3.BölümEnrique: Bu yeni projenin şirketimize getirisinin çok olacağını düşünüyorum.Gelecekteki yatırımlarımız için de iyi bir kaynak..
Santiago: Kesinlikle..Başlarda ben tereddüt içindeydim ama şu an eminim çok iyi olacak..
Alberto : Söylenecek söz kalmadı sanırım beyler.....Şerefe!!!
Parti olağan şekilde devam etmektedir.Bir köşede Rosario ve Soledad arasında şu konuşma geçer..
Rosario : Alberto eşini neden getirmedi acaba? Bak merak ettim !!
Soledad : Aman anne ..Silvia yı bilmezmisin..Avrupa'dan buralara geldiği yokki.
Rosario: Arturo da aynı annesi gibi ,Bak kızım ben onun Ana Maria için doğru bir seçim olduğunu düşünmüyorum.Kız onunlayken ölü gibi suratından düşen bin parça
Soledad : Nerden çıkardın anne bunu? Bence gayet iyi biri Arturo ve bence kızımıda mutlu edebilir ve edicekte..Ana Maria nın daha iyisini bulacağını sanmıyorum..
Rosario : Ben emin değilim kızım..Bak şuraya!!
Soledad: Yok artıık!!
Rosario; Ana Maria ve Raul u işaret etmiştir..Bu öğlen birbirini yiyen bu iki insandan eser kalmamıştır şimdi çok farklıdır..
Raul: İlginç..(gülümser) demek ondan seni hiç görmedim.Ülkeye yada daha doğrusu eve hiç uğramamışsın ki sen..Anlaşılan gezmeyi seven birisin..
Ana Maria : Keyfime değil..Eğitimimi tamamladım falan derken bu kadar zaman geçti işte epey ilerlediğimi söyleyebilirim.Hatta belki inanmazsın ama akademisyenlik için burada bir üniversite ile de görüşüyorum.
Raul : vay vay vay!!! Sevgili Ana maria umduğumdan daha zekisin .
Ana Maria : Öytleyimdir (gülümser)
Raul : Çok ta mütevazıymışsın..Aslında seninle konuştukça yani seni tanımaya başladıkça düşüncelerimde değişmeye başladı..
Ana Maria : Ne gibi?
Raul : Dışardan göründüğün gibi değilsin..Şimdilik sadece bunu söyleyebilirim..
Ve saatler geçer, kutlama bitmiştir.Santiago ve Raul malikaneden ayrılmak üzeridir..
Santiago : Her şey için teşekkürler.Çok güzel bir akşamdı
Enrique: Biz teşekkür ederiz geldiğiniz için..
Soledad . Yine bekleriz..
Raul : Gerçekten teşekkürler..Emin olun yine geliriz..Herkese iyi geceler ve sanada iyi geceler sevgili Ana Maria!!
Ana Maria : "Bekliyoruz" (gülümser)
ve Raul.....
Ertesi Gün....
Sanchezlerin Evi..............
Manuel : Paulina bu kadar uzak olmak zorundamı kızım..
Paulina : Baba..ben büyüdüm hem ispanya daki şartlar çok iyi Ben mutlu olucam sen de ol..Lütfen baba...
Luciana : Anla onu Paulina..Seni sevdiğinden ve senin için en iyisini düşünüp istediğinden böyle davranıyor..
Paulina : Tamam ya işte..Benim için en iyisi bu..AYyy baba hadi lütfen...
Manuel : Tamam tamam..Hep beni ikna etmeyi başarıyorsun ama şartım beni hergün arayacaksın..
Paulina : Elbette babacım ( babasına sarılır ve öper)
İspanya....
Ricardo : İşte bu...ben neymişim ya..notlarıma bakın çocuklar..
James: Oğlum süpersin ya..Yeni asistan belli oluyor gibi ..Profosör garanti seni seçecek..Kıskanıyorum oğlum seni..
Gerard : Ya...çocukta ki şansa bak..Şimdi yeni öğrencilerde gelecek hem de kız...offfff!!!!!
Ricardo : Ya siz nasıl insanlarsınız (gülümser) Yani aklınız hep kızlarda hep çapkınlıkta ..Ama tadını çıkarıcaz tabii!!!!
Mexico City.....
Duarte malikanesi..
Alberto : ooooo....beyfendi günaydın , acaba siz yaşıyormuydunuz?
Arturo : Dalga geçmeyi bırak baba..Rahatsız olduğumu biliyorsun
Alberto: Dün önemli bir toplantı yapıldı fakat sen yoktun.Çünkü beyfendi keyfinin derdindeydi..
Arturo : eeee....sonuç ne oldu? yani beni ilgilendiren şeyler vardır diye düşünüyorum..
Alberto: Evet var ..yeni projenin bilgi akıı yani ar-ge işi sen,Ana Maria ve Raul e ait..
Arturo: ben ve Ana Maria tamam da Raul nereden çıktı..olması şart mı??
Alberto: Ana maria tecrübesiz ve sen...yorum yapmıyorum bile.Raul gibi tecrübeli biri şart..
Diego: Günaydın..
Alberto: Günaydın oğlum..Kahvaltı etmeyecekmisin?
Diego: Hayır baba..Geç kalıyorum doktora başvuraları için son günmüş..Çııyorum , görüşmek üzere...
Alberto: Bol şans oğlum..Aaaa Arturo biraz kardeşin gibi olabilsen...
Şirket....
Raul ofisinin kapısını açar tam sekretere bazı belgeler verirken asansörün kapısı açılır ve Ana Maria...çok güzeldir....Raul yutkunur...
Ana Maria: Günaydın Raul..
Raul : günaydın Ana maria..Nasılsın dün akşamdan beri??
Ana Maria: iyi yani iyi
Raul : iyi (gülümser) Bak bazı şeyler buldum ve gelip görmeni isterim ,işimize yarayacağından eminim
Ana Maria : peki...
ve Raul'un ofisine geçerler..Raul bulduğu şeyleri gösterir.Bu sırada;
Raul: Arturo nerede?? Söz de o da bizimle çalışacak ama ortalıkta gözükmüyor
Ana Maria: olmaması daha iyi..ona tahammül edemiyorum..
Raul : Ama aileleriniz öyle düşünmüyor..Bilerek ikinizi aynı projeye verdiler..
Ana Maria : Umrumda bile değil...
Raul: Güzel...
Ana Maria : Güzel olan ne? Neden öyle bakıyorsun?
Raul : onu umursamaman çok hoşuma gitti..
Ana Maria: Raul........... sen.......
Raul: Şişttttttt...........sus.........
Raul öpmek için Ana Maria ya yaklaşır......
Tam o sırada kapı açılır ve içeri Arturo girer...
Arturo: Ne oluyor burada??
3.Bölüm sonu