| Angel de la Noche (Gecenin Meleği) Bölüm Yorumları | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
lasfieras Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 42 Nerden : sarajevo Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Angel de la Noche (Gecenin Meleği) Bölüm Yorumları Ptsi Nis. 19, 2010 2:34 pm | |
| Biraz alıntı yaparak yazacağım senaryo da başrolleri Cesar Evora ve Thalia oynuyor yardımcı rol de de Eduardo Yanez.. Hiç beklenmeyen kişiler arasında olmayacak bir anda gelişen bir hikayeyi anlatıyor..İki ailenin sosyal konumları ve bu ailenin çocukları arasında gelişen aşkı dramayı konu alıyor
En son lasfieras tarafından Salı Nis. 20, 2010 1:02 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
esranslhn Mariano Delafuante "Luz Clarita"
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 38 Nerden : İstanbul(Kış),Çınarcık(Yaz) Kayıt tarihi : 28/11/09
| |
| |
pallas Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
| Konu: Geri: Angel de la Noche (Gecenin Meleği) Bölüm Yorumları Ptsi Nis. 19, 2010 7:24 pm | |
| oo hayırlı olsun derya ablacım,heyecanlı olacağa benziyor, bir an önce başla lütfen | |
|
| |
nataliaya Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 35 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Angel de la Noche (Gecenin Meleği) Bölüm Yorumları Ptsi Nis. 19, 2010 10:29 pm | |
| ay çok güzel bir senaryo daha olucak süper heyecanla bekliyoruz.... | |
|
| |
esranslhn Mariano Delafuante "Luz Clarita"
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 38 Nerden : İstanbul(Kış),Çınarcık(Yaz) Kayıt tarihi : 28/11/09
| |
| |
| Konu: Geri: Angel de la Noche (Gecenin Meleği) Bölüm Yorumları Paz Mayıs 09, 2010 12:07 am | |
| eğlenceli bir başlangıçtı derya ablacım,çok hoşuma gitti, blanca'nın gözü jose den başkasını görmüyor bakalım nasıl olacak bizimkilerin arası.. ellerine sağlık,acele devamını bekliyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Angel de la Noche (Gecenin Meleği) Bölüm Yorumları Ptsi Mayıs 17, 2010 10:46 am | |
| kızlar yorumlaıınız için çok teşekkür ederim umarım ikinci bölümde sorularınıza yavaş yavaş cevap vermeye başlamışımdır | |
|
| |
| Konu: Geri: Angel de la Noche (Gecenin Meleği) Bölüm Yorumları Çarş. Mayıs 19, 2010 5:27 pm | |
| ayyy süperdi yaa jose'yle blanca çok tatlıydılar yaaa, umarım blanca'nın aklı biraz başına gelmiştir,yani koskocaman cesar dururken o çocuğu bakılır mı? derya ablacım tek isteğim bölümleri biraz uzatman çok güzel oluyor ama tam havaya giriyorum bitiyor. ellerine sağlık:) | |
|
| |
| Konu: Geri: Angel de la Noche (Gecenin Meleği) Bölüm Yorumları Çarş. Haz. 09, 2010 11:43 pm | |
| Begümcüm sağol canım yorumun için bölümleri uzatmayı bende düşünüyorum ama bir kaç bölüm daha böyle gidecek canım | |
|
| |
lp-seyda Jaime Dumas "Gente Bien"
| Konu: Geri: Angel de la Noche (Gecenin Meleği) Bölüm Yorumları Ptsi Şub. 07, 2011 3:13 pm | |
| seneryo sanki bir istanbul masalından alınmış gibi biraz... karakterler öyle geldi bana valenciaların küçük oğlu çapkın vurdum duymaz rallici.. evin büyük oğlu luis ise tam iş adamı...kzın ailesi evin hizmet karı baba şoför anne evin aşçısı falan....AMA OLSUN BEN CESARIN OLDUĞU HERŞEYİ SEVERİM.... | |
|
| |
| Angel de la Noche (Gecenin Meleği) Bölüm Yorumları | |
|