| Mundo de Fieras Bölüm Yorumları | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Kurucu Admin
Mesaj Sayısı : 847 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Mundo de Fieras Bölüm Yorumları Çarş. Tem. 23, 2008 11:15 pm | |
| Arkadaşlar ilk bölümü izlediyseniz... hadi bakalım yorumları buradan paylaşalım | |
|
| |
neslikan Juan De La Cruz "El Privilegio de Amar"
Mesaj Sayısı : 98 Yaş : 36 Nerden : kocaeli Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: Mundo de Fieras Bölüm Yorumları Çarş. Tem. 23, 2008 11:50 pm | |
| ok ben başlayayım dizinin ilk bölümünü çok beğendim özellikle ilk sahneyi gabriel ve damienin iki farklı karakterin yetişme tarzlarını,ailelerini kısa ve öz bir şekilde gösterdiler.damien gabrieli gazeteden buldu değil mi yani iki kardeş o şekilde buldular birbirlerini ? bi de gabriel neden damiana para veriyordu ?joselyne bayılım harika bir kadın o ne mükemmel oynamış edith gonzales. son sahnede herkesin önünde bileklerini kesmesi şok ediciydi ! gabriel onunla ilgilensin diye yaptı değil mi dikkat çekmek için çünkü josely sabah gabrielin üstüne saldırıp duruyordu gabriel hiç yüz vermemişti gabriel ve mariangelanın ilk karşılaşması beklendik bir sahneydi mariangela nasıl vurdu gabriele ya oysa gabriel çok nazik davranmıştı ona ikinci karşılaşma davette oldu ama mariangela neden oradaydı bilemiyorum son olarak venedikte başlayan aşk çok hoştu juan damianin oğlu değil mi kız kimin kızı peki | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: Mundo de Fieras Bölüm Yorumları Perş. Tem. 24, 2008 12:13 am | |
| - neslikan demiş ki:
- ok ben başlayayım dizinin ilk bölümünü çok beğendim özellikle ilk sahneyi gabriel ve damienin iki farklı karakterin yetişme tarzlarını,ailelerini kısa ve öz bir şekilde gösterdiler.damien gabrieli gazeteden buldu değil mi yani iki kardeş o şekilde buldular birbirlerini ? bi de gabriel neden damiana para veriyordu ?joselyne bayılım harika bir kadın o ne mükemmel oynamış edith gonzales. son sahnede herkesin önünde bileklerini kesmesi şok ediciydi ! gabriel onunla ilgilensin diye yaptı değil mi dikkat çekmek için çünkü josely sabah gabrielin üstüne saldırıp duruyordu gabriel hiç yüz vermemişti gabriel ve mariangelanın ilk karşılaşması beklendik bir sahneydi mariangela nasıl vurdu gabriele ya oysa gabriel çok nazik davranmıştı ona ikinci karşılaşma davette oldu ama mariangela neden oradaydı bilemiyorum
son olarak venedikte başlayan aşk çok hoştu juan damianin oğlu değil mi kız kimin kızı peki Geldim bende hemen yazayım.. ikisi bildiğim kadarıyla farklı ailelerde evlatlık büyümüş..demianın yetişme şartları çok kötüydü çocukken dayak falan yedi hep zaten biraz büyüdü zamanda hırsızlık yapmaya başladı Gabriel ise maddi anlamda çok iyi bir ailenin yanındaydı ailesi ölünce tüm miraz ona kaldı benimde yakalayamadığım tek nokta demian nasıl bu kadar zengin oldu!! Gabriel Joselyne evliliklerinin bittiğini söyledi zaten hatta sabah adamı öperken dudağını ısırdı Mariangelanın vaftiz annesi candeleria orada çalışıyor oda davet var diye ona yardıma gitmişti canım.. Juan Cristobal..damianın oğlu.. paulina...gabrielin kızı | |
|
| |
nataliaya Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 449 Yaş : 35 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Mundo de Fieras Bölüm Yorumları Perş. Tem. 24, 2008 12:21 am | |
| o dudak ısırma sahnesi iyiydi yanlız ya adamın dudagı kanamıştı yanlış hatırlamıyosam. | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| |
| |
| Konu: Geri: Mundo de Fieras Bölüm Yorumları Perş. Tem. 24, 2008 12:33 am | |
| gabriel neden evlendi ki joselynle yoksa sonradan mı böyle oldu araları ??? | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: Mundo de Fieras Bölüm Yorumları Perş. Tem. 24, 2008 12:36 am | |
| - neslikan demiş ki:
- gabriel neden evlendi ki joselynle yoksa sonradan mı böyle oldu araları ???
sonradan canım. her ikisinind eikinci evlilikleri bu.. Joselyn kolay mutlu olmayan bir kadın birde gabrielden isteklerinin sınırı bitmek bilmiyordu | |
|
| |
nes_rin Gabriel Almada "Laberintos de Pasion"
| Konu: Geri: Mundo de Fieras Bölüm Yorumları Paz Tem. 27, 2008 5:51 pm | |
| arkadaşlar bir sorum olacak ilk bölümün başında damien banyodayken niye reginayı tersledi ve itti zavallı kadın | |
|
| |
nes_rin Gabriel Almada "Laberintos de Pasion"
| Konu: Geri: Mundo de Fieras Bölüm Yorumları Paz Tem. 27, 2008 5:56 pm | |
| - Admin demiş ki:
- neslikan demiş ki:
- ok ben başlayayım dizinin ilk bölümünü çok beğendim özellikle ilk sahneyi gabriel ve damienin iki farklı karakterin yetişme tarzlarını,ailelerini kısa ve öz bir şekilde gösterdiler.damien gabrieli gazeteden buldu değil mi yani iki kardeş o şekilde buldular birbirlerini ? bi de gabriel neden damiana para veriyordu ?joselyne bayılım harika bir kadın o ne mükemmel oynamış edith gonzales. son sahnede herkesin önünde bileklerini kesmesi şok ediciydi ! gabriel onunla ilgilensin diye yaptı değil mi dikkat çekmek için çünkü josely sabah gabrielin üstüne saldırıp duruyordu gabriel hiç yüz vermemişti gabriel ve mariangelanın ilk karşılaşması beklendik bir sahneydi mariangela nasıl vurdu gabriele ya oysa gabriel çok nazik davranmıştı ona ikinci karşılaşma davette oldu ama mariangela neden oradaydı bilemiyorum
son olarak venedikte başlayan aşk çok hoştu juan damianin oğlu değil mi kız kimin kızı peki Geldim bende hemen yazayım..
ikisi bildiğim kadarıyla farklı ailelerde evlatlık büyümüş..demianın yetişme şartları çok kötüydü çocukken dayak falan yedi hep zaten biraz büyüdü zamanda hırsızlık yapmaya başladı Gabriel ise maddi anlamda çok iyi bir ailenin yanındaydı ailesi ölünce tüm miraz ona kaldı benimde yakalayamadığım tek nokta demian nasıl bu kadar zengin oldu!!
Gabriel Joselyne evliliklerinin bittiğini söyledi zaten hatta sabah adamı öperken dudağını ısırdı
Mariangelanın vaftiz annesi candeleria orada çalışıyor oda davet var diye ona yardıma gitmişti canım..
Juan Cristobal..damianın oğlu.. paulina...gabrielin kızı damien ve gabriel kardeş olduklarından mirastan damienada pay düşer hem gabriel iyi niyetli kesin kardeşine yardım etmek istemiştir damien ve gabriel anne babasına ne oldu? ben ikisininde zengin aile çocuğu olarak düşünmüştüm damien 'ı yanlışlıkla başka bir aileye verdiler sanıyordum | |
|
| |
| Konu: Geri: Mundo de Fieras Bölüm Yorumları Paz Eyl. 14, 2008 10:12 am | |
| yeni bölüm ne zaman yaw | |
|
| |
Admin Kurucu Admin
| Konu: Geri: Mundo de Fieras Bölüm Yorumları Paz Eyl. 14, 2008 11:55 pm | |
| Neslişhanım bu hafta ekleyeceğim canım | |
|
| |
| Konu: Geri: Mundo de Fieras Bölüm Yorumları Salı Eyl. 23, 2008 12:39 pm | |
| yaşasın yeni bölüm gelmiş canım ya bi de o kadar işin arasında o kadar uğraşıyorsun ya biz cesarcılar senin hakkını nasıl ödeyecez | |
|
| |
edabauer Admin
Mesaj Sayısı : 172 Yaş : 45 Nerden : sakarya Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: Mundo de Fieras Bölüm Yorumları Ptsi Mart 22, 2010 7:51 pm | |
| şuan 45.bölümü izlemekdeyim derken efendim içimde mesaj yazma dürtüsü uyandı Allahım allahım bu ne heyecan bu nasıl bir dizi anlatamam ya benim psikopat erkeğimi sevgi pıtırcığı haline getirdiler evet demyanım bildiğin bir sevgi pıtırcığı oldu dizide gabriel cebrail misali melaikelik yapıyordu.ne gerek vardıda demyanı bçyle melek yaptılar anlamadım. sizin anlayacağınız demyanı adam ettiler valla aslında gabrielin pasifliğinin yanında damyanın aktifliği işimize yarıyor bakalım daha ne süprizler yapcak psikopat erkeğim demyan | |
|
| |
edabauer Admin
Mesaj Sayısı : 172 Yaş : 45 Nerden : sakarya Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: Mundo de Fieras Bölüm Yorumları Salı Mart 23, 2010 8:50 pm | |
| SPOLİER SPOLİER içerir
aaaaaaaaaaaaaa ama bu 75.bölüm saçmaladı gabrielin 9 ay komada kalması yetmedi birde bebek değiştirme olayı çok tanıdık oldu böğğğğğğğğ birde ya 9 ay komada kalan adam azıcık zayıflar çöker bizimki iyiyce göbek yapmış ben bir emrahı gördüm böyle birde gabrieli yavrum benim acıların çocuğu mubarak dert kalmadı çekmediği oğlunun acısına nasıl dayanack bilmem anası aldığında ağlamak göz pınarları kurumuştu öldüğünü duyduğunda bşr daha toparlanamaz sanırım | |
|
| |
lasfieras Eugenio Lizarde "En Nombre del Amor"
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 42 Nerden : sarajevo Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: Mundo de Fieras Bölüm Yorumları Salı Nis. 20, 2010 1:16 am | |
| gabriel bence ttam bir kurban o dizide ya iyiki mariangelası var | |
|
| |
| Mundo de Fieras Bölüm Yorumları | |
|