lasfieras Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 42 Nerden : sarajevo Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Angel de la Noche (Gecenin Meleği) Salı Nis. 20, 2010 1:08 am | |
| Valencia ailesi merida bölgesinin en kuvvetlisi ve ülkenin önde gelen ailelerinden biridir..var oldukları servet dudak uçuklatacak cinstendir..Valencia holdinglerinin başında Antonio Valencia bulunmaktadır , ona büyük oğlu Luis Miguel yardım etmektedir..Böyle kuvvetli bir ailenin de pek çok çalışanı vardır işte Diaz aileside bu çalışan grubun bir parçasıdır.Sergio Diaz ve karısı Rosa Diaz yıllardır Valencia ailesinin hizmetkarlarıdır..Bu iki aile aynı bahçede hiç ummudakları bir yolculuğa çıkacaklardır.
Luis Miguel Valencia : Valenciaların büyük oğludur..Eğitim hayatını başarıyla tamamlamış ve şirkette babasının yanında yerini almıştır.asla iş konusunda taviz vermeyen , ciddi , titiz, disiplinli ve bir o kadarda iyi niyetli ve hoşgörülü bir insandır.Hayatta önce onun için işi gelmektedir.
Blanca Diaz: Diazların iki numaralı çocuğudur..kendi hayal dünyası içinde yaşamaktadır dış görünüşüne pek önem vermez, eğitiminin son bölümündedir .Blanca çocukluğundan beri Valencialarrın küçük oğlu Jose Pedro ya aşıktır ama ondan karşılık bulamamaktadır
Jose Pedro Valencia: Valenciaların küçük oğlu Luis miguel in bütün tersi huyları bünyesinde barındıran bir tiptir.günlerini gezip tozarak kızlarla eğlenerek geçirmektedir.Ralli düşkünüdür.valencia ailesinin bir numaralı tüketicisidir.
Antonio Valencia:Valencia şirketlerinin başkanı Luis Miguel ve Jose Pedronun babasıdır
Isabel Valencia: Valencia malikanesinin kuvvetli hanımıdır zor beğenen bir bayandır Jose Pedro ve Luis Miguel in annesidir
Sergio Diaz: Valenciaların şoförüdür,regina,Pablo ve Blancanın babasıdır
Rosa Diaz: Valenciaların aşçısıdır,regina,Pablo ve blancanın annesidir
Regina Diaz: Blancanın ablasıdır regina küçük şeylerden mutlu olabilen biridir
Pablo Diaz:Diazların oğlu.Pablo her zaman daha fazlasını isteyen bir çocuktur
Rodrigo Vidal: Luis Miguelin en yakın arkadaşıdır
Renato Valencia: Antonio Valencianın yeğenidir
David Barros: Jose Pedronun en yakın arkadaşıdır
Constanza: Antonio Valencianın yıllardır sekreterliğini yapmaktadır
Juaqin: Reginanın kocasıdır
Camila: Jose Pedronun kız arkadaşıdır
Elenco
Luis Miguel: Cesar Evora Blanca: Thalia Jose Pedro: Eduardo Yanez Antonio: Julio Aleman Isabel: Silvia Pinal Sergio : Enrique Rocha Rosa : Luz Maria Jerez Regina : Sabıne Moussıre Pablo: Jose Ron Rodrigo : Sergio Goyri Renato: Sergio Sendel David: Jorge Salinas Constanza: Maria Rojo Juaqin: Osvaldo Rios Camila: Azela Robinson | |
|
| Konu: Geri: Angel de la Noche (Gecenin Meleği) C.tesi Mayıs 01, 2010 9:42 am | |
| 1.Bölüm
Güneşli güzel bir gündür.valencia malikanesi günlerden sonra ilk defa bu kadar sakin ve huzurlu biir gün yaşamaktadır.aile fertleri kahvaltı masasındadır biri hariç jose pedro.
Antonio: Jose nerde? Luis Miguel: (Gülümser) Cevabını bildiğin soruları sormamalısın bence baba Isabel:Arkadaşında kalmıştır canım ben şimdi ona ulaşırım (ısabel jose pedroyu arar telefon çalmaktadır fakat cevap veren yoktur çünkü jose pedro her zamanki gibi yine bir partiye katılmış sabaha kadar eğlenmiş orada sızıp kalmıştır)...........cevap vermiyor başına birşey mi geldi acaba? Luis Miguel: Sanmıyrum anne benona ulaşırım
Diazların evinde
Regina:Hadi kalk uykucu Balnca:yaaa abla Regina: Hadi kalk senin okulun yokmu Blanca: Hayır yok Regina: oo daha iyi hadi kalk anneme yardım edecez Blanca: nedenmiş ki o? Regina: Malum Valenciaların klasik partilerinden biri var bu gece Blanca : Hımm
Antonio ve Luis Miguel şirkete doğru yol almışlardır.Regina ve Blanca da annelerinne yardım etmek üzere mutfağa gitmişlerdir.Onları gören rosa hem çok şaşırır hemde çok sevinir
Şirket
Jose Pedro dğınık bir halde şrkete gelir luis miguel onu odasına çeker L.M: nerdesin oğlum sen? J.P:ya abiii L.M:Biliyom neyse boşver hadı toplantı var sende yönetim kurulu üyesisin J.P:sağol abim benim l:M:aa ajose işimiz var seninle
ve tüm hızıyla zaman akar akşam olmuştur.Valencia ailesi tam kadro partideki yerini almıştır rosada işini bitirmiş olmanın verdiği mutlluk ve rahatlık vardır.Blanca dekorların dibinden partiyi izlemekte ve gözünü jose pedro dan alamamaktadır ancak o josenin umrumda bile değildr
Jose partideki bütün yanlız hanımların etrafında dönmektedir ona karşın luis miguel gayet ağırbaşlıdır ve konuşmalarıyla tavrıyla insanları kendine hayran bırakmaktadır
Antonio söz ister
Antonio:Lütfen beni dinlermsiniz öncelikle bizleri kırmayıp buraya kadar geldiğiniz için çok teşekkür ederim .şüphesizki valenciların düzenlediği bu parti bir klasik haline gelmiştir.Şimdi siz değerli yakınlarımıza bişeyi buradan ilan etmek istiyorum malumunuz ben artık yaşlandım iş hayatı ağır gelmeye başladı takdir edersiniz ki artık dinlenmeliyim bu yüzden valencia şirketlerinin yeni başkanı Luis Miguel Valencia dır..
herkes şok olmuştur josenin pek umrunda değildir çünkü o rahatına düşkündür bu sırada blancanın yanına regina gelir Regina :Ne işin var burda görecekler seni Blanca: Ya bay antonio ya bak başkan olarak luis migueli gösterdi Regina: ee onun hakkı lus miguel ço çalışkan biri Blanca: Bence jose pedro olmalıydı Regina : Hadi bover gel sen (Kolunda çekmeye başlar o sırada dengelerini kaybederler ve dekoa düşerler,herkes onlara bakar)
Bölüm sonu | |
|
| Konu: Geri: Angel de la Noche (Gecenin Meleği) Ptsi Mayıs 17, 2010 10:44 am | |
| 2.Bölüm
Bütün gözler Blanca ve reginanın üzerindedir valencialar duruma çok bozulmuşlardır. Sergio ve Rosa ne yapacaklarını bilememektedir.Regina Blanca yı toparlar ve oradan uzaklaşırlar,Blanca toplallamaktadır
Parti kaldığı yerden devam eder
Diazların evinde yüksek bir gerilim hakimdir
Sergio: Ne yaptınız siz.Biz şimdi Valencialara nasıl bir açıklama yapıcaz?? Regina: Tamam baba bak onları etkilemedi bile kaldığı yerden devam ettiler partiye Sergio: Sana ne demeli Blanca! Bu kaçıncı olayın Blanca: Baba. Sergio: Konuşma!
Blanca ağlıyarak odasına gider ve Regina da peşinden
Regina: Tamam canım sakinleş Blanca: Ama abla Regina: Onlar senin iyiliğini düşündükleri için böyle tepki veriyorlar.Canım benim şu Jose Pedro sevdasından vazgeç Blanca : Abla neden anlamıyorsunuz onu seviyorum Regina: Sadece heves..Blanca
Ve sabah olur Hem Diazlar hemde Valencialar kahvaltıdadır Diazların masasında gerginlik hakimdir
Sergio: Bak kızım ben senin iyiliğini düşünüyorum bizi hep gururlandırdın ama şu Jose Pedro dan vazgeç.Sana dönüp baktığı bile yok Blanca(sesi çıkmaz,gözleri dolar) Rosa: Bizler sizi asla üzüntülü görmek istemeyiz acı çektiğiniz zaman bizim içimiz de acıyor,kızım biz seni çok seviyoruz,ona göre düşün ve doğru şekilde hareket et
Valencialarda
Antonio: Güzel paarti oldu ama dim Isabel: Evet şu dekor olayı hariç.o kıza tahammül edemiyorum Antonio: Yapma Isabel,Blanca iyi ve akıllı kızdır evet başkan kalk bakalım Luis Miguel(garip bir sırıtma almıştır suratını) peki baba
Luis Miguel önden çıkar bahçede dolaşmaktadır,gezinirken bir ağlama sesi işitir.Blanca ağacın dibinde ağlamaktadır
Luis Miguel: Blanca! Ne oldu? Blanca: Özür dilerim Bay Luis Miguel Luis MiGuel(Mendil uzatır, Blancanın gözyaşlarını siler) Bak eğer dün akşamki olayı diyorsan biz unuttuk bile Blanca: Oda var tabii ama benim bugün dans seçmelerim vardır dün dekorun üzerine düşünce ayağımı icittim şimdi nasıl dans edicem? Luis Miguel: Hımm.bak bileğin yerinde duruyorsa sorun yok elbet bir çaresini buluruz Blanca: Nasıl??
Luis Miguel eğilerek bir atak yapar ve Blanca yı kucağına alır.Blanca çok şaşırmıştır doğrusu Luis Miguelden asla böyle birşey beklememiştir ve arabanın yanına doğru yürümeye başlarlar.Blanca durumdan utanmıştır ama Luis Miguelden gördüğü ilgide hoşuna gitmiştir. Arabanın yanına geldiklerinde Sergio onları görür şok olmuştur.
Sergio: ne oldu kızım? Luis Miguel: Ayağını incitmişte şirkete uğramdan bir hastaneye gidelim
Arabaya binerler
Hastane
Blanca: Nası doktor? Doktor: Ayağınızı kesicez(Blanca luis miguele döner) yook cnm şakaydı sadece bir kaç gün üstüne basmazsanız iyileşir Luis Miguel: Şimdi tamammı Blanca??(Blanca onaylar şeklde başını sallar).O zaman hadi yine seni kucağıma almama gerek varmı? Blanca: Çok teşekkür ederim Bay Luis Miguel Luis Miguel: İyi olmana sevindim
Blanca sendeler tam düşerken Luis Miguel tutar ve oldukjça yakın bir durumdadırlar | |
|
| Konu: Geri: Angel de la Noche (Gecenin Meleği) Çarş. Haz. 09, 2010 11:41 pm | |
| 3.Bölüm
Blanca: Afedersiniz. Luis Miguel: Bence çok yüklenmemelisin ayağına sen birde dans etmeyi düşünüyorsun Blanca:Ama Luis Miguel:Neyse gidelim baban bizi bekliyordur
Valencialar
Jose Pedro: Anne bizimkiler nerede Isabel:oğlum saat kaç farkındamısın şirketteler tabii babanın dışarıda başka işleri varmış Jose Pedro: Hım kahvaltı etttinmi sen Isabel: yani.
Araba Sergio: iyisin dimi kızım Blanca: Evet baba..şey bay Luis miguel ben buralarda inebilirim.Herşey için teşekkür ederim Luis Miguel: Rica ederim bol şans diliyorum Blanca: Teşekkürler Sergio: Bay Luis Miguel çok teşekkür ederim Blanca ya yaptıklarınız için Luis Miguel: Teşekküre geerek yok
Balanca dans seçmelerinin yapılacağı yerdedir ve sıra ona gelir Juri:Blanca Diaz..sıra sizde Blanca dans etmeye başlar ama ayağından dolayı rahat hareket edemiyordur.Juri sıkılmıştır. Blanca: Üzgünüm bileğimi incittim bu yüzden dansımı yapamıyorum Blanca diskalifiye olmuştur,ağlıyarak dışarı çıkar
Valencialar Jose Pedronun telefonu çalıyordur Jose Pedro:Efendim Camila:Jose günaydın Jose Pedro: Canım günaydın Camila: Buluşacakmıyız Jose Pedro: Kesinlikle hayatım
Öğleden sonra Blanca eve gelmiştir seçmeleri kaybettiği için çok üzgündür Rosa: Kızım neyin var Blanca: Önemli değil.. Regina: ne oldu çirkin ördek neden ağlıyorsun Blanca: Abla bana sataşma..
Jose Pedro Camila ile günün tadını çıkartmıştır sonrada başka bir kıza takılmıştır onunla beraber malikanenin bahçesindedir.Blanca da bahçededir.Jose Pedro kızı başından def etmek istemektedir.Blancayı görür
Jose Pedro: Blanca Balanca: Efendim
Jose Pedro gelir ve Blanca'nın dudaklarından öper | |
|
| Konu: Geri: Angel de la Noche (Gecenin Meleği) Salı Tem. 13, 2010 6:15 pm | |
| 4.Bölüm
Blanca şoktadır bu durumu gören jose pedronun arkadaşı uzaklaşır
Jose Pedro: özür dilerim seni öpmem gerekiyordu Blanca:Hıhı.. Jose Pedro: Ya anla işte o kızdan kurtulmalıydım sende karşıma çıkınca aklıma bu geldi tekrardan özür dilerim bir daha olmayacak söz iyi geceler Blanca:iyi..iyi geceler..
Blanca öpücüğün verdiği mutlulukla eve girer ve o akşam hayal kurarak uykuya dalar.
Sabah olmuştur.Antonio Valencia erkenden evden ayrılır
Isabel:Bay antonio nerede? Hizmetçi: Çok erken çıktı efendim Isabel: Birşey söyledimi peki? Hizmetçi.Hayır efendim Isabel ,antonio yu telefonundan ara fakat telefona ulaşılamıyordur,son zamanlardaki davranışlarındaki tutarsızlıkta aklına gelince ısabel rahatsız olmaya başlamıştır
Antonio:Gel canım xxxx:nereye gidiyoruz.? Antonio: şehrimiz eminim çok hoşuna gidecektir sana buranın güzelliklerini göstermek istiyorum xxxx: Peki.
Luis Miguel de şirketteki yerini erken den almıştır
Luis Miguel:Herşey tamam mı ? Rodrigo: Evet luis.sakin ol yönetim kurulu kabul edecektir. Luis Miguel: Umarım rodrigo umarım Rodrigo:Bay antonio artık toplantılara katılmayacak mı? Luis Miguel: Hayır..artık şirketin başkanı benim
Blanca havalarda dolaşmaktadır jose pedronun öpücüğünün etkisi halen geçmemiştir
Regina: Söylesene hayal perisi yine ne oldu sana? Blanca: Hiç bir şey Regina: Hadi blanca normal değilsin canım Blanca: Ay abla.biliyormusun dün gece jose pedro valencia beni bahçede öptü hemde dudaklarımdan! Regina: Ne! Blanca: Ne oldu? Regina: Blanca sen çıldırdınmı canım vazgeç artık şu sevdadan Blanca: Mümkün dğeil abla. Regina: Yıllardan beri jose jose diye tutturyorsun ama sana bir kere dönüp baktığı yok Blanca: Yanılıyorsun abla dün gece beni öptü Regina: Ah! Blanca.
Toplnatı odasına geçilmiştir Rodrigo: herkes burada olduğuna göre başlayabiliriz Renato: yanılıyorsunuz ben olmadan başlamanız imkansız Luis Miguel:yerine geçersen başlarız Renato: evet sayın başkan. Luis Miguel: Ben şirketimizin yeni bir sektöre daha el atmasını istiyorum kozmetik..oldukça karlı ve sürümü olan bir iş alan.düşünceleriniz benim için önemli. ortak 1:Evet getiris oldukça fazla bir alan ortak 2: evet bencede Renato: Bir o kadar da riskli ama bütün sorumluluğu üstlenebilecekmisin sayın başkan? Luis Miguel: elbette ben başkan değilmiyim..o zaman kabul edilmiştir gerekli hazırlıkları başlatıyorum
Bu sırada antonio ve yanındaki arkadaşı şehir turuna devam etmektedir Antonio: Kanal bölgesiide görmelisin.olağanüstü bir yerdir xxxx:Peki..
Jose Pedro akşama kadar uyumuştır nerdeyse kalktığında saat öğleni çoktan geçmiştir.Bahçede arabası ile ilgilenmektedir
Rodrigo:şu kuzenin ne kadar sinir birisi luis Lusi Miguel. kan bağımız olmasa 5 dk tahammül etmemya neyse Rodrigo: Boşver ! Başarına kadeh kaldıralım.Şerefe! Luis Miguel: Şerefe!
Blanca da bahçeye çıkmıştır.Jose nin arabası ile ilgilendiğini farkeder..onun yanına doğru ilerlerken malikanenin bahçesine çok şık bir araba girer ve o arabdan da bir o kadar şık bir bayan iner
Jose Pedro. Camila!Hoşgeldin aşkım Camila: Aşkım (öper)
Blanca bu duruma çok bozulmuştur. | |
|
lp-seyda Jaime Dumas "Gente Bien"
| Konu: Geri: Angel de la Noche (Gecenin Meleği) Ptsi Şub. 07, 2011 3:23 pm | |
| AMA SENARYOLARI HEP YARIM BIRAKMIŞSINIZ YAAA... ..bekleyemem kiii benn.. :D: | |
|