| Cesar Evora'yı kızdıran magazin muhabiri... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Kurucu Admin
Mesaj Sayısı : 847 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Cesar Evora'yı kızdıran magazin muhabiri... Ptsi Ağus. 18, 2008 11:35 pm | |
| | |
|
| |
lasfieras Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 42 Nerden : sarajevo Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: Cesar Evora'yı kızdıran magazin muhabiri... Perş. Ağus. 21, 2008 11:28 pm | |
| evet bu videoyu bende izledim ya çok sinirleniyor pekte anlamış değilim ama arabanın içindeki bayanın eşi olmadığını söylüyor gazeteci. | |
|
| |
viveme_csr Jaime Dumas "Gente Bien"
Mesaj Sayısı : 54 Yaş : 35 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 06/07/08
| Konu: Geri: Cesar Evora'yı kızdıran magazin muhabiri... Cuma Ağus. 22, 2008 12:28 am | |
| Ben de anlayabilmiş değilim olay ne ama çok iyi anladığım bişey var cidden çok kızmış Cesar, o muhabiri eline geçirse ama koşarken de çoook tatlı yaaaaa | |
|
| |
| Konu: Geri: Cesar Evora'yı kızdıran magazin muhabiri... Cuma Ağus. 22, 2008 12:59 am | |
| - viveme_csr demiş ki:
- Ben de anlayabilmiş değilim olay ne ama çok iyi anladığım bişey var cidden çok kızmış Cesar, o muhabiri eline geçirse ama koşarken de çoook tatlı yaaaaa
ayy dimi bende bayıldım hep dizilerde görürdük sinirli halini ama bu hali dizilerdeki hallerine taş çıkartıyor valla Allah korumuş bence o muhabiri Adam arabanın içindeki karısı değil diyor... | |
|
| |
nataliaya Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 35 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Cesar Evora'yı kızdıran magazin muhabiri... Paz Eyl. 14, 2008 12:20 am | |
| karısı degilse ne olmuş anlamış degilim sanki öpüşürken yada başka bişi yaparken görüntüleniyor alt tarafı arabasında başka bir bayan var merak ettim şimdi ya kimdi acaba | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: Cesar Evora'yı kızdıran magazin muhabiri... Paz Eyl. 14, 2008 2:04 am | |
| ya bence karısı olmasaydı yani başka bir bayan olsaydı arabayı o kadar rahat bırakıp gidemezdi diye düşünüorum ama diyelim muhabirin dediği doğru didemcim sana katııyorum kötü bir şey yapmamışki adam
ilginç yani | |
|
| |
nataliaya Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 35 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Cesar Evora'yı kızdıran magazin muhabiri... Paz Eyl. 14, 2008 2:48 am | |
| işte magazinciler canım adı üstünde. bir kadınla bir adam yanyana geliyorsa arkadaş olmaları münkün degil onlara göre.yani ben bir kadınla adamın arkadaş olabiliceklerini düşünüyorum dedigim gibi benim düşüncem böle düşünmeyenlerde olabilir. | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: Cesar Evora'yı kızdıran magazin muhabiri... Ptsi Eyl. 15, 2008 10:52 pm | |
| bende senin gibi düşünüyorum canım ama işte nasıl haber yapacaklar dimi | |
|
| |
| Konu: Geri: Cesar Evora'yı kızdıran magazin muhabiri... Salı Eyl. 23, 2008 4:46 pm | |
| özgecim evet karısı olmasaydı arabadaki bırakıp gitmezdi ve didemcim çok haklısın bu tarz insanlar birde çok göz önünde oluyorlar ya | |
|
| |
pallas Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
| Konu: Geri: Cesar Evora'yı kızdıran magazin muhabiri... Salı Eyl. 30, 2008 11:47 am | |
| hay allah;ım vickiyle öpüşürken bişi yok kadınla görüldümü olaaayyy !!! alem bu gazeteciler | |
|
| |
| Cesar Evora'yı kızdıran magazin muhabiri... | |
|