Cesar Evora Turkısh Fanclup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Cesar Evora Turkısh Fanclup

Cesar Evora ile ilgili herşey

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
"ENTRE EL AMOR Y EL ODİO" dizisinin 50. bölümü eklenmiştir

Hikaye.......

+2
cesarıngelini
Admin
6 posters
YazarMesaj
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

Hikaye....... Empty
MesajKonu: Hikaye.......   Hikaye....... Icon_minitimePtsi Haz. 16, 2008 6:09 pm

Meksika'nın iki yıldızı Cesar Evora ve Fernando Colunga'nın aynı sahneyi paylaştıkları müthiş bir komedi oyunu...

Tuzaklar....ve komedi...
Akla hayale gelmiyecek tuzaklar hemde...

Hikaye....... Trampadx4
https://cesarevorafans.forummotion.com
cesarıngelini
Antonio "Si Dios me quita la vida"
Antonio

Hikaye....... Empty
MesajKonu: Geri: Hikaye.......   Hikaye....... Icon_minitimeSalı Tem. 22, 2008 11:42 am

özge eğer sen videolarını izlediysen bi özet geçebilirmisim merak ettim cesar ne tuzaklar kurdu fere
victoria_cesar
Juan De La Cruz "El Privilegio de Amar"
Juan De La Cruz
victoria_cesar

Hikaye....... Empty
MesajKonu: Geri: Hikaye.......   Hikaye....... Icon_minitimeSalı Tem. 22, 2008 12:19 pm

Keşke izleyebilseydik....İki aktör bir araya gelmiş yine çok güzel...
Admin
Kurucu Admin
Kurucu Admin
Admin

Hikaye....... Empty
MesajKonu: Geri: Hikaye.......   Hikaye....... Icon_minitimeÇarş. Tem. 23, 2008 11:12 pm

cesarıngelini demiş ki:
özge eğer sen videolarını izlediysen bi özet geçebilirmisim merak ettim cesar ne tuzaklar kurdu fere

Canım valla pek hatırlamıyorum bir - iki video görmüştüm ama yani fer aslında yine masum cesar yine yapacağını yapıyor zaten resimlerdende belli oluyor..

Yanlız hatırladığım tek şey ikisinin sahneye aynı anda çıkışı vardı salonda kulakları sağır edecek bir çığlık koptu
https://cesarevorafans.forummotion.com
neslikan
Juan De La Cruz "El Privilegio de Amar"
Juan De La Cruz
neslikan

Hikaye....... Empty
MesajKonu: Geri: Hikaye.......   Hikaye....... Icon_minitimeCuma Tem. 25, 2008 12:12 pm

eee olmaz mı yaw bizde orada olsaydım yer gök inlerdi Laughing güzel bir komedi olduğu her halinden belli ama izleme imkanımız yokkkk Sad
SOLEDAD
Super Moderatör
Super Moderatör
SOLEDAD

Hikaye....... Empty
MesajKonu: Geri: Hikaye.......   Hikaye....... Icon_minitimeCuma Tem. 25, 2008 2:18 pm

aman aman bir işin içinde bu iki kanka varsa iş tamamdır diyorum.ya harika bunlar ya çok matraklar.cesar ve fer bir araya gelince allahhhhh..bu tiyatro çok başka ikiside harikalar.allahım tiplere bakın zaten insan fotoları görünce kopuyor başta kahramanlarım benim. lol!
lasfieras
Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Eugenio Lizarde
lasfieras

Hikaye....... Empty
MesajKonu: Geri: Hikaye.......   Hikaye....... Icon_minitimeÇarş. Tem. 30, 2008 6:02 pm

SOLEDAD demiş ki:
aman aman bir işin içinde bu iki kanka varsa iş tamamdır diyorum.ya harika bunlar ya çok matraklar.cesar ve fer bir araya gelince allahhhhh..bu tiyatro çok başka ikiside harikalar.allahım tiplere bakın zaten insan fotoları görünce kopuyor başta kahramanlarım benim. lol!

evet çok tuhaf bakmışlar ama çok tatlılar.

fernando yandan bir bakış atmış ama bizimki çok sert bakmış pale pale

Hikaye.......
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hikaye (melissa & andrew)