : Abla neden anlamıyorsunuz onu seviyorum
Regina: Sadece heves..Blanca

Ve sabah olur
Hem Diazlar hemde Valencialar kahvaltıdadır
Diazların masasında gerginlik hakimdir

Sergio: Bak kızım ben senin iyiliğini düşünüyorum bizi hep gururlandırdın ama şu Jose Pedro dan vazgeç.Sana dönüp baktığı bile yok
Blanca(sesi çıkmaz,gözleri dolar)
Rosa: Bizler sizi asla üzüntülü görmek istemeyiz acı çektiğiniz zaman bizim içimiz de acıyor,kızım biz seni çok seviyoruz,ona göre düşün ve doğru şekilde hareket et

Valencialarda

Antonio: Güzel paarti oldu ama dim
Isabel: Evet şu dekor olayı hariç.o kıza tahammül edemiyorum
Antonio: Yapma Isabel,Blanca iyi ve akıllı kızdır evet başkan kalk bakalım
Luis Miguel(garip bir sırıtma almıştır suratını) peki baba

Luis Miguel önden çıkar bahçede dolaşmaktadır,gezinirken bir ağlama sesi işitir.Blanca ağacın dibinde ağlamaktadır

Luis Miguel: Blanca! Ne oldu?
Blanca: Özür dilerim Bay Luis Miguel
Luis MiGuel(Mendil uzatır, Blancanın gözyaşlarını siler) Bak eğer dün akşamki olayı diyorsan biz unuttuk bile
Blanca: Oda var tabii ama benim bugün dans seçmelerim vardır dün dekorun üzerine düşünce ayağımı icittim şimdi nasıl dans edicem?
Luis Miguel: Hımm.bak bileğin yerinde duruyorsa sorun yok elbet bir çaresini buluruz
Blanca: Nasıl??

Luis Miguel eğilerek bir atak yapar ve Blanca yı kucağına alır.Blanca çok şaşırmıştır doğrusu Luis Miguelden asla böyle birşey beklememiştir ve arabanın yanına doğru yürümeye başlarlar.Blanca durumdan utanmıştır ama Luis Miguelden gördüğü ilgide hoşuna gitmiştir. Arabanın yanına geldiklerinde Sergio onları görür şok olmuştur.

Sergio: ne oldu kızım?
Luis Miguel: Ayağını incitmişte şirkete uğramdan bir hastaneye gidelim

Arabaya binerler

Hastane

Blanca: Nası doktor?
Doktor: Ayağınızı kesicez(Blanca luis miguele döner) yook cnm şakaydı sadece bir kaç gün üstüne basmazsanız iyileşir
Luis Miguel: Şimdi tamammı Blanca??(Blanca onaylar şeklde başını sallar).O zaman hadi yine seni kucağıma almama gerek varmı?
Blanca: Çok teşekkür ederim Bay Luis Miguel
Luis Miguel: İyi olmana sevindim

Blanca sendeler tam düşerken Luis Miguel tutar ve oldukjça yakın bir durumdadırlar
lasfieras
Eugenio Lizarde
lasfieras

MesajKonu: Geri: Angel de la Noche (Gecenin Meleği)   Angel de la Noche (Gecenin Meleği) Icon_minitimeÇarş. Haz. 09, 2010 11:41 pm

3.Bölüm

Blanca: Afedersiniz.
Luis Miguel: Bence çok yüklenmemelisin ayağına sen birde dans etmeyi düşünüyorsun
Blanca:Ama
Luis Miguel:Neyse gidelim baban bizi bekliyordur

Valencialar

Jose Pedro: Anne bizimkiler nerede
Isabel:oğlum saat kaç farkındamısın şirketteler tabii babanın dışarıda başka işleri varmış
Jose Pedro: Hım kahvaltı etttinmi sen
Isabel: yani.

Araba
Sergio: iyisin dimi kızım
Blanca: Evet baba..şey bay Luis miguel ben buralarda inebilirim.Herşey için teşekkür ederim
Luis Miguel: Rica ederim bol şans diliyorum
Blanca: Teşekkürler
Sergio: Bay Luis Miguel çok teşekkür ederim Blanca ya yaptıklarınız için
Luis Miguel: Teşekküre geerek yok

Balanca dans seçmelerinin yapılacağı yerdedir ve sıra ona gelir
Juri:Blanca Diaz..sıra sizde
Blanca dans etmeye başlar ama ayağından dolayı rahat hareket edemiyordur.Juri sıkılmıştır.
Blanca: Üzgünüm bileğimi incittim bu yüzden dansımı yapamıyorum
Blanca diskalifiye olmuştur,ağlıyarak dışarı çıkar

Valencialar
Jose Pedronun telefonu çalıyordur
Jose Pedro:Efendim
Camila:Jose günaydın
Jose Pedro: Canım günaydın
Camila: Buluşacakmıyız
Jose Pedro: Kesinlikle hayatım

Öğleden sonra
Blanca eve gelmiştir seçmeleri kaybettiği için çok üzgündür
Rosa: Kızım neyin var
Blanca: Önemli değil..
Regina: ne oldu çirkin ördek neden ağlıyorsun
Blanca: Abla bana sataşma..

Jose Pedro Camila ile günün tadını çıkartmıştır sonrada başka bir kıza takılmıştır onunla beraber malikanenin bahçesindedir.Blanca da bahçededir.Jose Pedro kızı başından def etmek istemektedir.Blancayı görür

Jose Pedro: Blanca
Balanca: Efendim

Jose Pedro gelir ve Blanca'nın dudaklarından öper
lasfieras
Eugenio Lizarde
lasfieras

MesajKonu: Geri: Angel de la Noche (Gecenin Meleği)   Angel de la Noche (Gecenin Meleği) Icon_minitimeSalı Tem. 13, 2010 6:15 pm

4.Bölüm

Blanca şoktadır bu durumu gören jose pedronun arkadaşı uzaklaşır

Jose Pedro: özür dilerim seni öpmem gerekiyordu
Blanca:Hıhı..
Jose Pedro: Ya anla işte o kızdan kurtulmalıydım sende karşıma çıkınca aklıma bu geldi tekrardan özür dilerim bir daha olmayacak söz iyi geceler
Blanca:iyi..iyi geceler..

Blanca öpücüğün verdiği mutlulukla eve girer ve o akşam hayal kurarak uykuya dalar.

Sabah olmuştur.Antonio Valencia erkenden evden ayrılır

Isabel:Bay antonio nerede?
Hizmetçi: Çok erken çıktı efendim
Isabel: Birşey söyledimi peki?
Hizmetçi.Hayır efendim
Isabel ,antonio yu telefonundan ara fakat telefona ulaşılamıyordur,son zamanlardaki davranışlarındaki tutarsızlıkta aklına gelince ısabel rahatsız olmaya başlamıştır

Antonio:Gel canım
xxxx:nereye gidiyoruz.?
Antonio: şehrimiz eminim çok hoşuna gidecektir sana buranın güzelliklerini göstermek istiyorum
xxxx: Peki.

Luis Miguel de şirketteki yerini erken den almıştır

Luis Miguel:Herşey tamam mı ?
Rodrigo: Evet luis.sakin ol yönetim kurulu kabul edecektir.
Luis Miguel: Umarım rodrigo umarım
Rodrigo:Bay antonio artık toplantılara katılmayacak mı?
Luis Miguel: Hayır..artık şirketin başkanı benim

Blanca havalarda dolaşmaktadır jose pedronun öpücüğünün etkisi halen geçmemiştir

Regina: Söylesene hayal perisi yine ne oldu sana?
Blanca: Hiç bir şey
Regina: Hadi blanca normal değilsin canım
Blanca: Ay abla.biliyormusun dün gece jose pedro valencia beni bahçede öptü hemde dudaklarımdan!
Regina: Ne!
Blanca: Ne oldu?
Regina: Blanca sen çıldırdınmı canım vazgeç artık şu sevdadan
Blanca: Mümkün dğeil abla.
Regina: Yıllardan beri jose jose diye tutturyorsun ama sana bir kere dönüp baktığı yok
Blanca: Yanılıyorsun abla dün gece beni öptü
Regina: Ah! Blanca.

Toplnatı odasına geçilmiştir
Rodrigo: herkes burada olduğuna göre başlayabiliriz
Renato: yanılıyorsunuz ben olmadan başlamanız imkansız
Luis Miguel:yerine geçersen başlarız
Renato: evet sayın başkan.
Luis Miguel: Ben şirketimizin yeni bir sektöre daha el atmasını istiyorum kozmetik..oldukça karlı ve sürümü olan bir iş alan.düşünceleriniz benim için önemli.
ortak 1:Evet getiris oldukça fazla bir alan
ortak 2: evet bencede
Renato: Bir o kadar da riskli ama bütün sorumluluğu üstlenebilecekmisin sayın başkan?
Luis Miguel: elbette ben başkan değilmiyim..o zaman kabul edilmiştir gerekli hazırlıkları başlatıyorum

Bu sırada antonio ve yanındaki arkadaşı şehir turuna devam etmektedir
Antonio: Kanal bölgesiide görmelisin.olağanüstü bir yerdir
xxxx:Peki..

Jose Pedro akşama kadar uyumuştır nerdeyse kalktığında saat öğleni çoktan geçmiştir.Bahçede arabası ile ilgilenmektedir

Rodrigo:şu kuzenin ne kadar sinir birisi luis
Lusi Miguel. kan bağımız olmasa 5 dk tahammül etmemya neyse
Rodrigo: Boşver ! Başarına kadeh kaldıralım.Şerefe!
Luis Miguel: Şerefe!

Blanca da bahçeye çıkmıştır.Jose nin arabası ile ilgilendiğini farkeder..onun yanına doğru ilerlerken malikanenin bahçesine çok şık bir araba girer ve o arabdan da bir o kadar şık bir bayan iner

Jose Pedro. Camila!Hoşgeldin aşkım
Camila: Aşkım (öper)

Blanca bu duruma çok bozulmuşt
ur.
lp-seyda
Jaime Dumas "Gente Bien"
Jaime Dumas
lp-seyda

MesajKonu: Geri: Angel de la Noche (Gecenin Meleği)   Angel de la Noche (Gecenin Meleği) Icon_minitimePtsi Şub. 07, 2011 3:23 pm

AMA SENARYOLARI HEP YARIM BIRAKMIŞSINIZ YAAA...Very Happy..bekleyemem kiii benn..Very Happy:D:

Angel de la Noche (Gecenin Meleği)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hikayesi "Dia y Noche"